Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Näe ja koe Etelä-Ranska vuokra-autolla

 • Viikonloppumatkat
 • 3, 5 tai 7 yötä
 • Grasse
hinta alkaen € 439,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Etelä-Ranskan helmi Grasse kutsuu! Tarjoukseen sisältyy 3, 5 tai 7 yön majoitus Best Western Plus Elixirissä****, aamiaiset, lennot, sisäänpääsy hajuvesimuseoon sekä vuokra-auto koko loman ajaksi.

Tunnetko hajuveden makean tuoksun nenässäsi? Etelä-Ranskassa sinua odottaa hurmaava Grassen kaupunki, joka on Ranskan hajuvesiteollisuuden keskus. Kaupungin ympärillä viljelläänkin runsaasti laventelia, ruusuja, narsisseja, jasmiinia sekä erilaisia tuoksuyrttejä hajuvesitehtaiden käyttöön. Pääset tutustumaan hajuvesien kiehtovaan maailmaan tarjoukseen sisältyvällä vierailulla hajuvesimuseossa. Saat lisäksi matkan ajaksi käyttöösi vuokra-auton, jolla voit kiertää eri puolilla Etelä-Ranskaa. Mukava hotellisi tarjoaa myös mukavan kotipesän, johon palata päivän seikkailujen jälkeen.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Nizzaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varasukalenterista)
 • 3, 5 tai 7 yön majoitus Best Western Plus Elixirissä****,
 • Aamiaiset
 • Sisäänpääsy hajuvesimuseoon
 • Vapaa pääsy hyvinvointiosastolle
 • Myöhäinen check-out klo 14.00
 • Tervetuliasdrinkki (olut/viini)
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Tuoksujen Grasse

Lomasi ajan tukikohtanasi toimii viehtättävä Grassen kaupunki. Kaupungin tärkein elinkeino on hajuvesiteollisuus, jonka läsnäolo näkyy kaupungissa vahvasti. Kaupungin laitamilla viljellään paljon kukkia, mutta itse kaupungista löytyy hajuvesitehtaita sekä hajuvesimuseo, jonne pääset lomasi aikana vierailulle. Museossa saat tietoa hajuvesien valmistamisesta ja niiden historiasta. Pääset tutustumaan myös nykyaikaisten hajuvesien maailmaan ja saat esimerkiksi tietää enemmän keinoista, joilla niitä markkinoidaan kuluttajille. Pääsylippusi museoon odottaa sinua hotellin vastaanotossa saapumisesi yhteydessä.

Grassesta löytyy luonnollisesti paljon muutakin kuin hajuvettä. Käy ihastelemassa kaupungin komeaa katedraalia ja vaella pitkin kaupungin kapeita kujia. Poikkea pieniin putiikkeihin ja osta tuliaisiksi esimerkiksi laventelisaippuaa. Suuntaa johonkin Grassen viihtyisistä ravintoloista ja kokeile kuinka montaa paikallista herkkua ehdit lomasi aikana maistaa. Paikallisia viinejä kannattaa myös kokeilla ja ne ovat myös oiva kotiinvieminen. Luvassa on siis tuoksuja, herkkuja ja rentoa autoretkeilyä – joko lähdetään?

BEST WESTERN Elixir Grasse

 • Hotelli
 • Grasse, Ranska
Garden

Viihtyisä hotelli tarjoaa hyvät puitteet rentouttavalle lomalle. Hotellissa on ulkouima-allas sekä hyvinvointiosasto, jonka poreallas ja sauna ovat käytettävissäsi. Hotellilla on myös terassi, puutarha, baari sekä ravintola. 24-tuntinen vastaanotto on palveluksessasi ja löydät hotellilta myös maksuttoman pysäköinnin vuokra-autollesi. Maksuton Wi-Fi on käytettävissä hotellin kaikissa tiloissa.

 • +7
Lue lisää
Bedroom

Comfort-huone

Hotellin mukavat huoneet ovat kooltaan noin 17 m² ja ne on varustettu taulutelevisiolla, puhelimella, tallelokerolla, ilmastoinnilla sekä kylpyhuoneella, jossa on maksuttomia kylpytuotteita sekä hiustenkuivaaja.

TravelBird suosittelee

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton ansiosta voit käydä kiertelemässä Etelä-Ranskan mahtavia kaupunkeja. Tässä muutama suositus:

 • Cannes: Noin 16 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitseva Cannes on mukava päiväretkikohde. Kaupunki on suosittu lomakaupunki, jonka hienot hiekkarannat vetävät turisteja puoleensa kesäisin, mutta kaupunki ei menetä vetovoimaansa syksyisin tai talvisinkaan. Kaupungissa kannattaa tutustua sen loputtomiin ostosmahdollisuuksiin sekä käydä leppoisalla kävelyllä La Croisetten rantakadulla, jonka varrella on myös runsaasti ravintoloita. Ennen ajomatkaa takaisin hotellille kannattaakin käydä maistelemassa paikallisia herkkuja.
 • Nizza: Yksi Ranskan Rivieran tunnetuimmista kaupungeista on kiistatta Nizza, jonne voit hurauttaa helposi vuokra-autollasi, sillä matkaa kaupunkiin on hotelliltasi vain noin 40 kilometriä. Nizzaan kannattaa lähteä viettämään rentoa lomapäivää ja kiivetä esimerkiksi Parc du Châteaun kukkulalle ihailemaan näkymiä kaupungin yli. Nizzasta löytyy myös mahtavat ostosmahdollisuudet tuliaisten ostamista varten. Kaupungista löytyy myös monia mielenkiintoisia museoita ja kaunis vanhakaupunki.
 • Antibes: Antibesin hurmaava pikkukaupunki odottaa sinua vain 23 kilometrin ajomatkan päässä. Kaupungin kapeilla kujilla on mukavaa kävellä katselemassa kaupungin vanhoja kivitaloja upeine ikkunaluukkuineen. Kävele Cap d’Antibesin niemenkärkeen ihailemaan upeita merimaisemia. Vanhankaupungin muureilta aukeaa myös mahtavat näkymät merelle sekä läheiseen Nizzan kaupunkiin.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 1,50 per henkilö per yö
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00 - 00:00

Check-out klo

00:00 - 12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Muut lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Tässä muutamia esimerkkejä hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,25–1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +7.7 °C
Helmikuu +8.8 °C
Maaliskuu +10.6°C
Huhtikuu +13.0 °C
Toukokuu +16.6 °C
Kesäkuu +20.1 °C
Heinäkuu +22.9 °C
Elokuu +23.1 °C
Syyskuu +20.2 °C
Lokakuu +16.3 °C
Marraskuu +11.7 °C
Joulukuu +8.7 °C

Tietoa kohteesta

Hotellisi sijaitsee Grassessa, jonka asukasluku on noin 48 800. Hotellilta kätevän ajomatkan päässä sijaitsee muun muassa
Cannes ja sen ostosmahdollisuudet sekä ravintolat.

Ranskassa puhutaan ranskaa. Englannilla pärjää hyvin turistialueilla, mutta huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Cannes 15,6 km
Antibes 25,7 km
Nizzan lentokenttä 31 km

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Ranskassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä.

Huomioithan, että Ranskassa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Pääsylippu hajuvesimuseoon

Pääsylippusi museoon odottaa sinua hotellin vastaanotossa saapumisesi yhteydessä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Grassen keskustasta. Nizzan lentokenttä sijaitsee noin 31 kilometrin päässä hotelliltasi, jonne ajomatka vuokra-autolla kestää noin 40 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen