Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Makumatka Umbrian maaseudulle

 • Aurinkomatkat
 • Giomici
hinta alkaen € 1.039,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde rauhalliselle maaseutulomalle hurmaavaan Umbriaan ja majoitu historiallisessa linnassa! Tarjoukseen sisältyy 5 tai 7 yön majoitus Il Castello di Giomicissa, lennot Roomaan, vuokra-auto, aamiaiset, kokkauskurssi ja pyöränvuokraus.

Kuunteletko makuhermojasi valitessasi seuraavaa matkaasi? Kuvittele mielessäsi ihana maaseutumaisema, jossa lomatekemiset koostuvat tryffelin metsästyksestä, paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumisesta sekä vierailuista viereisiin kyliin omalla vuokra-autolla. Historiallista tunnelmaa henkivän loman viimeistelee majoitus 1000-luvun linnassa. Syvenny umbrialaisen keittiön saloihin, maista mitä ihanimpia paikallisia herkkuja ja kiertele lähialueiden viinitiloilla tutustumassa hedelmällisen maan saavutuksiin. Varaa nyt herkullinen makumatkasi Italian maukkaimmille maille ja koe samalla pala historiaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoitus Il Castello di Giomicissa
 • Aamiaiset
 • Kokkauskurssi ja ite valmistamasi kolmen ruokalajin illallinen
 • Pyöränvuokraus saatavuuden mukaan
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Tervetuliaisjuoma
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Aloittelijan ratsastustunti (2 tuntia päivässä kolmen päivän ajan)
Herkullinen Umbria

Anna makuaistisi kuljettaa sinut italialaisten herkkujen äärelle Umbriaan! Maisemat Umbriassa eivät ole vain henkeäsalpaavan kauniit, vaan tarjoavat hedelmällisen maan paikallisten erikoisuuksien kasvattamiseen. Täällä kasvaa Toscanaan verrattuna melko tuntemattomien viinien rypäleet, mutta tämän vuoksi paikkaa ei ole turistien paljoudella pilattu. Alueella kasvatetaan lisäksi paljon yrttejä, joita hyödynnetään myös paljon paikallisessa ruoanlaitossa, sekä metsästetään mustatryffeleitä, joita Umbria tuottaa Italiassa eniten. Lähde makumatkalle alueelle, jossa ainekset aterioihin tuotetaan pääsääntöisesti lähialueilla, ja jossa nykypäivänäkin näkyy etruskien aikaiset vaikutukset. Tutustu matkallasi rauhalliseen ja viehättävään Valfabbrican kylään, jossa vietät idyllisen lomasi, sekä lähialueiden hurmaaviin kaupunkeihin, kuten Perugiaan, Assisiin ja Gubbioon.

Il Castello di Giomici

 • Hotelli
 • Giomici, Italia
Il Castello di Giomici

Oletko koskaan haaveillut majoittuvasi 1000-luvulla rakennetussa linnassa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Vietät lomasi Perugian maakunnassa sijaitsevassa Valfabbrican kylässä, jossa pääset kokemaan ja näkemään palan historiaa. Linna kohoaa majesteettisesti kukkulan päällä, ja huipulta sinulla onkin vaikuttavat maisemat ympäristöön. Castello di Giomicissa pääset kokemaan ihanaa italialaista rauhallisuutta, sillä linnan 160 hehtaarin kokoisella tilalla voit nauttia lomastasi omassa rauhassa. Tilalta löytyy viinitiloja, oliivipuita ja jopa kaksi järveä. Lähde metsästämään tryffeleitä, tutustu ympäristöön hevosen selässä ja lähde kävelylle laaksoihin – mahdollisuudet löytyvät vaikka mihin. Umbrialaista maalaistunnelmaa henkivässä linnahotellissa on ulkouima-allas, kauniit maisemat tarjoava torni, viihtyisä puutarha, ja lähistöltä löydät mahdollisuudet kalastukseen sekä ratsastukseen.

 • +-4
Lue lisää
Il Castello di Giomici Double Deluxe

Deluxe-huone

Noin 16 m² kokoisista Deluxe-huoneista on kauniit maisemat ympäröivään maaseutuun. Huoneet on sisustettu ja varustettu yksinkertaisesti kuitenkin säilyttäen linnan historiallista tunnelmaa. Huoneissa on televisio sekä yksityinen kylpyhuone, jossa on hierova suihku ja hiustenkuivaaja.

Superior-huone

Noin 20 m² kokoisista Superior-huoneista on kauniit maisemat ympäröivään maaseutuun. Huoneet on sisustettu ja varustettu yksinkertaisesti kuitenkin säilyttäen linnan historiallista tunnelmaa. Huoneissa on televisio sekä yksityinen kylpyhuone, jossa on hierova suihku tai poreamme ja hiustenkuivaaja.

TravelBird suosittelee

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton ansiosta tutustut lähialueen kyliin ja kaupunkeihin kätevästi. Mikä olisikaan parempaa, kuin maakuntamatkailu ihanien makujen äärellä Umbriassa?

 • Perugia: Umbrian kumpuilevien, vihreiden kukkuloiden, viinitilojen ja oliivilehtojen keskellä kohoaa hurmaava Perugia. Kaupunki on rakennettu jyrkkien katujen ja portaikkojen päähän, korkealle kukkulalle Tiberjoen varrelle. Perugian historia ulottuu etruskien aikaan asti, ja sen vanhat rakennukset ja henkeäsalpaavat maisemat antavat kaupungille upean ilmeen. Kaupungin pääaukiota Piazza IV Novembrea koristaa satoja vuosia vanhat reliefit ja veistokset. Goottilainen San Lorenzon katedraali sijaitsee myös samaisella aukiolla.
 • Assisi: Tasankojen ja vehreiden kukkuloiden keskellä sijaitseva Assisi on fransiskaanisen veljeskunnan kotikaupunki, ja se on myös liikkeen perustaja Franciscus Assisilaisen syntymäpaikka. Assisi tarjoaa keskiaikaista arkkitehtuuria sekä lukemattomasti nähtävyyksiä, joista kaikki fransiskaaninähtävyydet on liitetty UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Monte Subasion jyrkänteellä sijaitseva erakkoluostari Eremo delle Carceri tarjoaa erinomaisen vierailukohteen, samoin kuin Rocca Maggioren 1300-luvulta peräisin oleva linnake. Suosittelemme myös tutustumaan kaupungin useisiin kirkkoihin, kuten Santa Chiaran basilikaan, San Pietron luostarikirkkoon, Santo Stefanon kirkkoon ja Assisin katedraaliin.
 • Gubbio: Keskiaikaista tunnelmaa henkivän Gubbion katukuva sykähdyttää pienillä kujillaan, goottilaisella arkkitehtuurillaan sekä historiallisella olemuksellaan. Suurin osa Gubbion rakennuksista onkin rakennettu 1300- ja 1400-luvuilla varakkaiden kauppiaiden asunnoiksi. Ingino-vuoren rinteessä sijaitseva kaupunki hurmaa erityisesti vuoren huipulle kulkevalla vaijerihissillä, joka muistuttaa lähinnä huvipuistolaitetta. Kylän tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu majesteettinen Palazzo dei Consoli, vaikuttava Gubbion tuomiokirkko sekä Piazza San Giovanni, joka on mainittu historiassa ensimmäisen kerran 100-luvulla.
 • Ratsastustunti: Tutustu lähialueisiin aloittelijan ratsastustunnin aikana. Pääset hevosen selkään kahden tunnin verran kolmena päivänä. Voit varata 6 tunnin ratsastuskurssin varausvaiheessa.
Makuelämyksiä kokkauskurssin aikana

Ihania ruokaelämyksiä tarjoaa lomallasi järjestettävä kokkauskurssi, jonka aikana pääset syventymään umbrialaiseen ruokakulttuuriin paikallisen kokin opastuksella. Ensin valmistat alkuruoan, joka on esimerkiksi alueella suosittua pici-pastaa valkosipulilla tai strozzapreti-pastaa tryffeleillä. Pääruoaksi kokkaat perinteisen kanasta ja paprikoista valmistetun aterian ja jälkiruoaksi herkullisen tiramisun tai paikallisen kakun. Mainitut ateriat ovat vain esimerkkejä, ja tulet vasta paikan päällä selvittämään, mitä aterioita tulet valmistamaan. Takaamme kuitenkin herkullisen kokemuksen mahdollisimman paikallisessa ympäristössä! Kokkauskurssi ei kuitenkaan pääty ruokien valmistamiseen, vaan pääset lopuksi herkuttelemaan valmistamallasi aterialla viinin kera. Herkullista, eikö?

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Deluxe-huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Superior-huone

Alennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
Yli 3-vuotias majoittuu 30 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole esteetön. Hotellissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Huoneeseen voi ottaa mukaan enintään yhden lemmikin. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Pysäköinti

Hotellilla on maksuton pysäköinti

Internet

Maksuton Wi-Fi

Ulkouima-allas

Hotellin ulkouima-allas on avoinna sään mukaan kesäkuun puolestavälistä syyskuun puoleenväliin.

Tietoa kohteesta

Hotellisi sijaitsee Valfabbrican kunnassa, jonka väkiluku on noin 3 400. Umbrian väkiluku on noin 4 895 000.

Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Assisi 31 km
Perugia 30 km
Gubbio 30 km
Rooman lentokenttä 221 km

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Varo myös vastaantulevaa liikennettä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Keskilämpötilat

Tammikuu +4 °C
Helmikuu +6 °C
Maaliskuu +8 °C
Huhtikuu +12 °C
Toukokuu +16 °C
Kesäkuu +20 °C
Heinäkuu +22 °C
Elokuu +23 °C
Syyskuu +19 °C
Lokakuu +14 °C
Marraskuu +9 °C
Joulukuu +6 °C

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,50–3,00 €
Taksimatkan aloitushinta noin 3,50–5,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Il Castello di Giomici sijaitsee Valfabbrican kylässä lähellä Assisia ja Perugiaa. Rooman lentokenttä sijaitsee noin 221 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen