• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Junalla Prahasta Berliiniin

Kiertomatkat 4 tai 6 yötä Saksa, Tšekki

per henkilö alkaen € 639,00
perustuen 2 henkilöön

Kaksi upeaa eurooppalaista pääkaupunkia odottaa! Tarjoukseen sisältyy 2 tai 3 yön majoitus Prahassa Hotel Plaza Altassa, 2 tai 3 yön majoitus Berliinissä Hotel Catalonia Berlin Mittessä, aamiaiset, lennot, junamatka Prahasta Berliiniin, tervetuliasjuoma sekä vapaa pääsy hyvinvointiosastolle.

Lähde Prahaan ihastelemaan astronomista kelloa ja vanhankaupungin kauniita taloja sekä nauttimaan edullisista hinnoista ja tuhdista tšekkiläisestä ruoasta. Hyppää mukavien Prahassa vietettyjen päivien jälkeen junaan, joka vie sinut Saksan hurmaavaan pääkaupunkiin. Berliinissä sinua odottaa kuuluisat nähtävyydet Brandenburgin portista aina Alexanderplatzin aukion laidalla kohoavaan televisiotorniin. Pakkaa siis laukkusi ja suuntaa mukavalle kiertomatkalle, joka vie sinut kaupunkilomalle kahteen mahtavaan kaupunkiin.

Tarjous sisältää
 • Menolento Prahaan ja paluulento Berliinistä (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varasukalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Prahassa Hotel Plaza Altassa
 • 2 tai 3 yön majoitus Berliinissä Hotel Catalonia Berlin Mittessä
 • Aamiaiset
 • Junamatka Prahasta Berliiniin
 • Vapaa pääsy hyvinvointiosastolle Prahassa Hotel Plaza Altassa
 • Tervetuliaisjuoma Berliinissä Hotel Catalonia Berlin Mittessä
 • Käsimatkatavara
Prahasta Berliiniin

Mikä olisikaan parempaa kuin matka kahteen eurooppalaiseen pääkaupunkiin samalla kertaa? Tällä kiertomatkalla pääset Prahaan ja Berliiniin sekä kokemaan mukavan junamatkan näiden kaupunkien välillä. Prahassa kulttuurin ja hyvän ruoan parissa vietettyjen päivien jälkeen et lennäkään vielä kotiin, vaan hyppäät Berliiniin suuntaavaan junaan. Berliinissä pääset nauttimaan kaupungin rennosta tunnelmasta ja mahtavista nähtävyyksistä, kunnes on aika lentää takaisin Suomeen. Joko lähdetään?

 1. Päivä 1 & 2: Värikäs Praha

  Tervetuloa Prahaan! Tšekin pääkaupunki on pullollaan kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Jokaisen kulman takana odottaa jotain uutta nähtävää tai vähintäänkin viehättävä kahvila tai ravintola. Kävele pitkin UNESCOn maailmanperintölistallekin kuuluvan vanhankaupungin katuja ja pysähdy ihmettelemään maailman vanhinta käytössä olevaa astronomista kelloa.

  Lähde ihastelemaan myös kaunista Kaarlensiltaa ja jatka matkaa kohti komeaa kuninkaanlinnaa. Prahaa on usein kutsuttu sadan tornin kaupungiksi – eikä syyttä. Kiipeä jollekin kaupungin näöalapaikoista, ja pääset todistamaan lempinimen osuvuuden, kun eteesi aukeaa näkymä kaupungin yli. Käveltyäsi kaupungilla ja ihailtuasi näkymiä kaupungin kattojen yli kannattaa suunnata maistelemaan tšekkiläisiä herkkuja. Poikkea kahvilaan herkuttelemaan paikallisilla leivoksilla, jotka vievät kielen mennessään. Prahan matka ei myöskään ole täydellinen ilman paikallisen oluen maistamista. Piipahda johonkin kaupungin monista oluttuvista ja tilaa oluen kyytipojaksi perinteistä tšekkiläistä ruokaa. Rentojen Prahassa vietettyjen päivien jälkeen on aika pakata laukut ja hypätä kohti Berliiniä suuntaavaan junaan.

  Yövyt Prahassa matkasi pituudesta riippuen joko 2 tai 3 yötä.

  Hotel

  Hotel Plaza Alta

  Hotelli Praha, Tšekki

  Tämä ympäristöystävällisyydestään palkittu neljän tähden hotelli sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Prahan keskustasta. Raitiovaunulla pääset vanhankaupungin sykkeeseen alle 15 minuutissa. Hotel Plaza Alta tarjoaa mahdollisuuden pyörävuokraukseen, tasokkaan ravintolan sekä baarin, jossa voit rauhoittua pitkän lomapäivän päätteeksi.

  • +4
  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Boheemi Berliini

  Matka Prahasta Berliiniin taittuu mukavasti junalla, jossa on myös viihtyisä ravintolavaunu. Junan saapuessa Saksan hurmaavaan pääkaupunkiin Berliiniin suuntaa ensi hotellillesi jättämään matkatavarasi huoneeseesi ja lähde sen jälkeen heti tutustumaan kaupungin tarjontaan. Käy katsomassa komeaa Brandenburgin porttia ja suuntaa ostoksille Kurfürstendamm-kadulle, joka vetää puoleensa trendiniekkoja ja tyylitaitureita. Tutustu myös Berliinin mahtavaan ravintolatarjontaan ja istahda aina välillä lepuuttamaan jalkojasi johonkin kaupungin monista kahviloista. Berliini on varsinainen kulttuurin aarreaitta, joten kaupunki on museoiden ja näyttelyiden koluamiselle oiva paikka. Suuntaa esimerkiksi Mitten kaupunginosassa sijaitsevalle museosaarelle ja kiertele museoissa omaan tahtiisi.

  Yövyt Berliinissä matkasi pituudesta riippuen joko 2 tai 3 yötä.

  Lobby

  Hotel Catalonia Berlin Mitte

  Hotelli Berliini, Saksa

  Hotel Catalonia Berlin Mitte on Berliinin Mitten kaupunginosassa sijaitseva tyylikäs neljän tähden hotelli. Koristeellisten seinämaalausten ja graffitien ansiosta hotelli on kuitenkin saanut särmikkään säväyksen. Hotelli on loistava tukikohta urbaanin Berliinin tutkimiselle, sillä tunnetuimmat nähtävyydet ovat vain lyhyen kävelyn tai metromatkan päässä. Päivittäin pääset nauttimaan herkullisesta aamiaisbuffetista hotellin ravintolassa, ja iltaisin sinua kutsuvat baarin raikkaat cocktailit, joita voit nauttia tyylikkäässä lounge-baarissa tai ulkoterassilla.

  • +4
  Lue lisää
Junamatka Prahasta Berliiniin

Tarjoukseen sisältyy junamatka Prahasta Berliiniin. Junamatka kestää reilut 4 tuntia. Saat tarkemman aikataulun sekä junalippusi matka-asiakirjojen mukana. Tulostathan liput ja otat ne matkalle mukaan.

 • Prahan päärautatieasema sijaitsee noin 5 kilometrin päässä hotelliltasi. Kävele ensin noin 800 metriä Nádraží Holešovice -metroasemalle, jolta metromatka rautatieasemalle kestää noin 10 minuuttia.
 • Berliinin päärautatieasema sijaitsee noin 4 kilometrin päässä hotelliltasi. Hyppää rautatieasemalla S-junaan ja jää pois Jannowitzbrücke-asemalla, jolta on noin 500 metrin matka hotellillesi.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Molemmissa hotelleissa on hissi.

Ruoka ja juoma

Molemmissa hotelleissa on ravintola ja baari

Wellness

Prahassa Hotel Plaza Altassa on hyvinvointiosasto

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi Prahassa sijaitsee noin 20 kilometrin päässä hotelliltasi, jonne pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Pääset lentokentältä linja-autolla keskustaan, josta pääset metrolla hotellisi lähellä sijaitsevalle Nádraží Holešovice -metroasemalle.

Berliinissä saavut kaupungin päärautatieasemalle, jolta on noin 4 kilometrin matka hotellillesi. Hyppää rautatieasemalla S-junaan ja jää pois Jannowitzbrücke-asemalla, jolta on noin 500 metrin matka hotellillesi.

Junalipun ehdot

Junalippusi toimitetaan muiden matka-asiakirjojesi mukana. Otathan tulostetut liput matkalle mukaan. Tarkemmat tiedot junamatkan aikataulusta löydät lipusta. Lippu on voimassa vain lipussa mainittuna aikana lipussa mainitussa junassa.

Tšekin rahayksikkö

Tšekin valuutta on euron sijaan koruna (CZK), joka on arvoltaan noin 0,04 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Prahan hintataso

Tässä muutama esimerkki Prahan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,70–5,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,05–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,70 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,90–1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,75–1,05 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,10–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Saksan rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Berliinin hintataso

Berliini on Suomen hintatasoon verrattuna edullinen kohde. Pääkaupungiksi Berliinissä voi syödä ja elää erittäin edullisesti.

Tässä muutama esimerkki Berliinin hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti sähköpostiisi. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.