Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Junalla Prahasta Berliiniin

 • Kaupunkilomat
 • 4 tai 6 yötä
 • Saksa, Tšekki
hinta alkaen € 429,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kaksi upeaa eurooppalaista pääkaupunkia! Sisältää 4 tai 6 yön majoitukset kahdessa kaupungissa, lennot ja junamatkan kaupunkien välillä.

Lähde Prahaan ihastelemaan astronomista kelloa ja vanhankaupungin kauniita taloja sekä nauttimaan edullisista hinnoista ja tuhdista tšekkiläisestä ruoasta. Hyppää mukavien Prahassa vietettyjen päivien jälkeen junaan, joka vie sinut Saksan hurmaavaan pääkaupunkiin. Berliinissä sinua odottavat kuuluisat nähtävyydet Brandenburgin portista aina Alexanderplatzin aukion laidalla kohoavaan televisiotorniin. Pakkaa siis laukkusi ja suuntaa mukavalle kiertomatkalle, joka vie sinut lomalle kahteen mahtavaan kaupunkiin.

Tarjous sisältää
 • Menolento Prahaan ja paluulento Berliinistä (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Prahassa Elizabeth Suitesissa ilman aterioita
 • 2 tai 3 yön majoitus Berliinissä Hotel Catalonia Berlin Mittessä aamiaisineen
 • Junamatka Prahasta Berliiniin
 • Pullo viiniä huoneessa Elizabeth Suitesissa
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 13.00 Elizabeth Suitesissa
 • Tervetuliaisjuoma Hotel Berlin Catalonia Mittessä
Prahasta Berliiniin

Mikä olisikaan parempaa kuin matka kahteen eurooppalaiseen pääkaupunkiin samalla kertaa? Tällä kiertomatkalla pääset Prahaan ja Berliiniin sekä kokemaan mukavan junamatkan näiden kaupunkien välillä. Prahassa kulttuurin ja hyvän ruoan parissa vietettyjen päivien jälkeen et lennäkään vielä kotiin, vaan hyppäät Berliiniin suuntaavaan junaan. Berliinissä pääset nauttimaan kaupungin rennosta tunnelmasta ja mahtavista nähtävyyksistä, kunnes on aika lentää takaisin Suomeen. Joko lähdetään?

Reitti

Päivä 1 & 2: Värikäs Praha

Tervetuloa Prahaan! Tšekin pääkaupunki on pullollaan kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Jokaisen kulman takana odottaa jotain uutta nähtävää tai vähintäänkin viehättävä kahvila tai ravintola. Kävele pitkin UNESCOn maailmanperintölistallekin kuuluvan vanhankaupungin katuja ja pysähdy ihmettelemä… Lue lisää

Elizabeth Suites

Päivä 3 & 4: Boheemi Berliini

Matka Prahasta Berliiniin taittuu mukavasti junalla, jossa on myös viihtyisä ravintolavaunu. Junan saapuessa Saksan hurmaavaan pääkaupunkiin Berliiniin suuntaa ensi hotellillesi jättämään matkatavarasi huoneeseesi ja lähde sen jälkeen heti tutustumaan kaupungin tarjontaan. Käy katsomassa komeaa … Lue lisää

Catalonia Berlin Mitte
Junamatka Prahasta Berliiniin

Tarjoukseen sisältyy junamatka Prahasta Berliiniin. Junamatka kestää reilut 4 tuntia. Saat tarkemman aikataulun sekä junalippusi matka-asiakirjojen mukana. Tulostathan liput ja otat ne matkalle mukaan.

 • Prahan päärautatieasema sijaitsee noin 1,2 kilometrin päässä hotelliltasi. Matka taittuu kävellen noin 20 minuutissa. Voit halutessasi suunnata asemalle myös taksilla.
 • Berliinin päärautatieasema sijaitsee noin 4 kilometrin päässä hotelliltasi. Hyppää rautatieasemalla S-junaan ja jää pois Jannowitzbrücke-asemalla, jolta on noin 500 metrin matka hotellillesi.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
 • Mahdolliset turistiverot
 • Aamiaiset Elizabeth Suitesissa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 75,00 - € 112,00

Junalipun ehdot

Junalippusi toimitetaan muiden matka-asiakirjojesi mukana. Otathan tulostetut liput matkalle mukaan. Tarkemmat tiedot junamatkan aikataulusta löydät lipusta. Lippu on voimassa vain lipussa mainittuna aikana lipussa mainitussa junassa.

Tšekin rahayksikkö

Tšekin valuutta on euron sijaan koruna (CZK), joka on arvoltaan noin 0,04 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Prahan hintataso

Tässä muutama esimerkki Prahan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,70–5,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,05–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,70 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,90–1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,75–1,05 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,10–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Saksan rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Berliinin hintataso

Berliini on Suomen hintatasoon verrattuna edullinen kohde. Pääkaupungiksi Berliinissä voi syödä ja elää erittäin edullisesti.

Tässä muutama esimerkki Berliinin hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,40 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Plaza Alta sijaitsee noin 800 metrin päässä Nádraží Holešovice -metroasemalta. Hotellilta on noin 20 kilometrin matka lentokentälle.

Hotel Catalonia Berlin Mitte sijaitsee trendikkäässä Mitten kaupunginosassa Berliinin sydämessä. Heinrich-Heine-Straßen metroasema sijaitsee aivan hotellin kulman takana. Berliinin Tegel-lentokenttä sijaitsee noin 13 kilometrin päässä hotelliltasi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen