Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Rentouttava loma Italian Viterbossa

 • Kylpyläloma
 • Viterbo
hinta alkaen € 359,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde tutustumaan hurmaavaan Viterbon kaupunkiin. Tarjoukseen sisältyy 5 tai 7 yön majoitus Hotel Mini Palacessa, aamiaiset, lennot, sisäänpääsy Terme dei Papi -kylpylään ja tervetuliaisjuoma.

Lazion alueella Keski-Italiassa sijaitseva Viterbo on monelle uusi kohde, joten mikset lähtisi tutustumaan tähän vielä tuntemattomaan italialaiseen helmeen? Kaupunki sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Roomasta ja lumoaa vierailijansa kapeilla kujillaan ja rauhallisella tunnelmallaan. Vieraile kaupungin pääaukiolla Piazza del Plebiscitolla ja istahda alas katselemaan kaupungin verkkaista elämänmenoa. Pääset lomasi aikana rentoutumaan myös Terme dei Papi -kylpylän kuumavesialtaaseen, joten luvassa on todellakin leppoisa loma Italiassa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoitus Hotel Mini Palacessa
 • Aamiaiset
 • Sisäänpääsy Terme dei Papi -kylpylään
 • Tervetuliaisjuoma
 • Käsimatkatavara
Hurmaava Viterbo

Viterbon keskusta on yksi Italian parhaiten säilyneistä keskiaikaisista keskustoista, joten suuntaa aikamatkalle menneisyyteen ja käy ihmettelemässä kaupungin kapeita kujia sekä komeita aukioita. Käy ihastelemassa Piazza San Lorenzo -aukion laidalla kohoavaa Palazzo dei Papia, joka on rakennettu 1200-luvun puolivälissä. Viterbossa kannattaa nauttia myös kaupungin mahtavasta ravintolatarjonnasta ja viettää mukavia iltoja herkullisen italialaisen ruoan ja viinin parissa. Viterbosta on myös helppoa lähteä päiväretkille lähialueelle. Vuokraa vaikka auto ja hurauta lähellä sijaitsevaan Civita di Bagnoregion kukkulakaupunkiin tai hyppää Roomaan vievään junaan. Muista kuitenkin säästää aikaa myös tarjoukseen sisältyvälle vierailulle Terme dei Papi -kylpylässä.

Hotel Mini Palace

 • Hotelli
 • Viterbo, Italia
Lobby2

Viihtyisä hotellisi tarjoaa hyvät puitteet rentouttavalle lomalle. Hotellilta on helppoa lähteä päiväretkille lähialueelle, sillä hotelli sijaitsee vain 600 metrin päässä Viterbo Porta Romana -juna-asemalta. Hyvin nukutun yön ja herkullisen aamiaisen jälkeen olet täynnä energiaa. Hotellin aulan mukavilla sohvilla voit myös rentoutua hetken ennen Viterbon kaupunkiin tutustumisen jatkamista.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Lue lisää

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Viihtyisissä yhden hengen huoneissa on televisio, minibaari, ilmastointi, puhelin sekä kylpyhuone. Maksuton Wi-Fi on käytettävissä kaikissa huoneissa.

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavissa kahden hengen huoneissa on televisio, minibaari, ilmastointi, puhelin sekä kylpyhuone. Maksuton Wi-Fi on käytettävissä kaikissa huoneissa.

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Kotoisissa kolmen hengen huoneissa on parivuode sekä yksi yhden hengen vuode. Huoneissa on televisio, minibaari, ilmastointi, puhelin sekä kylpyhuone. Maksuton Wi-Fi on käytettävissä kaikissa huoneissa.

Neljän hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Tilavissa noin 25 m² kokoisissa neljän hengen huoneissa on ilmastointi, televisio, minibaari, tallelokero, puhelin sekä kylpyhuone, jossa on maksuttomia kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Maksuton Wi-Fi on käytettävissä kaikissa huoneissa.

TravelBird suosittelee
 • Civita di Bagnoregio: Lähde päiväretkelle noin 30 kilometrin päässä Viterbosta sijaitsevaan Civita di Bagnoregion hurmaavaan kukkulakaupunkiin, jonka etruskit perustivat noin 2 500 vuotta sitten. Kukkulalla sijaitsevasta kaupungista avautuu tietysti upeat näkymät lähialueelle ja Tiber-joen laaksoon. Kannattaa kierrellä kaupungin kapeilla kaduilla ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta.
 • Bagnaccion kuumat lähteet: Jos et saa tarpeeksesi kuumista vesistä tarjoukseen sisältyvällä Termi dei Papi -kylpylävierailulla, niin suuntaa kohti Bagnaccion kuumia lähteitä. Nauti valkoisen saven reunustamista lähteistä paikallisten seassa. Lähteet sijaitsevat noin 6 kilometrin päässä Viterbon keskustasta.
 • Rooma: Mikäli kaipaat vaihtelua Viterbon rauhalliselle tunnelmalle, niin lähde päiväretkelle Rooman hulinaan. Hyppää junaan hotellisi lähellä sijaitsevalla Porta Romana -juna-asemalla, jolta on noin kahden tunnin matka Roomaan. Italian kauniissa pääkaupungissa voitkin sitten viettää päivän haluamallasi tavalla. Voit kiertää päänähtävyydet Colosseumista aina Trevin suihkulähteeseen tai kierrellä päämäärättömästi kaduilla nauttien roomalaisesta tunnelmasta.
Terme dei Papi -kylpylä

Tarjoukseen sisältyy sisäänpääsy Termi dei Papi -kylpylään, jossa pääset nauttimaan Viterbon alueen kuuluisien kuumien lähteiden vesistä. Pääset uimaan altaaseen, jossa Bullicamen lähteestä peräisin olevan veden lämpötila on jopa 40 °C. Kylpylä käyttää myös Bagnaccion järveltä peräisin olevaa mutaa spa-hoidoissaan, joita voit myös varata pientä korvausta vastaan.

Kylpylä sijaitsee noin 5 kilometrin päässä hotelliltasi. Kylpylään pääsee linja-autolla, jolla matka kestää noin 12 minuuttia. Voit myös napata taksin, jolla matka kestää noin 10 minuuttia. Saat pääsylipun matka-asiakirjojesi mukana.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 2 enintään 12-vuotiasta lasta majoitustyypissä Neljän hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Hotellilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Esteettömyys

Hotellissa on rajoitettu määrä esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hotellissa on hissi.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Rooman lentokentältä on noin 101 kilometrin matka hotellillesi. Matka kestää autolla liikenteestä riippuen noin tunnin ja 25 minuuttia, kun taas julkisilla kulkuneuvoilla kokonaismatka-aika on noin 2 tuntia ja 35 minuuttia. Suosittelemme auton vuokraamista suoraan Rooman lentokentältä.

Pysäköinti

Pysäköinti hotellilla maksaa 5,00 € per yö.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,00–5,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Viterbon asukasluku on noin 60 000.

Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Viterbo Porta Romana -juna-asema 600 m
Civita di Bagnoregio 30 km
Rooma 80 km
Rooman lentokenttä 101 km

Liikkuminen kohteessa

Vaivattomin tapa liikkua Viterbon keskustassa on kävellen, ja kaupungin kompaktin koon ansiosta monet nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisissaan.

Hotellisi sijaitsee noin 600 metrin päässä Viterbo Porta Romana -juna-asemalta, jolta on yhteyksiä muun muassa Roomaan.

Auton vuokraaminen on Viterbossa mahdollista. Hotellin henkilökunta auttaa mielellään sopivan vuokraamon löytämisessä.

Keskilämpötilat

Tammikuu +8 °C
Helmikuu +9 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +14 °C
Toukokuu +21 °C
Kesäkuu +23 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +22 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +13 °C
Joulukuu +10 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee vain 600 metrin päässä Viterbo Porta Romana -juna-asemalta. Rooman lentokentältä on hotellille matkaa noin 101 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen