Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Loma Rukalla revontulien alla

 • Viikonloppumatkat
 • Kuusamo
hinta alkaen € 439,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe taianomaisia hetkiä talvisella Rukalla. Tarjoukseen sisältyy 4 yön majoitus Cumulus Resort Rukahovissa****, aamiaiset ja rekiretki revontulia etsimässä.

Onko olemassa kauniimpaa maisemaa, kuin lumipeitteinen Lappi tuntureineen, poroineen ja revontulineen? Jos olet kanssamme samaa mieltä, lähde viettämään ihanan talvista lomaa Rukalle ja nauttimaan lumisesta lomasta yhden Suomen suosituimman hiihtokeskuksen lähettyville. Lähde seikkailulle etsimään revontulia, koe Lapin lumoa elämyksellisillä retkillä, laskettele Rukatunturin rinteitä alas pakkasen aiheuttama puna poskillasi ja lämmittele perinteiseen tapaan ihanilla saunan lauteilla. Koe Lapin luonto kauneimmillaan ja vietä talven lomasi värikkäiden revontulien alla!

Tarjous sisältää
 • 4 yön majoitus Cumulus Resort Rukahovissa****
 • Aamiaiset
 • Rekiretki iltataivaan ja revontulien alla
 • Lentokenttäkuljetukset (jos lennät Kuusamon lentokentälle)
Lisävaihtoehdot
 • Aloittelijan moottorikelkkaretki
 • Revontulien etsintää lumikenkäsafarilla
 • Vierailu porotilalla
 • Husky-safari
 • Pilkkimisretki
Talvinen Lappi

Revontulet ovat taivaalle maalautuva salaperäinen luonnonilmiö, jotka tanssivat tähtien kanssa vain erityisen kylminä öinä. Ennalta-arvaamattomina hetkinä esiintyvät valoilmiöt luovat niitä ihailevien ympärille sanoinkuvaamatonta taikaa, jota on kerrassaan vaikea selittää. Aikoinaan Suomessa uskottiin revontulien syntyvän kettujen juostessa tundralla aiheuttaen kipinöitä pitkällä hännällään – tästä tuleekin nimitys revontulet. Revontulilla on historiassa ollut monta nimeä, sillä ilmiölle ei tuhansiin vuosiin ollut tieteellistä selitystä. Tämän vuoksi revontuliin liittyy ainutlaatuista mystisyyttä ja taikaa. Jos olet onnekas, näet lomasi aikana taivaalla lumoavaa revontulien tanssia.

Rukan matkailukeskuksen läheisyyden vuoksi pääset halutessasi laskemaan hiihtokeskuksen suosittuja rinteitä. Rukalla sinua odottaa yhteensä 34 rinnettä ja 21 hissiä, jotka tarjoavat loistavan mahdollisuuden aktiiviseen laskettelulomaan. Halutessasi pääset myös lomasi aikana tutustumaan Kuusamon kauniiseen luontoon esimerkiksi Oulangan kansallispuistossa, joka sijaitsee Suomen ja Venäjän rajalla Kuusamon sekä Sallan kunnissa. Kansallispuiston mäntymetsät, kosket ja korkeat kalliot takaavat ihania lappilaisia luontoelämyksiä erityisesti Oulangan useilla vaelluspoluilla, joista tunnetuin on Karhunkierros. Lähde myös porotilalle tutustumaan poronhoitoon, koe elämyksiä hauskalla husky-safarilla, tutustu villiin luontoon eläinten katseluretkillä, kokeile pilkkimistä, lähde kierrokselle moottorikelkan kyydissä tai bongaa talveksi Lappiin jääviä lintuja – Kuusamo on luontoretkeilijän paratiisi!

Cumulus Resort Rukahovi****

 • Hotelli
 • Kuusamo, Suomi
Exterior

Neljän tähden Cumulus Resort Rukahovi sijaitsee aivan Rukan matkailukeskuksen sydämessä lähellä ravintoloita, baareja, Rukan hiihtokeskuksen rinteitä sekä muita palveluja. Hotellista löytyy myös kaksi ravintolaa, Kaltiokivi ja Kaarle XII, sekä yön pikkutunneille soveltuva Yökerho Kaarle XII. Lisäksi hotellin ravintolassa järjestetään tanssiorkestereiden ja suosittujen laulajien esiintymisiä. Aktiviteetteja ja elämyksiä täynnä olevien päivien jälkeen voit hemmotella itseäsi hotellin saunatiloissa tai kylpyläosastolla. Ihanalla aamiaisella aloitat aamusi herkullisesti! Tarjolla on muun muassa tuoreita hedelmiä, kauden kasviksia, pekonia sekä Fazerin Alku-puurobaarin tarjoamia nautintoja.

 • +-2
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin viihtyisät huoneet on kooltaan noin 19 m², ja ne on sisustettu puuhuonekaluin sekä lämpimin sävyin. Huoneesta löydät television, vaatteiden kuivauskaapin sekä kaksi erillistä vuodetta tai parivuoteen. Yksityisessä kylpyhuoneessa on hiustenkuivain.

Retket

Revontulia etsimässä (sisältyy tarjoukseen): Pimeän laskiessa lumipeitteisten tuntureiden ylle, lähdet seikkailulliselle retkelle etsimään revontulia. Rekeä vetävä moottorikelkka vie sinut ja matkakumppanisi vaihtelevan maaston läpi leirintäpaikalle, jossa valaistuksena toimii vain tähdet. Sytytätte oppaan johdolla nuotion, keitätte kahvit ja teet sekä grillaatte avotulessa makkaraa. Jos olet onnekas, näet taivaalla lumoavasti tanssivia revontulia. Retki järjestetään keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19.00, ja se kestää noin 3 tuntia. Huomioithan, että revontulten esiintymistä ei voida taata, sillä niitä esiintyy taivaalla sään mukaan.

Voit varausvaiheessa lisäksi valita tilaukseesi yhden tai useamman retken lisäämään lomaasi lappilaista elämyksellisyyttä. Kaikki retket opastetaan englanniksi, ja ne sisältävät safarivarustuksen. Varustukseen kuuluu haalari, käsineet, saappaat, villasukat, maski ja kypärä. Tarkistathan itse järjestetäänkö retki viikonpäivänä, jolloin olet itse paikan päällä. Lue lisää lisävalintaisista retkistä:

 • Aloittelijan moottorikelkkaretki: Jos olet aina halunnut kokeilla moottorikelkkailua, on sinulla siihen nyt mahdollisuus! Retki alkaa turvallisuusopastuksilla sekä ajo-ohjeilla, jonka jälkeen lähdet 20 kilometrin mittaiselle safarille Kuusamon lumisiin metsiin. Kierroksella pidetään tauko, jonka aikana herkuttelet kahvilla tai teellä sekä pullalla. Retki järjestetään maanantaisin, tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin, ja se kestää 2,5–3 tuntia klo 10.00.
 • Revontulien etsintää lumikenkäsafarilla: Retken aikana koet taianomaisen talvi-illan lumoa keskellä kaunista luontoa. Poluilla voit nähdä eläinten jälkiä, ja onnekkaimmat näkevät taivaan koristavat revontulet. Retkellä pidetään tauko, jonka aikana nautit kuumasta juotavasta, ja kuuntelet oppaan tarinoita revontulista ja arktisesta luonnosta. Kierroksen pituus on noin 4 kilometriä, ja se kestää noin 3 tuntia. Retki järjestetään tiistaisin ja torstaisin klo 19.00.
 • Vierailu porotilalla: Sinut kuljetetaan perinteiselle porotilalle, jossa pääset ensin porojen vetämälle rekiretkelle. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus syöttää poroja, ja kuulla tarinoita porojen elämästä arktisessa luonnossa. Lopuksi saat vierailusta diplomin, ja nautit kupin kahvia sekä makkaraa ja makean leivonnaisen. Retki kestää noin 2–3 tuntia, ja se järjestetään keskiviikkoisin klo 12.00.
 • Husky-safari: Retki alkaa kuljetuksella paikalliselle husky-tilalle, missä koirat ottavat sinut iloisesti haukkuen vastaan. Opeteltuasi miten kelkkaa ajetaan, lähdet 5 kilometrin kierrokselle huskyjen kanssa. Kelkassa on samaan aikaan kaksi henkilöä. Husky-safarin jälkeen nautit kahvitauon makkaralla ja pullalla. Retki kestää noin 2 tuntia kuljetuksineen, ja se järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30.
 • Pilkkimisretki: Sinut kuljetetaan läheisen järven rannalle, jossa pääset pukemaan yllesi lumikengät ja kulkemaan jäisen järven päällä. Pian pääset kokeilemaan kalaonneasi! Ensin jäähän porataan kuitenkin reikä, jonka jälkeen voit aloittaa pilkkimisen. Järvestä voit pyydystää muun muassa ahventa, särkeä, haukea ja harjusta. Jos nappaat kalan, opas näyttää sinulle miten se perataan ja valmistetaan avotulen äärellä. Retken aikana tarjoillaan myös kahvia ja teetä sekä pullaa. Retki kestää on noin 3 tuntia, ja se järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 10.00.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset (jos et lennä paikan päälle)
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hinta

Per henkilö

Sisäänkirjautuminen

Perjantaisin sinun on kirjauduttava sisään hotelliin ennen klo 19.00, jotta pystyt osallistumaan järjestetylle rekiretkelle.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellissa on yksi esteetön huone. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi. Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hintaan 10,00 € per yö. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi lemmikkihuoneiden saatavuuden.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Rekiretki

Rekiretki revontulien alla alkaa klo 19.00 ja kestää noin 3 tuntia. Retki järjestetään keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lisätietoa saat saavuttuasi hotellille.

Huomioithan, että revontulten esiintymistä ei voida taata, sillä niitä esiintyy taivaalla sään mukaan. Lisätietoa revontulten ennusteista annetaan hotellin vastaanotossa.

Tietoa kohteesta

Kuusamon väkiluku on noin 15 700.

Etäisyyksiä lähialueiden kohteisiin:

Rukan kylä 950 m
Rukan hiihtokeskuksen rinteet 50 m
Oulangan kansallispuisto 30 km
Rukan Safari Centre 1,5 km
Kuusamo 26,5 km
Helsinki 831 km
Oulu 243 km
Rovaniemi 199 km
Jyväskylä 687 km

Keskilämpötilat

Tammikuu -7,7 °C
Helmikuu -8,0 °C
Maaliskuu -3,5 °C
Huhtikuu +1,9 °C
Toukokuu +9,2 °C
Kesäkuu +14,3 °C
Heinäkuu +16,3 °C
Elokuu +14,2 °C
Syyskuu +8,7 °C
Lokakuu +3,7 °C
Marraskuu -1,6 °C
Joulukuu -5,7 °C

Pysäköinti

Hotellissa on vartioimaton maksuton pysäköinti.

Kuljetukset

Jos lennät Kuusamon lentokentälle, hyödyt yhteistyökumppanimme järjestämistä kuljetuksista. Sesongista riippuen kuljetukset järjestetään minibussilla tai normaalilla linja-autolla. Kuljetukset järjestää Pohjolan matkat.

Retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä. Retkiä voidaan joutua myös siirtämään tai peruuttamaan sään mukaan.

Sinut noudetaan retkille noin 200 metrin päässä sijaitsevalta hiihtobussipysäkiltä. Paikan päällä on oltava 15 minuuttia ennen ohjelman alkua.

Retket opastetaan englanniksi. Retkelle hyvin mahdollisesti osallistuu muitakin kuin suomalaisia matkailijoita. Huomioithan, että alkoholin vaikutuksen alaisena oleminen moottorikelkkasafarilla on kiellettyä.

Huomioithan, että olet itse velvollinen tarkistamaan valitsemiesi retkien onnistumisen lomasi aikana. Retkiä ei järjestetä päivittäin, joten tarkista ennen retkien varaamista järjestetäänkö niitä ajankohtana, jolloin olet itse paikan päällä.

Wellness

Hotellissa on saunatilat ja kylpyläosasto.

Lisätietoa varauksesta

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki matkaasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Cumulus Resort Rukahovi sijaitsee Kuusamossa Rukan matkailukeskuksen lähettyvillä. Kuusamon keskusta sijaitsee noin 26,5 kilometrin, Oulu noin 243 kilometrin ja Jyväskylä noin 687 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen