• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Uuden-Seelannin kohokohdat autolla

Kiertomatkat 18 yötä Uusi-Seelanti

per henkilö alkaen € 2.799,00
perustuen 2 henkilöön

Näe luonnonkauniin Uuden-Seelannin parhaimmat palat ainutlaatuisen kiertomatkan aikana! Tarjoukseen sisältyy 15 yön majoitukset 12 kohteessa, lennot, vuokra-auto, lauttamatka Pohjoissaarelta Eteläsaarelle sekä sisäänpääsy Rainbow Springsiin ja Antarctic Centreen.

Hyppää elämäsi seikkailuun ja matkusta luontomatkailijan paratiisiin, Uuteen-Seelantiin. Selvitä maorien salaisuudet Pohjoissaarella, ihmettele luonnon vaikuttavia ihmeitä maailmankuuluissa kohteissa, näe omin silmin elokuvista tuttuja maisemia ja koe kahdessa viikossa enemmän kohteita kuin koskaan aiemmin. Uusi-Seelanti on kultaisten hiekkarantojen, jylhien kalliomuodostelmien, upeiden viinitilojen, kirkasvetisten järvien, pilviin nousevien vuorien ja salaperäisten vuonojen maa, joka yllättää, minne ikinä kuljetkaan. Koe Uuden-Seelannin taika omatoimisen kiertomatkan aikana ja tee elämäsi odotetuin matka maailman toiselle puolen!

Tarjous sisältää
 • Menolento Aucklandiin ja paluulento Christchurchista (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Aucklandissa (Hotel The Quadrant****)
 • 1 yön majoitus Pauanuissa (Pines Motor Lodge)
 • 2 yön majoitus Rotoruassa (Ibis Hotel Rotorua)
 • 1 yön majoitus Napierissa (Scenic Hotel Te Pania)
 • 1 yön majoitus Wellingtonissa (Ibis Hotel Wellington)
 • 2 yön majoitus Nelsonissa (Grand Mercure Monaco****)
 • 1 yön majoitus Punakaikissa (Punakaiki Resort)
 • 1 yön majoitus Franz Josefin jäätiköllä (Punga Grove****)
 • 2 yön majoitus Queenstownissa (Copthorne Lakefront****)
 • 1 yön majoitus Te Anaussa (Kingsgate Hotel Te Anau)
 • 1 yön majoitus Dunedinissa (Mercure Dunedin Leisure Lodge****)
 • 1 yön majoitus Christchurchissa (Ashley Hotel Christchurch)
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Edestakaiset lauttaliput Aucklandista Devonportiin
 • Lauttamatka Pohjoissaarelta Eteläsaarelle
 • Sisäänpääsy Rainbow Springsin luonnonpuistoon
 • Sisäänpääsy Antarctic Centreen Christchurchissa
 • Elokuvalippu Fiordland Cineman Ata Whenua -elokuvaan Te Anaussa
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Vierailu maorien Whakarewarewa-kylässä (päivä 4)
 • Art deco -arkkitehtuurikierros Napierissa (päivä 5)
 • Iltaretki Zealandian ekologiselle rauhoitusalueelle (päivä 6)
 • Hemmottelua Franz Josefin jäätikon kuumissa altaissa (päivä 10)
 • Retki Otagon viinitiloille (päivä 12)
 • Queenstownin alueen kohokohdat (päivä 12)
 1. Päivä 1: Auckland

  Tervetuloa Uuteen-Seelantiin, maahan, jolle mikään muu ei vedä vertoja! Saarivaltio tunnetaan parhaiten lumoavasta luonnonkauneudestaan, mutta ensimmäisenä pääset kuitenkin tutustumaan Uuden-Seelannin suurimpaan kaupunkiin, Aucklandiin. Noudettuasi vuokra-auton Aucklandin lentokentältä voit heti lähteä tutustumaan kaupunkiin, jota asuttaa lähes kolmannes koko Uuden-Seelannin väestöstä. Loppupäivän voit viettää haluamaasi tapaan. Kiipeä esimerkiksi eteläisen pallonpuoliskon korkeimpaan torniin, Sky Toweriin, tai hyödynnä tarjoukseen sisältyvä lauttalippu ja vieraile Devonportissa. Shoal Bayn pohjoisrannikolla sijaitseva Devonport on yksi Aucklandin naapurustoista, ja se hurmaa erityisesti merellisellä tunnelmallaan, suloisilla taloillaan ja satamallaan. Vaihda matka-asiakirjojesi mukana tuleva vahvistus Quay Streetillä sijaitsevassa lauttaterminaalissa viralliseen lippuun, astu lautalle ja matkusta lahden toiselle puolelle 10 minuutissa. Devonportissa suosittelemme sinua kiipeämään Mount Victorian huipulle ihastelemaan maisemia Aucklandiin.

  The Quadrant Hotel & Suites -> Pauanui Pines Motor Lodge 149.5 km

  Hotel

  Hotel The Quadrant****

  Hotelli Auckland, Uusi-Seelanti

  Neljän tähden moderni Hotel The Quadrant sijaitsee lähellä Aucklandin satamaa. Hotellissa on ravintola ja viihtyisä baari, jonka cocktail-listalta voit valita herkullisia juomia virkistämään päivääsi. Baari tarjoilee myös erinomaisia uusiseelantilaisia oluita ja viinejä. Tilavat huoneet on varustettu kahdella erillisellä vuoteella tai parivuoteella sekä yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 2. Päivä 2: Pauanui

  Toisena matkapäivänäsi kauan odotettu road trip alkaa kunnolla, kun lähdet ajamaan kohti Pauanuita. Aja Pohjoissaaren itärannikolla Pacific Coast Highwaytä pitkin mitä upeimmissa maisemissa Coromandelin niemimaalle. Vaikuttavalla rannikolla sijaitseva Pauanui soveltuu erinomaisesti valaiden ja delfiinien katseluun, ja paikan päältä löydät myös sademetsän tutustuaksesi paremmin uusiseelantilaiseen luontoon. Ei ihmekään, että Pauanuita ympäröivä alue on suosittu vierailukohde ympäristöystävällisyyttä arvostavien matkailijoiden keskuudessa. Paikalliset matkustavat Pauanuihin kesäisin nauttimaan kaupungin paratiisimaisista uimarannoista, puhumattakaan maalauksellisesta Cathedral Covesta. Vain jalkaisin tai veneellä saavutettava lahti on yksi Coromandelin niemimaan ehdottomista must see -kohteista. Pauanui soveltuu erinomaisesti patikointiretkiin, ja lähistöltä löydätkin useita alueita elämykselliselle bush walkille, joiden varsilta voit löytää jopa vanhoja kaivostunneleita.

  Pauanui Pines Motor Lodge -> ibis Rotorua 189.2 km

  pool

  Pines Motor Lodge

  Hotelli Pauanui, Uusi-Seelanti

  Viehättävällä Coromandelin niemimaalla sijaitsevan hotellin lähistöltä löydät ihanan valkoisen hiekkarannan. Hotellilla on uima-allas, joka on avoinna päivittäin klo 8.00–20.30. Hotelli vuokraa golfmailoja ja polkupyöriä lisähintaan. Tilavat huoneet on varustettu parivuoteella, yksityisellä kylpyhuoneella ja keittokomerolla.

  Lue lisää
 3. Päivä 3 & 4: Rotorua

  Nauti Coromandelin unenomaisista hiekkarannoista tai lähde heti aamulla ajamaan kohti Rotoruan kuumia lähteitä – sinä päätät. Kylpyläkaupunkina tunnettu Rotorua sijaitsee vulkaanisella maaperällä, minkä vuoksi alueelta löytyy paljon geotermaalista toimintaa. Valmistaudu rentouttaviin hetkiin idyllisessä miljöössä, jossa nautit myös kuumien lähteiden lämmöstä sekä terveyshyödyistä. Loistavia valokuvia ja rentouttavia hetkiä tarjoava Champagne Pool on erinomainen kohde rentouttavalle vierailulle. Jos taas olet suuri Taru sormusten herrasta -saagan fani, kannattaa sinun pysähtyä matkalla Rotoruaan Matamatan kylässä. Kylässä nimittäin sijaitsee trilogiasta sekä Hobitti-elokuvista tuttu hobittien kotipaikka Kontu.

  Neljännen matkapäivän voit viettää haluamaasi tapaan. Vieraile Rainbow Springsin luonnonpuistossa, jonne sinulla on maksuton sisäänpääsy tarjoukseen sisältyvällä lipulla. Rainbow Springsissä voit ihastella uusiseelantilaista luontoa kauneimmillaan sekä täydessä kukassaan olevia puita ja kukkia. Onnekkaimmat huomaavat pusikossa myös Uuden-Seelannin tärkeimmän asukkaan, kotoperäisen kiivi-linnun, joka on myös maan kansallinen tunnus. Rotoruassa ollessasi pystyt myös varaamaan lisävalintaisen retken maorien Whakarewarewa-kylään, jossa pääset tutustumaan paremmin Uuden-Seelannin alkuperäiskansan kulttuuriin. Kierros kestää noin kaksi tuntia.

  ibis Rotorua -> Scenic Hotel Te Pania 220.7 km

  outside

  Ibis Hotel Rotorua

  Hotelli Rotorua, Uusi-Seelanti

  Viihtyisä Ibis Hotel Rotorua sijaitsee aivan Rotoruan järven äärellä sekä useiden kaupungin nähtävyyksien lähettyvillä. Kävelyetäisyydeltä löydät useita kahviloita ja ravintoloita. Maorien Whakarewarewa-kylä sijaitsee noin 4 kilometrin päässä. Hotellista löydät ravintolan ja baarin, jossa voit myös nauttia pieniä välipaloja. Modernit huoneet on varustettu parivuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 4. Päivä 5: Napier

  Viidentenä matkapäivänäsi matkaat Hawke's Bayn äärellä sijaitsevaan Napierin satamakaupunkiin. Jos haluat pitää tauon matkan varrella, suosittelemme pysähtymään Taupo-järven rannalla sijaitsevassa luonnonkauniissa Taupon kaupungissa. Taupo on Uuden-Seelannin suurin järvi, ja järven äärellä sijaitsee vaikuttavia kymmenmetrisiä maorien kalliokaiverruksia. Saavuttuasi Napierissa sijaitsevaan hotelliin voit heti lähteä tutustumaan kaupunkiin, joka jouduttiin 1930-luvulla rakentamaan uudelleen tuhoisan maanjäristyksen vuoksi. Nykyään Napier on yksi Uuden-Seelannin valokuvatuimmista kohteista kauniin art deco -arkkitehtuurinsa vuoksi. Halutessasi voit tutustua lisävalintaisella kierroksella paremmin tyyliin, joka ilmaisi itsevarmuutta, myönteistä elämänasennetta ja voimakkuutta. Kierros kestää noin kaksi tuntia. Lähde myös kiertelemään Napieria ympäröiviä viinitiloja, sillä alue on tunnettu viinintuotannostaan.

  Scenic Hotel Te Pania -> ibis Wellington 322.3 km

  aerial view

  Scenic Hotel Te Pania

  Hotelli Napier, Uusi-Seelanti

  Moderni Scenic Hotel Te Pania -hotelli sijaitsee Napierin kauniilla rannikolla, joten Hawke's Bayhin tutustuminen on helppoa. Hotellissa on brasserie, baari ja 24-tuntinen vastaanotto. Ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa ja neuvoo alueen nähtävyyksistä sekä vierailukohteista. Huoneet on sisustettu moderniin tyyliin, ja niiden varustukseen kuuluu parivuode, ilmastointi, minibaari ja yksityinen kylpyhuone.

  Lue lisää
 5. Päivä 6: Wellington

  Seuraavaksi on aika ajaa Uuden-Seelannin kauniiseen pääkaupunkiin, Wellingtoniin! Pohjoissaaren eteläosassa sijaitseva Wellington on oikea ruokamatkailijan unelmakohde. Kaupungista löytyy enemmän ravintoloita asukasta kohden kuin New Yorkista, ja Wellington kehuskeleekin palkitulla ruokatarjonnallaan ja viineillään. Ruoan lisäksi tulet lumoutumaan Wellingtonin laajasta kulttuuritarjonnasta ja kaupungin rennosta tunnelmasta. Suosittelemme sinua hyppäämään Wellingtonin symbolina tunnetun funikulaarin kyytiin, joka vie sinut ajassa taaksepäin kaupungin menneisyyteen. Funikulaarin kyydissä voit ihastella upeita maisemia Wellingtoniin, satamaan ja merelle. Lähde myös tutustumaan paikalliseen luontoon kasvitieteelliseen puutarhaan tai heti kaupungin rajojen ulkopuolelta alkavaan metsään. Voit halutessasi myös lähteä lisävalintaiselle iltaretkelle Zealandian ekologiselle rauhoitusalueelle, jossa sinulla on mahdollisuus nähdä kiivi-lintuja ja pimeydessä tuikkivia kiiltomatoja. Kierros kestää noin kaksi tuntia.

  ibis Wellington -> Hotel Grand Mercure Nelson Monaco Apartments 217.6 km

  outside

  Ibis Hotel Wellington

  Hotelli Wellington, Uusi-Seelanti

  Wellingtonin sataman lähettyvillä sijaitseva Ibis Hotel Wellington -hotelli on lyhyen matkan päässä ravintoloista ja baareista. Hotellissa on modernit tilat ja sisustus. Ibis Hotel Wellingtonista löydät muun muassa baarin, ravintolan sekä kuntosalin. Modernit huoneet on varustettu parivuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 6. Päivä 7 & 8: Nelson

  Tänään on aika hyvästellä Pohjoissaari ja suunnata lautalla kohti Eteläsaaren seikkailuja. Palautat vuokra-autosi Pohjoissaaren lauttaterminaaliin ja matkaat kolmen tuntia kestävällä lautalla Pictoniin, josta noudat uuden vuokra-autosi. Lauttamatka itsessään on jo elämys kauniiden maisemiensa ansiosta, joten kannattaa kiirehtiä lautalle varaamaan hyvä paikka valokuvien ottamista varten. Lautta kulkee Marlborough Soundsin läpi, jonka ihmeelliset veteen uponneet laaksot ovat henkeäsalpaavan kauniita! Pictonista ajat Tasmanianlahden pohjukassa sijaitsevaan Uuden-Seelannin vanhimpaan kaupunkiin, Nelsoniin. Tänne matkustavat erityisesti he, jotka haluavat lumoutua alueen kauniista luonnonpuistoista. Erityisen vaikuttava on Abel Tasmanin kansallispuisto, joka on nimetty ensimmäisen Euroopasta Uuteen-Seelantiin lähteneen tutkimusmatkailijan mukaan. Meren äärellä sijaitsevassa kansallispuistossa voit lähteä patikointiretkelle, tutustua sen monimuotoiseen luontoon ja kokeilla esimerkiksi kajakilla melomista. Jos taas haluat suunnata sisämaahan, kiipeä Botanical Hillin huipulle ihmettelemään vaikuttavia maisemia Nelsoniin ja ympäröivään luontoon.

  Hotel Grand Mercure Nelson Monaco Apartments -> Punakaiki Resort 258.8 km

  outside

  Grand Mercure Monaco****

  Hotelli Nelson, Uusi-Seelanti

  Neljän tähden Grand Mercure Monaco sijaitsee vehreän kasvuston keskellä aivan Tasmanianlahden rannalla. Ystävällinen henkilökunta neuvoo mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa ja ohjeistaa, mitä Abel Tasmanin kansallispuistossa kannattaa tehdä ja nähdä. Nauti herkullisista aterioista hotellin ravintolassa tai virkistävistä drinkeistä baarin puolella. Huoneet on varustettu mukavalla parivuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella. Huoneesta on näkymä joko Tasmanianlahdelle tai hotellin kauniiseen puutarhaan.

  Lue lisää
 7. Päivä 9: Punakaiki

  Yhdeksäntenä päivänä ajat Eteläsaaren jylhää länsirannikkoa pitkin Punakaikin kaupunkiin. Matkalla suosittelemme sinua pysähtymään historiallisessa kaivoskaupungissa, Westportissa. Saavuttuasi Punakaikiin tulet hämmästymään sitä ympäröivästä luonnosta, jossa ehdottomasti kannattaa käydä patikoimassa. Punakaiki on ennen kaikkea tunnettu vaikuttavista pinottuja pannukakkuja muistuttavista Pancake Rockseista, jotka alkoivat muodostua 30 miljoonaa vuotta sitten meren, tuulen ja sateen yhteisistä leikeistä. Punakaiki on myös portti Paparoan kansallispuistoon, jonka monimuotoinen luonto on kerrassaan taianomainen.

  Punakaiki Resort -> Punga Grove 215.8 km

  Hotel

  Punakaiki Resort

  Hotelli West Coast, Uusi-Seelanti

  Idyllinen hotelli sijaitsee aivan Paparoan kansallispuiston vieressä lähellä Tasmaninmeren rannikkoa. Punakaiki Resortilta pääset kätevästi tutustumaan Pancake Rockseihin ja lähdet vaivatta patikointiretkelle. Pancake Rockseille lähtevä reitti lähtee noin 600 metrin päästä hotellilta. Hotellista löydät Jacob's Grill -ravintolan sekä The Club Bar -baarin. Modernit huoneet on varustettu parivuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella. Huoneesta on näkymä vehreään ympäristöön.

  Lue lisää
 8. Päivä 10: Franz Josefin jäätikkö

  Juuri kun ajattelit, ettei Uusi-Seelanti voi enää yllättää, tekee se juuri sen. Nimittäin tänään matkustat Punakaikista valtavalle Franz Josefin jäätikölle, joka on Westland Tai Poutinin kansallispuiston kuudestakymmenestä jäätiköistä suurin. Tämä luonnon ihme on oiva paikka vaeltamiselle sekä unenomaisten vesiputousten ihailuun. Jos haluat yhdistää aktiviteetteihin rentoutumista, voit lisätä varausvaiheessa tilaukseesi ihanan hemmotteluhetken kuumissa altaissa. Vehreä ympäristö ja jäätikön kirkas vesi tekevät kokemuksesta taianomaisen sekä unohtumattoman koko keholle ja mielelle. Iltahämärällä tuikkivien tähtien alla kokemus on vielä ikimuistoisempi! Adrenaliiniryöppyä kaipaavat voivat kokeilla muun muassa laskuvarjohyppyä tai helikopteriajelua jäätikön yllä.

  Punga Grove -> Copthorne Hotel and Resort Queenstown Lakefront 350.0 km

  Hotel

  Punga Grove****

  Hotelli Franz Josef Glacier, Uusi-Seelanti

  Neljän tähden Punga Grove -hotelli tarjoaa loistavan tukikohdan lomalle Franz Josefin jäätikön lähettyvillä. Hotellia ympäröi kaunis luonto, ja polku jäätikölle alkaa vain noin 600 metrin päästä. Huoneet on varustettu parivuoteella, keittokomerolla ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 9. Päivä 11 & 12: Queenstown

  Jalkasi tarvitsevat varmasti lepoa kaiken luonnossa patikoinnin jälkeen, joten onkin hyvä, että melko pitkällä matkalla Queenstowniin ehdit levätä ja ihastella ohittuvia maisemia. Olet ehtinyt tähän mennessä matkustaa Uudessa-Seelannissa jo yksitoista päivää, joten sinulle ei varmasti tule yllätyksenä, että tälläkin ajomatkalla tulet vaikuttumaan mitä upeimmasta luonnosta. Aja Queenstowniin pitkin Haast Passia, joka on vuoristosola Etelä-Alpeilla. Reittiä käyttivät myös maorit matkatessaan lännestä etsiessään jadea muistuttavaa pounamu-kiveä. Varaa runsaasti aikaa solan ylittämiseen, sillä matkan aikana kannattaa pysähtyä ja lähteä nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta kauniiden vesiputousten, turkoosien järvien ja sademetsien keskelle. Olethan tarkkana, sillä saatat nähdä Eteläsaaren metsissä lentelevän papukaijoihin kuuluvan kea-linnun. Toinen kohokohta matkalla on Gibbston Valley, joka on yksi kauneimmista viininviljelyalueista kallioisen ympäristönsä vuoksi. Viiniköynnösten laaksoksikin kutsutussa Gibbstonissa sijaitsee useita viinitiloja aivan vieri vieressä, ja täällä kannattaakin pysähtyä kiertelemään ja maistelemaan erityisesti paljon viljeltyä pinot noiria sekä paikallisesti valmistettua lampaanmaitojuustoa.

  Seuraavana päivänä pääset vihdoinkin tutustumaan Queenstowniin tai voit halutessasi lähteä lisävalintaiselle retkelle joko Otagon viinitiloille tai Taru sormusten herrasta -elokuvista tuttuihin maisemiin. Molemmat retket kestävät noin viisi tuntia, ja molempien retkien aikana tulet nauttimaan upeista maisemista! Tiesitkö muuten, että Queenstown on Uuden-Seelannin aktiviteettipääkaupunki? Pieni Queenstown lumoaa kauniilla järvi- ja vuoristomaisemillaan, ja juurikin nämä maisemat tarjoavat loistavan mahdollisuuden lukemattomien eri harrastelajien kokeilemiseen.

  Copthorne Hotel and Resort Queenstown Lakefront -> Kingsgate Hotel Te Anau 170.4 km

  Lakeview

  Copthorne Lakefront****

  Hotelli Queenstown, Uusi-Seelanti

  Neljän tähden hotelli sijaitsee aivan Wakatipu-järven rannalla ja lyhyen kävelymatkan päässä Queenstownin kasvitieteellisestä puutarhasta. Täällä koet uusiseelantilaista luontoa aidoimmillaan! Hotellin Hilary's-ravintolassa nautit ihanista luontonäkymistä. Virkistävää juomaa ja maukasta välipalaa kannattaa käydä nautiskelemassa Rocks Café & Barissa. Modernit huoneet on varustettu parivuoteella, yksityisellä kylpyhuoneella ja parvekkeella.

  Lue lisää
 10. Päivä 13: Te Anau

  On taas aika istua ratin taakse, hyvästellä Queenstownin jylhät maisemat ja ajaa Eteläsaaren suurimman järven äärelle Te Anauhun. Matkalla kannattaa kuitenkin vierailla Uuden-Seelannin tunnetuimmalla kohteella, Milford Soundin vuonolla, jota Rudyard Kipling jopa kutsui maailman kahdeksanneksi ihmeeksi. Milford Soundin vedestä majesteettisesti nousevat kalliot, vesiputouksista muodostuvat sateenkaaret ja korkeaakin korkeammat vuoret tekevät sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Te Anau -järven rannalla sijaitseva Te Anaun kaupunki tarjoaa vierailleen rauhallisen lepopaikan idyllisessä ympäristössä. Te Anaussa on loistavia ulkoilureittejä, ja patikoidessa pääsetkin parhaiten nauttimaan uusiseelantilaisesta luonnosta. Tarjoukseen sisältyvällä lipulla pääset katsomaan Fiordlandin upeita maisemia niitä kauniisti esittävässä Ata Whenua -lyhytelokuvassa.

  Kingsgate Hotel Te Anau -> Mercure Dunedin Leisure Lodge 291.6 km

  Hotel

  Kingsgate Hotel Te Anau

  Hotelli Te Anau, Uusi-Seelanti

  Hotellisi Te Anaussa sijaitsee idyllisellä paikalla aivan Te Anau -järven rannalla. Rauhallisessa hotellissa pääset nauttimaan ihanasta luonnosta, sillä useat kohteet sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä. Kokeile ihania makuelämyksiä ja nauti uusiseelantilaisista herkuista Jimmy Cook's Kiwi Kitchen -ravintolassa. Huoneet on varustettu parivuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 11. Päivä 14: Dunedin

  Jätä Te Anau taaksesi ja jatka kiertomatkaa skotlantilaisia vaikutteita henkivään Dunediniin. Tiesitkö, että Dunedin on saanut nimensä Edinburghin gaelinkielisestä nimestä? Kaupunkiin 1800-luvulla muuttaneet tuhannet skotlantilaiset toivat mukanaan rakkauden kilttejä ja säkkipillejä kohtaan, ja onneksemme skotlantilaisia perinteitä pidetään yhä yllä tapahtumien avulla. Dunedin on tornien ja kivestä rakennettujen rakennusten kaupunki, joka tarjoaa lisäksi uskomattomia luontonähtävyyksiä. Täällä voit nimittäin kohdata albatrosseja ja maailman pienimpia pingviinejä, sinipingviinejä, niiden luonnonmukaisessa ympäristössä. Vieraile myös maailman jyrkimmällä kadulla, Baldwin Streetillä, ihastele Chinese Gardenin kiinalaisia vaikutteita, kulje eteläisen pallonpuoliskon hienoimpia viktoriaanisia ja edvardilaisia katuja reunustavia taloja sekä tutustu paremmin Dunedinin ympäristöön lukemattomissa luontokohteissa.

  Mercure Dunedin Leisure Lodge -> Ashley Hotel Christchurch 353.7 km

  Hotel

  Mercure Dunedin Leisure Lodge****

  Hotelli Dunedin, Uusi-Seelanti

  Tyylikäs neljän tähden hotellisi sijaitsee lähellä Dunedinin kasvitieteellistä puutarhaa. Hotellilla on myös oma ihana puutarha. Mercure Dunedin Leisure Lodgen ravintola tarjoilee kansainvälisiä herkkuja, ja baarin puolella voit käydä nauttimassa aperitiiveja ja digestiivejä. Huoneet henkivät neljän tähden mukavuutta, ja ne on varustettu parivuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 12. Päivä 15 & 16: Christchurch

  Tervetuloa kiertomatkan viimeiseen kohteeseen, Eteläsaaren suurimpaan kaupunkiin Christchurchiin! Puutarhoistaan tunnettu Christchurch on pystynyt säilyttämään aitoa englantilaista tunnelmaa Avon-jokea reunustavilla paju- ja tammipuillaan sekä keskiaikaisilla kivirakennuksillaan. Suosittelemme vierailua Christchurch Art Gallery Te Puna o Waiwhetussa, joka kätkee sisälleen suuren kokoelman sekä paikallista että kansainvälistä taidetta. Kasvitieteelliseen puutarhaan sen sijaan kannattaa lähteä piknik-korin kanssa ja nauttia värikkäästä kasvustosta pienen välipalan kanssa. Vuoden 2010 ja 2011 maanjäristysten jälkeen suuri osa Christchurchin nähtävyyksistä ja maamerkeistä tuhoutui, joten kaupungissa tulet näkemään myös paljon uudelleenrakentamista. Luontoelämystä kaipaavien kannattaa viettää päivä Uuden-Seelannin suurimmassa villieläinpuistossa, Orana Wildlife Parkissa, tai lähteä patikoimaan kaupungin rajojen ulkopuolella sijaitseviin metsiin. Tarjoukseen sisältyvällä lipulla voit vierailla Antarctic Centressä, jossa voit kokeilla, miltä tuntuisi oikeasti vierailla Etelämantereella. Viimeisenä lomapäivänäsi palautat vuokra-autosi Christchurchin lentokentälle ja hyvästelet vaikuttavan Uuden-Seelannin. Tätä matkaa muistelet hymyssä suin vielä pitkään Suomeen palaamisen jälkeenkin!

  Ashley Hotel Christchurch -> Christchurch International Airport 7.9 km

  Hotel

  Ashley Hotel Christchurch

  Hotelli Christchurch, Uusi-Seelanti

  Hotellisi Christchurchissa sijaitsee lähellä Hagley Parkia sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Ashley Hotel Christchurchista löydät kaikki tarvitsemasi modernit mukavuudet. Hotellissa on baari, ravintola sekä 45 uusittua huonetta. Tyylikäs huoneesi on varustettu kahdella erillisellä vuoteella tai parivuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
Vuokra-auton ehdot

 • Vuokra-auto noudetaan Aucklandin lentokentältä ja palautetaan Christchurchin lentokentälle. Vaihdat autoa siirtyessäsi Pohjoissaarelta Eteläsaarelle. Auto on Toyota Aygo tai Opel Corsa (tai vastaavan kategorian malli).
 • Auton vuokraa Budget Rent a Car.
 • Voit lisätä varaukseesi GPS-laitteen hintaan 140,00 €.
 • Päävaraajalla on oltava luottokortti ja kansainvälinen ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään 2 vuotta.
 • Auton noudon yhteydessä varataan 1000 NZD (noin 610,00 €) arvoinen takuumaksu.
 • Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna, ja se tulee myös palauttaa täyteen tankattuna.
 • Tarjoukseen ei sisälly polttoainekulut, nouto tai palautus muualle kuin lentokentälle, tietullimaksut, navigointilaite tai lastenistuin.
 • Mikäli noudat vuokra-autosi vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, joudut maksamaan 50,00 NZD (noin 30,00 €) suuruisen maksun, joka maksetaan paikan päällä.
 • Tarjoukseen sisältyy perusvakuutus. Ylimääräisiä vakuutuksia voi lisätä pakettiin paikan päällä.
 • Autolle voi lisätä toisen kuljettajan paikan päällä lisähintaan.
 • Kuljettajan on oltava 21–67-vuotias.
 • Muistathan ottaa vuokraamoon mukaasi tulostetun vahvistuksen autonvuokrauksesta.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Ateriat
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 3.000,00 per majoituskerta

Lapsialennukset

Matkaan ei valitettavasti päde lapsialennukset.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti Pines Motor Lodgessa, Ibis Hotel Rotoruassa, Scenic Hotel Te Paniassa, Grand Mercure Monacossa, Punakaiki Resortissa, Punga Grovessa, Mercure Dunedin Leisure Lodgessa ja Ashley Hotel Christchurchissa.

Maksullinen pysäköinti Hotel The Quadrantissa hintaan 35,00 NZD per päivä (noin 21,50 €), Ibis Hotel Wellingtonissa etukäteisvarauksella hintaan 25 NZD per päivä (noin 15,50 €) ja Copthorne Lakefrontissa hintaan 20 NZD per majoituskerta (noin 12,50 €).

Kingsgate Hotel Te Anaun lähettyviltä löytyy maksuttomia julkisia pysäköintipaikkoja.

Internet

Maksuton Wi-Fi Hotel The Quadrantissa, Pines Motor Lodgessa, Scenic Hotel Te Paniassa, Grand Mercure Monacossa, Punakaiki Resortissa, Punga Grovessa, Mercure Dunedin Leisure Lodgessa ja Ashley Hotel Christchurchissa.

Maksullinen Wi-Fi Ibis Hotel Wellingtonissa hintaan 10 NZD per vuorokausi (noin 6,20 €) ja Copthorne Lakefrontissa hintaan 5 NZD per vuorokausi (noin 3,10 €). Ibis Hotel Rotoruassa on maksullinen Wi-Fi.

Kingsgate Hotel Te Anaussa ei valitettavasti ole Wi-Fiä.

Uuden-Seelannin ilmasto

Uuden-Seelannin ilmasto muistuttaa paljon Suomea sen neljän vuodenajan vuoksi. Maan kesä on kuitenkin joulu-helmikuussa, jolloin Uuteen-Seelantiin on myös paras aika matkustaa. Pohjoissaaren lämpötilat ovat korkeampia kuin Eteläsaarella, jossa on kesä-syyskuussa myös mahdollista hiihtää. Tällöin maassa sataa myös eniten.

Biologisen materiaalin tuonti Uuteen-Seelantiin

Huomioithan, että Uudessa-Seelannissa on tarkat säädökset biologisen materiaalin tuonnista maahan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada sakon hedelmien, kasvisten sekä muiden ruokatuotteiden tai biologisten materiaalien tuonnista. Tarkistathan kielletyt tuotteet Uuden-Seelannin tullin kotisivuilta.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Uudessa-Seelannissa ajaminen on turvallista, mutta huomioithan, että maassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Aluksi ajaminen voi tuntua hankalalta, mutta suosittelemme seuraamaan edelläajavaa autoa. Ajaessaan kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota kapeilla mutkittelevilla teillä sekä varautua nopeasti vaihtuviin sääolosuhteisiin. Huomioithan, että Uudessa-Seelannissa on muutamia tietulleja.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Uuteen-Seelantiin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät
ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Uuteen-Seelantiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta ja MPR:ää vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Aikaero

Uuden-Seelannin aika Suomeen verrattuna on kesäisin +9 ja talvisin +10 tuntia.

Lisävalintaiset retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä. Retkien opastus suoritetaan englanniksi. Lisätiedot valitsemistasi retkistä saat muiden asiakirjojen mukana sähköpostiisi.

Tietoa Uudesta-Seelannista

Uuden-Seelannin väkiluku on noin 4,7 miljoonaa. Suurin osa väestöstä puhuu englantia äidinkielenään tai erinomaisesti toisena kielenään. Maan toinen virallinen kieli on maori, jota äidinkielenään puhuu Uuden-Seelannin alkuperäiskansa, maorit.

Rahayksikkö

Uuden-Seelannin rahayksikkö on Uuden-Seelannin dollari (NZD), joka on arvoltaan noin 0,61 €. Melkein kaikki ravintolat, kaupat ja hotellit hyväksyvät kaikki tunnetuimmat pankki- ja luottokortit. Käteistä voi nostaa nostoautomaateista, joita löytyy ympäri maata. Tämän vuoksi käteistä ei ole pakko nostaa ennen maahan saapumista. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 9,60–16,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,55-5,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,30–2,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,05–2,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kolme yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.