Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kierrä Etelä-Afrikka vuokra-autolla

 • Kiertomatkat
 • 15, 16, 18 tai 19 yötä
 • Etelä-Afrikka
hinta alkaen € 1.769,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kiehtovalle kiertomatkalle Etelä-Afrikkaan! Tarjoukseen sisältyy 14 tai 17 yön majoitus, aamiaiset, lennot, vuokra-auto koko loman ajaksi sekä retki strutsifarmille.

Etelä-Afrikka on ainutlaatuinen yhdistelmä aurinkoa, vehreää luontoa sekä omaleimaisia kaupunkeja. Savannien eksoottiset eläimet ja kuvankauniit rannkikkomaisemat tekevät matkailijoihin lähtemättömän vaikutuksen. Lähde unohtumattomalle kiertomatkalle Etelä-Afrikan kauniisiin maisemiin ja aja pitkin luonnonkauneudestaan tunnettua Garden Routea, yövy viihtyisissä hotelleissa ja tutustu tarjoukseen sisältyvällä retkellä strutsien elämään. Oletko valmis seikkailuun Etelä-Afrikassa?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kapkaupunkiin (löydät kaikki mahdolliset lähtölentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Hermanuksessa (Lavender Manor tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Agulhasissa (Agulhas Country Lodge tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Oudtshoornissa (Boutique Guesthouse La Plume**** tai vastaava)
 • 2 tai 3 yön majoitus Addossa (Zuurberg Mountain Village tai vastaava)
 • 2 tai 3 yön majoitus Cape St. Francisissa (Cape St. Francis Resort tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Knysnassa (Fish Eagle Lodge tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Montagussa (Montagu Country Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Stellenboschissa (Rusthuiz Guest House tai vastaava)
 • 3 tai 4 yön majoitus Kapkaupungissa (Cape Riviera Guesthouse tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Retki Oudtshoornissa sijaitsevalle strutsifarmille
 • Yksityiskohtaiset reittiohjeet


Reitti

Päivä 1: Kiertomatka alkaa

Tervetuloa Etelä-Afrikkaan! Laskeuduttuasi Kapkaupungin lentokentälle voit noutaa heti tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton, jonka jälkeen matka kohti ensimmäistä hotellia voi alkaa.
Vietät matkan ensimmäisen yön pienessä ja idyllisessä Hermanuksen kaupungissa, jonne on lentokentältä noin 1… Lue lisää

Lavender Manor  tai vastaava

Päivä 2: Cape Agulhas kutsuu

Herkullisen aamupalan jälkeen on vielä hetki aikaa nauttia Hermanuksen kylän rennosta tunnelmasta. Mikäli kaipaat toiseen lomapäivääsi hieman ohjelmaa, niin osallistu lisävalintaiselle valasretkellemme. Retki järjestetään heinä- ja joulukuun välisenä aikana, sillä näinä kuukausina on mahdollista… Lue lisää

Agulhas Country Lodge  tai vastaava

Päivä 3: Kohti Oudtshoornia

Käy maukkaan aamupalan jälkeen vielä leppoisalla kävelyllä rannalla, sillä luvassa on seuraavaksi noin 325 kilometrin ajomatka Oudsthoorniin. Alue tunnetaan strutsifarmeistaan ja sinulle tarjoutuu mahdollisuus vierailla yhdellä näistä farmeista tarjoukseen sisältyvällä retkellä. Tunnin kestäväll… Lue lisää

La Plume Boutique Guest House  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Addon kansallispuisto

Hyvin nukutun yön jälkeen on aika lähteä jatkamaan kiertomatkaa. Matka jatkuu seuraavaksi kohti Addon kansallispuistoa, jonne on noin 430 kilometrin matka. Ajomatka kestää noin 5 tuntia, mutta pääset matkan aikana ihastelemaan henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Kansallispuiston lähettyvillä sinu… Lue lisää

Zuurberg Mountain Village  tai vastaava

Päivä 6 & 7: Cape St. Francis kutsuu

Addon kansallispuistossa vietettyjen päivien jälkeen on aika suunnata kohti rannikkoa. Matkan seuraava etappi on noin 150 kilometrin päässä sijaitseva Cape St. Francis, jossa sinua odottaa upeat rannat ja rento lomatunnelma. Ajomatka kestää noin 2 tuntia, mutta matkan varrella kannattaa pysähtyä… Lue lisää

Cape St Francis  tai vastaava

Päivä 8 & 9: Knysna

Rentouttavien lomapäivien jälkeen on jälleen aika lähteä tien päälle. Matkan päätepiste on 250 kilometrin päässä sijaitseva Knysna, mutta matkan varrella on paljon nähtävää. Pääset esimerkiksi ihastelemaan Tsitsikamman kansallispuistoa, jonka kauniit ja vehreät maisemat tekevät ajomatkasta mielu… Lue lisää

Fish Eagle Lodge  tai vastaava

Päivä 10: Montagu

On aika suunnata auton nokka kohti noin 450 kilometrin päässä sijaitsevaa Montagua. Matkaa Knysnasta Montaguun kertyy noin 325 kilometriä ja reitti kulkee kauniiden viinialueiden läpi. Tältä alueelta ovat kotoisin monet eteläafrikkalaiset viinit, joten kannattaa illallisella tilata lasillinen pa… Lue lisää

Montagu Country Hotel  tai vastaava

Päivä 11: Stellenbosch

Matkan yhdestoista päivä alkaa ajomatkalla 175 kilometrin päässä sijaitsevaan Stellenboschiin, joka on eläväinen yliopistokaupunki. Matkalla Stellenboschiin kannattaa pitää kamera lähettyvillä ja pysähtyä välillä kuvaamaan upeita vuoristomaisemia. Perille saavuttuasi kannattaa hengähtää hetki ho… Lue lisää

Rusthuiz Guest House  tai vastaava

Päivä 12 - 15: Upea Kapkaupunki

Sinulla on aamulla vielä hetki viettää aikaa Stellenboschissa, kunnes iltapäivällä on aika suunnata keula kohti Kapkaupunkia! Vain 52 kilometrin ajomatkan päässä sijaitseva kaupunki on monen unelmakohde – eikä syyttä. Kaupungin maamerkkinä toimiva Pöytävuori on suosittu näköalapaikka, mutta myös… Lue lisää

Cape Riviera Guesthouse  tai vastaava
Vuokra-auto


 • Vuokra-auto noudetaan Kapkaupungin lentokentältä ja palautetaan myös Kapkaupungin lentokentälle. Auto on Ford Fiesta tai VW Polo (tai vastaava kategoria B-malli). Voit varausvaiheessa korottaa vuokra-autosi luokkaa tarjoukseen sisältyvästä kategoria B-mallin autosta kategoria D-mallin autoon, jossa on automaattivaihteet sekä isompi tavaratila. Voit lisätä varaukseesi myös GPS-laitteen.
 • Auton noudon yhteydessä varataan 1500 ZAR (noin 100,00 €) takuumaksu.
 • Tarjoukseen ei sisälly polttoainekulut, nouto tai palautus muualle kuin lentokentälle, tietullimaksut, navigointilaite tai lastenistuin.
 • Tarjoukseen sisältyy: varkaus- ja törmäysvakuutus, vakuutus renkaiden, tuulilasin ja alustan vahingoista sekä rajoittamaton kilometrimäärä. Autolle voi lisätä myös maksutta toisen kuljettajan.
 • Kuljettajan on oltava vähintään 23-vuotias. Alle 23-vuotiaalla kuljettajalla on oltava ollut ajokortti vähintään 2 vuotta.
Lisävalintaiset retket

Valasretki (päivä 2): Osallistu tälle kaksi tuntia kestävälle retkelle, jos haluat nähdä komeita valaita lähietäisyydeltä. Suuntaatte Hermanuksesta merelle veneellä, jonka kannelta voit nähdä näitä meren jättiläisiä ja kuulla kiinnostavia tarinoita valaista. Huomitoithan, että retki järjestetään vain heinä- ja joulukuun välisenä aikana.

Safari avonaisella autolla Addon kansallispuistossa (päivä 5): Kolme tuntia kestävän retken aikana pääset katselemaan villieläimiä turvallisesti avonaisen auton kyydistä. Pääset näkemään muun muassa elefantteja, zebroja, kuduja, sarvikuonoja ja virtahepoja. Huomioithan, että retken hintaan ei sisälly pakollinen noin 272,00 ZAR (noin 18,00 €) arvoinen luonnonsuojelumaksu.

Featherbedin luonnonpuisto (päivä 9): Lähde noin 5 tuntia kestävälle retkelle Featherbedin luonnonpuistoon, jossa pääset tutustumaan oppaan kanssa alueen ainutlaatuiseen luontoon. Ajatte ympäri luonnonpuistoa nelivetoisella autolla ja pysähdytte upeilla näköalapaikoilla. Retkeen sisältyy myös buffetlounas ulkoilmaravintolassa.

Läksiäisillallinen (päivä 13 tai 14): Kruunaa matkasi osallistumalla illalliselle, jossa yhdistyy herkullinen ruoka ja musiikki. Kapkaupungin ja Etelä-Afrikan historia herätetään illan aikana henkiin musiikin ja laulun avulla, joten valmistaudu kuulemaan koskettavia sointuja ja sanoituksia. Illallinen kestää noin 3 tuntia.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset tietullimaksut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in

Klo 14.00

Check-out

Klo 10.00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä kahden hengen huoneessa. Huomoithan, että mikäli varaat matkan kolmelle henkilölle majoituksenne koostuu matkustajien iästä riippumatta yhdestä kahden hengen huoneesta ja yhdestä yhden hengen huoneesta.

Mikäli haluat varata kolmen hengen matkalle kaksi erillistä autoa, niin varaathan siinä tapauksessa kaksi huonetta.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.
Yli 12-vuotias lapsi sekä kolmas aikuinen majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Alle 18-vuotiailla on oltava vanhempien tai huoltajan suostumus lähteä matkalle. Jos molemmat vanhemmat matkustavat mukana, on lapsella oltava mukana syntymätodistus. Yhden vanhemman kanssa matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava matkalta puuttuvan vanhemman todistus suostumuksesta. Ilman vanhempia matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava molempien vanhempien todistus suostumuksesta.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti seuraavissa hotelleissa: Lavender Manor, Agulhas Country Lodge, Boutique Guesthouse La Plume****, Zuurberg Mountain Village, Cape St. Francis Resort, Fish Eagle Lodge

Internet

Maksuton Wi-Fi on saatavilla seuraavissa hotelleissa: Lavender manor, Agulhas Country Lodge, Boutique Guesthouse La Plum****, Zuurberg Mountain Village en Cape St. Francis Resort, Fish Eagle Lodge.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Rahayksikkö

Etelä-Afrikan rahayksikkö on randi (ZAR), joka on arvoltaan noin 0,07 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Etelä-Afrikan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,80 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +21,7 °C
Helmikuu +21,8 °C
Maaliskuu +20,8°C
Huhtikuu +18,6 °C
Toukokuu +15,8 °C
Kesäkuu +13,9 °C
Heinäkuu +13,3 °C
Elokuu +13,7 °C
Syyskuu +15,2 °C
Lokakuu +17,1 °C
Marraskuu +19,2 °C
Joulukuu +20,5 °C

Tietoa kohteesta

Etelä-Afrikan asukasluku on noin 48 810 427.

Etelä-Afrikassa on 11 tasavertaista virallista kieltä, joista yksi on englanti.
Englannilla pärjää hyvin isoimmissa kaupungeissa.

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Etelä-Afrikassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Turvavyön käyttö on pakollista ja matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kiellettyä. Auton ovet kannattaa pitää lukittuina ajon aikana. Ajaessa on hyvä pitää mukana pikkurahaa, sillä valtateillä on tietulleja, joiden läpi pääsee ajamaan nopeammin, jos mukana on tasaraha.

Rokotukset

Matkustaessasi Etelä-Afrikkaan suosittelemme sinua hankkimaan estolääkityksen malariaa vastaan sekä rokotteet MPR:ää, kurkkumätä-jäykkäkouristusta ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 30 päivää matkan päättymisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään kaksi tyhjää sivua.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Aikaero

Etelä-Afrikassa on sama aika kuin Suomessa

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen