• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kierrä Etelä-Afrikka vuokra-autolla

 • Kiertomatkat
 • 15, 16, 18 tai 19 yötä
 • Etelä-Afrikka
hinta alkaen € 1.739,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde kiehtovalle kiertomatkalle Etelä-Afrikkaan! Tarjoukseen sisältyy 14 tai 17 yön majoitus, aamiaiset, lennot, vuokra-auto koko loman ajaksi sekä retki strutsifarmille.

Etelä-Afrikka on ainutlaatuinen yhdistelmä aurinkoa, vehreää luontoa sekä omaleimaisia kaupunkeja. Savannien eksoottiset eläimet ja kuvankauniit rannkikkomaisemat tekevät matkailijoihin lähtemättömän vaikutuksen. Lähde unohtumattomalle kiertomatkalle Etelä-Afrikan kauniisiin maisemiin ja aja pitkin luonnonkauneudestaan tunnettua Garden Routea, yövy viihtyisissä hotelleissa ja tutustu tarjoukseen sisältyvällä retkellä strutsien elämään. Oletko valmis seikkailuun Etelä-Afrikassa?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kapkaupunkiin (löydät kaikki mahdolliset lähtölentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Hermanuksessa (Lavender Manor tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Agulhasissa (Agulhas Country Lodge tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Oudtshoornissa (Boutique Guesthouse La Plume**** tai vastaava)
 • 2 tai 3 yön majoitus Addossa (Zuurberg Mountain Village tai vastaava)
 • 2 tai 3 yön majoitus Cape St. Francisissa (Cape St. Francis Resort tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Knysnassa (Fish Eagle Lodge tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Montagussa (Montagu Country Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Stellenboschissa (Rusthuiz Guest House tai vastaava)
 • 3 tai 4 yön majoitus Kapkaupungissa (Cape Riviera Guesthouse tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Retki Oudtshoornissa sijaitsevalle strutsifarmille
 • Yksityiskohtaiset reittiohjeet


 1. Päivä 1: Kiertomatka alkaa

  Tervetuloa Etelä-Afrikkaan! Laskeuduttuasi Kapkaupungin lentokentälle voit noutaa heti tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton, jonka jälkeen matka kohti ensimmäistä hotellia voi alkaa.
  Vietät matkan ensimmäisen yön pienessä ja idyllisessä Hermanuksen kaupungissa, jonne on lentokentältä noin 130 kilometrin matka. Hotellisi sijaitsee aivan merenrannan tuntumassa, joten suuntaa heti rannalle hengittämään raikasta meri-ilmaa. Heinä- ja joulukuun välisenä aikana rannoilta on myös mahdollisuus nähdä valaita. Muista myös levätä ja kerätä voimia viihtyisällä hotellillasi seuraavan päivän seikkailuja varten.

  Cape Town International Airport -> Lavender Manor 108.5 km

  hotel

  Lavender Manor tai vastaava

  • Hotelli
  • Hermanus, Etelä-Afrikka
  hotel

  Hotelli sijaitsee noin 7 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Viihtyisässä hotellissa on maksuton pysäköinti, ulkouima-allas sekä baari. Mukavissa kahden hengen huoneissa on taulutelevisio, minibaari, tallelokero, ilmastointi sekä kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja maksuttomia kylpytuotteita. Maksuton Wi-Fi on käytettävissä kaikissa huoneissa.

  Lue lisää
 2. Päivä 2: Cape Agulhas kutsuu

  Herkullisen aamupalan jälkeen on vielä hetki aikaa nauttia Hermanuksen kylän rennosta tunnelmasta. Mikäli kaipaat toiseen lomapäivääsi hieman ohjelmaa, niin osallistu lisävalintaiselle valasretkellemme. Retki järjestetään heinä- ja joulukuun välisenä aikana, sillä näinä kuukausina on mahdollista nähdä valaita aivan Hermanuksen rantojen tuntumassa. Ikimuistoinen retki kestää noin 2 tuntia.

  Iltapäivällä on aika jatkaa jälleen matkaa. Suunnaksi otetaan tällä kertaa noin 150 kilometrin päässä sijaitseva Cape Agulhasiin, joka sijaitsee Afrikan mantereen eteläisimmässä kärjessä. Cape Agulhasin niemenkärjen pituuspiiri on sovittu Atlantin ja Intian valtamerten rajaksi, joten täällä pääsee ihailemaan kahta eri valtamerta samalla kertaa.

  Lavender Manor -> Agulhas Country Lodge 121.7 km

  hotel

  Agulhas Country Lodge tai vastaava

  • Hotelli
  • L'Agulhas, Etelä-Afrikka
  hotel

  Kodikas hotelli sijaitsee rannan läheisyydessä. Hotellissa on maksuton pysäköinti, uima-allas, ravintola ja baari. Mukavat kahden hengen huoneet on sisustettu puuhuonekaluilla. Huoneet on varustettu teen- ja kahvintekovälineillä, ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, sekä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja ja maksuttomia kylpytuotteita.

  Lue lisää
 3. Päivä 3: Kohti Oudtshoornia

  Käy maukkaan aamupalan jälkeen vielä leppoisalla kävelyllä rannalla, sillä luvassa on seuraavaksi noin 325 kilometrin ajomatka Oudsthoorniin. Alue tunnetaan strutsifarmeistaan ja sinulle tarjoutuu mahdollisuus vierailla yhdellä näistä farmeista tarjoukseen sisältyvällä retkellä. Tunnin kestävällä retkellä pääset tutustumaan kaikkeen strutseihin liittyvään. Sinut kyyditetään traktorilla vedettävällä kärryllä strutsien aitaukseen. Tämä osuus retkestä kestää noin 25 minuuttia ja opas kertoo ajelun aikana strutseista tarkemmin. Retken seuraava osuus suoritetaan kävellen, joten puethan retkelle mukavat jalkineet. Retki järjestetään kerran tunnissa, joten voit osallistua retkelle haluamanasi ajankohtana klo 8.00–16.00 välisenä aikana.

  Voit viettää loppupäivän Oudsthoornissa tutustuen alueeseen omatoimisesti tai rentoutuen hotellillasi.

  Agulhas Country Lodge -> La Plume Boutique Guest House 324.4 km

  gazebo

  Boutique Guesthouse La Plume**** tai vastaava

  • Hotelli
  • Länsi-Kap, Etelä-Afrikka
  gazebo

  Tyylikäs viktoriaaniseen tyyliin sisustettu neljän tähden boutique-majatalo takaa sinulle mukavat yöunet Oudtshoornissa. Strutsi- ja viinitilalla sijaitsevaa hotellia ympäröi kauniit vehreät laaksot, ja hotellilta on lisäksi upeat näkymät Swartbergin vuoristolle. Hotellin tilavat ja tyylikkäät huoneet on sisustettu kauniilla puuhuonekaluilla. Huoneesta löydät lisäksi parivuoteen tai kaksi erillistä sänkyä sekä yksityisen kylpyhuoneen, jossa on suihku tai kylpyamme.

  Lue lisää
  • +3
 4. Päivä 4 & 5: Addon kansallispuisto

  Hyvin nukutun yön jälkeen on aika lähteä jatkamaan kiertomatkaa. Matka jatkuu seuraavaksi kohti Addon kansallispuistoa, jonne on noin 430 kilometrin matka. Ajomatka kestää noin 5 tuntia, mutta pääset matkan aikana ihastelemaan henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Kansallispuiston lähettyvillä sinua odottaa viihtyisä hotelli, mutta kannattaa myös ehdottomasti varata aikaa vierailulle kansallispuistossa. Seuraavien kahden päivän aikana voit tutustua alueeseen omatoimisesti. Mikäli haluat, voit myös varata lisävalintaisen retkemme kansallispuistoon, jolloin pääset ihastelemaan puiston eläimiä avonaisen auton kyydistä kolmen tunnin ajan. Kansallispuistossa voit nähdä muun muassa elefantteja, zebroja, kuduja, sarvikuonoja ja virtahepoja. Huomioithan, että retken hintaan ei sisälly pakollinen 272,00 ZAR (noin 18,00 €) arvoinen luonnonsuojelumaksu.

  Oletko varannut 17 yön matkan? Yövyt siinä tapauksessa Zuurberg Mountain Villagessa 3 yötä.

  La Plume Boutique Guest House -> Zuurberg Mountain Village 404.2 km

  pool

  Zuurberg Mountain Village tai vastaava

  • Hotelli
  • Western District, Etelä-Afrikka
  pool

  Kotoisalta hotellilta on upeat näkymät Addon kansallipuistoon. Löydät hotellilta myös ulkouima-altaan, terassin, ravintolan, baarin sekä maksuttoman pysäköinnin. Mukavissa huoneissa on taulutelevisio, puhelin sekä kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja.

  Lue lisää
  • +2
 5. Päivä 6 & 7: Cape St. Francis kutsuu

  Addon kansallispuistossa vietettyjen päivien jälkeen on aika suunnata kohti rannikkoa. Matkan seuraava etappi on noin 150 kilometrin päässä sijaitseva Cape St. Francis, jossa sinua odottaa upeat rannat ja rento lomatunnelma. Ajomatka kestää noin 2 tuntia, mutta matkan varrella kannattaa pysähtyä Port Elizabethissa, joka on yksi Etelä-Afrikan suurimmista satamakaupungeista. Vietä kaupungissa mukava lounastauko ja käy leppoisalla kävelyllä rannan tuntumassa ennen matkan jatkamista. Cape St. Francis hemmottelee vierailijoitaan leppoisaan lomailuun erinomaisesti sopivilla puitteilla sekä hyvällä ravintolatarjonnallaan, joka kutsuu kokeilemaan paikallisia herkkuja.

  Mikäli olet varannut 17 yön matkan, niin vietät Cape St Francis Resortisa yhteensä kolme yötä.

  Zuurberg Mountain Village -> Cape St Francis 166.4 km

  terrace

  Cape St Francis Resort tai vastaava

  • Hotelli
  • Cape Saint Francis, Etelä-Afrikka
  terrace

  Hotelli sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Hotellilla on uima-allas, terassi, ravintola sekä baari. Mukavissa kahden hengen huoneissa on taulutelevisio, tallelokero, teen- ja kahvintekovälineet sekä kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja maksuttomia kylpytuotteita.

  Lue lisää
  • +4
 6. Päivä 8 & 9: Knysna

  Rentouttavien lomapäivien jälkeen on jälleen aika lähteä tien päälle. Matkan päätepiste on 250 kilometrin päässä sijaitseva Knysna, mutta matkan varrella on paljon nähtävää. Pääset esimerkiksi ihastelemaan Tsitsikamman kansallispuistoa, jonka kauniit ja vehreät maisemat tekevät ajomatkasta mieluisan. Ajat myöskin Bloukransbrugin sillan yli, joka on benjihyppääjien suuressa suosiossa. Kenties osut paikalle, kun joku hyppää 160 metrin matkan sillalta alas. Plettenberg Bay on matkan varrella sijaitseva kaupunki, jossa kannattaa pysähtyä lounaalle sekä hieman jaloittelemaan. Knysnassa sinua odottaa henkeäsalpaavan kauniit rantamaisemat sekä myös paikallisten suuressa suosiossa oleva lomakaupunki. Knysnassa pääset helposti lomatunnelmaan ja voit viettää päiväsi kierrelleen kaupunkia tai suunnata tutkimusretkille Knysnan upeaan luontoon. Muista myös levätä ja kerätä voimia, sillä uudet seikkailut odottavat jälleen matkan kymmenentenä päivänä!

  Cape St Francis -> Fish Eagle Lodge 204.2 km

  pool

  Fish Eagle Lodge tai vastaava

  • Hotelli
  • Knysna, Etelä-Afrikka
  pool

  Kodikasta hotellia ympäröi upea vehreä luonto. Hotellin rauhallinen tunnelma tarjoaa oivat puitteet rentouttavalle lomalle ja herkullisen aamiaisen voimin jaksat jatkaa matkaasi. Mukavat kahden hengen huoneet on varustettu parivuoteella sekä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 7. Päivä 10: Montagu

  On aika suunnata auton nokka kohti noin 450 kilometrin päässä sijaitsevaa Montagua. Matkaa Knysnasta Montaguun kertyy noin 325 kilometriä ja reitti kulkee kauniiden viinialueiden läpi. Tältä alueelta ovat kotoisin monet eteläafrikkalaiset viinit, joten kannattaa illallisella tilata lasillinen paikallista viiniä. Montagun pikkukaupungissa kannattaa käydä kävelyllä ja nautiskella myös kaupunkia ympäröivästä vehreästä luonnosta. Hyvin nukutun yön jälkeen on jälleen aika suunnata vuokra-auto kohti seuraavaa kohdetta!

  Fish Eagle Lodge -> Montagu Country Hotel 324.0 km

  garden & pool

  Montagu Country Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Montagu, Etelä-Afrikka
  garden & pool

  Upean vihreän puutarhan ympäröimä hotelli tarjoaa viihtyisät puitteet lomailulle. Löydät hotellilta ulkouima-altaan, ravintolan, baarin sekä 24-tuntisen vastaanoton. Mukavat kahden hengen huoneet on sisustettu art deco -tyyliin. Ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja sekä maksuttomia kylpytuotteita.

  Lue lisää
  • +8
 8. Päivä 11: Stellenbosch

  Matkan yhdestoista päivä alkaa ajomatkalla 175 kilometrin päässä sijaitsevaan Stellenboschiin, joka on eläväinen yliopistokaupunki. Matkalla Stellenboschiin kannattaa pitää kamera lähettyvillä ja pysähtyä välillä kuvaamaan upeita vuoristomaisemia. Perille saavuttuasi kannattaa hengähtää hetki hotellilla ja suunnata sen jälkeen jollekin kaupungin lähettyvillä sijaitsevista viinitiloista. Monet alueen viinitiloista järjestävät tutustumisretkiä tiloilleen sekä viininmaisteluita. Stellenboschin kaupunkiin kannattaa myös käydä tutustumassa ja vierailla esimerkiksi vanhassa ja perinteikkäässä Oom Samie Se Winkel -kaupassa, joka pursuaa erilaisia tavaroita aina makeisista antiikkiesineisiin. Stellenboschissa vietetyn mukavan päivän ja hyvin nukutun yön jälkeen on aika jatkaa matkaa kohti Kapkaupunkia!

  Montagu Country Hotel -> Rusthuiz Guest House 158.4 km

  swimming pool

  Rusthuiz Guest House tai vastaava

  • Hotelli
  • Stellenbosch, Etelä-Afrikka
  swimming pool

  Kauniin puutarhan ympäröimässä hotellissa pääset kokemaan eteläafrikkalaisen vieraanvaraisuuden. Voit rentoutua hotellin uima-altaalla ja nauttia viktoriaanista tyyliä huokuvan puutarhan rauhasta. Viihtyisät kahden hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, minibaarilla, puhelimella sekä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja.

  Lue lisää
  • +1
 9. Päivä 12 - 15: Upea Kapkaupunki

  Sinulla on aamulla vielä hetki viettää aikaa Stellenboschissa, kunnes iltapäivällä on aika suunnata keula kohti Kapkaupunkia! Vain 52 kilometrin ajomatkan päässä sijaitseva kaupunki on monen unelmakohde – eikä syyttä. Kaupungin maamerkkinä toimiva Pöytävuori on suosittu näköalapaikka, mutta myös ainutlaatuinen luontokohde. Kannattaa laittaa mukavat kengät jalkaan ja lähteä patikoimaan vuoren ympäristöön. Mikäli patikoiminen harvinaisten kasvien keskellä ei innosta, niin vuorelle pääsee kätevästi myös kaapelihissillä. Kapkaupungissa on Pöytävuoren lisäksi paljon muutakin koettavaa ja nähtävää. Lähde seikkailemaan esimerkiksi Bo-Kaapin kaupunginosaan ja ihastele alueen upean värikkäitä rakennuksia. Suuntaa seuraavaksi Robben Islandin vankilasaarelle, jolla Nelson Mandela vietti 18 vuotta vangittuna. Halutetessasi pääset myös tutustumaan Mandelan selliin opastetuilla kierroksilla. Voit hurauttaa autollasi myös kuuluisalle Hyväntoivonniemelle, joka sijaitsee noin 66 kilometrin päässä hotelliltasi. Ihaile ajomatkan aikana upeita rannikkomaisemia ja nauti perille päästyäsi raikkaasta meri-ilmasta.

  Mikäli kaipaat viimeiselle illalle Kapkaupungissa hieman ohjelmaa, niin voit osallistua lisävalintaiselle läksiäisillalliselle, jonka kolmen tunnin keston aikana pääset nauttimaan sekä herkullisesta illallisesta että upeista musiikkiesityksistä. Kapkaupungin ja Etelä-Afrikan historia herätetään illan aikana henkiin musiikin ja laulun avulla, joten valmistaudu kuulemaan koskettavia sointuja ja sanoituksia.

  Neljäntoista Etelä-Afrikassa vietetyn yön jälkeen on aika pakata laukut, palauttaa auto lentokentälle ja hypätä lentokoneeseen. Ikimuistoinen matka on takanapäin, mutta voit aina katsella ikuistamiasi kuvia sekä tietysti alkaa suunnitella seuraavaa matkaa hurmaavaan Etelä-Afrikkaan!

  Mikäli olet varannut 17 yön matkan, niin pääset nauttimaan Kapkaupungin tunnelmasta yhteensä 4 yön ajan.

  Rusthuiz Guest House -> Cape Riviera Guesthouse 51.9 km

  pool

  Cape Riviera Guesthouse tai vastaava

  • Hotelli
  • Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
  pool

  Pöytävuoren läheisyydessä sijaitseva viihtyisä hotelli tarjoaa hyvät puitteet Kapkaupungissa lomailulle. Voit rentoutua hotellin ulkouima-altaalla, terassilla tai puutarhassa. Hotellin 24-tuntinen vastaanotto on myös palveluksessasi. Ilmastoiduissa kahden hengen huoneissa on taulutelevisio, puhelin, minibaari, tallelokero sekä kylpyhuone.

  Lue lisää
  • +2
Vuokra-auto


 • Vuokra-auto noudetaan Kapkaupungin lentokentältä ja palautetaan myös Kapkaupungin lentokentälle. Auto on Ford Fiesta tai VW Polo (tai vastaava kategoria B-malli). Voit varausvaiheessa korottaa vuokra-autosi luokkaa tarjoukseen sisältyvästä kategoria B-mallin autosta kategoria D-mallin autoon, jossa on automaattivaihteet sekä isompi tavaratila. Voit lisätä varaukseesi myös GPS-laitteen.
 • Auton noudon yhteydessä varataan 1500 ZAR (noin 100,00 €) takuumaksu.
 • Tarjoukseen ei sisälly polttoainekulut, nouto tai palautus muualle kuin lentokentälle, tietullimaksut, navigointilaite tai lastenistuin.
 • Tarjoukseen sisältyy: varkaus- ja törmäysvakuutus, vakuutus renkaiden, tuulilasin ja alustan vahingoista sekä rajoittamaton kilometrimäärä. Autolle voi lisätä myös maksutta toisen kuljettajan.
 • Kuljettajan on oltava vähintään 23-vuotias. Alle 23-vuotiaalla kuljettajalla on oltava ollut ajokortti vähintään 2 vuotta.
Lisävalintaiset retket

Valasretki (päivä 2): Osallistu tälle kaksi tuntia kestävälle retkelle, jos haluat nähdä komeita valaita lähietäisyydeltä. Suuntaatte Hermanuksesta merelle veneellä, jonka kannelta voit nähdä näitä meren jättiläisiä ja kuulla kiinnostavia tarinoita valaista. Huomitoithan, että retki järjestetään vain heinä- ja joulukuun välisenä aikana.

Safari avonaisella autolla Addon kansallispuistossa (päivä 5): Kolme tuntia kestävän retken aikana pääset katselemaan villieläimiä turvallisesti avonaisen auton kyydistä. Pääset näkemään muun muassa elefantteja, zebroja, kuduja, sarvikuonoja ja virtahepoja. Huomioithan, että retken hintaan ei sisälly pakollinen noin 272,00 ZAR (noin 18,00 €) arvoinen luonnonsuojelumaksu.

Featherbedin luonnonpuisto (päivä 9): Lähde noin 5 tuntia kestävälle retkelle Featherbedin luonnonpuistoon, jossa pääset tutustumaan oppaan kanssa alueen ainutlaatuiseen luontoon. Ajatte ympäri luonnonpuistoa nelivetoisella autolla ja pysähdytte upeilla näköalapaikoilla. Retkeen sisältyy myös buffetlounas ulkoilmaravintolassa.

Läksiäisillallinen (päivä 13 tai 14): Kruunaa matkasi osallistumalla illalliselle, jossa yhdistyy herkullinen ruoka ja musiikki. Kapkaupungin ja Etelä-Afrikan historia herätetään illan aikana henkiin musiikin ja laulun avulla, joten valmistaudu kuulemaan koskettavia sointuja ja sanoituksia. Illallinen kestää noin 3 tuntia.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset tietullimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Check-in

Klo 14.00

Check-out

Klo 10.00

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä kahden hengen huoneessa. Huomoithan, että mikäli varaat matkan kolmelle henkilölle majoituksenne koostuu matkustajien iästä riippumatta yhdestä kahden hengen huoneesta ja yhdestä yhden hengen huoneesta.

Mikäli haluat varata kolmen hengen matkalle kaksi erillistä autoa, niin varaathan siinä tapauksessa kaksi huonetta.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.
Yli 12-vuotias lapsi sekä kolmas aikuinen majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Alle 18-vuotiailla on oltava vanhempien tai huoltajan suostumus lähteä matkalle. Jos molemmat vanhemmat matkustavat mukana, on lapsella oltava mukana syntymätodistus. Yhden vanhemman kanssa matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava matkalta puuttuvan vanhemman todistus suostumuksesta. Ilman vanhempia matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava molempien vanhempien todistus suostumuksesta.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti seuraavissa hotelleissa: Lavender Manor, Agulhas Country Lodge, Boutique Guesthouse La Plume****, Zuurberg Mountain Village, Cape St. Francis Resort, Fish Eagle Lodge

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti ole varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen. Huomioithan, että vastaava hotelli saattaa sijaita toisessa kohteen läheisessä kylässä tai kaupungissa. Saat tietää hotellin viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Internet

Maksuton Wi-Fi on saatavilla seuraavissa hotelleissa: Lavender manor, Agulhas Country Lodge, Boutique Guesthouse La Plum****, Zuurberg Mountain Village en Cape St. Francis Resort, Fish Eagle Lodge.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Rahayksikkö

Etelä-Afrikan rahayksikkö on randi (ZAR), joka on arvoltaan noin 0,07 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Etelä-Afrikan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,80 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +21,7 °C
Helmikuu +21,8 °C
Maaliskuu +20,8°C
Huhtikuu +18,6 °C
Toukokuu +15,8 °C
Kesäkuu +13,9 °C
Heinäkuu +13,3 °C
Elokuu +13,7 °C
Syyskuu +15,2 °C
Lokakuu +17,1 °C
Marraskuu +19,2 °C
Joulukuu +20,5 °C

Tietoa kohteesta

Etelä-Afrikan asukasluku on noin 48 810 427.

Etelä-Afrikassa on 11 tasavertaista virallista kieltä, joista yksi on englanti.
Englannilla pärjää hyvin isoimmissa kaupungeissa.

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Etelä-Afrikassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Turvavyön käyttö on pakollista ja matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kiellettyä. Auton ovet kannattaa pitää lukittuina ajon aikana. Ajaessa on hyvä pitää mukana pikkurahaa, sillä valtateillä on tietulleja, joiden läpi pääsee ajamaan nopeammin, jos mukana on tasaraha.

Rokotukset

Matkustaessasi Etelä-Afrikkaan suosittelemme sinua hankkimaan estolääkityksen malariaa vastaan sekä rokotteet MPR:ää, kurkkumätä-jäykkäkouristusta ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 30 päivää matkan päättymisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään kaksi tyhjää sivua.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Aikaero

Etelä-Afrikassa on sama aika kuin Suomessa

Kieromatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen