Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Henkeäsalpaavan upea Kapkaupunki autolla

 • Kiertomatkat
 • 7, 9 tai 12 yötä
 • Kapkaupunki
hinta alkaen € 1.089,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Kapkaupunkia ympäröivään Etelä-Afrikkaan vuokra-autolla! Tarjoukseen sisältyy lennot, 5, 7 tai 10 yön majoitus InnsCape on Castle -hotellissa aamiaisilla, vuokra-auto ja retki.

Jos rakastat uusia elämyksiä, on Kapkaupunki ehdoton matkakohde juuri sinulle! Kaupunki on ihastuttava sekoitus moderneja ja perinteisiä afrikkalaisia elementtejä, eikä Kapkaupunkia ympäröivälle luonnolle löydy vertaista. Etelä-Afrikan rannikolla toisensa kohtaavat Atlantin ja Intian valtameret ja kaupungin yllä kohoava pöytävuori tekevät kaupungin ympäristöstä ainutlaatuisen, ja jokaisen kaupunkiin matkaavan on luonnollisesti nähtävä myös Kapin niemimaan kärjen Hyväntoivonniemi ja sieltä avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Tällä lomalla ehdit tutustua Kapkaupunkiin läpikotaisesti, ja koko matkan käytössäsi olevan vuokra-auto mahdollistaa myös seikkailut kaupungin ympäristöön.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kapkaupunkiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5, 7 tai 10 yön majoitus InnsCape on Castle -hotellissa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Päiväretki Kapin niemimaalla (päivä 3)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Päiväretki Robben Island -vankilasaarelle, Pöytävuorelle ja Kapkaupunkiin
 • Päiväretki Cape Winelandsin viininviljelyalueelle
Kapkaupunki ympäristöineen

Kapkaupunki on todellinen Etelä-Afrikan helmi, johon vierailija toisensa jälkeen rakastuu palavasti heti ensisilmäyksellä – todennäköisesti sinäkin! Miellyttävä ilmasto, henkeäsalpaavan kaunis rannikko upeine valkohiekkaisine rantoineen, Bo-Kaapin ihastuttavat, värikkäät talot ja vilkkaan Long Streetin loputon tarjonta ovat vain muutamia niistä lukuisista seikoista, jotka tekevät Kapkaupungista täydellisen kohteen Afrikkaan tutustumiseen. Nouse kaapelihissillä Pöytävuoren huipulle, kiipeä Lion's Head -vuorelle ja ihaile Kapkaupunkia lintuperspektiivistä ja aja pitkin upeaa Chapman's Peak -vuoren rinnettä pitkin kulkevaa Chapman's Peak Drive -näköalareittiä. Muista kuitenkin varovaisuus, sillä vuoristoinen ympäristö saattaa olla autoilijalle haastava. Koska käytössäsi on auto koko lomasi ajan, vain mielikuvituksesi on rajana, kun mietit lähialueilta kohteita vierailtavaksi. Suuntaa vaikkapa Paternosterin kalastajakylään tai kurvaa Franschhoekin ihastuttavaan maalaiskylämäiseen ympäristöön, joka sijaitsee ihastuttavassa vehreässä laaksossa vuorten syleilyssä, ja josta pienestä koostaan huolimatta löytyy joitakin alueen parhaista ravintoloista. Voit myös lähteä tutustumaan Garden Routeen, joka on yksi Etelä-Afrikan rakastetuimmista näköalareiteistä – valinta on sinun!

InnsCape On Castle

 • Hotelli
 • Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
reception

InnsCape On Castle on viihtyisä boutique-hotelli kauniin Kapkaupungin keskustassa. Tyylikäs hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, kauniissa art deco -rakennuksessa. Hotellissa on aamiaistarjoilu, ja hotellin kahvila tarjoilee myös pikkupurtavaa ja virvokkeita. Vieraiden käytettävissä on maksuton Wi-Fi-yhteys.

 • +2
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

Hotellin ilmastoidusta kahden hengen huoneesta löydät parivuoteen sekä yksityisen kylpyhuoneen suihkulla ja hiustenkuivaajalla.

Vuokra-auton ehdot
 • Vuokra-auto noudetaan Kapkaupungin lentokentältä ja palautetaan myös Kapkaupungin lentokentälle. Auton vuokraa Hertz. Autovuokraamo palvelee vuorokauden ympäri.
 • Vuokra-auto on A-kategorian malli. Jos haluat vaihtaa vuokra-auton mallia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • Voit lisätä varaukseesi GPS-laitteen noin hintaan 8,50 € per päivä
 • Päävaraajalla on oltava luottokortti ja kansainvälinen ajokortti.
 • Auton noudon yhteydessä varataan 3500 ZAR (noin 230,00 €) arvoinen takuumaksu.
 • Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna, ja se tulee myös palauttaa täyteen tankattuna.
 • Tarjoukseen ei sisälly polttoainekulut, nouto tai palautus muualle kuin lentokentälle, tietullimaksut, navigointilaite tai lastenistuin.
 • Tarjoukseen sisältyy varkaus- ja törmäysvakuutus, vakuutus renkaiden ja tuulilasin vahingoista sekä rajoittamaton kilometrimäärä.
 • Autolle voi lisätä toisen kuljettajan paikan päällä noin 200,00 € lisähintaan.
 • Muistathan ottaa vuokraamoon mukaasi tulostetun vahvistuksen autonvuokrauksesta.
Retket matkan aikana

Matkapaketin hintaan sisältyy päiväretki Kapin niemimaalle, jonka lisäksi voit matkavarauksesi tekemisen yhteydessä varata lisämaksusta yhden tai kaksi muuta retkeä.

Matkan hintaan sisältyvä päiväretki Kapin niemimaalla: Opastettu päiväretki vie sinut Kapin niemimaalle, ja tutustut reitin varren ainutlaatuiseen luontoon ja nautit henkeäsalpaavista maisemista. Retki alkaa kolmannen matkapäivästi aamuna, kun sinut noudetaan hotelliltasi noin kello 8.00–9.00, ja päättyy noin kello 17.30. Retken reitti suuntaa kohti Cape Point -niemenkärkeä Hyväntoivonniemen kansallispuistossa. Kuljet halki Cliftonin, jonka ympäristöstä löytyy kenties koko maan ylellisimmät rantakiinteistöt, nautit kahtenatoista apostolina tunnetun Twelve Apostles -vuorijonon upeista maisemista ja pysähdyt Hout Bayn merenrantakylään. Jos sääolosuhteet ja vuodenaika ovat kohdallaan, on lisämaksusta mahdollista lähteä veneretkelle ihastelemaan Seal Islandia, joka on koti tuhansille hylkeille ja merilinnuille. Matkan jatkuessa vierailet Cape Pointin niemellä sekä historiallisessa, viktoriaanisesta arkkitehtuuristaan tunnetussa Simon's Town -kylässä ja pysähdyt ihastelemaan Boulders Beachin afrikanpingviiniyhdyskuntaa. Retken viimeisenä kohteena on Pöytävuoren juurella sijaitseva Kirstenboschin kasvitieteellinen puutarha, jossa pääset tutustumaan alueen kasvistoon. Matkan varrella pysähdytään myös paikalliseen ravintolaan, jossa sinulla on mahdollisuus nauttia lounasta omakustanteisesti.

Lisävalintainen päiväretki Robben Island -vankilasaarelle, Pöytävuorelle ja Kapkaupunkiin: Jos haluat tutustua Kapkaupungin nähtävyyksiin mieluummin oppaan johdolla kuin itsenäisesti, kannattaa ehdottomasti varata tämä retki! Retki alkaa valitsemanasi aamuna noin kello 8.00–9.00, kun sinut noudetaan hotelliltasi, ja kestää noin kahdeksan tuntia. Päivän aikana ehdit tutustua kaikkiin Kapkaupungin tärkeimpiin kohteisiin. Retki alkaa vierailulla Robben Islandin vankilasaarelle, johon tuomiotaan kärsimään lähetettiin pääasiassa poliittisia vankeja 1600-luvulta alkaen aina 1990-luvulle asti. Apartheidin vastaisena aktivistina tunnettu Etelä-Afrikan entinen presidentti Nelson Mandela sekä maan nykyinen presidentti Jacob Zuma ovat tunnetuimpia saarella tuomiotaan kärsineistä poliittisista vangeista, mutta vain kaksi monista maan epävakaassa poliittisessa historiassa kärsineistä. Saarella vierailun jälkeen näet värikkään Bo-Kaapin kaupunginosan ja voit sään salliessa nousta omakustanteisesti kaapelihissillä Pöytävuoren huipulle ihailemaan eteesi aukeavia uskomattomia maisemia. Vierailet myös Company's Gardens -puistossa, Etelä-Afrikan kansallismuseossa ja Castle of Good Hope -linnassa, joka on maan vanhin eurooppalaisten siirtomaahallitsijoiden rakentama, yhä olemassa oleva rakennus. Huomioithan, että maksu Pöytävuorelle ei sisälly retken hintaan.

Lisävalintainen päiväretki Cape Winelandsin viininviljelyalueelle: Cape Winelands tunnetaan nimensä mukaisesti erinomaisena viininviljelyalueena, joten tämä retki on erinomainen lisä viininystävän lomaan! Retki alkaa valitsemasi päivän aamuna klo 8.00–9.00, kun sinut noudetaan hotelliltasi, ja kestää noin kahdeksan tuntia. Retki suuntaa kohti Cape Winelandsia, jossa vierailet Stellenboschin ja Franschhoekin historiallisissa kaupungeissa, joissa vierailet myös viinitilalla ja maistelet paikallisisia viinejä. Franschiekissa sinulla on myös mahdollista nauttia paikallisen kokin valmistama erinomainen lounas omakustanteisesti. Lopuksi vierailet vielä matkan kolmannella viinitilalla Paarlissa, joka on alueen viljelytoiminnan keskus.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotiaat majoittuvat 50 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Alle 18-vuotiailla on oltava vanhempien tai huoltajan suostumus lähteä matkalle. Jos molemmat vanhemmat matkustavat mukana, on lapsella oltava mukana syntymätodistus. Yhden vanhemman kanssa matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava matkalta puuttuvan vanhemman todistus suostumuksesta. Ilman vanhempia matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava molempien vanhempien todistus suostumuksesta.

Pinnasänky

Hotellista ei valitettavasti ole saatavilla pinnasänkyä, mutta voit halutessasi ottaa mukaan oman pinnasängyn.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön. Hotellissa on kuitenkin hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Pysäköinti

Hotellin lähialueelta löydät maksullisia julkisia pysäköintipaikkoja.

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi.

Tietoa kohteesta

Kapkaupunki on Etelä-Afrikan hallinnollinen pääkaupunki. Kaupungissa on noin 433 700 asukasta, ja sen metropolialueella noin 3,7 miljoonaa asukasta.

Etelä-Afrikassa on 11 virallista kieltä, joista Kapkaupungissa eniten käytettyjä ovat englanti ja afrikaans. Englannilla pärjää siis erinomaisesti.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Long Street 300 m
Bo-Kaap 900 m
Pöytävuori noin 5 km
Kapkaupungin lentokenttä noin 20 km
Cape Point noin 70 km
Franschhoek 82 km
Paternoster 150 km

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Etelä-Afrikassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Turvavyön käyttö on pakollista ja matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kiellettyä. Auton ovet kannattaa pitää lukittuina ajon aikana. Ajaessa on hyvä pitää mukana pikkurahaa, sillä valtateillä on tietulleja, joiden läpi pääsee ajamaan nopeammin, jos mukana on tasaraha.

Rahayksikkö

Etelä-Afrikan rahayksikkö on randi (ZAR), joka on arvoltaan noin 0,07 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Etelä-Afrikan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,40–8,80 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,10–1,90 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,60–1,10 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,75–1,20 €
Linja-autolippu noin 0,65–1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,55–1,10 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 0,75–2,60 €
Litra bensiiniä noin 0,90–1,10 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +22 °C
Helmikuu +23 °C
Maaliskuu +21 °C
Huhtikuu +18 °C
Toukokuu +16°C
Kesäkuu +13 °C
Heinäkuu +13 °C
Elokuu +13 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +16 °C
Marraskuu +18 °C
Joulukuu +20 °C

Aikaero

Etelä-Afrikassa on sama aika kuin Suomessa.

Retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä. Retkien opastus suoritetaan englanniksi. Lisätiedot valitsemistasi retkistä saat muiden asiakirjojen mukana sähköpostiisi.

Vuokra-auto

Luethan ylempää löytyvät vuokra-auton ehdot tarkasti ennen matkan varaamista.

Mikäli varaat kaksi huonetta ja haluat kahden auton sijaan lomasi ajaksi yhden isomman auton, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Auton vaihtamiseksi asiakaspalvelijamme tarvitsevat molempien varausten varausnumerot sekä pääkuljettajan nimen.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 30 päivää matkan päättymisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään kaksi tyhjää sivua.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Etelä-Afrikkaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Joillekin alueille Etelä-Afrikassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

InnsCape On Castle sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Kapkaupungin keskustassa, ja Long Street sijaitsee vain noin 300 metrin etäisyydellä. Kapkaupungin lentokentlle matkaa on noin 20 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen