Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Portugalin rakastetut Lissabon ja Porto

 • Kaupunkilomat
 • Portugali
hinta alkaen € 1.069,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Anna tunnelmallisen Lissabonin ja ihastuttavan Porton hurmata sinut! Tarjoukseen sisältyy 5 tai 7 yön majoitus kahdessa eri hotellissa, aamiaiset, lennot, viininmaistelu ja edestakainen junalippu Lissabonista Portoon.

Tutustu Portugalin ihastuttavaan pääkaupunkiin, Lissaboniin, ja maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Portoon. Anna perinteisen fado-musiikin melankolisten sävelten viedä sinut mennessään, nautiskele Portugalin herkuista, ihastele Porton ja Lissabonin upeita kaupunkimaisemia äläkä unohda tutustua Portugalin kulttuuriin ja historiaan kaupunkien monissa museoissa ja historiallisissa kohteissa. Portugali toimii matkakohteena ympäri vuoden, sillä lempeä ilmasto soveltuu oivallisesti niin kesäiselle aurinkomatkalle kuin joulunajan kaupunkilomallekin!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lissaboniin (Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Lissabonissa (Hotel America Diamonds)
 • 2 tai 3 yön majoitus Portossa (Hotel Dom Henrique Downtown)
 • 2. luokan meno-paluujunaliput Lissabon–Porto
 • Aamiaiset
 • Kierros viinitilalla ja viininmaistelu Portossa
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Lissabon (7 yön matkalla päivät 1–3)

Tervetuloa hurmaavaan Portugaliin! Maan pääkaupunki Lissabon on yksi maailman vanhimpia kaupunkeja, ja paikallisten ylpeys kotikaupungistaan huokuu lissabonilaisista. Kaupungissa riittääkin historiallisia nähtävyyksiä koluttavaksi: Pyhän Yrjänän linna, Castelo de São Jorge, nousee kukkulan laell… Lue lisää

The America Diamonds Hotel

Päivä 3 & 4: Porto (7 yön matkalla päivät 4-6)

Lissabonin jälkeen on aika tutustua ihastuttavaan Portoon. Matkasi kestosta riippuen hyppäät Lissabonista Portoon suuntaavan junan kyytiin joko kolmantena tai neljäntenä matkapäivänäsi. Porton kaupunkia reunustaa Douro-joki, jonka rannalla sijaitsee ihastuttavan pittoreski Porton vanhakaupunki. … Lue lisää

Hotel Dom Henrique Downtown

Päivä 5 & 6: Paluu Lissaboniin (7 yön matkalla päivät 7–8)

Toiseksi viimeisenä matkapäivänäsi palaat vielä Lissaboniin, jossa vietät matkasi viimeisen yön. Yövyt samassa hotellissa, jossa vietit myös matkasi ensimmäiset yöt. Nyt on oiva tilaisuus kiertää vielä viimeiset nähtävyydet, pistäytyä uudelleen suosikkiravintolassasi ja nauttia Portugalin mehevi… Lue lisää

The America Diamonds Hotel
Junamatka Lissabonista Portoon

Tarjoukseen sisältyy edestakainen junamatka Lissabonista Portoon. Matka Lissabonin Santa Apolónia -asemalta Porton Campanhãn asemalle kestää noin kolme tuntia. Saat tarkemman aikataulun sekä junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Tulostathan liput ja otat ne matkalle mukaan.

 • Santa Apolónian rautatieasema Lissabonissa sijaitsee noin 3,4 kilometrin etäisyydellä hotellistasi. Kävele ensin noin 650 metrin matka hotelliltasi Marquês de Pombal -metroasemalle, josta metromatka Santa Apolónian asemalle kestää noin 8 minuuttia.
 • Portossa hotellisi sijaitsee noin 2,5 kilometrin etäisyydellä Campanhãn asemasta. Matka taittuu noin kymmenessä minuutissa. Matkusta ensin metrolla noin neljän minuutin ajan Bolhaõn asemalle, josta on noin 400 metrin matka hotellillesi.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero Lissabonissa € 1,00 per henkilö per yö
 • Turistivero Portossa € 2,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennus

Tämän matkan hotellit eivät valitettavasti tarjoa lapsialennuksia.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Valitettavasti tämän matkan hotellit eivät ole täysin esteettömiä. Molemmissa hotelleissa on kuitenkin hissi.

Lemmikit

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi.

Kierros viinitilalla ja viininmaistelu Portossa

Huomoithan, että kierros viinitilalla ja viininmaistelu järjestetään englanniksi. Kierros ja maistelu kestävät noin 20 minuuttia.

Ravintola

Molemmissa hotelleissa toimii aamiaisravintola, ravintola ja baari.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi Lissabonissa sijaitsee noin 7 kilometrin etäisyydellä Lissabonin lentokentästä. Pääset lentokentältä linja-autolla suoraan Picoas-asemalle, joka sijaitsee lähes suoraan hotelliasi vastapäätä. Aikaa matkaan kuluu noin puoli tuntia.

Tietoa kohteista

Lissabonin väkiluku on noin 507 000.

Porton väkiluku on noin 237 600.

Portugalissa puhutaan portugalia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, ettei kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Liikkuminen kohteissa

Liikkuminen Lissabonissa:

Lissabonin raitiovaunu- ja linja-autoliikenne palvelevat matkailijan tarpeita melko hyvin. Lissabonin julkisen liikenteen käyttämiseen suositellaan hankkimaan paikallinen 7 colinas -matkakortti, joka maksaa 0,50€ ja jolla voit matkustaa julkisessa liikenteessä alennettuun hintaan. Kortin voit ostaa kaikilta metroasemilta, lehtikioskeista ja julkisen liikenteen (Carris) myyntipisteistä. Päivälippu, joka on voimassa kaikissa kaupungin julkisen liikenteen kulkuneuvoissa, maksaa 6,00 € vuorokaudessa, kun taas yksittäiset liput maksavat noin 1,40 €. Ilman matkakorttia voit ostaa yksittäisen lipun kuljettajalta, jolloin linja-autoliput ovat muutamia kymmeniä senttejä kalliimpia. Raitiovaunulipun hinta ilman matkakorttia on 2,85€. Huomioithan, että linja-auto- ja raitiovaunulippu ei kata vaihtoja, vaan jokaisen vaihdon yhteydessä on ostettava uusi lippu.

Liikkuminen Portossa:

Suurin osa Porton nähtävyyksistä on melko helposti tavoitettavissa jalan, mutta kaupungissa toimii myös erinomainen julkisen liikenteen verkosto, jonka kulmakivet ovat kuusi metrolinjaa ja noin 40 linja-autoreittiä. Kaupungin metroa ja linja-autoliikennettä hallinnoivat eri yritykset, joten varmistathan aina, että lippusi on voimassa kyseisessä kulkuneuvossa. Andante-lippuja voit käyttää kaikissa STCP-operaattorin linja-autoissa sekä metrossa. Kertalippujen hinnat vaihtelevat matkan pituuden mukaan etäisyysvyöhykkeisiin perustuen. Koko verkoston kattava vuorokausilippu maksaa noin 7,00 € ja kolmen vuorokauden lippu 15,00 €. Lippu on aina leimattava ennen kulkuneuvoon nousemista, ja ilman voimassaolevaa lippua matkustamisesta perittävät sakot ovat suuria.

Keskilämpötilat

Lissabonin keskilämpötilat:

Tammikuu +11 °C
Helmikuu +12 °C
Maaliskuu +14 °C
Huhtikuu +15 °C
Toukokuu +18°C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +23 °C
Syyskuu +23 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +12 °C

Porton keskilämpötilat eivät eroa merkittävästi Lissabonin lämpötiloista, joskin kesäkuukausien lämpötilat saattavat olla hieman viileämmät.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugali on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Junalippujen ehdot

Junalippusi toimitetaan muiden matka-asiakirjojesi mukana. Otathan tulostetut liput matkalle mukaan. Tarkemmat tiedot junamatkan aikataulusta löydät lipusta. Lippu on voimassa vain lipussa mainittuna aikana lipussa mainitussa junassa.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen