Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Kylpyläelämys Budapestissä

 • Kaupunkilomat
 • 3 tai 4 yötä
 • Budapest
hinta alkaen € 219,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde rennolle kylpylälomalle Budapestiin ja vietä 2–5 yötä Star Inn Hotel Budapest Centrumissa aamiaisineen sekä vieraile Széchenyin kylpylässä.

Itä-Euroopan Pariisi, Budapest, hurmaa kävijän upealla arkkitehtuurillaan ja leveillä puistokaduillaan. Runojen ja laulujen Tonava halkoo viehättävää kaupunkia ja erottaa toisistaan kaupungin kahdet kasvot, Budan ja Pestin. Kaupungin monet historialliset rakennukset sijaitsevat Budassa, kun taas Pest on kaupungin moderni keskusta, Unkarin politiikan ja talouselämän ydin. Budapestillä on upeiden nähtävyyksien lisäksi muutakin tarjottavaa, sillä kaupunki on kylpylöiden ja hemmotteluhetkien ainutlaatuinen aarreaitta. Loman aikana pääset rentoutumaan maailmankuulun Széchenyin kylpylän lämpimiin vesiin. Leppoisa loma monipuolisessa Budapestissä odottaaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Budapestiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Star Inn Hotel Budapest Centrumissa
 • Aamiaiset
 • 1 x pääsylippu Széchenyin maailmankuuluun kylpylään
Budapest

Budapest on muuntautunut viimeisten vuosikymmenten aikana moderniksi suurkaupungiksi, mutta kaupungin asukkaat ovat yhä ylpeitä erityisesti kaupungin keisarillisesta menneisyydestä. Yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista tunnetaan varsinkin kylpyläkaupunkina, ja tällä lomalla sinulle avautuvatkin erinomaiset mahdollisuudet unkarilaisen kylpyläelämyksen kokemiseen upeassa Széchenyin kylpylässä. Kaupungin ainutlaatuiset rauniobaarit ovat niin paikallisten kuin vierailijoidenkin suosiossa, ja niissä sykkiikin urbaanin Budapestin boheemi sydän. Kiipeä kaupungin keskellä kohoavalle Gellért-vuorelle ja ihaile sieltä avautuvaa upeaa näkymää kaupungin yli. Satumaisen kauniita maisemia voit ihailla myös historiallisen Budan linnan edustalta. Budan puolella sijaitseva vanhakaupunki vie matkailijan ainutlaatuiselle aikamatkalle menneisyyteen. Unkari tunnetaan myös herkullisesta ruoastaan ja erinomaisista viineistään. Nauti aidosta unkarilaisesta gulassista, paikallisista viineistä, hurmaavasta arkkitehtuurista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta unohtumattomalla lomallasi Budapestissä!

Star Inn Hotel Budapest Centrum by Comfort

 • Hotelli
 • Budapest, Unkari
hotel

Moderni Star Inn Hotel sijaitsee loistavalla paikalla Budapestin keskustassa, vain 650 metrin päässä oopperatalosta ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Oktogon-metroasemalta. Aamulla pääset nauttimaan hotellin herkullisesta aamiaisesta, jonka voit nauttia myös sään suosiessa suurella ulkoterassilla. Illalla voit istahtaa alas kertaamaan päivän tapahtumia lasillisen ääressä. Hotelli tarjoaa vuorokauden ympäri olevan vastaanoton, maksullisen pysäköinnin ja matkatavaroiden säilytyksen.

 • +4
Lue lisää
Star Inn Hotel Budapest Centrum by Comfort, værelse

Business-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Star Inn Hotel Budapest Centrumin 125 huonetta on varustettu mukavalla sängyllä, puhelimella, työpöydällä, taulutelevisiolla ja kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja.

TravelBird suosittelee

Budapest ihastuttaa nähtävyyksillään ja mahdollisuuksillaan. Tässä muutama vinkki ainutlaatuiseen lomaan:

 • Kuuluisimman rauniopubin, Szimpla Kertin, vieressä Kazinczy utcalla sijaitsee Karaván-ruokailualue, joka on täynnä houkuttelevia katuruokakojuja, hohtavia valoja sekä mukaansatempaavaa musiikkia. Lähde istumaan iltaa viihtyisään ympäristöön!
 • Parlamenttitalon lähellä Tonavan rannalla sijaitsee toisen maailmansodan juutalaisurheille luotu muistomerkki. Sodan aikana urhit joutuivat riisumaan kenkänsä ja seisomaan Tonavan rantakadulla, josta heidät ammuttiin veteen. Nykyään rantaa reunustaa kymmenet rautaiset kengät. Muistomerkki on hiljentävä ja pysäyttävä nähtävyys.
 • Käy ihastelemassa satumaisia maisemia näyttävältä Kalastajanlinnakkeelta, joka sijaitsee Budan Linnavuorella.
 • Käy ostamassa paikallisia tuotteita ja herkkuja Budapestin kauppahallista. Erityisesti paikallisten rakastama paprikamauste on erinomainen kotiinvieminen.
 • Kävele Széchenyin kylpylään pitkin Andrássy út -katua, jota sanotaan Budapestin kauneimmaksi kaduksi. UNESCOn suojelema kauppakatu on yli 2,5 kilometriä pitkä, ja sen varrelta löytyy mitä hienompia liikkeitä ja merkittäviä museoita. Tie päättyy Sankarien aukiolle, joka sijaitsee aivan Széchenyin kylpylän lähettyvillä.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Széchenyi Spa – Budapestin ylpeys

Majesteettinen Széchenyin kylpylä on Budapestin suurin lämminvesikylpylä. Se on viihdyttänyt ja rentouttanut kävijöitään jo yli sadan vuoden ajan, mikä tekee siitä yhden Euroopan vanhimmista kylpylöistä. Tarjoukseen sisältyvällä sisäänpääsylipulla pääset lomasi toisena päivänä rentoutumaan kylpylän lukuisiin sisä- ja ulkoaltaisiin. Ulkoaltaissa voit nautiskella myös talvisin, sillä altaat ovat lämpimiä ympäri vuoden. Voit lisätä rentoutumista varaamalla ihanan kasvohoidon tai ansaitun hieronnan. Hoidot kannattaa kuitenkin varata etukäteen, sillä ne ovat hyvin suosittuja.

Kylpylä on avoinna päivittäin klo 6.00–22.00. Tarkistathan allas- ja päiväkohtaiset poikkeukset kylpylän Internet-sivuilta.

Tulostathan saamasi kupongin ja tuot sen mukanasi kylpylään, jossa tilausvahvistus vaihdetaan pääsylippuun.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset kylpylään
 • Turistivero € 1,00 Per varaus per yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Siirtyminen hotellilta keskustaan

Hotellisi sijaitsee noin 22 kilometrin päässä Budapestin lentokentältä. Suosittelemme varaamaan paikan päällä Budapestin lentokentän järjestämät lentokenttäkuljetukset, jotka maksavat yhteensä noin 16,00–22,00 € per henkilö. Edestakaiset lentokenttäkuljetukset voi varata heti saapumisaulassa. Kuljettaja vie sinut ja matkaseurueesi suoraan hotellille minibussilla. Loman aikana voit soittaa tai pyytää hotellin vastaanottovirkailijaa soittamaan kuljetusyritykselle ja ilmoittamaan lähtöpäivän hakuajan. Voitte myös ilmoittaa toivomanne hakuajan jo kuljetusten varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 17-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Huomioithan, että Széchenyin kylpylän ikäraja on 14 vuotta. Näin ollen alle 14-vuotias ei saa pääsylippua kylpylään.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi

Kylpylä

Huomioithan, että Széchenyin kylpylän ikäraja on 14 vuotta. Tulostathan saamasi kupongin ja tuot sen mukanasi kylpylään, jossa kuponki vaihdetaan pääsylippuun.

Liikkuminen kohteessa

Budapestissä on kätevää liikkua julkisen liikenteen avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Budapestin metro on Euroopan toiseksi vanhin. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 350 HUF (noin 1,20 €), ja lippuja voi ostaa sekä asemalta että kulkuneuvosta. Metrolippu on hankittava ennen metroon astumista. Yli 65-vuotiaat EU:n kansalaiset voivat kulkea maksutta julkisen liikenteen kulkuneuvoilla, mutta heillä on oltava mukana voimassaoleva henkilökortti.

Tietoa kohteesta

Budapestin väkiluku on noin 1 757 600. Unkarissa puhutaan unkaria, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 500 m
Oopperatalo 650 m
Parlamenttitalo noin 1,4 km
Linnavuori 2,5 km
Sankarien aukio 2 km
Budapestin lentokenttä 22 km

Rahayksikkö

Vaikka Unkari kuuluu Euroopan unioniin, käyttää se silti euron sijaan valuuttanaan Unkarin forinttia eli HUFia. 1,00 € vastaa noin 314 forinttia. TravelBird suosittelee matkailijoita maksamaan isommissa liikkeissä pankkikortilla, sillä automaatista nostaessa pankit ottavat välistä pienen valuutanvaihtopalkkion. Lentokentällä ja juna-asemilla vaihtopalkkio on suurin. Pienemmissä liikkeissä ja turistikaupoissa hyväksytään kuitenkin vain käteinen, joten forintteja kannattaa olla vaihdettuna jonkin verran pieniä ostoksia varten.

Budapestin hintataso

Tässä muutama esimerkki Budapestin hintatasosta:

Raitiovaunulippu noin 1,00 €
Olut noin 1,50 €
Lasillinen viiniä noin 2,00 €
Illallinen juomineen noin 15,00 €
Leivos kahvilassa noin 3,00 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +6 °C
Huhtikuu +11 °C
Toukokuu +16°C
Kesäkuu +19 °C
Heinäkuu +21 °C
Elokuu +21 °C
Syyskuu +17 °C
Lokakuu +12 °C
Marraskuu +5 °C
Joulukuu +1 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Star Inn Hotel Budapest Centrum sijaitsee 650 metrin päässä oopperatalosta ja on 5 minuutin kävelymatkan päässä Oktogon-metroasemalta. Budapestin lentokenttä sijaitsee noin 22 kilometrin päässä. Autolla olet perillä noin 40 minuutissa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen