• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Joogaa ja seikkailuja Nepalissa

 • Kiertomatkat
 • 14, 18 tai 19 yötä
 • Nepal
hinta alkaen € 2.029,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Yhdistä kiertomatkaasi Nepalissa jännittäviä elämyksiä ja rauhoittavia hetkiä joogan parissa. Tarjoukseen sisältyy 12 tai 17 yön majoitukset viidessä eri kohteessa, lennot, retkiä, joogaa, kuljetukset ja opastukset. 17 yön matkalla tarjoukseen sisältyy myös 5 päivän vaellus.

Selvitä Nepalin kätkemät salaisuudet seikkailullisen joogamatkan aikana. Kiertomatkan aikana vierailet Siddhartha Gautaman synnyinpaikalla, astut sisään pyhiin temppeleihin ja näet maisemia, jotka yksinkertaisesti salpaavat henkesi vaikuttavuudellaan. Nepal on ihanteellinen kohde hengelliselle seikkailulle, ja tällä lomalla pääsetkin löytämään sisäisen rauhasi joogan ja meditaation avulla. Taustalla kohoavat Himalajan korkeudet, vaikuttavat vaellusretket ja luonnonkauniit kohteet tekevät tästä kiertomatkasta ikimuistoisen sekä ainutlaatuisen. Taianomaisia hetkiä tarjoaa Himalajan maisemissa järjestettävät joogatunnit ja vaihtoehtoinen Annapurnan vaellus – mahdollisuuksia, joita ei usein tule vastaan. Anna Nepalin inspiroida sinua korkeuksillaan ja lähde joogaamaan uskomattomien elämysten äärelle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kathmanduun (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Kathmandussa (Yatri Suites & Spa) aamiaisilla
 • 2 yön majoitus Telkotissa (Nepal Yoga Academy) täysihoidolla
 • 1 yön majoitus Bandipurissa (Hotel Old Inn) aamiaisilla
 • 2 yön majoitus Lumbinissa (Sakya Guest House) täysihoidolla
 • 2 yön majoitus Pokharassa (Hotel Crystal Palace) aamiaisilla
 • 2 yön majoitus Kathmandussa (Himalayan International Yoga Academy) täysihoidolla
 • Kaupunkikierros Kathmandussa (päivä 2)
 • Kaupunkikierros Patanissa ja Bhaktapurissa (päivä 3)
 • Kaupunkikierros Lumbinissa (päivä 7)
 • Kaupunkikierros Pokharassa (päivä 9)
 • Kaksi koko päivän kestävää joogatuntia (päivät 4 ja 11 tai 15)
 • Kaikki kuljetukset
 • Englanninkieliset opastukset
 • Käsimatkatavara
 • 17 yön matkalla lisäksi:
 • 4 yön majoitukset retkeilymajoissa (Ulleri, Ghorepani, Tadapani ja Tolka)
 • 1 yön majoitus Pokharassa (Hotel Crystal Palace) aamiaisilla
 • Laukunkantaja kahdelle henkilölle (yhteensä enintään 18 kg)
 • Maksuton matkatavaroiden säilytys Hotel Crystal Palacessa Pokharassa
Lisävaihtoehdot
 • Kokkauskurssi
 • Lento Pokharasta Kathmanduun
Ihana joogamatka Nepalissa

Sinulle, joka haluat pitää huolta kehostasi ja sielustasi, tarjoamme mahdollisuutta lähteä nauttimaan joogasta Nepalin majesteettiseen ympäristöön. Herätä kehosi ja mielesi aamuisin verryttävillä asanoilla sekä meditaatiolla ja löydä harmoniaa Nepalin luonnosta sekä ympäristöstä. Intiasta joogien avulla maailmalle levittäytynyt fyysisiä, henkisiä ja hengellisiä käytäntöjä yhdistelevä menetelmä on itse asiassa tuhansia vuosia vanha. Joogan avulla olet yhteydessä itseesi ja kehoosi ja vahvistut sekä fyysisesti että henkisesti. Tämä matka soveltuu parhaiten niille, jotka haluavat haastaa itsensä uudessa ympäristössä, kokea uutta kulttuuria, tutustua vieraanvaraisiin paikallisiin sekä ihailla henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Kiertomatka soveltuu erinomaisesti myös yksin matkustaville.

 1. Päivä 1 & 2: Tervetuloa Kathmanduun

  Tervetuloa värien ja tuoksujen maahan, Nepaliin! Kathmandun lentokentällä sinut toivottaa tervetulleeksi kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Sisäänkirjautumisen jälkeen on aika lähteä Kathmandun kaduille tutustumaan nepalilaisten arkeen. Tulet nopeasti huomaamaan Kathmandun koskettavan kaikkia aistejasi ja antavan enemmän elämyksiä kuin aluksi osasit edes odottaa. Ota kuitenkin rennosti, sillä seuraavana päivänä pääset opastetulle kierrokselle, jonka aikana tulet näkemään kaikki Kathmandun tunnetuimmat nähtävyydet.

  Matkan toisena päivänä aamusi alkaa 30 minuutin joogatunnilla, jonka aikana joogaguru esittelee hotellin tiloissa joogan alkeet. Verryttelyn jälkeen on aika nauttia maittava aamiainen ja lähteä opastetulle kierrokselle Kathmandun nähtävyyksille. Oppaasi vie sinut kaupungin tunnetuimmille nähtävyyksille, kuten Kathmandu Durbar -aukiolle, Swayambhunathin apinatemppelille ja Boudhanath-stupalle, joka on yksi maailman suurimmista. Vierailet myös kathmandulaisten pyhimmällä temppelillä, Pashupatinathilla, jossa suoritetaan polttohautauksia perinteiseen nepalilaiseen tapaan. Opastettuun kierrokseen sisältyy englanninkielinen opastus, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua Thamelin alueeseen, missä hotellisikin sijaitsee, ja viettää iltaa haluamaasi tapaan.

  Room

  Yatri Suites & Spa

  • Hotelli
  • Katmandu, Nepal
  Room

  Vuonna 2016 perustettu Yatri Suites & Spa -hotelli sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kathmandun lentokentältä. Hotellissa on 24-tuntinen vastaanotto, ravintola ja baari. Hotellista löytyy myös kylpyläosasto, jossa on vieraiden maksuttomaan käyttöön tarkoitettu sauna. Suuri osa Kathmandun nähtävyyksistä sijaitsee kävelymatkan päässä hotellilta. Huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, tallelokerolla, LED-televisiolla, työpöydällä, hiustenkuivaimella ja kylpytuotteilla.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Patanin ja Bhaktapurin kautta Telkotiin

  Kolmantena matkapäivänäsi heräät taas joogan avulla päivän seikkailuihin. Klo 7.30 alkava 30 minuutin joogatunti järjestetään toisen päivän tavoin hotellin tiloissa. Aamiaisen jälkeen suuntaat kohti Patania, jossa pääset kahden tunnin opastetulle kaupunkikierrokselle. Temppeleiden ja vaikuttavien nähtävyyksien kuninkaallinen kaupunki tulee yllättämään sinut kauneudellaan. Noin klo 13.00 jatkat matkaasi Bhaktapuriin, joka sekin Kathmandun ja Patanin tavoin on yksi Nepalin kuninkaallisista kaupungeista. Yhtä suurta ulkoilmamuseota muistuttavassa Bhaktapurissa osallistut myös kahden tunnin opastetulle kierrokselle. Bhaktapurissa vierailet kaupungin Durbar-aukiolla, jossa ihastelet useita vanhoja temppeleitä sekä seuraat paikallisia valmistamassa keramiikkatuotteita. Opastettuihin kierroksiin sisältyy englanninkieliset opastukset, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut. Noin klo 15.00 sinut kuljetetaan joogakeskukseen Telkotissa, jonne saavut noin 3,5 tunnin ajomatkan jälkeen. Telkot on pieni ja rauhallinen vuoristokylä, josta on henkeäsalpaavat maisemat Himalajalle. Telkotissa sinua odottaa maistuva illallinen.

  Kiertomatkan neljännen päivän vietät täysin joogan, meditaation ja luentojen parissa. Päiväsi alkaa 60 minuutin joogatunnilla, jonka jälkeen nautit herkullisen aamiaisen. Ihastele vaikuttavia vuoristomaisemia ja siirry puutarhaan rentoutumaan sekä Ayurveda-saunaan hemmottelemaan itseäsi tuhansia vuosia vanhalla perinteisellä intialaisella parantamisjärjestelmällä. Nautit lounaan noin klo 13.00, ja sen aikana voit valmistautua iltapäivän filosofian luennolle. Tunnin kestävän luennon jälkeen sinulla on tunti omaa aikaa. Suosittelemme hyödyntämään tämän ajan tutustuen ihaniin maisemiin sekä muihin joogaretriittiläisiin. Tauon jälkeen osallistut toiselle joogatunnille, jonka yhteydessä järjestetään meditaatiohetki. Päivän päättää herkullinen kasvisruokaillallinen.

  Exterior

  Nepal Yoga Academy & Retreat

  • Hotelli
  • Changunarayan, Nepal
  Exterior

  Vehreässä ympäristössä sijaitseva Nepal Yoga Academy & Retreat koostuu useasta eri rakennuksesta, joissa sijaitsee keskuksen jooga- ja meditaatiotilat, hyvinvointiosasto ja huoneet. Nepal Yoga Academy & Retreat sijaitsee kukkulan päällä, joten upeista maisemista ei ole puutetta. Ravintola tarjoilee aasialaisia aterioita luomu-, kasvis- ja vegaanivaihtoehtoina. Huoneet on varustettu mukavilla vuoteilla ja länsimaisella vaatimustasolla varustetulla kylpyhuoneella. Huoneista on myös näkymä Sanku-laaksoon.

  Lue lisää
 3. Päivä 5: Matkalla Bandipuriin

  Heräät edellisten päivien tavoin myös tänään joogan avulla! 60 minuuttia kestävän joogatunnin jälkeen on kuitenkin aika hyvästellä Telkot ja lähdettävä Bandipurin suuntaan. Noin 5–6 tuntia kestävän ajomatkan aikana pysähdyt omakustanteiselle lounaalle, ja samalla voit verrytellä jalkojasi. Vaikka istutkin linja-autossa monta tuntia, pääset ikkunasta ihailemaan mitä upeimpia vuoristomaisemia, maatiloja ja kasvillisuutta. Saavuttuasi Bandipuriin voit jättää matkatavarasi hotellille ja lähteä etsimään tunnelmallista ravintolaa, jossa voit maistella ihania nepalilaisia herkkuja.

  Patio

  The Old Inn Bandipur

  • Hotelli
  • Bandipur, Nepal
  Patio

  Tyypillisessä Bandipurin kylässä sinut otetaan vastaan tyypilliseen nepalilaiseen tapaan vieraanvaraisesti. Hurmaannu näkymistä Himalajalle sekä hotellin ystävällisen henkilökunnan palvelualttiudesta. Vanhassa rakennuksessa sijaitseva The Old Inn Bandipur -hotelli henkii ainutlaatuista tunnelmaa. Hotellista löydät katolla sijaitsevan puutarhan sekä ravintolan. Perinteiseen tapaan sisustetuissa huoneissa on vuoteet, mutta kaikissa huoneissa ei valitettavasti ole yksityistä kylpyhuonetta.

  Lue lisää
 4. Päivä 6 & 7: Buddhan synnyinsijoilla Lumbinissa

  Aloitat päiväsi puutarhassa joogan voimin noin klo 7.00. Aamiaisen jälkeen onkin jo aika hyvästellä Bandipur ja suunnata kohti Lumbinia. Matkaohjelmassa on taas pitkä linja-automatka, mutta maisemat ovat kaiken matkustamisen arvoiset. Matka Lumbiniin kestää noin 6–7 tuntia. Pysähdyt matkalla nauttimaan omakustanteisen lounaan, ja voit lisäksi tutustua muihin matkailijoihin, ihailla ottamiasi valokuvia ja katsella ohikulkevia maisemia. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva Lumbini tunnetaan Siddhartha Gautaman synnyinpaikkana sekä tunnettuna pyhiinvaelluskohteena – itse asiassa kaupunki on yksi Aasian suosituimmista pyhiinvaelluskohteista. Lumbinissa sijaitsee myös useita temppeleitä sekä pyhä kylpylammikko. Erikoisen tästä kohteesta tekee se, että pääset viettämään yösi vanhan luostarin puutarhassa sijaitsevassa majatalossa. Päivän päättää tarjoukseen sisältyvä illallinen.

  Seitsemäntenä päivänä pääset tutustumaan paremmin Lumbiniin opastetun kaupunkikierroksen aikana. Aamusi aloitat kuitenkin 30 minuutin joogatunnilla, jonka jälkeen nautit aamiaisen. Klo 9.00 alkavan kierroksen aikana tutustut Lumbinin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Siddhartha Gautaman synnyinpaikkaan, Theravada-buddhalaisuutta noudattavien valtioiden rakentamiin luostareihin sekä Aasian korkeimpaan Maailmanrauhan pagodiin. Kierroksen jälkeen palaat hotellille nauttimaan lounaan, jonka jälkeen kierros Lumbinissa jatkuu. Opastettuun kierrokseen sisältyy englanninkielinen opastus, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut. Illalla nautit hotellillasi herkullisen aterian, jonka aikana voit muistella tapahtumarikasta päivää!

  garden

  Sakya Guest House

  • Hotelli
  • Lumbini Sanskritik, Nepal
  garden

  Lumbinissa majoitut entisessä luostarissa. Majatalo sijaitsee kauniissa puutarhassa. Majatalolla on ravintola. Yksinkertaisesti sisustetut huoneet on varustettu vuoteella, ilmastoinnilla ja kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 5. Päivä 8 & 9: Pokhara

  Aamusi alkaa loman teeman mukaisesti joogatunnilla. Aamiaisen jälkeen suuntaat kohti Pokharaa, joka on Nepalin toiseksi suurin kaupunki. Noin 6–7 tuntia kestävän matkan jälkeen saavut Pokharan laaksossa sijaitsevaan kaupunkiin. Iltapäivällä sinulla on aikaa tutustua itseksesi Pokharan järven rantaa reunustavaan turistialueeseen. Ihastele kauniita näkymiä Phewa-järvelle ja laaksoon, nauti ihania nepalilaisia herkkuja paikallisissa ravintoloissa sekä tee ostoksia kaupungin käsityöläisliikkeissä. Järven ranta soveltuu täydellisesti illanviettoon, eikä aika Pokharassa käy varmastikaan tylsäksi! Vieraile myös Pokharan vanhassakaupungissa, joka ihastuttaa newarilaisella arkkitehtuurillaan. Vuoden 2015 maanjäristykseltä melkein kokonaan säästynyt Pokhara hurmaa ympäröivillä maisemillaan, monipuolisella ruokaerikoisuuksien valikoimallaan ja aktiviteettien paljoudellaan. Yhdeksäntenä matkapäivänä lähdet Pokharan opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka aikana näet Seti-joen solan, Bindabasinin temppelin, Davis-vesiputouksen, Ki Singh -riippusillan, kansainvälisen vuorimuseon sekä Gupteshwor Mahadev -luolan. Opastettuun kierrokseen sisältyy englanninkielinen opastus, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut.

  Outside

  Hotel Crystal Palace

  • Hotelli
  • Pokhara, Nepal
  Outside

  Pokharassa majoitut Hotel Crystal Palacessa. Viihtyisässä hotellissa on 24-tuntinen vastaanotto, ravintola, baari, terassi ja lisämaksullinen kylpyläosasto. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Phewa-järven rannan tuntumassa. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, LCD-televisiolla, puhelimella, yksityisellä parvekkeella ja kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 6. Päivä 10 & 11: Joogaa Kathmandussa tai lähtö vaellukselle

  12 yön matka:

  Jos valitsit kahdentoista yön matkan, aloitat kymmenennen päivän aikaisella klo 6.30 joogatunnilla. Aamiaisen jälkeen on aika pakata tavarasi ja suunnata takaisin Kathmanduun. Nepalin pääkaupungissa majoitut joogakeskuksessa. Matka Pokharasta Kathmanduun kestää noin 7–8 tuntia, mutta jos haluat linja-auton sijaan matkustaa lentokoneella, voit lisätä lisävaihtoehdon tilaukseesi matkan varausvaiheessa. Seuraavana päivänä tulet keskittymään vain joogaan ja hyvinvointiin. Saat tietää päivän ohjelman vasta paikan päällä, mutta takaamme tämän olevan yksi kiertomatkan ainutlaatuisimmista kokemuksista.

  17 yön matka:

  Jos valitsit seitsemäntoista yön matkan, suuntaat aamiaisen jälkeen 1050 metrin korkeudessa sijaitsevalle Nayapulin vaelluspaikalle. Noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä sijaitsevasta Nayapulista aloitat vaelluksesi suloisten kylien, kaartelevien vehreiden kukkuloiden sekä hedelmällisten riisipenkereiden ohitse. Nautit lounaan Hilen kylässä, josta jatkat matkaasi Ulleriin kulkien Tikhedhungan kylän läpi. Saavuttuasi 2070 metrin korkeudessa olevaan Ulleriin kirjaudut sisään retkeilymajaasi ja nautit perinteisen nepalilaisen vuoristoillallisen. Päivän vaellusosuus kestää noin 5–6 tuntia.

  Seuraavana päivänä pääset näkemään mitä upeimpia maisemia vaelluksesi aikana. Nautittuasi aamiaisen, lähdet noin 4–5 tuntia kestävälle vaellukselle 2750 metrin korkeuteen. Suuntaat kohti Ghorepanin kylää, ja matkan varrella tulet ymmärtämään enemmän vuorilla asustelevista paikallisista. Kohti päämäärääsi maiseminasi toimii Machapucharen (6997 m), Hiunchulin (6441 m) ja eteläisen Annapurnan (7219 m) jylhät huiput sekä maailman suurimman alppiruusupuiston kukinnat. Saavut Ghorepaniin iltapäivällä, jolloin voit kirjautua sisään retkeilymajaasi. Vietä ilta tutustuen muihin vaeltajiin sekä kerää energiaa seuraavan päivän koitoksiin. Ghorepanista tekee vaikuttavan erityisesti sieltä näkyvät maisemat Himalajalle!

  Exterior

  Himalayan International Yoga Academy Kathmandu

  • Hotelli
  • Nagarjun, Nepal
  Exterior

  Swayambhunathin apinatemppelin ja Nagarjunin kukkulan välissä sijaitseva Himalayan International Yoga Academy Kathmandu on rauhallinen paikka meditaation ja joogan harjoittamiseen. Keskuksesta löydät ravintolan, joka tarjoilee herkullisia kasvisruokia, sekä joogatilat. Keskuksen alueelta löydät myös kirjaston. Keskuksessa on huoneita ja mökkejä.

  Lue lisää
 7. Päivä 12 & 13: Kathmandu ja paluu Suomeen

  12 yön matka:

  Toiseksi viimeisen päivän voit viettää Nepalin pääkaupungissa kuten haluat, ja nyt onkin viimeiset hetket vierailla kiehtovilla nähtävyyksillä ja maistella ihania nepalilaisia annoksia. Voit halutessasi lisätä varaukseesi nepalilaisen ruoan kokkauskurssin, jonka jälkeen pystyt kotiin palattuasi valmistamaan suosikkiannoksiasi omassa keittiössäsi! Viimeisenä päivänä sinut haetaan hotelliltasi noin 3 tuntia ennen lentokoneen lähtöaikaa, ja palaat Suomeen mieli täynnä upeita muistoja ja kokemuksia.

  17 yön matka:

  Aikaisin aamulla vaellat 3210 metrin korkeuteen Poon Hillille, jonne saavut auringon ensimmäisten säteiden valaistessa koko taivaan. Vaelluksen aikana ohitat perinteisiä nepalilaisia kyliä, jotka vaikuttavasti sijaitsevat majesteettisten vuorten äärellä. Palaat takaisin Ghorepaniin, minkä jälkeen jatkat 2650 metrissä olevaan Tadapanin kylään. Matka Tadapaniin kulkee läpi alppiruusujen, bambujen sekä tammien ohi, ja reitillä voit nähdä myös vesiputouksia, villieläimiä sekä vehreitä laaksoja. Päivän vaellusosuus on noin 6–7 tuntia. Majoitut Tadapanissa sijaitsevassa retkeilymajassa.

  Kolmannentoista matkapäivän aloitat aamiaisella ja vaelluksella viidakon läpi. Toivottavasti nukuit hyvin, sillä tänään vaellat muihin päiviin verrattuna melko paljon. Noin 7–8 tuntia kestävän vaelluksen aikana kuljet eri viidakoiden ja kylien ohi. Vaellettuasi noin 3–4 tuntia saavut yhteen gurung-heimon kylistä, Ghandrukiin, jossa nautit lounaan. Pienen levon jälkeen jatkat vaellustasi Tolkaan toisen gurung-heimon kylän, Landrukin, läpi. Matkalla Tolkaan maisemasi koostuvat vuorijonoista, vehreistä kukkuloista ja pienistä kylistä. Saavuttuasi Tolkaan kirjaudut sisään retkeilymajaasi.

  Room

  Yatri Suites & Spa

  • Hotelli
  • Katmandu, Nepal
  Room

  Vuonna 2016 perustettu Yatri Suites & Spa -hotelli sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kathmandun lentokentältä. Hotellissa on 24-tuntinen vastaanotto, ravintola ja baari. Hotellista löytyy myös kylpyläosasto, jossa on vieraiden maksuttomaan käyttöön tarkoitettu sauna. Suuri osa Kathmandun nähtävyyksistä sijaitsee kävelymatkan päässä hotellilta. Huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, tallelokerolla, LED-televisiolla, työpöydällä, hiustenkuivaimella ja kylpytuotteilla.

  Lue lisää
 8. Päivä 14 - 18: Kathmandu, joogaa ja paluu Suomeen

  Viimeinen vaelluspäiväsi on saapunut! Tolkassa herättyäsi voit aloittaa päiväsi ihailemalla Hiunchulin, Gangapurnan, eteläisen Annapurnan sekä muiden huippujen mahtipontisuutta. Aamiaisen nautittuasi lähdet kulkemaan kohti Pokharaa. Päivän vaellusosuus kestää noin 5–6 tuntia. Ohitettuasi upeita maisemia kulkien alamäkeä, saavut Kanden kylään, jossa kuljettaja odottaa sinua. Sinut kuljetetaan Pokharaan, jossa majoitut Hotel Crystal Palacessa.

  Viidennentoista päivän aamuna kuljet Pokharasta maateitse takaisin Kathmanduun. Matka kestää noin 7 tuntia, ja matkan varrella pysähdyt noin kolmesti. Voit myös halutessasi lisätä varaukseesi lennon Pokharasta Kathmanduun, jolloin saavut nopeammin perille. Vietät yön Himalayan Yoga Resortissa. Seuraavan päivän pääset viettämään joogan ja hyvinvoinnin parissa. Saat tietää päivän ohjelman vasta paikan päällä, mutta takaamme tämän olevan yksi kiertomatkan ainutlaatuisimmista kokemuksista.

  Seitsemäntenätoista päivänä heräät, nautit aamiaisen ja vietät päiväsi Kathmandussa haluamaasi tapaan. Voit myös halutessasi osallistua nepalilaisen ruoan kokkauskurssille! Vietät yön Yatri Suites & Spa -hotellissa.

  Viimeisenä päivänä sinut haetaan hotelliltasi noin 3 tuntia ennen lentosi lähtöä. Sano haikeat hyvästit Nepalille ja palaa takaisin koto-Suomeen mieli täynnä mitä vaikuttavimpia maisemia.

Lisävaihtoehdot
 • Kokkauskurssi matkapäivänä 2, 12 tai 16. Kolme tuntia kestävällä kokkauskurssilla opit herkullisen nepalilaisen keittiön salat. Käyt paikallisella torilla ostamassa raaka-aineet, minkä jälkeen opit nepalilaisen perheen opastuksella aterian valmistamisen. Kokkauskurssi ei sisällä alkoholillisia juomia.
 • Voit halutessasi valita lennon Pokharasta Kathmanduun. Jos et valitse lentoa, sinut kuljetetaan kohteisiin linja-autolla.
Annapurnan vaellus

Jos valitsit 17 yön matkan, huomioithan seuraavat asiat:
- Vaellusta suositellaan vain niille, joiden kunto kestää päivittäisen noin 7 tunnin vaeltamisen.
- Majoitut yksinkertaisissa retkeilymajoissa, joissa on suihku.
- Vaellukseen sisältyy asiantunteva opas, šerpa, joka kantaa enintään 18 kg tavarat kahdelta hengeltä, kuljetukset sekä majoitukset.
- Huomioithan, että ateriat eivät sisälly tarjoukseen. Kaikki retkeilymajat kuitenkin tarjoilevat ruokaa.
- Jos matkustat yksin, šerpa ei lähde mukaan vaellukselle. Tällöin opas kantaa enimmillään 7 kg matkatavaran.
- Voit jättää tarpeettomat matkatavarat Hotel Crystal Palaceen Pokharaan, josta voit noutaa ne vaelluksen jälkeen.
- Otathan mukaasi asianmukaiset varusteet.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat illallisten yhteydessä
 • Aamiaiset patikointien yhteydessä
 • Juomarahat
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Huonekapasiteetti

Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Lapsialennukset

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Wi-Fi löytyy jokaisesta hotellista. Huomioithan, että Wi-Fi saattaa olla maksullinen tai se voi löytyä vain julkisista tiloista.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Joogavarusteet

Joogassa tarvittavat varusteet, kuten joogamaton, saat paikan päältä. Otathan kuitenkin mukaasi kevyet ja joogaan sopivat vaatteet.

Taso

Joogatunnit soveltuvat sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin joogan harrastajille.

Huomioitavaa

Joogaretriiteillä tarjoillaan pelkästään kasvisruokaa. Alkoholi ja tupakkatuotteet ovat kiellettyjä joogaretriiteillä, ja matkailijoiden on noudatettava jokaisen joogaretriitin sääntöjä.

Kuljetukset

Kuljettajasi odottaa sinua lentokentän saapumisaulassa TravelBird-logon ja Asian Heritage -kyltin kanssa. Hotellilta lähtevien kuljetusten kohdalla kuljettaja odottaa sinua hotellin aulassa. Huomioithan, että kuljetukset järjestetään yhteiskuljetuksina.

Reitti ja olosuhteet

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Jos valitset 17 yön matkan, on sinulla oltava kohtalaista parempi kunto. Vaellat päivittäin 4–8 tuntia korkealla vuoristossa.

Vaellusvarusteet

Jos valitset 17 yön matkan, muistathan ottaa mukaan kaikki vaellukselle vaadittavat varusteet. Vaatteiden on oltava kevyitä, sopivia monelle eri lämpötilalle sekä ilmastolle, nopeasti kuivuvia sekä joustavia. Otathan myös mukaasi vaelluskengät sekä lenkkitossut tai sandaalit, lämpimän takin, sadetakin, vaellukseen sopivia housuja, lyhyt- ja pitkähihaisia paitoja, hatun ja hanskat, otsalampun sekä ensiaputarvikkeet. Teethän tarpeeksi tutkimusta ennen matkalle lähtöä, mitä kaikkea vaellukselle pitää ottaa mukaan.

Retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Retkien opastukset suoritetaan englanniksi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Nepaliin. Maksullisen turistiviisumin saat lentokentältä, ja se maksetaan heti lentokentällä. Suurella todennäköisyydellä viisumin voi maksaa vain käteisellä, ja helpoiten sen saa maksettua Yhdysvaltain dollareilla. Muistathan ottaa mukaasi passikuvan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Suosittelemme säilyttämään kuitin viisumista tai ottamaan passista kopion viisumin hakemisen jälkeen passin hukkumisen varalta.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumia haettaessa.

Rokotukset

Matkustaessasi Nepaliin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet Japanin aivotulehdusta, koleraa, lavantautia, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Aikaero

Nepalin aika Suomeen verrattuna on kesäisin edellä 2 tuntia ja 45 minuuttia sekä talvisin 3 tuntia ja 45 minuuttia

Tietoa Nepalista

Nepalin väkiluku on noin 28,5 miljoonaa. Nepalissa puhutaan yli sataa kieltä, mutta maan virallinen kieli on nepali. Nepalia kirjoitetaan devanagari-aakkosilla. Suurimmissa kaupungeissa englannilla pärjää hyvin, mutta maaseudulla asuvat paikalliset eivät välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Rahayksikkö

Nepalin rahayksikkö on Nepalin rupia (NPR), joka on arvoltaan noin 0,0084 €. Nepalin turistikohteista löytyy nostoautomaatteja. Huomioithan, että luottokortilla maksaminen ei välttämättä ole kaikkialla mahdollista, joten muistathan kantaa käteistä varmuuden vuoksi mukanasi koko ajan. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Tässä muutama esimerkki Nepalin hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 0,90–1,80 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–2,40 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,20–0,35 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 0,13–0,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,25–0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Nepalin ilmasto

Nepalissa on viisi ilmastovyöhykettä, jotka vaihtelevat korkeuksien ennemmin kuin alueiden mukaan. Vieraillessasi Kathmandussa tai Pokharassa pääset nauttimaan miellyttävästä ilmastosta, jolloin ilma ikinä ei ole liian kuuma. Talvisin saattaa kirkkaalta taivaalta sataa myös lunta. Nepalin sadekausi on kesä-elokuussa, jolloin useimmiten sadetta tulee kuitenkin vain öisin.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen