Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Joogaa ja seikkailuja Nepalissa

 • Kiertomatkat
 • Nepal
hinta alkaen € 2.759,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Yhdistä kiertomatkaasi Nepalissa jännittäviä elämyksiä ja rauhoittavia hetkiä joogan parissa. Tarjoukseen sisältyy 12 tai 17 yön majoitukset viidessä eri kohteessa, lennot, retkiä, joogaa, kuljetukset ja opastukset. 17 yön matkalla tarjoukseen sisältyy myös 5 päivän vaellus.

Selvitä Nepalin kätkemät salaisuudet seikkailullisen joogamatkan aikana. Kiertomatkan aikana vierailet Siddhartha Gautaman synnyinpaikalla, astut sisään pyhiin temppeleihin ja näet maisemia, jotka yksinkertaisesti salpaavat henkesi vaikuttavuudellaan. Nepal on ihanteellinen kohde hengelliselle seikkailulle, ja tällä lomalla pääsetkin löytämään sisäisen rauhasi joogan ja meditaation avulla. Taustalla kohoavat Himalajan korkeudet, vaikuttavat vaellusretket ja luonnonkauniit kohteet tekevät tästä kiertomatkasta ikimuistoisen sekä ainutlaatuisen. Taianomaisia hetkiä tarjoaa Himalajan maisemissa järjestettävät joogatunnit ja vaihtoehtoinen Annapurnan vaellus – mahdollisuuksia, joita ei usein tule vastaan. Anna Nepalin inspiroida sinua korkeuksillaan ja lähde joogaamaan uskomattomien elämysten äärelle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kathmanduun (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Kathmandussa (Yatri Suites & Spa) aamiaisilla
 • 2 yön majoitus Telkotissa (Nepal Yoga Academy) täysihoidolla
 • 1 yön majoitus Bandipurissa (Hotel Old Inn) aamiaisilla
 • 2 yön majoitus Lumbinissa (Sakya Guest House) täysihoidolla
 • 2 yön majoitus Pokharassa (Hotel Crystal Palace) aamiaisilla
 • 2 yön majoitus Kathmandussa (Himalayan International Yoga Academy) täysihoidolla
 • Kaupunkikierros Kathmandussa (päivä 2)
 • Kaupunkikierros Patanissa ja Bhaktapurissa (päivä 3)
 • Kaupunkikierros Lumbinissa (päivä 7)
 • Kaupunkikierros Pokharassa (päivä 9)
 • Kaksi koko päivän kestävää joogatuntia (päivät 4 ja 11 tai 15)
 • Kaikki kuljetukset
 • Englanninkieliset opastukset
 • Käsimatkatavara
 • 17 yön matkalla lisäksi:
 • 4 yön majoitukset retkeilymajoissa (Ulleri, Ghorepani, Tadapani ja Tolka)
 • 1 yön majoitus Pokharassa (Hotel Crystal Palace) aamiaisilla
 • Laukunkantaja kahdelle henkilölle (yhteensä enintään 18 kg)
 • Maksuton matkatavaroiden säilytys Hotel Crystal Palacessa Pokharassa
Lisävaihtoehdot
 • Kokkauskurssi
 • Lento Pokharasta Kathmanduun
Ihana joogamatka Nepalissa

Sinulle, joka haluat pitää huolta kehostasi ja sielustasi, tarjoamme mahdollisuutta lähteä nauttimaan joogasta Nepalin majesteettiseen ympäristöön. Herätä kehosi ja mielesi aamuisin verryttävillä asanoilla sekä meditaatiolla ja löydä harmoniaa Nepalin luonnosta sekä ympäristöstä. Intiasta joogien avulla maailmalle levittäytynyt fyysisiä, henkisiä ja hengellisiä käytäntöjä yhdistelevä menetelmä on itse asiassa tuhansia vuosia vanha. Joogan avulla olet yhteydessä itseesi ja kehoosi ja vahvistut sekä fyysisesti että henkisesti. Tämä matka soveltuu parhaiten niille, jotka haluavat haastaa itsensä uudessa ympäristössä, kokea uutta kulttuuria, tutustua vieraanvaraisiin paikallisiin sekä ihailla henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Kiertomatka soveltuu erinomaisesti myös yksin matkustaville.

Reitti

Päivä 1 & 2: Tervetuloa Kathmanduun

Tervetuloa värien ja tuoksujen maahan, Nepaliin! Kathmandun lentokentällä sinut toivottaa tervetulleeksi kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Sisäänkirjautumisen jälkeen on aika lähteä Kathmandun kaduille tutustumaan nepalilaisten arkeen. Tulet nopeasti huomaamaan Kathmandun ko… Lue lisää

Yatri Suites & Spa

Päivä 3 & 4: Patanin ja Bhaktapurin kautta Telkotiin

Kolmantena matkapäivänäsi heräät taas joogan avulla päivän seikkailuihin. Klo 7.30 alkava 30 minuutin joogatunti järjestetään toisen päivän tavoin hotellin tiloissa. Aamiaisen jälkeen suuntaat kohti Patania, jossa pääset kahden tunnin opastetulle kaupunkikierrokselle. Temppeleiden ja vaikuttavie… Lue lisää

Nepal Yoga Academy & Retreat

Päivä 5: Matkalla Bandipuriin

Heräät edellisten päivien tavoin myös tänään joogan avulla! 60 minuuttia kestävän joogatunnin jälkeen on kuitenkin aika hyvästellä Telkot ja lähdettävä Bandipurin suuntaan. Noin 5–6 tuntia kestävän ajomatkan aikana pysähdyt omakustanteiselle lounaalle, ja samalla voit verrytellä jalkojasi. Vaikk… Lue lisää

The Old Inn Bandipur

Päivä 6 & 7: Buddhan synnyinsijoilla Lumbinissa

Aloitat päiväsi puutarhassa joogan voimin noin klo 7.00. Aamiaisen jälkeen onkin jo aika hyvästellä Bandipur ja suunnata kohti Lumbinia. Matkaohjelmassa on taas pitkä linja-automatka, mutta maisemat ovat kaiken matkustamisen arvoiset. Matka Lumbiniin kestää noin 6–7 tuntia. Pysähdyt matkalla nau… Lue lisää

Sakya Guest House

Päivä 8 & 9: Pokhara

Aamusi alkaa loman teeman mukaisesti joogatunnilla. Aamiaisen jälkeen suuntaat kohti Pokharaa, joka on Nepalin toiseksi suurin kaupunki. Noin 6–7 tuntia kestävän matkan jälkeen saavut Pokharan laaksossa sijaitsevaan kaupunkiin. Iltapäivällä sinulla on aikaa tutustua itseksesi Pokharan järven ran… Lue lisää

Hotel Crystal Palace

Päivä 10 & 11: Joogaa Kathmandussa tai lähtö vaellukselle

12 yön matka:

Jos valitsit kahdentoista yön matkan, aloitat kymmenennen päivän aikaisella klo 6.30 joogatunnilla. Aamiaisen jälkeen on aika pakata tavarasi ja suunnata takaisin Kathmanduun. Nepalin pääkaupungissa majoitut joogakeskuksessa. Matka Pokharasta Kathmanduun kestää noin 7–8 tun… Lue lisää

Himalayan Yoga Academy

Päivä 12 & 13: Kathmandu ja paluu Suomeen

12 yön matka:

Toiseksi viimeisen päivän voit viettää Nepalin pääkaupungissa kuten haluat, ja nyt onkin viimeiset hetket vierailla kiehtovilla nähtävyyksillä ja maistella ihania nepalilaisia annoksia. Voit halutessasi lisätä varaukseesi nepalilaisen ruoan kokkauskurssin, jonka jälkeen pys… Lue lisää

Yatri Suites & Spa

Päivä 14 - 18: Kathmandu, joogaa ja paluu Suomeen

Viimeinen vaelluspäiväsi on saapunut! Tolkassa herättyäsi voit aloittaa päiväsi ihailemalla Hiunchulin, Gangapurnan, eteläisen Annapurnan sekä muiden huippujen mahtipontisuutta. Aamiaisen nautittuasi lähdet kulkemaan kohti Pokharaa. Päivän vaellusosuus kestää noin 5–6 tuntia. Ohitettuasi upeita … Lue lisää

Lisävaihtoehdot
 • Kokkauskurssi matkapäivänä 2, 12 tai 16. Kolme tuntia kestävällä kokkauskurssilla opit herkullisen nepalilaisen keittiön salat. Käyt paikallisella torilla ostamassa raaka-aineet, minkä jälkeen opit nepalilaisen perheen opastuksella aterian valmistamisen. Kokkauskurssi ei sisällä alkoholillisia juomia.
 • Voit halutessasi valita lennon Pokharasta Kathmanduun. Jos et valitse lentoa, sinut kuljetetaan kohteisiin linja-autolla.
Annapurnan vaellus

Jos valitsit 17 yön matkan, huomioithan seuraavat asiat:
- Vaellusta suositellaan vain niille, joiden kunto kestää päivittäisen noin 7 tunnin vaeltamisen.
- Majoitut yksinkertaisissa retkeilymajoissa, joissa on suihku.
- Vaellukseen sisältyy asiantunteva opas, šerpa, joka kantaa enintään 18 kg tavarat kahdelta hengeltä, kuljetukset sekä majoitukset.
- Huomioithan, että ateriat eivät sisälly tarjoukseen. Kaikki retkeilymajat kuitenkin tarjoilevat ruokaa.
- Jos matkustat yksin, šerpa ei lähde mukaan vaellukselle. Tällöin opas kantaa enimmillään 7 kg matkatavaran.
- Voit jättää tarpeettomat matkatavarat Hotel Crystal Palaceen Pokharaan, josta voit noutaa ne vaelluksen jälkeen.
- Otathan mukaasi asianmukaiset varusteet.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat illallisten yhteydessä
 • Aamiaiset patikointien yhteydessä
 • Juomarahat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Huonekapasiteetti

Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Lapsialennukset

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Wi-Fi löytyy jokaisesta hotellista. Huomioithan, että Wi-Fi saattaa olla maksullinen tai se voi löytyä vain julkisista tiloista.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Joogavarusteet

Joogassa tarvittavat varusteet, kuten joogamaton, saat paikan päältä. Otathan kuitenkin mukaasi kevyet ja joogaan sopivat vaatteet.

Taso

Joogatunnit soveltuvat sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin joogan harrastajille.

Huomioitavaa

Joogaretriiteillä tarjoillaan pelkästään kasvisruokaa. Alkoholi ja tupakkatuotteet ovat kiellettyjä joogaretriiteillä, ja matkailijoiden on noudatettava jokaisen joogaretriitin sääntöjä.

Kuljetukset

Kuljettajasi odottaa sinua lentokentän saapumisaulassa TravelBird-logon ja Asian Heritage -kyltin kanssa. Hotellilta lähtevien kuljetusten kohdalla kuljettaja odottaa sinua hotellin aulassa. Huomioithan, että kuljetukset järjestetään yhteiskuljetuksina.

Reitti ja olosuhteet

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Jos valitset 17 yön matkan, on sinulla oltava kohtalaista parempi kunto. Vaellat päivittäin 4–8 tuntia korkealla vuoristossa.

Vaellusvarusteet

Jos valitset 17 yön matkan, muistathan ottaa mukaan kaikki vaellukselle vaadittavat varusteet. Vaatteiden on oltava kevyitä, sopivia monelle eri lämpötilalle sekä ilmastolle, nopeasti kuivuvia sekä joustavia. Otathan myös mukaasi vaelluskengät sekä lenkkitossut tai sandaalit, lämpimän takin, sadetakin, vaellukseen sopivia housuja, lyhyt- ja pitkähihaisia paitoja, hatun ja hanskat, otsalampun sekä ensiaputarvikkeet. Teethän tarpeeksi tutkimusta ennen matkalle lähtöä, mitä kaikkea vaellukselle pitää ottaa mukaan.

Retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Retkien opastukset suoritetaan englanniksi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Nepaliin. Maksullisen turistiviisumin saat lentokentältä, ja se maksetaan heti lentokentällä. Suurella todennäköisyydellä viisumin voi maksaa vain käteisellä, ja helpoiten sen saa maksettua Yhdysvaltain dollareilla. Muistathan ottaa mukaasi passikuvan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Suosittelemme säilyttämään kuitin viisumista tai ottamaan passista kopion viisumin hakemisen jälkeen passin hukkumisen varalta.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumia haettaessa.

Rokotukset

Matkustaessasi Nepaliin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet Japanin aivotulehdusta, koleraa, lavantautia, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Aikaero

Nepalin aika Suomeen verrattuna on kesäisin edellä 2 tuntia ja 45 minuuttia sekä talvisin 3 tuntia ja 45 minuuttia

Tietoa Nepalista

Nepalin väkiluku on noin 28,5 miljoonaa. Nepalissa puhutaan yli sataa kieltä, mutta maan virallinen kieli on nepali. Nepalia kirjoitetaan devanagari-aakkosilla. Suurimmissa kaupungeissa englannilla pärjää hyvin, mutta maaseudulla asuvat paikalliset eivät välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Rahayksikkö

Nepalin rahayksikkö on Nepalin rupia (NPR), joka on arvoltaan noin 0,0084 €. Nepalin turistikohteista löytyy nostoautomaatteja. Huomioithan, että luottokortilla maksaminen ei välttämättä ole kaikkialla mahdollista, joten muistathan kantaa käteistä varmuuden vuoksi mukanasi koko ajan. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Tässä muutama esimerkki Nepalin hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 0,90–1,80 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–2,40 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,20–0,35 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 0,13–0,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,25–0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Nepalin ilmasto

Nepalissa on viisi ilmastovyöhykettä, jotka vaihtelevat korkeuksien ennemmin kuin alueiden mukaan. Vieraillessasi Kathmandussa tai Pokharassa pääset nauttimaan miellyttävästä ilmastosta, jolloin ilma ikinä ei ole liian kuuma. Talvisin saattaa kirkkaalta taivaalta sataa myös lunta. Nepalin sadekausi on kesä-elokuussa, jolloin useimmiten sadetta tulee kuitenkin vain öisin.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen