Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kaupunkikierros Aasiassa

 • Kiertomatkat
 • Thaimaa, Vietnam, Kambodža, Malesia
hinta alkaen € 2.829,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kiertomatkalle Aasian lämpöön! Tarjoukseen sisältyy 12, 16 tai 19 yön majoitus, aamiaiset, lennot, kaikki kuljetukset ja käsimatkatavara.

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Jos vastaus on kyllä, niin lähde unohtumattomalle kiertomatkalle Aasian kiehtoviin kaupunkeihin. Matkalla pääset 12 päivän aikana ihastelemaan Ho Chi Minh Cityn, Kuala Lumpurin, Siem Reapin sekä Bangkokin nähtävyyksiä ja nauttimaan aasialaisesta elämänmenosta. Mikäli kaipaat lomaltasi kuitenkin myös rentoa rantalomailua, niin voit varata 16 tai 19 yön matkan, joihin sisältyy 4 tai 7 yön majoitus Thaimaan Hua Hinissä. Seikkailu Aasiassa voi alkaa!

Tarjous sisältää
 • Menolento Ho Chi Minh Cityyn (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Paluulento Bangkokista
 • 3 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Bong Sen Hotel)
 • 3 yön majoitus Kuala Lumpurissa (Metro Hotel)
 • 3 yön majoitus Siem Reapisssa (New Riverside Hotel)
 • 3 yön majoitus Bangkokissa (Icon Hotel)
 • 16 ja 19 yön matkoilla 4 tai 7 yön majoitus Hua Hinissä (Baan Talay Dao Resort)
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 3: Vietnam - Ho Chi Minh City

Kiertomatka voi alkaa! Ho Chi Minh Cityn lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka pitelee nimelläsi varustettua kylttiä. Pääset kuljetuksella ensimmäiselle hotellillesi, jonne voit jättää matkatavarasi. Suuntaa heti kaupungille kokemaan Ho Chi Minh Cityn tunnelma. Kiertele ruokakojuilla … Lue lisää

Bong Sen Hotel Saigon

Päivä 4 - 6: Malesia - Kuala Lumpur

Matkasi neljäntenä päivänä on aika heittää hyvästit Vietnamille ja suunnata lentokentälle. Matka alkaa kohti Malesian ylvästä pääkaupunkia, Kuala Lumpuria, joka on kiehtova sekoitus uutta ja vanhaa. Kuala Lumpurin uusien ja kiiltävien rakennusten rinnalla elää perinteinen malesialaiskaupunki kat… Lue lisää

Metro Hotel Bukit Bintang

Päivä 7 - 9: Kambodža - Siem Reap

Kiertomatkan seitsemäntenä päivänä on aika suunnata jälleen lentokentälle ja kohti Kambodžan luoteisosassa sijaitsevaa Siem Reapia. Kaupunki toimii porttina maailmankuululle Angkor Watin temppelialeelle, mutta on myös itsessään näkemisen arvoinen paikka. Siem Reapissa pääset kokemaan perinteisen… Lue lisää

New Riverside Hotel

Päivä 10 - 12: Thaimaa - Bangkok

Thaimaan pääkaupunki Bangkok kutsuu sinua matkasi kymmenentenä päivänä. Lennät yhteen Aasian upeimmista suurkaupungeista, joka on mainio lomakohde monenlaisille matkailijoille. Löydät kaupungista sekä moderneja pilvenpiirtäjiä että ostoskeskuksia ja historiallisia temppeleitä. Lähde tutustumaan … Lue lisää

Hotel Icon Bangkok Bangkok Thailand

Päivä 13 - 16: Thaimaa - Hua Hin (19 yön matkoilla päivät 13-19)

Hua Hin tarjoaa lomailijoille rennon ja kiireettömän ympäristön, joka tunnetaan myös Thaimaan kuninkaallisten lomapaikkana. Hua Hinin upeat valkoisina hohtavat rannat ja turkoosinsinisenä kimmeltävä lämmin merivesi kutsuvat rentoutumaan. Rannalla on myös paljon aktiviteetteja niitä kaipaaville. … Lue lisää

Baan Talay Dao Resort Hua Hin Hua Hin Thailand
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.

Lapsialennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Maksuton Wi-Fi.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 15 päivän kestäviin matkoihin Vietnamissaja Kambodžassa tai alle 90 päivää kestäviin matkoihin Malesiassa. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Thaimaahan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta kohteeseen saapumisen jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Thaimaahan, Vietnamiin ja Kambodžaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan.

Matkustaessasi Malesiaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet japanin aivotulehdusta, koleraa, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Malariariski on olemassa.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat joko omassa seurueessasi tai enintään 6 muun henkilön kanssa. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Malesian rahayksikkö ja hintataso

Malesian rahayksikkö on ringgit (MYR), joka on arvoltaan noin 0,21 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,85 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa noin 0,55 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Vietnamin rahayksikkö ja hintataso

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Vietnam on suomalaisen kukkarolle erittäin edullinen matkakohde. 1 euro vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Vesipullo noin 0,30 €
Annos katuruokaa noin 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa noin 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta noin 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Thaimaan rahayksikkö ja hintataso

Rahayksikkö on Thaimaan baht (THB), joka on arvoltaan noin 0,026 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa, mutta käteistä suositaan. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri maata. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,70 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa noin 0,50 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kambodžan rahayksikkö ja hintataso

Kambodžan rahayksikkö on riel (KHR). 1,00 euro vastaa noin 4837 rieliä. Kambodžassa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä.

Kambodža on suomalaiselle edullinen matkakohde.

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,40 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 0,85 €
Vesipullo (1,5 litraa) kaupasta noin 0,60 €
Taksikyydin aloitusmaksu 0,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Ilmasto

Kambodžassa, Thaimaassa, Vietnamissa ja Malesiassa on monsuunikausi kesäkuusta lokakuuhun. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Thaimaassa, Malesiassa ja Kambodžassa keskilämpötila pysyttelee 20 ja 35 celsiusasteen paikkeilla.

Sään puolesta suotuisin aika matkustaa Kambodžaan, Thaimaahan, Malesiaan ja Vietnamiin on syksyllä sadekauden jälkeen ja keväällä ennen kovien helteiden alkamista.

Aikaero

Malesian aikaero on Suomen kesäaikaan +5 tuntia ja talviaikaan +6 tuntia.

Vietnamin, Kambodžan ja Thaimaan aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen