Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Olutelämyksiä Prahassa ja Plzeňissä

 • Kiertomatkat
 • Tšekki
hinta alkaen € 389,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä 4 tai 5 huurteista lomapäivää Tšekin pääkaupungissa ja pilsnerin synnyinseudulla. Tarjoukseen sisältyy majoitukset aamiaisilla, lennot, Prahan ja Plzeňin välinen junamatka sekä panimokierros.

Tutustu seuraavalla matkallasi Tšekin kiinnostavimpiin kaupunkeihin ja maailmankuuluun olutkulttuuriin. Prahan katuja pitkin kävellessäsi tunnet astuneesi satukirjan sivuille ja sen tornien, mukulakivikatujen, siltojen ja kukkulan päällä koreilevan linnan värittämään maailmaan. Pilsnerin kotikaupunki Plzeňissä puolestaan koet aitoa tšekkiläistä kulttuuria vuoden 2015 kulttuuripääkaupungissa sekä tutustut legendaarisen Pilsner Urquellin panimoon, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1842 saakka. Na zdravi!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Prahaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Prahassa (Panorama Hotel****)
 • 2 yön majoitus Plzeňissä (Vienna House Easy Angelo****)
 • Aamiaiset
 • Meno-paluujunamatkat Praha–Plzeň
 • Vapaa pääsy Panorama Hotelin wellness-tiloihin
 • Vapaa pääsy Angelo Hotel Pilsenin kuntosalille
 • Panimokierros Plzeňissä
 • Kakkukahvit Plzeňissä
 • Turistivero Prahassa
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Praha

Prahan monimuotoinen historia ja sadunomainen tunnelma tarjoavat lukemattomasti historiallisia nähtävyyksiä, jotka ovat säilyneet entisellään vuosisatojen ajan. Arkkitehtuurin tarkkaan mietityt yksityiskohdat ja vaikuttavat sillat ovat perusta kaupungille, jonka keskusta ei löydy aivan suotta UN… Lue lisää

Panorama Hotel Prague

Päivä 3 & 4: Plzeň

Plzeň on legendaarisen Pilsner Urquell -oluen kotikaupunki. Täällä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua maailmankuuluun panimoon ja vierailla ympäristössä, jossa on tuotettu maailman ensimmäistä pilsneriä jo vuodesta 1842 alkaen. Tarjoukseen sisältyvän opastetun kierroksen aikana pääs… Lue lisää

Vienna House Easy Angelo Pilsen
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero Plzeňissä
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa

Esteettömyys

Molemmissa hotelleissa on esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi. Kummassakin hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Keskilämpötilat

Tammikuu -1 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +16 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +3 °C
Joulukuu 0 °C

Tietoa kohteesta

Prahan väkiluku on noin 1 247 000 ja Plzeňin noin 169 000.

Tšekissä puhutaan tšekkiä, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Rahayksikkö

Tšekin valuutta on euron sijaan koruna (CZK), joka on arvoltaan noin 0,04 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,70–5,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,05–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,70 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,90–1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,75–1,05 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,10–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Pääset kätevästi siirtymään Prahan lentokentältä Prahan hotellillesi linja-autolla ja metrolla tai taksilla. Matka kestää 30–45 minuuttia.

Plzeňistä saapuessasi pääset kulkemaan Prahan päärautatieasemalle tarjoukseen sisältyvällä junakuljetuksella. Päärautatieasemalta pääset kätevästi Prahan lentokentälle taksilla tai linja-autolla ja metrolla. Matka kestää 20–30 minuuttia.

Liikkuminen kohteissa

Prahassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 30 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 24 CZK (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemilta keltaisista lippuautomaateista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa. Alle 6-vuotiaat lapset matkustavat maksutta joukkoliikenteen kulkuneuvoissa.

Plzeňin kompaktin koon vuoksi kaupungissa pääsee kätevimmin kulkemaan kävellen. Plzeňissä on kolme raitiovaunulinjaa, kuusi johdinautolinjaa sekä 24 linja-autolinjaa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Panorama Hotel Prague sijaitsee rauhallisella alueella noin neljä kilometriä kaupungin keskustan eteläpuolella. Hotellilta on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet Prahan keskustaan. Prahan lentokentälle hotellilta on matkaa noin 25 kilometriä.

Vienna House Easy Angelo sijaitsee kaupungin keskustassa vastapäätä maailmankuulua Urquell-panimoa. Vanhakaupunki ja rautatieasema löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen