• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Hanoista Ho Chi Minh Cityyn

 • Kiertomatkat
 • 23 yötä
 • Vietnam
hinta alkaen € 1.589,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Koe Vietnamin upea luonto ja kulttuuri jännittävällä kiertomatkalla. Tarjoukseen sisältyy lennot, 19 yötä 6 eri hotellissa, 2 yötä risteilyaluksella Halonginlahdella täysihoidolla, aamiaiset hotelleissa, maan sisäinen lento, hyttipaikka yöjunassa ja muut kuljetukset koko matkan ajan.

Mitä Vietnam tuo sinun mieleesi – kenties kaikissa vihreän sävyissä hohtavat riisipellot, elämää kuhisevat kaupungit suosittuine ruokakojuineen, iltahämyssä taianomaista loistoa hohkaavat mystiset temppelit tai Halonginlahden upean rannikon? Tällä kiertomatkalla, joka kuljettaa sinut pohjois-Vietnamin Hanoista Kiinan rajan tuntumassa sijaitsevan Sapan kautta aina eteläiseen Saigoniin asti, pääset kokemaan kaikki nämä ja paljon muuta! Heittäydy Vietnamin moninaisten makujen, tuoksujen ja värien vietäväksi ja opi ymmärtämään, mistä paikallisten loputon positiivisuus kumpuaa. Maan monimuotoinen luonto ja kulttuuri tekevät tästä matkasta ikimuistoisen kokemuksen - pakkaa siis laukkusi ja suuntaa tutustumaan jännittävään Vietnamiin!

Tarjous sisältää
 • Menolento Hanoihin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Paluulento Ho Chi Minh Citystä (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Vietnamin sisäinen lento Da Nangista Ho Chi Minh Cityyn
 • Kaikki kuljetukset koko matkan ajan
 • 4 yön majoitus Hanoissa (Viet View Hotel & Spa)
 • 2 yön majoitus Sapassa (Bamboo Sapa Hotel)
 • 2 yön majoitus risteilyaluksella Halonginlahdella (Glory Legend Cruises)
 • 1 yön majoitus yöjunassa Hanoista Hueen (Thong Nhat)
 • 2 yön majoitus Huessa (Alba Spa Hotel)
 • 3 yön majoitus Hoi Anissa (Lantern Hote Hoi Anl)
 • 3 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Liberty Saigon Parkview)
 • 4 yön majoitus Mui Nessa (Bamboo Village Beach Resort & Spa)
 • Aamiaiset hotelleissa ja risteilyaluksella
 • 3 lounasta (Halonginlahden risteilyllä) (ei sisällä juomia)
 • 2 illallista (Halonginlahden risteilyllä) (ei sisällä juomia)
 • Retki Cat Cat -kylään (päivä 5)
 • Risteily Halonginlahdella täysihoidolla (päivät 6–8)
 • Opastettu kierros Thien Mun pagodille ja Minh Mangin haudalle (päivä 10)
 • Retki My Sonin temppelialueelle (päivä 13)
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 & 2: Hämmästyttävä Hanoi

  Tervetuloa kiehtovaan Vietnamiin! TravelBird-kylttiä pitelevä kuljettaja odottaa sinua lentokentällä ja kuljettaa sinut ensimmäiselle hotellillesi rentoutumaan lentomatkan jäljiltä. Jos aikaa ja energiaa vielä riittää, lähde ihmeessä jo luomaan ensivaikutelmaasi Hanoista! Toisena lomapäivänäsi on aika tutustua Vietnamin pääkaupunkiin perinpohjin. Hanoi on ainutlaatuinen sekoitus kulttuurillisia vaikutteita: perinteisen vietnamilaisen kulttuurin lisäksi voit havaita jäänteitä Ranskan siirtomaa-ajoista, huomata merkkejä kiinalaisen kulttuurin vaikutteista ja nähdä myös aivan uudenlaisen, modernin Hanoin metropolin. Liikenne kaupungissa on hieman kaoottista, joten ole tarkkana! Hotellisi lähistöllä sijaitsee ainakin Hoan Kiemin järvi, perinteinen vietnamilainen vesinukketeatteri sekä Hanoin vanha kortteli. Jos et tiedä, mistä aloittaa kaupunkiin tutustuminen, voit varata toiselle matkapäivällesi myös opastetun Hanoin kaupunkikierroksen.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel & Spa

  • Hotelli
  • Hanoi, Vietnam
  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel & Spa sijaitsee kätevästi Lo Su Streetillä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Hoan Kiemin järveltä. Ystävällinen henkilökunta palvelee sinua vuorokauden ympäri ja kertoo mielellään lisää nähtävyyksistä ja paikoista, joissa kannattaa vierailla. Hotellin baarissa ja ravintolassa sinulla on mahdollisuus maistaa aitoja vietnamilaisia makuja. Mukavassa huoneessa on ilmastointi, tallelokero, televisio ja maksuton Wi-Fi. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja kylpyammeella.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 - 5: Ihastuttava Sapa

  Huomenta! On aika jättää hetkeksi taaksesi suurkaupungin hälinä ja suunnata kauniiseen Sapan kaupunkiin, joka sijaitsee kolmisensataa kilometriä Hanoista luoteeseen, aivan Kiinan rajan tuntumassa. Ajomatka vie ajo-olosuhteista riippuen kuutisen tuntia, mutta matkan varren upeat vuoristomaisemat saavat ajan kulumaan ihmetyksen vallassa kuin huomaamatta. Sapaan saavuttuasi huomaat nopeasti sen olleen matkan arvoinen. Kaunista vuoristokylää ympäröivät kirkkaanvihreät riisipellot ja henkeäsalpaavat vuoristomaisemat sekä kauniin sininen taivas – tai kaupungille ominainen, mystinen usva. Neljännen matkapäiväsi voit käyttää rentoutuen ja Sapaan itsenäisesti tutustuen. Jos vietät mieluummin aktiviteettien täyttämän päivän, voit matkavarauksesi yhteydessä varata myös opastetun kyläkierroksen Sapan ympäristöön. Viidentenä päivänäsi patikoit läheiseen Cat Cat -kylään, jossa tutustut hmong-kulttuuriin paikallisen perheen johdolla. Iltapäivällä on aika kerätä tavarasi ja suunnata takaisin kohti Hanoita, jossa vietät seuraavan yön samassa hotellissa kuin aiemminkin.

  Viet View Hotel Hanoi -> Bamboo Sapa Hotel 316.2 km

  Sapa Bamboo Hotel

  Bamboo Sapa Hotel

  • Hotelli
  • Lào Cai, Vietnam
  Sapa Bamboo Hotel

  Bamboo Sapa Hotel sijaitsee Hoang Lien -vuoristossa. Sijaintinsa vuoksi hotelli tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja upeiden maisemien ihailuun. Ulkoilmaravintola Bamboo Sapa tarjoilee yli 100 erilaista perinteistä vietnamilaista ruokalajia. Hotellin parvekkeilta voit ihastella Fansipan-vuoren maisemia. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, puhelimella, työpöydällä ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 3. Päivä 6 - 8: Risteily Halonginlahdella

  Vietettyäsi yösi Viet View Hotel & Spassa on aika suunnata kohti Halonginlahtea! Sinut noudetaan hotelliltasi varhain aamulla, ja ajomatkalla voit nauttia Punaisenjoen suiston ainutlaatuisista maisemista. Lopulta on aika nousta laivaan ja nauttia tervetuliaismalja samalla kun sinut perehdytetään risteilyaluksen käytäntöihin. Halonginlahti on yksi koko Vietnamin upeimmista luontokohteista, joten varaudu jatkuviin ihastuneisiin huokauksiin. Risteilyalukselta noustaan maihin useita kertoja tutustumaan tarkemmin lahden ympäristöön. Seilaa bambuveneellä Luonin kalkkikiviluolassa, ui Ti Topin paratiisirannalla, vieraile Cua Vanin kylässä sekä Bai Tu Long -lahdella ja ui Ba Ham -järvessä, rentoudu tai chin parissa risteilyaluksen kannella ja ihmettele Sung Sotin luolaa, joka on yksin koko lahden suurimmista – tällä kahden yön risteilyllä näet ja koet enemmän, kuin monet kokonaisena vuotena! Risteilyyn kuuluu täysihoito. Alukselta löytyy myös baari ja monta tapaa viettää iltaa päivän ohjelman päätyttyä. Kahdeksantena matkapäivänäsi on aika jättää hyvästit upealle Halonginlahdelle ja suunnistaa takaisin kohti Hanoita, jossa vietät seuraaavan yön Viet View Hotel & Spassa.

  Glory Legend Cruises

  • Risteilyalus
  • Hanoi, Vietnam

  Glory Legend Cruisesin alus tarjoaa sinulle rauhallisen risteilyn pitkin kaunista Halonginlahtea. Alus on sisustettu puuhuonekaluilla. Aluksesta löytyy baari, aurinkoterassi ja vietnamilaisia aterioita tarjoileva ravintola. Risteilyn aikana majoitut viihtyisässä hytissä. Hytit on varustettu ilmastoinnilla ja yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku. Hyteistä aukeaa kaunis näköala merelle.

  Lue lisää
 4. Päivä 9: Päivä Hanoissa ja yöjuna Hueen

  Yhdeksäntenä matkapäivänäsi sinulla on jälleen aikaa jatkaa Hanoihin tutustumista ja kiertää niissä kohteissa, joihin et ensimmäisellä kerralla ehtinyt. Jos haluat matkasi aikana nähdä ja kokea Vietnamia mahdollisimman monipuolisesti, voit päivän Hanoissa viettämisen sijaan varata matkavarauksesi yhteydessä päiväretken tutustumaan Vietnamin historialliseen pääkaupunkiin Hoa Luhun ja Tam Cocin upeisiin maisemiin. Klo 18.00 sinut noudetaan hotelliltasi suuntana rautatieasema, jossa hyppäät Hueen suuntaavan Thong Nhat -yöjunan kyytiin. Matka kestää noin 14 tuntia, mutta sinulle on varattu vuodepaikka neljän hengen hytistä, joten aika menee joutuisasti unten mailla. Jos ajatus Junassa vietetystä yöstä ei tunnu mukavalle, Vietnamiin saapumisesi yhteydessä oppaasi tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden ostaa maan sisäiset lennot junamatkan tilalle.

 5. Päivä 10 - 12: Keisarillinen Hue

  Tervetuloa keisarilliseen Hueen, Nguyen-dynastian vallan kehtoon, joka toimi maan pääkaupunkina vuodesta 1802 aina vuoteen 1945! Keisarillinen asumus oli kaupungin sisällä sijaitseva, muureilla muulta kansalta suljettu palatsi, johon tavallisilla kaduntallaajilla ei ollut asiaa. Palatsin useat temppelit sekä lukuisat portit ja sisäpihat puhuvat siitä mahdista, jolla keisarit aikoinaan hallitsivat. Vaikka Vietnamin keisarillinen valta kesti pitkälle 1900-luvun puoliväliin asti, monet keisarillisen kaupungin rakenteista tuhoutuivat Vietnamin sodan taisteluissa. Nyt Huen keisarillinen kaupunki on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi, ja jäljelle jääneitä rakennuksia pyritään entisöimään ja säilyttämään ennallaan. 10. päivänäsi pääset ihailemaan Thien Mun pagodia veneretkellä, opit buddhalaisuuden vaikutteista Vietnamissa ja vierailet keisari Minh Mangin majesteettisella haudalla. Illan voit käyttää itsenäisesti Hueen tutustuen tai leväten. Seuraava päivä on myös vapaasti käytettävissäsi, mutta halutessasi voit täyttää sen varaamalla matkavarauksesi tekemisen yhteydessä retken Phong Nha-Ke Bangin luonnonpuistoon. 12. matkapäiväsi alkaa aamiaisella hotellissasi, jonka jälkeen on aika jatkaa matkaa Huesta kohti Hoi Ania.

  Viet View Hotel Hanoi -> Alba Spa Hotel 675.4 km

  Alba Spa Hotel

  Alba Spa Hotel

  • Hotelli
  Alba Spa Hotel

  Alba Spa Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Huen kaupungissa ja on täydellinen lepopaikka lomailijalle. Moderni, ylellinen hotelli tarjoaa tasokkaita palveluja, ja hotellin yhteydessä toimii kylpylä. Kaikki huoneet on sisustettu yksilöllisen teeman mukaisesti, mikä tekee vierailustasi hotelliin uniikin. Viihtyisissä huoneissa on myös televisio ja oma kylpyhuone.

  Lue lisää
 6. Päivä 13 & 14: Historiallinen Hoi An

  Vietettyäsi edellisen illan historialliseen Hoi Anin satamakaupunkiin tutustuen on 13. matkapäiväsi aamuna aika suunnata tutustumaan hylättyyn My Sonin temppelialueeseen. On vaikea välttyä tuntemasta itseään todelliseksi tutkimusmatkailijaksi, kun kuljet My Sonin raunioiden keskellä. Aikoinaan yli 70 hindutemppeliä käsittänyt alue tuhoutui osittain Vietnamin sodan pommituksissa, mutta merkkinsä on jättänyt myös aika. Luonto on alkanut ottaa haltuunsa ihmisten hylkäämää temppelialuetta, ja vehreä kasvusto on vallannut rakennukset. Tämä kohde saa sinut todella pohtimaan, kuinka helposti ihmisten jäljet lopulta ajan myötä katoavat, kun luonto ottaa vallan. Temppelialuueseen tutustumisen jälkeen sinulla on aikaa jatkaa Hoi Anin tutkiskelua illan ja seuraavan päivän ajan. Jos kylien elämä kiehtoo sinua kaupunkia enemmän, varaa matkavarauksesi tekemisen yhteydessä pyöräretki Hoi Ania ympäröiviin kyliin 14. matkapäiväksesi.

  Alba Spa Hotel -> Hoi An Lantern Hotel 122.3 km

  Hoi An Lantern Hotel

  Lantern Hotel Hoi An

  • Hotelli
  • Hội An, Vietnam
  Hoi An Lantern Hotel

  Lantern Hotel Hoi An -hotellissa pääset viettämään aikaa monien aktiviteettien parissa. Laula karaokea, pelaa biljardia tai osallistu kokkauskurssille! Hotellilla on ulkouima-allas sekä vietnamilaisia ja kansainvälisiä ruokia tarjoileva ravintola. Lantern Hotel Hoi An tarjoaa myös kuljetuspalveluita. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla, minibaarilla ja maksuttomalla Wi-Fillä. Kylpyhuoneessa on kylpyamme, kylpytuotteita ja hiustenkuivain.

  Lue lisää
 7. Päivä 15 - 17: Monipuolinen Ho Chi Minh City

  15. matkapäiväsi aamuna on aika suunnata Da Nangin lentokentälle ja sieltä kohti Ho Chi Minh Cityä. Kaupunkien välinen lento kestää vain hieman yli tunnin, joten aikaa Ho Chi Minh Cityyn tutustumiseen jää reilusti. Vieraile ainakin Vietnamin yhdistymisen palatsissa, joka alunperin rakennettiin Etelä-Vietnamin presidentinlinnaksi. Kannattaa pysähtyä myös kaupungin upeassa postitalossa, jonka arkkitehtuuria kannattaa käydä ihailemassa, vaikka postikortit olisikin jo lähetetty – ja jos ei, niin tämä on oiva hetki laittaa ne matkaan. Myös Notre Damen katedraali on kiinnostava pala Ranskan siirtomaa-ajan historiaa kaupungissa, ja sotamuseo kertoo enemmän maan sota-ajan historiasta. Kenties autenttisimman vietnamilaisen elämyksen saat, kun vierailet yksillä kaupungin monista markkinoista, joista ainakin Binh Tayn ja Ben Thanhin markkinat ovat suosittuja vierailukohteita. Jos Vietnamin sotahistoria kiinnostaa, kannattaa myös varata 16. matkapäiväksesi retki Cu Chin tunneleihin, jotka olivat keskeinen osa Viet Minhin menestystä Vietnamin sodassa. 17. päiväsi aamulla nautit aamiaisen hotellillasi, jonka jälkeen on aika suunnistaa kohti Mui Netä, joka on yksi Vietnamin kauneimmista rantalomakohteista.

  Hoi An Lantern Hotel -> Liberty Hotel Saigon Parkview 922.4 km

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Saigon Parkview

  • Hotelli
  • Hồ Chí Minh, Vietnam
  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Aiemmin Liberty 4 Hotel Saigonin nimellä kulkenut hotelli sijaitsee kaupungissa keskeisellä paikalla, ja voitkin kätevästi käydä tutkimassa kaikkia kaupungin parhaita paloja keskeisestä tukikohdasta käsin. Hotelli sijaitsee kaupungin puistojen läheisyydessä, ja alue on suosittua erityisesti turistien ja reppumatkailijoiden keskuudessa. Pääset majoittumaan ylellisessä Deluxe-huoneessa, joka sisältää parvekkeen, ilmastoinnin, tallelokeron, kaapelitelevision sekä maksuttoman Wi-Fin.

  Lue lisää
 8. Päivä 18 - 20: Rentouttava Mui Ne

  Olet jo tähän mennessä nähnyt ja kokenut matkallasi niin paljon, että on aika ottaa hetki rennosti ja keskittyä prosessoimaan saamiasi vaikutteita. Paras tapa tähän on tietenkin viettää muutama päivä nauttien auringon lämmöstä Mui Nen paratiisirannalla. Lekottele rannalla, lue hyvää kirjaa, nauti kylmiä juomia ja herkullisia vietnamilaisia ruokia kiireettä – näiden päivien aikana pääpaino on kulttuuriin tutustumisen sijaan sinun hemmottelussasi ja matkalla taitettujen kilometrin karistamisesta harteiltasi. Jos energiaa vielä riittää, tarjoaa Mui Ne kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet erilaisten vesiurheilulajien testaamiseen.

  Liberty Hotel Saigon Parkview -> Bamboo Village Beach Resort & Spa 193.5 km

  Bamboo Village Beach Resort & Spa

  • Hotelli
  • Phan Thiết, Vietnam

  Viihtyisä neljän tähden hotelli tarjoaa mukavat olosuhteet lomailuun. Ihana ranta sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä, joten voit vaivattomasti lähteä rannalle rentoutumaan. Vaihtoehtoisesti voit loikoilla hotellin kahdella uima-altaalla. Hotellissa on myös kylpylä, jonka palveluita voit käyttää pientä maksua vastaan. Herkuttele hotellin ravintolan kansainvälisillä ja aasialaisilla herkuilla sekä ihastele hämärtyvää iltaa baarin kylmä cocktail kädessäsi. Hotellin huoneet on varustettu televisiolla, kylpyhuoneella, minibaarilla ja puhelimella.

  Lue lisää
 9. Päivä 21 & 22: Paluu Ho Chi Minh Cityn kautta kotiin

  Jokaisen matkan on joskus tultava loppuunsa, ja kotiinpaluu alkaa jo häämöttää. 21. päivän aamuna on aika palata Ho Chi Minh Cityyn, jossa ehdit vielä viettää iltapäivän ja illan. Tee tuliaisostoksesi, nautiskele vielä suosikkiherkuistasi ja hengitä sisääsi Vietnamin ainutlaatuista ilmapiiriä, sillä seuraavana päivänä on kotiinpaluun aika. Tästä lomasta voit ammentaa virtaa kuitenkin kuukausikaupalla, sillä kaikki näkemäsi ja kokemasi asiat todella jäävät mieleesi pitkäksi aikaa, ja muistoissa riittää niin mietittävää kuin läheisillesi kerrottavaakin. Turvallista kotimatkaa – ja tervetuloa takaisin.

  Bamboo Village Beach Resort & Spa -> Liberty Hotel Saigon Parkview 194.2 km

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Saigon Parkview

  • Hotelli
  • Hồ Chí Minh, Vietnam
  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Aiemmin Liberty 4 Hotel Saigonin nimellä kulkenut hotelli sijaitsee kaupungissa keskeisellä paikalla, ja voitkin kätevästi käydä tutkimassa kaikkia kaupungin parhaita paloja keskeisestä tukikohdasta käsin. Hotelli sijaitsee kaupungin puistojen läheisyydessä, ja alue on suosittua erityisesti turistien ja reppumatkailijoiden keskuudessa. Pääset majoittumaan ylellisessä Deluxe-huoneessa, joka sisältää parvekkeen, ilmastoinnin, tallelokeron, kaapelitelevision sekä maksuttoman Wi-Fin.

  Lue lisää
Lisävaihtoehdot

Jos haluat lisätä kiertomatkallesi lisää opastettuja aktiviteetteja, matkan aikana järjestetään lisäksi viisi erilaista retkeä, joihin voit osallistua lisämaksusta. Voit varata retket jo matkavarauksesi tekemisen yhteydessä.

 • Kaupunkikierros Hanoissa (päivä 2): Toisena päivänäsi sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan Hanoihin oppaan johdolla. Tutustut Ho Chi Minhin mausoleumiin ja opit lisää maan rakastetun kommunistijohtajan elämästä. Vierailet myös Ho Chi Minhin entisessä kotitalossa sekä upealla presidentinpalatsilla. Tutustuttuasi modernin Vietnamin suurimpaan sankariin voit sukeltaa maan varhaisempaan historiaan vierailullasi Kirjallisuuden temppeliin, joka sijaitsee Vietnamin ensimmäisen yliopiston alueella, ja jonka historia ulottuu aina 1000-luvulle asti. Ihastelet myös perinteistä tanssiesitystä ja nautit lounaaksesi paikallista hanoi pho -nuudelikeittoa. Iltapäivällä voit tutustua valitsemaasi museoon (etnologinen museo, naisten museo, historiallinen museo tai Quan Thanhin temppeli), kävellä Hoan Kiemin järven ympäristössä ja tutustua Hanoin vanhaan kortteliin, jossa voit tehdä ostoksia ja nautiskella herkkuja ruokakojuista. Retki alkaa hotelliltasi noin klo 8.00, ja sen hintaan sisältyy opastus, lounas ja sisäänpääsy kierroksen kohteisiin.
 • Päiväretki Sapasta lähialueen kyliin (päivä 4): Tällä retkellä tutustut Y Linh Hon, Lao Chain ja Ta Vanin perinteisiin vietnamilaiskyliin. Matka kulkee Muong Hoan vehreän laakson läpi, ja pääset ihastelemaan kauniiden porrastettujen riisipeltojen väriloistoa. Kylissä tutustut paikalliseen elämänmenoon, nautit virkistävää vihreää teetä ja vierailet vietnamilaisten perheiden kodeissa. Opit kyläläisten elämästä, perinteisestä rakennustekniikasta, vaatteiden valmistuksesta, sairauksien hoidosta ja kulttuurieroista alueen eri ryhmien välillä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea aivan toisenlainen Vietnam! Retki alkaa klo 9.30, ja sen hintaan sisältyy opastus, lounas ja kuljetukset.
 • Päiväretki Ninh Binhiin, Hoa Luhun ja Tam Cociin (päivä 9): Vierailet ensin Vietnamin historiallisessa pääkaupungissa, Hoa Lussa, ja Le- ja Dinh-dynastioiden aikaisissa muinaisissa temppeleissä. Sitten sinut kuljetetaan Hoa Lusta Tam Cociin, jossa nautit lounasta. Ruokailun jälkeen pääset ihastelemaan Tam Cocin upeita kalkkikivimuodostelmia luolastoineen veneestä käsin. Lopuksi hyppäät pyörän selkään ja nautit kiireettömästi viiden kilometrin pyöräilymatkan varrella näkemistäsi upeista riisipelloista, kivimuodostelmista ja kylämaisemista, kunnes saavut Bich Dongin kuuluisille pagodeille. Retkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 8.00–8.30, ja sen hintaan kuuluu opastus, sisäänpääsymaksut ja veneretki sekä lounas.
 • Päiväretki Phong Nha-Ke Bangin kansallispuistoon (päivä 11): Tämä retki alkaa vierailulla La Vangin pyhätölle, jossa Marian sanotaan ilmestyneen alueen läheisessä metsikossä katolisten vainoja paossa olleille kristityille. Tapahtuman muistomerkiksi rakennettu pyhättö on tärkeä pyhiinvaelluskohde Vietnamin kristityille. Matkalla kohti luonnonpuistoa kuulet lisää Etelä- ja Pohjois-Vietnamin välisestä demilitarisoidusta alueesta, joka perustettiin maata repineiden sotien seurauksena, ja jonka halki matkareittisi kulkee. Saavuttuasi kansallispuistoon nautit ensin lounasta, jonka jälkeen liu'ut pitki köysirataa upeaan Hang Toin tippukiviluolaan, jossa voit halutessasi pulahtaa myös mineraalirikkaaseen mutakylpyyn. Sitten suuntaat kohti vierailijakeskusta joko kajakilla tai moottoriveneen kyydissä, ja lopuksi nautit vesiaktiviteeteista kansallispuiston virroissa. Retki alkaa hotelliltasi klo 6.30, ja sen hintaan sisältyy opastus, kuljetukset, lounas, sisäänpääsymaksut ja aktiviteetit kansallispuistossa.
 • Pyöräretki Hoi Anin läheisiin kyliin ja ruoanlaittokurssi (päivä 14): Tällä retkellä pyöräilet Ho Ania ympäröivällä maaseudulla ja tutustut alueen kyliin. Pääset perinteisen bambuveneen kyytiin ja opit, kuinka paikalliset käyttävät bambua käsitöihinsä, tutustut perinteisen kalastajakylän elämään ja pääset koittamaan maanviljelijöiden päivittäisiä askareita. Lopulta opit valmistamaan vietnamilaisia kevätkääryleitä sekä täytettyjä banh xeo -ohukaisia ja nautit perinteisen 7 ruokalajin vietnamilaisen lounaan. Retkelle lähdetään hotelliltasi, ja sen hintaan sisältyy pyörän vuokra, opastus, ruoanlaittokurssi ja muut kylissä järjestetyt aktiviteetit sekä lounas.
 • Retki Cu Chin tunneleihin (päivä 16): Traaginen Vietnamin sota on tärkeä osa maan historiaa, ja Cu Chin tunnelit ovat näkyvä muistutus maata repineistä taisteluista. Kulje pitkin laajaa tunneliverkostoa, jossa etulinjassa olleet Viet Congin sotilaat elivät ja piilottelivat taistellessaan maansa puolesta vasta muutamia kymmeniä vuosia sitten. Oppaasi perehdyttää sinut sota-ajan historiaan ja tähän valtavaan, noin 120-kilometriä pitkään, tunneliverkostoon, joka on vain pieni osa ympäri maata sijaitsevista sota-ajan tunneleista.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Aamiainen yöjunassa ja muut tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Mahdolliset turistiverot
 • Viisumikulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan-
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–12-vuotiaat majoittuvat 75 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan (yhden hengen huoneessa yhden aikuisen hintaan).

Pinnasänky

Pinnasänky on lainattavissa kaikissa hotelleissa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi,

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikit

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Saatavuus vaihtelee hotellin mukaan.

Rahayksikkö

Vietnamin valuutta on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. 1,00 € vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Dongin käyttäminen on kuitenkin edullisempaa kuin dollareiden. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Hintataso

Vietnam on erittäin edullinen matkakohde. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,25–3,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,65–1,25 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,30–0,70 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,70 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,20–0,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,50–0,70 €

Lämpötilat

Vietnamin lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Suurimmassa osassa Vietnamia on trooppinen ilmasto ja maan sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Aikaero

Vietnamin aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Retkien opastukset suoritetaan englanniksi.

Kuljetukset

Matkan kaikki kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hanoihin saapuessasi lentokentällä vastassasi TravelBird-kyltin kanssa on paikallinen opas, jolta saat tarkemmat tiedot matkan ohjelmasta sekä retkien liput.

Passi

Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana voimassaoleva passi. Passin on oltava voimassa matkan jälkeen vähintään 6 kuukautta.

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Vietnamiin yli 15 päivän ajaksi. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Vietnamiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan sekä varmistamaan dT- ja MPR-rokotteiden voimassaolon. Muita rokotteita harkitaan riskiarvion mukaan.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulentosi on yölento, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedot

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen