Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Huoneisto upeassa Los Cristianosissa

 • Aurinkomatkat
 • Los Cristianos
hinta alkaen € 949,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lomaile vaikka isommallakin porukalla huoneistohotellissa Teneriffan Los Cristianosissa! Tarjoukseen sisältyy 7, 10 tai 14 yön majoitus ilman aamiaisia The Suites at Beverly Hills -huoneistohotellissa, lennot, maksuton keilauskerta ja lentokenttäkuljetukset. Matka on varattavissa myös aamiaisilla tai puolihoidolla.

Jokainen tarvitsee toisinaan lomamatkan, jonka keskipisteessä on auringon lämmössä rentoutuminen perheen tai ystävien kanssa. Yhdessä nautitun aamiaisen jälkeen on aika suunnata rannalle – onko tänään vuorossa rento rantapäivä kirjan parissa lekotellen, vai hyppäättekö moninaisten vesiaktiviteettien pyörteisiin? Päivän päätteeksi on aika pudistaa hiekat pyyhkeestäsi ja palata hotellille laittamaan ruokaa yhdessä, tai kenties suunnistaa yhteen vanhan satamakaupungin erinomaisista kalaravintoloista. Yhdessäoloa, aurinkoa ja hyvää ruokaa – ne ovat onnistuneen loman tärkeimmät ainesosat.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Teneriffalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 10 tai 14 yön majoitus ilman aamiaisia The Suites at Beverly Hills -huoneistohotellissa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton keilauskerta hotellin keilaradalla yhtenä matkapäivänä
 • 15 % alennus polkupyörän vuokrasta hotellilla
 • Käsimatkatavara
Los Cristianos

Los Cristianos on suosittu lomakylä Teneriffan saaren eteläosassa. Se on vierestä Playa de las Americasia rauhallisempi kohde, mutta tarjoaa silti matkailijalle erinomaisen valikoiman palveluita. Los Cristianosissa on kaksi upeaa rantaa, Playa de las Vistas ja Playa de Los Cristianos, ja nämä kaksi toisiinsa yhdistävä rantabulevardi jatkuu aina Playa de las Americasiin asti. Toisin kuin vilkkaampi naapurinsa, joka on varta vasten rakennettu lomakyläksi, Los Cristianosilla on takanaan vuosisatoja historiaa satama- ja kalastajakylänä. Niinpä erityisesti satamaa ympäröivässä vanhassa kaupunginosassa pääset edelleen nauttimaan perinteisestä tunnelmasta, maistelemaan päivän saalista tasokkaissa kalaravintoloissa ja katselemaan merelle lähtevien veneiden matkaa.

The Suites at Beverly Hills

 • Huoneisto
 • Los Cristianos, Espanja
Terrace

The Suites at Beverly Hills on huoneistohotelli suositussa Los Cristianosin lomakylässä. Viihtyisässä hotellissa on erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet: kahden ulkouima-altaan lisäksi käytössäsi on pientä lisämaksua vastaan muun muassa keilaratoja, squash- ja tenniskenttiä sekä kuntosali. Hotellilta on myös mahdollista varata erilaisia opastettuja retkiä läheisiin kohteisiin lomasi aikana.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Lue lisää
Studio

Kahden hengen huoneisto

3 aikuista majoitustyypissä yksiö

Viihtyisästä kahden hengen huoneistosta löydät vuodepaikat kahdelle, istuma-alueen, keittonurkkauksen, parvekkeen tai terassin ja oman kylpyhuoneen. Huoneiston varusteluun kuuluu myös taulutelevisio, tallelokero sekä hiustenkuivaaja, ja huoneistossa on käytettävissä Wi-Fi-yhteys.

Bedroom

Neljän hengen huoneisto

4 aikuista majoitustyypissä sviitti

Viihtyisästä neljän hengen huoneistosta löydät vuodepaikat neljälle, joista kaksi on erillisessä makuuhuoneessa, istuma-alueen, keittonurkkauksen, parvekkeen tai terassin ja oman kylpyhuoneen. Huoneiston varusteluun kuuluu myös taulutelevisio, tallelokero sekä hiustenkuivaaja, ja huoneistossa on käytettävissä Wi-Fi-yhteys.

Bedroom 2

Kaksikerroksinen neljän hengen huoneisto

4 aikuista majoitustyypissä sviitti

Viihtyisästä neljän hengen huoneistosta löydät vuodepaikat neljälle, joista kaksi on erillisessä makuuhuoneessa yläkerrassa, istuma-alueen, keittonurkkauksen, parvekkeen tai terassin ja kaksi kylpyhuonetta. Huoneiston varusteluun kuuluu myös taulutelevisio, tallelokero sekä hiustenkuivaaja, ja huoneistossa on käytettävissä Wi-Fi-yhteys.

Bedroom

Kuuden hengen huoneisto

6 aikuista majoitustyypissä sviitti

Viihtyisästä kuuden hengen huoneistosta löydät vuodepaikat kuudelle, joista neljä on kahdessa erillisessä makuuhuoneessa, istuma-alueen, keittonurkkauksen, parvekkeen ja oman kylpyhuoneen. Huoneiston varusteluun kuuluu myös taulutelevisio, tallelokero sekä hiustenkuivaaja, ja huoneistossa on käytettävissä Wi-Fi-yhteys.

TravelBird suosittelee
 • Nauti ympäröivästä merestä monin tavoin: Los Cristianos on erinomainen ympäristö valaiden ja delfiinien bongaamiseen, joten lähde rannalla loikoilun sijaan veneretkelle hämmästelemään meren elämää. Satamasta löydät useita retkijärjestäjiä, jotka tarjoavat tähän mahdollisuuden. Aktiivilomailija lähtee tutustumaan ympäröivään vesistöön kajakilla – vuokrattavissa on jopa lasipohjainen kajakki, josta voit todella ihastella vedenalaista elämää. Satamasta järjestetään merelle myös kalastusretkiä, ja löydät mahdollisuuden myös laitesukeltamiseen, snorklaamiseen, surffaamiseen, suppaamiseen ja lukuisiin muihin vesiaktiviteetteihin.
 • Vehreä La Gomeran saari: Los Cristianosin satama tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden tutustua yhteen Kanariansaarten kätketyistä helmistä, kauniiseen La Gomeran saareen. Se sijaitsee viitisenkymmentä kilometriä Los Cristianosin satamasta länteen, ja satamasta kulkee päivittäin useita lauttayhteyksiä saarten välillä. Matka kestää noin tunnin, jonka jälkeen voit tutustua saaren upeaan luontoon. Kauniit subtroopiset laurisilvametsät ovat harvinaisuus, sillä koko saaristoa aikoinaan peittäneet sademetsät ovat hävinneet lähes täysin Kanarian muilta saarilta. Upeat, jylhät kalliomaisemat eivät jää jälkeen vaikuttavuudellaan – vierailu La Gomeralla todella tuntuu satojen vuosien aikahypyltä historiaan. Helpoiten tutustut saareen turistiretkellä, mutta myös itsenäinen retki on mahdollista toteuttaa hyvällä suunnittelulla.
 • Monkey Park Tenerife: Vain viiden minuutin ajomatkan päässä Los Cristianosista sijaitseva eläinpuisto Monkey Park Tenerife kutsuu itseään maailman pienimmäksi eläintarhaksi, mutta ei kannata antaa ensivaikutelman hämätä, sillä puistossa vierailu tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen vuorovaikutuksesta puiston eläinten kanssa. Monkey Park Tenerife on itseasiassa uhanalaisten eläinten suojelukeskus, jolla on kiinnostava valikoima pienehköjä eläinlajeja. Saat mahdollisuuden ruokkia esimerkiksi apinoita, papukaijoja ja kilpikonnia. Pakkaa mukaasi vaikkapa persikoita tai appelsiineja (jätä banaanit itsellesi, sillä ne eivät sovi puiston eläinten ruokavalioon) ja lähde ihastelemaan Monkey Parkin asukkaita lähietäisyydeltä.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huoneisto
Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Neljän hengen huoneisto
Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kaksikerroksinen neljän hengen huoneisto
Enintään 6 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kuuden hengen huoneisto

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennus

Hotellissa ei ole erillisiä lapsialennuksia, sillä majoituksen hinta on huonekohtainen, joten sen hinta on sama majoittujien määrästä riippumatta.

0–1-vuotiaaat maksavat lennoista sylivauvan hinnan. Yli 2-vuotiaat maksavat lennoista normaalisti.

Pinnasänky

Voit ottaa mukaasi oman pinnasängyn.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Hotellin kaikissa tiloissa on käytettävissä maksuton Wi-Fi.

Uima-allas

Hotellilla on kaksi ulkouima-allasta, jotka ovat avoinna vuoden ympäri.

Ravintola

Hotellin yhteydessä toimii pikkupurtavaa tarjoileva baari.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Tietoa kohteesta

Los Cristianosin väkiluku on noin 21 235, ja se sijaitsee Teneriffan saaren etelärannikolla.

Teneriffalla puhutaan espanjaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset välttämättä puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta 950 m
Playa de Los Cristianos 1,4 km
Playa de las Vistas 2 km
Monkey Park Tenerife 1,9 km
Playa de las Americas 2,7 km
Teneriffan eteläinen lentokenttä 15 km

Liikkuminen kohteessa

Vaivattomin tapa kaupungissa liikkumiseen on jalkaisin. Tarvittaessa voit kuitenkin liikkua paikasta toiseen taksilla tai linja-autolla. Linja-autolla pääsee myös saaren muihin osiin, mutta suoria yhteyksiä on melko vähän.

Mikäli haluat tutustua saaren kohteisiin paremmin, suosittelemme vuokraamaan auton. Los Cristianosista löytyykin useita autovuokraamoja. Hotellin henkilökunta neuvoo mielellään lähimmän vuokraamon löytämisessä.

Rahayksikkö

Kanariansaarilla käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja ruokailuja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Teneriffa on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,10–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,25–1,45 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,35–3,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +14 °C
Helmikuu +15 °C
Maaliskuu +17 °C
Huhtikuu +17 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +20 °C
Heinäkuu +22 °C
Elokuu +22 °C
Syyskuu +22 °C
Lokakuu +21 °C
Marraskuu +18 °C
Joulukuu +17 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

The Suites at Beverly Hills sijaitsee Los Cristianosin lomakylässä, noin 15 kilometriä Teneriffan eteläisestä lentokentästä länteen.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen