• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Playa del Carmen & Isla Holbox

 • Kiertomatkat
 • 8, 11 tai 15 yötä
 • Meksiko
hinta alkaen € 1.589,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde kokemaan Meksikon lämpö! Tarjoukseen sisältyy 7, 10 tai 14 yön majoitus kahdessa hotellissa, aamiaiset, lennot, päiväretki sekä kuljetukset.

Haaveiletko lomasta valkohiekkaisella paratiisirannalla? Haluatko katsella turkoosinsinisenä kimmeltavää merta ja antaa kaikkien arkihuolten pyyhkiytyä pois? Jos nyökkäsit kyllä näille kysymyksille, niin lähde unohtumattomalle kiertomatkalle Meksikoon, jossa sinua odottaa Playa del Carmenin tyrmäävän kauniit rannat sekä mahdollisuus tutustua tarjoukseen sisältyvällä päiväretkellä Chichen Itzan maya-kaupunkiin sekä Valladolidin kaupunkiin. Seuraavaksi kiertomatka vie sinut Isla Holboxin paraatiisisaaren maisemiin. Nauti maukasta meksikolaista ruokaa, siemaile kylmiä juomia ja loikoile rannalla hyvän kirjan kanssa. Luvassa on rentouttava loma Meksikon lämmössä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Cancúniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4, 5 tai 7 yön majoitus Playa del Carmenissa (Hacienda Paradise Boutique Hotel tai vastaava)
 • 3, 5 tai 7 yön majoitus Isla Holboxissa (Holbox Dream Hotel tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Opastettu retki Chichen Itzan maya-kaupunkiin ja Valladolidin kaupunkiin
 • Kuljetukset (kuljetukset Holboxin lauttasatamasta hotellille ja takaisin satamaan eivät sisälly)
 • Käsimatkatavara
Karibian lämpimät aallot odottavat

Kaktukset, sombrerot, tortillat, tacot ja tequila. Näistä Meksiko tunnetaan, mutta maalla on paljon muutakin tarjottavaa. Kiehtova maya-kulttuuri, mahtava ilmasto ja mukavat ihmiset houkuttelevat myös Meksikoon vierailijoita ympäri vuoden. Unohtamatta tietenkään silmiähivelevän kauniita rantoja ja kirkasta merivettä. Playa del Carmen onkin rantalomailijoiden ja vesipetojen unelmien kohde. Valkohiekkaisella rannalla voi loikoilla tuntikausia ja Karibianmeren lämpimissä vesissä voi harrastaa sukellusta, snorklausta ja surffausta. Isla Holbox ei jää sen huonommaksi, sillä saari on yksi Meksikon kauneimmista. Herttainen saari sulattaa vierailijoiden sydämet välittömällä tunnelmallaan ja koskemattomalla luonnollaan. Joko lähdetään?

Reitti

Päivä 1 - 4: Playa del Carmen

Tervetuloa Meksikoon! Lentokentällä sinua on vastassa nimelläsi varustettua kylttiä pitelevä kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Loma voi virallisesti alkaa, joten suuntaa heti nauttimaan Playa del Carmenin mahtavista rannoista tai loikoile hotellin uima-altaalla hyvän kirjan … Lue lisää

Hacienda Paradise Boutique Hotel  tai vastaava

Päivä 5 - 7: Isla Holbox

Kiertomatka suuntaa seuraavaksi kohti Isla Holboxin saarta, joka on monen mielestä yksi Meksikon kauneimmista. Matka saarelle alkaa kuljetuksella Playa del Carmenista Chiquilaan, josta pääset venekyydillä saarelle. Perillä sinua odottaa paratiisisaari sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä täl… Lue lisää

Holbox Dream Beach Front Hotel  tai vastaava
Lisävalintaiset retket
 • Päiväretki Tulumiin, Cobáan ja Playa Paraisoon: Jos maya-kulttuuri kiinnostaa, niin tätä retkeä ei kannata jättää väliin! Retki alkaa vierailulla Tulumin maya-kaupungin raunioille. Tulum rakennettiin 1200-luvun loppupuolella ja se on ainoa rannikolle rakennettu maya-kaupunki. Luonnollista onkin, että kaupunki oli mayojen tärkeä kauppasatama. Retken seuraava kohde onnoin 50 kilometrin päässä sijaitseva Cobán, jossa pääset tutustumaan maya-kaupungin jäännöksiin. Cobán rauniot ovat ainutlaatuisia, sillä ne sijaitsevat pääoson viidakon kätkössä. Raunioille ei myöskään ole tehty yhtä laajamittaisia arkeologisia kaivauksia kuin muille maya-kaupungeille. Retken kruunaa kiipeäminen Jukatanin niemimaan korkeimman maya-pyramidin, Nocoh Mulin, huipulle. Päivän lopuksi pääset vielä nauttimaan Playa Paraison rannasta, joka on yksi Meksikon upeimmista. Voit osallistua retkelle haluamanasi päivänä Playa del Carmenin lomapäiviesi aikana, sillä retki järjestetään joka päivä. Retki alkaa aamulla klo 8.00 ja kestää noin 10 tuntia. Retken hintaan sisältyy lounas paikallisessa ravintolassa (ei sisällä juomia).
 • Katamaraaniretki Isla Mujeresiin: Isla Mujeres on tyrmäävän kaunis paratiisisaari Cancúnin edustalla. Retki alkaa kuljetuksella Cancúnin satamaan, jossa hyppäät katamaraanin kyytiin ja matkaat noin kuuden kilometrin päässä sijaitsevalle Isla Mujeresin saarelle. Pääset ihailemaan saaren merenalaista elämää opastetulla snorklausretkellä. Retken aikana vierailet myös saaren keskustassa ja nautit lounasta paikallisessa ravintolassa. Järjestetyn ohjelman päätyttyä saat nauttia vielä hetken saaren upeista rannoista, kunnes on aika hypätä jälleen katamaraanin kyytiin ja suunnata takaisin Playa del Carmeniin. Retki alkaa noin klo 8.30 ja kestää noin 10 tuntia.
 • Snorklausretki Cabo Catochen saarelle: Snorklaus on tällä saarella nautinto, sillä Cabo Catochen merenalainen maailma tarjoaa upeita elämyksiä. Voit snorklatessasi nähdä muun muassa erilaisia kaloja, kilpikonnia ja mustekaloja. Matka Holboxin saarelta Cabo Catochen saarelle tehdään veneellä, jonka kyydistä voit nähdä delfiinejä. Retken aikana voit myös kalastaa, nauttia lounasta ja nähdä mangrovemetsiä. Retki alkaa noin klo 8.30 ja kestää yhteensä noin 8 tuntia.
 • Tutustumisretki Holboxin saareen: Retken aikana pääset mukavalle venematkalle Isla Holboxin ympärillä sijaitseville saarille. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Isla Pasion, jolta matka jatkuu Isla Pajarosille. Retken aikana voit nähdä muun muassa pelikaaneja, flamingoja ja delfiinejä. Viimeinen pysähdyspaikka on Ylahaun lähteellä, jonka kirkas vesi kutsuu pienelle pulahdukselle. Retki alkaa noin klo 10.00 ja kestää noin 4 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Mahdollinen ESTA-viisumi
 • Lisävalintaiset retket
 • Kuljetukset Holboxin lauttasatamasta hotellille ja takaisin satamaan. Yhdensuuntaisen kuljetuksen hinta on 30,00 MXN (noin 1,40 €). Huomioithan, että maksun voi suorittaa paikan päällä vain käteisellä.
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–11-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi

Kuljetukset

Kuljettaja odottaa sinua lentokentällä nimeäsi kantavan kyltin kanssa.

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan mahdollista yhteydenottoa varten.

Retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvän retken ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Retkien opastukset suoritetaan englanniksi.

Rahayksikkö

Meksikon rahayksikkö on Meksikon peso (MXN), joka on arvoltaan noin 0,048 €.
Yleisimmät luottokortit kelpaavat maksuvälineinä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Meksikon hintataso

Meksiko on hintatasoltaan selvästi Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,00–6,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,50–1,00 €
Linja-autolippu noin 0,30-0,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,30–0,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteista

Playa del Carmen on turistien suosima rantalomakohde Meksikossa. Kaupungissa on noin 150 000 asukasta.

Isla Holbox on lomasaari, jolla asuu noin 1 198 asukasta.

Meksikossa puhutaan espanjaa, mutta turismin parissa työskentelevät puhuvat pääsääntöisesti myös englantia. Turistialueiden ulkopuolella paikallisten englannin kielen taito saattaa olla heikompaa.

Keskilämpötilat

Tammikuu +24,3 °C
Helmikuu +24,1 °C
Maaliskuu +25,9 °C
Huhtikuu +26,9 °C
Toukokuu +28,0 °C
Kesäkuu +28,1 °C
Heinäkuu +28.2 °C
Elokuu +28,2 °C
Syyskuu +27,6 °C
Lokakuu +26,8 °C
Marraskuu +25,7 °C
Joulukuu +24,3 °C

Viisumi ja passi

Meksikossa saat maahan tullessasi maahantulokaavakkeen, joka sinun on säilytettävä maastapoistumiseen asti. Ajankohtaisimman tiedon viisumien hinnoista ja pituuksista saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Meksikoon suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Myös rokotteet lavantautia ja koleraa vastaan sekä malarialääkitys on hankittava lääkärin tekemän riskiarvion perusteella.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Aikaero

Meksikon aikaero Suomeen on -7 tai -8 tuntia sijainnista riippuen.

Kuljetukset Isla Holboxille

Kuljetukset Holboxin lauttasatamasta hotellille ja takaisin satamaan eivät sisälly tarjoukseen. Yhdensuuntaisen kuljetuksen hinta on 30,00 MXN (noin 1,40 €). Huomioithan, että maksun voi suorittaa paikan päällä vain käteisellä.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedot

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen