• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Dubai & Abu Dhabi – elämyksiä aavikolla

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 8 yötä
 • Arabiemiirikunnat
hinta alkaen € 699,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde kokemaan Arabiemiraattien lämpö ja ylellisyys! Tarjoukseen sisältyy lennot, 7 yön majoitus kahdessa hotellissa, aamiaiset ja kuljetukset.

Dubai ja Abu Dhabi ovat aavikon helmiä ja moderneja keitaita, joiden ihana lämpö pyyhkii arkihuolet mennessään. Molemmat kaupungit tunnetaan loisteliaasta luksuselämästä keskellä aavikon paahdetta. Kohteet sopivat mainiosti sekä kaupunki- että rantalomien ystäville, sillä merivesi on lämmintä vuoden ympäri ja pehmeähiekkaisilla uimarannoilla kelpaa köllötellä, mutta toisaalta maailmankuulut ostoskeskukset tyydyttävät shoppailunnälkäisten villeimmätkin unelmat. Uppoudu Lähi-idän eksotiikkaan Arabiemiraateissa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Dubaihin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 yön majoitus Dubaissa (Auris Inn Al Muhanna****)
 • 3 yön majoitus Abu Dhabissa (Park Rotana Abu Dhabi*****)
 • Aamiaiset
 • Kuljetukset (lentokenttäkuljetukset ja matka Dubaista Abu Dhabiin)
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 4: Dubai

Ikimuistoinen lomasi alkaa Dubaista, joka on yksi Arabiemiraattien seitsemästä emiraatista. Lentokentällä sinua odottaa TravelBird-kylttiä pitelevä kuljettaja, joka vie sinut neljän tähden hotellillesi rentoutumaan. Seikkailut aavikon keitaassa voivat viimein alkaa. Ylellinen Dubai on jännittävä… Lue lisää

Auris Inn Al Muhanna Hotel - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates

Päivä 5 - 7: Abu Dhabi

Viidentenä lomapäivänäsi matka jatkuu järjestetyn kuljetuksen avulla kohti Abu Dhabia, Arabiemiraattien majesteettista pääkaupunkia. Matka viiden tähden hotellillesi kestää noin 90 minuuttia. Abu Dhabissa pääset luksuksen ja idän eksotiikan kiehtoviin pyörteisiin. Vauhdikkaasti kasvavan ja kehit… Lue lisää

Park Rotana - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Lisävalintaiset retket

Retkiä järjestetään päivittäin. Saat paikan päällä tietää valitsemasi retkien ajankohdan.

 • Dubain puolen päivän kaupunkikierros: Lähde lomasi toisena päivänä kiehtovalle kaupunkikierrokselle Dubain hehkuvaan sykkeeseen. Noin neljä tuntia kestävän kierroksen aikana näet muun muassa Bastakiyan vanhan alueen sekä Al Fahidin linnoituksen ja kuulet kiehtovia tarinoita kaupungin yksityiskohdista. Kierros alkaa noin klo 8.30–9.00 ja päättyy klo 13.00.
 • Aavikkosafari ja BBQ-illallinen: Lähde etsimään Lähi-idän eksotiikkaa kultaisten hiekkadyynien, kamelien, katumaasturien ja beduiinileirien keskeltä lomasi kolmantena päivänä. Seuraa punertavaa auringonlaskua hiekkadyyneiltä, nauti illallinen aavikkoleirissä, kokeile perinteisiä vaatteita, ratsasta kamelilla ja koe arabialainen tunnelma aidoimmillaan! Aavikkosafaria ei suositella selkä- tai niskaongelmista kärsiville kumpuilevan maaston vuoksi. Retki alkaa noin klo 14.30–15.30 ja päättyy klo 21.30.
 • Risteily dhow-purjealuksella: Vietä ikimuistoinen ja rentouttava ilta dhowin eli perinteisen arabialaisen purjehdusaluksen kyydissä. Neljäntenä lomapäivänäsi järjestettävän matkan aikana pääset nauttimaan suussasulavista herkuista ja ihailemaan Dubain majesteettista kaupunkia vesiltä käsin! Risteily alkaa noin klo 18.30–19.30 ja päättyy klo 21.30.
 • Pääsylippu Burj Khalifaan: Nouse maailman korkeimman rakennuksen näköalatasanteelle ihailemaan majesteettista horisonttia ja pysäyttäviä maisemia. Tätä kokemusta et unohda koskaan!
 • Abu Dhabin puolen päivän kaupunkikierros: Lähde ihastelemaan Arabiemiraattien jännittävää pääkaupunkia! Noin neljä tuntia kestävän opastetun kierroksen aikana vierailet kaupungin upeilla nähtävyyksillä, kuten Abu Dhabin perinnekylässä, kalasatamassa sekä Sheikki Zayedin valtavassa moskeijassa, jota kehutaan koko maailman kauneimmaksi. Retki alkaa noin klo 8.30–9.00 ja päättyy klo 13.00.
 • Retki Abu Dhabin Ferrari Worldiin: Maailman suurin sisätiloissa oleva huvipuisto kutsuu elämysten äärelle lomasi seitsemäntenä päivänä. Erilaiset huvilaitteet ja teemapuiston erikoisuudet kertovat vierailijalleen kiehtovan tarinan Ferrarin historiasta. Puistossa on yksi maailman nopeimmista vuoristoradoista, jonka kyydissä tunnet olevasi kuin oikeassa F1-autossa. Retki kestää noin 4–5 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 15,00 dirhamia (noin 3,70 €) per huone ja yö
 • Lisävalintaiset retket
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Juomarahat oppaalle/kuljettajalle
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–6-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
7–12-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.
Yli 13-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Molemmissa hotelleissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Keskilämpötilat

Tammikuu +18 °C
Helmikuu +19 °C
Maaliskuu +22 °C
Huhtikuu +25 °C
Toukokuu +28 °C
Kesäkuu +30 °C
Heinäkuu +33 °C
Elokuu +35 °C
Syyskuu +31 °C
Lokakuu +28 °C
Marraskuu +23 °C
Joulukuu +20 °C

Rahayksikkö

Arabiemiraattien rahayksikkö on dirhami (AED), joka on arvoltaan noin 0,26 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Dubai ja Abu Dhabi ovat melko kalliita matkakohteita. Kaupungeista löytyy kuitenkin sekä kalliita että edullisia ravintoloita, joten lomalla on helppo itse päättää budjetistaan. Alkoholi on erittäin kallista, ja sitä saa ostettua vain hotellien baareista ja ravintoloista. Yleisimmät luottokortit hyväksytään melkein kaikkialla. Kaupungeista löytyy useita käteisautomaatteja.

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa 5,50–8,00 €
Ulkomainen olut ravintolassa noin 9,00 €
Cappuccino kahvilassa noin 4,00 €
Vesipullo kaupasta noin 0,60 €
Linja-autolippu noin 1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Dubain asukasluku on noin 2 210 845.

Abu Dhabin asukasluku on noin 2 453 096.

Arabiemiiraateissa puhutaan arabiaa, mutta englannilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Huomioithan, että maan väestö on hyvin konservatiivinen. Kiinnitäthän siis huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Aikaero

Arabiemiraattien aikaero on Suomen aikaan on +2 tuntia

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Viisumi

EU:n kansalaisena et tarvitse Arabiemiraatteihin viisumia alle 30 vuorokauden matkalle. Maahan saavuttaessa sinulle myönnetään Entry Visit Visa, joka on voimassa 30 vuorokautta. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.
Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Suomen kansalaisilta vaaditaan Arabiemiraatteihin passi, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen