• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ikimuistoinen Sri Lankan kiertomatka

 • Kiertomatkat
 • 14 tai 15 yötä
 • Sri Lanka
hinta alkaen € 1.289,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Kiehtova kiertomatka Sri Lankan upealla saarella odottaa! Tarjoukseen sisältyy 13 yön majoitukset, meno-paluulennot Colomboon, kaikki kuljetukset, aamiaiset, 9 erilaista retkeä englanninkielisellä opastuksella sekä käsimatkatavara.

Intian valtameren hellässä syleilyssä sijaitseva, Ceyloniksi aikoinaan kutsuttu Sri Lanka on eksoottisia elämyksiä pullollaan. Kieromatkan aikana pääset tutustumaan ihmeellisen ja monipuolisen saarivaltion aarteisiin. Tiedossa on matka läpi koskemattoman luonnon, vihreiden viidakoiden, valkoisten paratiisirantojen, jylhien vuorien sekä satumaisten vesiputousten. Matkan aikana pääset nauttimaan saaren rikkaasta kulttuurihistoriasta, näkemään jännittäviä villieläimiä, ja maistelemaan paikallisia herkkuja. Matkasta tulee varmasti ikimuistoinen ja nähdessäsi kaikki Sri Lankan aarteet ymmärrät, miksi saarta kutsutaan Intian valtameren hohtavaksi helmeksi!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Colomboon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Colombossa aamiaisilla (Fairway Colombo tai vastaava)
 • 3 yön majoitus Sigiriyassa puolihoidolla (Fresco Water Villa tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Kandyssa puolihoidolla (Oak Ray Serene Garden tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Haputalessa puolihoidolla (Olympus Plaza tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Udawalwessa puolihoidolla (Athgira River Camping tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Tissamaharamassa puolihoidolla (Elephant Reach tai vastaava)
 • 4 yön majoitus Waskaduwassa aamiaisilla (Citrus Waskaduwa tai vastaava)
 • Puolihoito viidessä hotellissa (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Aamiaiset kahdessa hotellissa
 • Kaikki kuljetukset
 • 9 retkeä englanninkielisellä opastuksella
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1: Colombo

  Kiertomatka Sri Lankassa voi alkaa! Lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka pitelee nimelläsi varustettua TravelBird-kylttiä. Pääset kuljetuksella ensimmäiselle hotellillesi, jossa voit rentoutua ja valmistautua seuraavien päivien seikkailuihin. Riippuen lentoaikatauluistasi, pääset osallistumaan tarjoukseen sisältyvälle Colombon kaupunkikierrokselle joko heti matkasi ensimmäisenä päivänä tai vaihtoehtoisesti matkasi toisen päivän aamuna klo 8.30. Kaupunkikierros kestää noin 2 tuntia ja pääset oppaan johdolla tutustumaan Sri Lankan pääkaupungin Colombon kiehtovimpiin nähtävyyksiin. Näet kaupunkikierroksen aikana esimerkiksi Gangaramayan temppelin ja Wolfendhalin kirkon.

  Matkan toisena päivänä on myös aika jatkaa kiertomatkaa kohti Sigiriyaa, jonne ajomatka kestää noin 5-6 tuntia. Kannattaa varata ikkunapaikka ja ihailla ohi viliseviä upeita maisemia.

  Fairway Colombo -> Fresco Water Villa 174.8 km

  Fairway Colombo tai vastaava

  • Hotelli
  • Colombo, Sri Lanka

  Viihtyisä hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Colombossa. Löydät hotellista ravintolan, baarin ja 24-tuntisen vastaanoton. Maksuton Wi-Fi on käytettävissä kaikissa tiloissa. Majoitukseen sisältyy aamiaiset. Modernisti sisustetuissa yhden, kahden ja kolmen hengen huoneissa on ilmastointi, taulutelevisio, teen- ja kahvintekovälieet sekä kylpyhuone.

  Lue lisää
 2. Päivä 2 - 4: Sigiriya

  Vietät seuraavat kolme yötä vietät Sigiriyassa mukavassa hotellissa, jossa sinua hemmotellaan puolihoidolla. Voit viettää seuraavat päivät rentoutuen ja tutustuen alueeseen omatoimisesti,
  mutta mikäli kaipaat lomaasi rentoa retkeilyä, niin lähde matkasi kolmantena päivänä lisävalintaiselle retkelle joko Sigiriyan palatsiraunioille tai Habanaran lähellä sijaitsevaan Polonnaruwan muinaiseen kaupunkiin, jonka vanhat rakennukset tekevät sinuun lähtemättömän vaikutuksen.

  Matkasi neljäntenä päivänä pääset hyppäämään katamaraanin kyytiin tarjoukseen sisältyvän kyläretken yhteydessä. Sinut noudetaan hotellilta klo 8.30 ja seuraavien 2–3 tunnin aikana pääset ensin ihastelemaan maisemia ja villieläimiä katamaraanin kyydistä. Seuraavaksi pääsetkin tutustumaan perinteiseen srilankalaiseen kylään ja sen elämänmenoon. Kylässä sinulle esitellään muun muassa perinteisiä riisipeltoja ja pääset kävelemään kylän ympäristössä.

  Matkasi neljäntenä päivänä voit osallistua myös lisävalintaiselle retkelle Minneriyan kansallispuistoon, jossa sinua odottaa jeeppisafari. Pääset ihastelemaan kansallispuistossa majailevia elefantteja turvallisesti auton kyydistä.

  Fresco Water Villa -> Oak Ray Serene Garden 89.8 km

  Fresco Water Villa tai vastaava

  • Hotelli
  • Kimbissa, Sri Lanka

  Tervetuloa kotiisi Sigiriyassa, Fresco Water Villaan! Täällä sinua odottaa tyylikäs piha ja uima-allasalue sekä vehreinä keinuvat puut. Majoitukseen sisältyy aamiaiset ja illalliset. Hotellin viihtyisät yhden, kahden ja kolmen hengen huoneet on varustettu mukavilla vuoteilla ja yksityisellä kylpyhuoneella. Huoneet tarjoavat erinomaisen majoittumisen Sigiriyassa.

  Lue lisää
 3. Päivä 5 & 6: Kandy

  Matkan viidentenä päivänä on aika jatkaa matkaa heti maukkaan aamupalan jälkeen klo 8.30. Seuraava kohde on Kandy, jossa sinua odottaa viihtyisä hotelli puolihoidolla. Matkalla Kandyyn pääset vierailemaan Dambullan luolatemppelillä, joka koostuu viidestä luolasta ja pitää sisällään muun muassa muinaisia Buddha-maalauksia. Matka hotellille kestää noin 2–3 tuntia. Voit vielä päivän päätteeksi osallistua illalla järjestettävälle lisävalintaiselle retkelle kuninkaalliseen kasvitieteelliseen puutarhaan, joka on tunnettu upeista orkideoista ja yli 4000 erilaisesta kasvista.

  Muista kuitenkin myös levätä ja kerätä voimia, sillä seuraavana päivänä on luvassa paljon ohjelmaa. Aamiaisen jälkeen on aika lähteä kaupunkikierrokselle tutustumaan Kandyn kaupunkiin, joka yllättää vierailijansa kauniilla joki- ja järvimaisemillaan. Kandy on myös täynnä mainioita putiikkeja ja kauppoja, joista voit ostaa upeat tuliaiset ja kotiinviemiset. Hanki kotona odottaville rakkaimmillesi esimerkiksi puuesineitä tai upeita hopeakoruja. Päivä jatkuu noin 2 tuntia kestävällä retkellä Pyhän hampaan temppelille, jossa säilytetään tarun mukaan Buddhan kulmahammasta. Retken jälkeen sinua odottaa vielä erityisohjelmaa. Pääset noin klo 16.30 tai 17.30 nauttimaan tunnin kestävästä kulttuuriesityksestä, johon sisältyy muun muassa kandylaisten tanssijoiden esitys. Näet useita erilaisia tansseja ja pääset ihailemaan tanssijoiden upeita asuja.

  Oak Ray Serene Garden -> Olympus Plaza Hotel 119.9 km

  Oak Ray Serene Garden tai vastaava

  • Hotelli
  • Kandy, Sri Lanka

  Hotelli sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kandyn keskustasta ja hotellilta on upeat näkymät Kandy-järvelle. Löydät hotellilta ulkouima-altaan, ravintolan ja baarin. Majoitukseen sisältyy aamiaiset ja illalliset. Viihtyisissä yhden, kahden ja kolmen hengen huoneissa on teen- ja kahvintekovälineet, televisio, hiustenkuivaaja ja maksuttomia kylpytuotteita.

  Lue lisää
 4. Päivä 7: Haputhale

  Aamiaisen jälkeen klo 8.00 on aika suunnata kohti uusia seikkailuja. Matka alkaa mielenkiintoisella vierailulla teeviljelmille. Pääset näkemään omin silmin upeat vihreät viljelmät, joilta Ceylon-tee on kotoisin.
  Seuraavaksi suuntaat Nanu Oyaan, jossa nouset paikalliseen junaan. Luvassa on unohtumaton junamatka halki upeiden vehreiden maisemien, joten kannattaa pitää kamera lähettyvillä.

  Viihtyisällä hotellilla sinua odottaa puolihoito, joten voit rentoutua maukkaan illallisen parissa ja kerätä voimia seuraavan päivän seikkailuille.

  Olympus Plaza Hotel -> Athgira River Camping 91.0 km

  Olympus Plaza Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Haputale, Sri Lanka

  Kotoisa hotelli tarjoaa mukavat puitteet lomailulle. Hotellilla on ravintola, baari ja terassi. Mukavat yhden, kahden ja kolmen hengen huoneet on varustettu maksuttomalla Wi-Fi-yhteydellä, puhelimella, televisiolla sekä maksuttomilla kylpytuotteilla. Majoitukseen sisältyy aamiaiset ja illalliset.

  Lue lisää
 5. Päivä 8: Udawalwe

  Aamiaisen jälkeen klo 8.30 on aika aloittaa matka kohti Udawalwea. Matkan aluksi pääset vierailemaan elefanttipuistossa, jossa asustaa orvoiksi jääneitä pieniä elefantteja. Puiston tarkoituksena on hoivata elefantinpoikaset elinvoimaisiksi, jotta ne voidaan siirtää takaisin luontoon. Pääset vierailun aikana katsomaan, kun pienet elefantit saavat ruokaa. Mikäli haluat jatkaa seikkailua elefanttien parissa, niin voit osallistua lisävalintaiselle retkelle Udawalen kansallispuistoon. Retkellä pääset jeeppisafarille ihailemaan kansallispuistossa liikkuvia ylväitä elefantteja.

  Athgira River Camping -> Elephant Reach Hotel 76.2 km

  Athgira River Camping tai vastaava

  • Hotelli
  • Ratnapura, Sri Lanka

  Vehreässä ympäristössä aivan Rakwana-joen tuntumassa sijaitseva hotelli majoittaa vieraansa pienissä lomamökeissä, joissa on oma kylpyhuone ja terassi. Hotellilla on myös ravintola ja maksuton Wi-Fi. Majoitukseen sisältyy aamiaiset ja illalliset.

  Lue lisää
 6. Päivä 9: Yala/Tissamaharama

  Matkan yhdeksäntenä päivänä on aika suunnata kohti Yalaa ja Tissamaharamaa. Matka alkaa heti aamiaisen jälkeen klo 8.30 ja matkaa on taitettavana noi 100 kilometriä. Perillä odottaa mukavan hotellin lisäksi jeeppisafari Yalan kansallispuistossa, jossa pääset ihastelemaan muun muassa elefantteja, krokotiilejä, villisikoja, apinoita ja leopardeja. Ota kamera esiin, sillä täällä täytyy napata unohtumattomia kuvia upeista villieläimistä!

  Voit viettää illan rentoutuen hotellilla ja nauttien maukasta illallista. Hyvin nukutun yön jälkeen on taas aika jatkaa kohti uusia seikkailuja.

  Elephant Reach Hotel -> Citrus Waskaduwa 230.0 km

  Elephant Reach tai vastaava

  • Hotelli
  • Kirinda, Sri Lanka

  Elephant Reach on täydellinen hotelli matkaajalle, joka toivoo kokevansa alueen villin luonnon lähietäisyydeltä. Hotelli ja sitä ympäröivä miljöö huokuu erämaakulttuuria, ja tunnelma hotellissa on aivan ainutlaatuinen! Hotellissa yhdistyy aito paikallinen kulttuuri arjen ylellisyyteen ja trooppiseen luontoon. Majoitukseen sisältyy aamiaiset ja illalliset. Majoitut hotellin tilavassa yhden, kahden tai kolmen hengen huoneessa, jossa on kylpyhuone ja hyvät yöunet takaava mukava vuode.

  Lue lisää
 7. Päivä 10 - 14: Waskaduwa

  On aika aloittaa matka viimeiseen kohteeseen. Lähtö on aamiaisen jälkeen klo 8.30 ja matkalla poiketaan Gallen kaupungissa, jossa pääset ihailemaan UNESCOn maailmanperintökohteiden listalla olevaa linnoitusta. Gallen linnoitus on suurin jäljellä oleva eurooppalaisten rakentama linnoitus Aasiassa. Linnoituksella pääset ihastelemaan kiinnostavaa siirtomaatyyliä, jossa yhdistyvät euroooppalaiset ja paikalliset rakennustavat.

  Saavuttuasi hotellille Waskaduwassa voit rentoutua hotellin uima-altaalla tai suunnata rannalle. Seuraavat päivät voit viettää haluamallasi tavalla joko viettämällä leppoisia rantapäiviä tai tutustumalla omatoimisesti lähialueeseen. Mikäli kaipaat lomapäiviisi hieman ohjelmaa, niin voit osallistua joillekin lisävalintaista retkistämme. Kenties haluat lähteä valasretkelle katselemaan meressä viilettäviä delfiinejä ja ylväitä valaita. Tarjolla on myös retki Bentotan kylään, jossa pääset maistelemaan paikallista lounasta ja tutustumaan kylän upeisiin rantoihin. Voit myös osallistua retkelle Madu-joelle ja nähdä kilpikonnakasvattamolla pieniä juuri syntyneitä kilpikonnia, jotka sulattavat sydämet.

  Citrus Waskaduwa tai vastaava

  • Hotelli
  • Wadduwa, Sri Lanka

  Viihtyisä hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä rannalta. Hotellilta löydät myös ulkouima-altaan, kylpyläosaston, kuntosalin ja 24-tuntisen vastaanoton. Maksuton Wi-Fi on käytettävissä yleisissä tiloissa.Majoitukseen sisältyy aamiaiset. Mukavissa kahden hengen huoneissa on taulutelevisio, tallelokero, hiustenkuivaaja sekä maksuttomia kylpytuotteita.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket
 • Retki Sigiriyan palatsiraunioille (päivä 3): Sigiriya on Sri Lankan muinainen pääkaupunki ja yksi saaren vierailluimmista historiallisista nähtävyyksistä. UNESCOn maailmanperintäluetteloonkin kuuluvan rauniopalatsin seinät on reunustettu kauniilla freskoilla. Palatsin huipulle vievät portaat kulkivat aikoinaan sisään suuren leijonan kidan läpi, mutta nykyään vain suuret tassut ovat jäljellä. Niistä voit kuitenkin huomata leijonan valtavan koon. Sigiriyan palatsiraunioilla vierailu on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä! Retki kestää noin 2–3 tuntia.
 • Retki Polonnaruwaniin (päivä 3): Mikäli kaipaat lomaasi rentoa retkeilyä, niin lähde matkasi kolmantena päivänä Polonnaruwan muinaiseen kaupunkiin, jonka vanhat rakennukset tekevät sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Retki kestää noin 3–4 tuntia, joiden aikana pääset ihastelemaan alueen ainutlaatuisia ja värikkäitä maisemia.
 • Minneriyan kansallispuisto (päivä 4): Matkasi neljäntenä päivänä voit osallistua myös lisävalintaiselle retkelle Minneriyan kansallispuistoon. Pääset ikimuistoiselle jeeppisafarille kansallispuistoon, jossa voit ihastella elefantteja ja muita eläimiä turvallisesti auton kyydistä. Retki kestää noin 3–4 tuntia.
 • Kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha (päivä 5): Illalla järjestettävä retki tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päästä ihailemaan puutarhan yli 4000 erilaista kasvia. Puutarha on kuuluisa erityisesti kauniista orkideoistaan. Retki kestää noin 2–3 tuntia.
 • Jeeppisafari Udawalwen kansallispuistoon (päivä 8): Retkellä pääset jeeppisafarille ihailemaan kansallispuistossa liikkuvia ylväitä elefantteja. Retki kestää noin 3–4 tuntia.
 • Valasretki (päivä 11-13): Joulukuun 1. päivän ja huhtikuun 30. päivän välisenä aikana voit osallistua kiehtovalle valasretkelle, jolle lähdetään jo klo 4.00 aamuyöllä. Retken aikana voit nähdä vauhdikkaita delfiinejä sekä erilaisia valaita. Retki kestää noin 3 tuntia.
 • Retki Bentotan kylään (päivä 11-13): Retkellä pääset tutustumaan srilankalaisen Bentotan kylän elämään ja maistelemaan paikallista lounasta. Kylä on kuuluisa kauniista rannoistaan ja kylän lähellä sijaitsee myös hienoja kaneliviljelmiä. Retkelle lähdetään aamulla klo 8.30 ja retki kestää yhteensä noin 4–5 tuntia.
 • Retki Madu-joelle ja kilpikonnakasvattamolle (päivä 11-13): Retkellä Madu-joelle pääset veneilemään pitkin jokea ja ihailemaan upeita maisemia. Retken aikana vieraillaan myös kilpikonnakasvattamolla, jossa pääset näkemään herttaisia juuri kuoriutuneita kilpikonnia.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lisävalintaiset retket
 • Viisumikulut (noin $ 30,00 per viisumi)
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Juomarahat oppaalle/kuljettajalle
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 3 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
2–4-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
5–11-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Ruoka ja juoma

Kiertomatkaan sisältyy aamiaiset Fairway Colombossa ja Citrus Waskaduwassa sekä puolihoito kaikissa muissa hotelleissa. Puolihoitoon sisältyy aamiaiset ja illalliset, mutta ei juomia.

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Rokotukset

Matkustaessasi Sri Lankalle, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi ja passi

Kaikkien Sri Lankaan matkustavien on täytettävä ETA-matkustusvaltuutus (Electronic Travel Authorization) sähköisesti netissä osoitteessa www.eta.gov.lk. Hakemuksen voi tehdä aikaisintaan 30 vrk ennen matkaa. Hyväksytty valtuutus on maksullinen (noin $ 30,00), ja se on tulostettava matkalle mukaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta Sri Lankaan saapumisesta.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Kieromatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Rahayksikkö

Sri Lankan rahayksikkö on Sri Lankan rupia. 1,00 € on noin 163,76 LKR. Käteinen on Sri Lankalla yleisin maksuväline. Suurissa kaupungeissa pystyy maksamaan pankkikortilla, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Rahanvaihto onnistuu helpoiten rahanvaihtopisteissä, hotelleissa sekä pankeissa. Raha-automaattien kanssa tulee olla varovainen. Suosittelemme käyttämään pieniä seteleitä, sillä kauppiailla ei välttämättä ole tarpeeksi vaihtorahaa.

Sri Lankan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,70 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 13,60 €
Paikallinen olut ravintolassa 1,40 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,60 €
Vesipullo kaupassa noin 0,55 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 0,40 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,35 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Kesäisin +2,5 tuntia
Talvisin +3,5 tuntia

Sri Lankan ilmasto

Sri Lankalla vallitsee trooppinen ilmasto, joka koostuu kahdesta vuodenajasta: kuiva- sekä sadekaudesta. Toukokuusta elokuuhun Sri Lankan lounaisosassa esiintyy sateita, kun taas joulukuusta maaliskuuhun alueella vallitsee kuivakausi. Sen sijaan saaren pohjois- ja itäosat ovat sateisia lokakuusta tammikuuhun ja kuivia toukokuusta syyskuuhun. Rannikkoalueet ovat yleisesti lämpimämpiä kuin maan sisäosat. Yleisesti vuoden keskilämpötila on yli 20 celsiusastetta.

Kiertomatkan ohjelma

Huomioithan, että kiertomatkan aikataulu on tarkkaan suunniteltu ja täynnä kiehtovia aktiviteetteja. Vapaa-ajat on määritelty matkakertomuksessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen