Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Vauhdikas laskettelumatka Tiroliin

 • Talviurheilu
hinta alkaen € 659,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Nauti raikkaasta talvi-ilmasta ja vauhdin huumasta Itävallan Tirolissa lasketellen! Tarjous sisältää lennot Müncheniin, 5 tai 7 yön majoituksen Hotel Kronessa, puolihoidon, hissilipun ja tervetuliaisjuoman.

Talviurheilun ystävä valitsee rantaloman sijaan talviauringon ja suunnistaa laskettelulomalle vuoristoiseen Itävaltaan. Pehmeässä puuterilumessa suksi kulkee kuin unelma ja rinteet tuntuvat jatkuvan loputtomiin. Kun vihdoin on tauon paikka, voit istahtaa yhteen viihtyisistä hiihtomajoista ja nauttia kupin kuumaa kaakaota ja pientä välipalaa, jotta jaksat taas lasketella. Rinteiden sulkeutuessa on aika suunnata hotellille, eikä sinun tarvitse enää huolehtia loppupäivän käytännön seikoista, sillä majoituksesi hintaan kuuluu päivittäinen maukas illallinen. Nyt on siis aika ottaa rennosti ja valmistautua seuraavaan päivään rinteessä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoitus Hotel Kronessa
 • Puolihoito
 • Hissilippu
 • Tervetuliaisjuoma
 • Käsimatkatavara
Oberperfuss

Oberperfuss on pieni, noin 3 000 asukkaan kylä hieman Innsbruckin talviurheilukaupungin ulkopuolella Tirolin alueella läntisessä Itävallassa. Oberperfuss sijaitsee useamman eri vuoriston syleilyssä, ja sen vieressä kohoava Rangger Köpfl on alueen toiminnan keskus. Oberperfuss sopii erityisen hyvin lapsiperheille ja muille, jotka nauttivat laskettelulomallaan rauhallisesta ympäristöstä. Siinä, missä läheisen Innsbruckin kadut täyttyvät illalla rinnepäivän jälkeen juhlimaan lähtevistä massoista, Oberperfussissa voit istahtaa rauhalliselle lasilliselle ja viettää häiriötöntä aikaa matkaseurueesi kanssa. Innsbruck on kuitenkin vain 18 kilometrin etäisyydellä, jos jonakin päivänä haluat lähteä tutustumaan kaupunkiin tai osallistua vauhdikkaampaan after ski -tunnelmaan.

Hotel Krone

 • Hotelli
 • Innsbruck-Land District, Itävalta
Hotel

Hotel Krone on viihtyisä hotelli Oberperfussin kylässä, aivan Rangger Köpflin laskettelukeskuksen tuntumassa. Perhehotellin henkilökunta auttaa mielellään kaikissa alueeseen liittyvissä kysymyksissäsi. Hotellissa on oma ravintola, jossa tarjoillaan illallista päivittäin. Hotellin saunaosasto on käytössäsi pientä lisämaksua vastaan.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavassa kahden hengen huoneessa on parivuode, oleskelualue, satelliitti-TV sekä oma kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella.

Room2

Kahden hengen huone lisävuoteella

3 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavassa kahden hengen huoneessa on parivuode, oleskelualue, satelliitti-TV sekä oma kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella. Lisäksi huoneessa on yksi lisävuode.

Room

Kahden hengen huone kahdella lisävuoteella

4 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavassa kahden hengen huoneessa on parivuode, oleskelualue, satelliitti-TV sekä oma kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella. Lisäksi huoneessa on kaksi lisävuodetta.

Room2

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Mukavassa yhden hengen huoneessa on vuode, oleskelualue, satelliitti-TV sekä oma kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella.

Hiihtokeskus Rangger Köpfl

Hiihtokeskus Rangger Köpfl on yksi Tirolin paikallisten laskettelijoiden salaisista aarteista. Viereisen Innsbruckin laskettelukeskusten tuhannet lasketteluturistit harvoin löytävät tietään noin 18 kilometriä kaupungista länteen sijaitsevaan Oberperfussin kylään, josta on pääsy Rangger Köpflin tasokkaisiin rinteisiin. Keskus tarjoaa lasketteluelämyksiä kaiken tasoisille, sillä tarjolla on helppoja, keskivaikeita ja vaativia rinteitä. Rinteet sijaitsevat 800-2000 metrin korkeudella. Myös lapsille löytyy erinomaiset harjoittelumahdollisuudet loivasta lasten rinteestä, ja taikamatto-hissi sekä harjoitteluhissi helpottavat laskettelua vasta aloittelevan tietä. Keskuksen 8 kilometrin mittainen pulkkamäki on myös kokemus niin nuoremmille kuin vanhemmillekin talviurheilijoille! Optimaaliset lasketteluolosuhteet ovat taatut, sillä tarpeen vaatiessa rinteitä lumetetaan. Hissilippu kuuluu paketin hintaan. Viiden yön matkaan sisältyy 4 rinnepäivää ja seitsemän yön matkaan 6 päivää rinteessä.

 • Rinteitä yhteensä: 17 km
 • Helppoja rinteitä: 8 km
 • Keskivaikeita rinteitä: 7 km
 • Vaativia rinteitä: 2 km
 • Hissejä 6, joista yksi on gondolihissi
 • Ravintoloita rinnealueella: 3 kpl
 • Rinteiden aukioloajat: 9.00–16.00/16.30. Lisäksi iltarinteet tiistaisin ja perjantaisin klo 18.30–21.30.
Siirtyminen lentokentältä hotellille

Münchenin lentokentältä on noin 180 kilometrin matka Oberperfussiin. Nopeiten matka taittuu, jos vuokraat lentokentältä auton, jolloin matkan kesto on noin 2 tuntia 20 minuuttia. Julkisen liikenteen välinein matka taittuu noin 3–3,5 tunnissa, mutta joudut vaihtamaan kulkuneuvoa useamman kerran.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 2,00 € per henkilö ja yö
 • Hotellin saunaosaston käyttö 7,00 € per vierailu
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone lisävuoteella
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone kahdella lisävuoteella
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Matkustatko suuremmassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–10-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
11–12-vuotiaat majoittuvat 70 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Tämä hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Hissilippu

5 yön matkaan sisältyy 4 päivän hissilippu.
7 yön matkaan sisältyy 6 päivän hissilippu.

Puolihoito

Puolihoitoon kuuluu aamiaisbuffet ja kolmen ruokalajin illallinen ilman juomia.

Keskilämpötilat

Tammikuu -2°C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +6°C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +19 °C
Syyskuu +16 °C
Lokakuu +11 °C
Marraskuu +4 °C
Joulukuu +0 °C

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Itävallan hintataso on hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi. Rinnealueen ravintolat ovat myös hieman muita ravintoloita hintavampia.

Tietoa kohteesta

Oberperfussissa on noin 3000 asukasta ja viereisessä Innsbruckin kaupungissa noin 124 500.

Itävallassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu
englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Rangger Köpflin gondolihissi 1 km
Innsbruck 18 km
Münchenin lentokenttä noin 180 km

Liikkuminen kohteessa

Oberperfussin ja Innsbruckin välillä kulkee päivittäin useita linja-autoja. Rangger Köpflin ja muiden lähialueen hiihtokeskusten välillä on myös järjestettyjä kuljetuksia.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Hotel Krone sijaitsee Oberperfussin kylän keskustassa, noin 18 km etäisyydellä Innsbruckista ja noin 180 km etäisyydellä Münchenin lentokentästä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen