• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Seikkailuja smaragdinvihreällä Balilla

 • Kiertomatkat
 • 15, 16 tai 23 yötä
 • Indonesia
hinta alkaen € 1.299,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lumoavaa luontoa, temppeleitä ja kiehtovia retkiä taianomaisella Balilla. Tarjoukseen sisältyy 14 tai 21 yön kiertomatka, lennot Denpasariin, aamiaiset, kaikki kuljetukset, kolme retkeä ja käsimatkatavara.

Unelmoitko lomasta eksoottisella Balin saarella? Lähde Indonesian tunnetuimmalle paratiisisaarelle nauttimaan lumoavan luonnon kauneudesta, smaragdinvihreistä riisipenkereistä, rauhoittavista temppeleistä, leikkivistä apinoista ja sademetsien siimeksessä lomailusta. Kiertomatkan aikana koet ja näet balilaista luontoa ja kulttuuria aidoimmillaan, sekä pääset retkien ja ohjelman lomassa suunnitelemaan itsellesi täydellisen loman. Vietä aikaa tutustuen indonesialaiseen ruokakulttuuriin, lekottelemalla valkeilla hiekkarannoilla tai lähde seikkailulle vehreään luontoon. Bali tarjoaa kaiken mitä ikinä voisitkaan toivoa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Denpasariin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Ubudissa (Sens Hotel & Spa****)
 • Vain 21 yön matkalla: 7 yön majoitus Lovinassa (Aneka Lovina Villas & Spa)
 • 5 yön majoitus Nusa Lembonganilla (Abian Huts Lembongan)
 • 6 yön majoitus Seminyakissa (Ibis Styles Bali Petitenget)
 • Aamiaiset
 • Retket matkapäivinä 3, 4 ja 9 tai 16
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Unelmia Ubudissa

Olet viimeinkin saapunut Balin paratiisimaiselle saarelle! On aika herätellä aistejasi ja valmistautua ikimuistoiseen kiertomatkaan maisemissa, joita olet aikaisemmin nähnyt vain unissasi. Matkalta voit odottaa trooppista tunnelmaa, värikästä kulttuuria, unenomaisia valkeita hiekkarantoja sekä j… Lue lisää

SenS Hotel & Spa

Päivä 3: Apinoita ja temppeleitä

Kolmantena matkapäivänäsi on aika osallistua kiertomatkan ensimmäiselle retkelle! Päivän retki vie sinut kiehtovien temppeleiden, smaragdinvihreinä hohtavien riisipenkereiden ja leikkivien apinoiden luokse, ja tulet näkemään balilaista kulttuuria mahdollisimman aidosti. Ensimmäiseksi vierailet o… Lue lisää

SenS Hotel & Spa

Päivä 4: Retki Balin vaikuttavan luonnon keskelle

Tänään on aika lähteä taas seikkailulliselle retkelle! Jätät Ubudin taaksesi ja suuntaat kohti Lovinan rauhallista rantakaupunkia. Matkan aikana kannattaa ihailla näkymiä auton ikkunasta, sillä Balin maaseutu hurmaa aitoudellaan! Matkan aikana pysähdyt Jatiluwihin riisipenkereillä, jotka ovat su… Lue lisää

Päivä 5 - 11: Löydä mielenrauha Lovinasta (vain 21 yön matkalla)

Jos valitsit 21 yön matkan, pääset nauttimaan rauhasta ja meren läheisyydestä Lovinaan Balin pohjoisrannikolle. Lovina on täydellinen kohde levollista lomaa etsiville, jotka haluavat täyttää päivänsä sukelluksen, snorklauksen ja delfiinien ihastelun merkeissä. Kyllä, delfiinit ovat tuttu näky Ba… Lue lisää

Aneka Lovina Villas & Spa

Päivä 12 - 15: Nusa Lembongan (päivät 5 - 9 14 yön matkalla)

Nusa Lembongan on noin 8 neliökilometrin kokoinen saari Balin kaakkoispuolella. Saari on suosittu kohde erityisesti rauhallista lomaa etsivien keskuudessa, ja pienestä koosta huolimatta, on Nusa Lembonganissa ihailtavaa riittämiin upean luonnon sekä kristallinkirkkaan meren muodossa. Vesiaktivit… Lue lisää

Abian Huts

Päivä 16: Retki Tanah Lotille ja Taman Ayunille (14 yön matkalla retki järjestetään matkapäivänä 9)

On aika jättää Nusa Lembongan taaksesi, pakata tavarasi ja lähteä kiertomatkan viimeiseen kohteeseen, Seminyakiin. Matkalla ylellisenä lomakohteena tunnettuun Seminyakiin, tulet vierailemaan kahdella temppelillä sekä apinametsässä.

Saavuttuasi rannikolle anivarhain, huomaat heti vaikutt… Lue lisää

Päivä 17 - 22: Tyylikäs Seminyak (päivät 10 - 15 14 yön matkalla)

Seminyakista on muodostunut Kutan trendikäs alue. Kaupunki on yhdistelmä vilkasta tunnelmaa, viihtyisiä ravintoloita ja kauniita maisemia, ja minne menetkin, tulet löytämään pieniä putiikkeja, kutsuvia kahviloita ja viehättävää ilmapiiriä. Vietä viimeiset päiväsi Balilla parhaimmalla mahdollisel… Lue lisää

ibis Styles Bali Petitenget
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
Yli 2-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Wellness

Kaikissa hotelleissa on ulkouima-allas

Esteettömyys

Kaikki hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Kuljetukset

Kuljettaja odottaa sinua Denpasarin lentokentällä TravelBird- tai Neon Reisen -kyltin tai sinun nimeäsi kantavan kyltin kanssa, tai aikaisemmin sovitulla tapaamispaikalla. Huomioithan, että voit joutua odottamaan kuljetustasi jonkin aikaa, ja että, ajomatka voi pysähdysten mukaan kestää sovittua kauemmin. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten.

Tietoa kohteesta

Balin saaren väkiluku on noin 3 890 757.

Indonesiassa puhutaan indonesiaa, mutta Balilla puhutaan myös saaren omaa kieltä, balia.

Rahayksikkö

Indonesian rahayksikkö on Indonesian rupia (IDR), joka on arvoltaan noin 0,000070 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Balin hintataso on edullisempi kuin Suomessa, mutta silti hiukan kalliimpi kuin muualla Aasiassa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,75 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,45 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35 €
Linja-autolippu noin 0,35 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,30 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän matkoihin Indonesiassa. Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.

Rokotukset

Matkustaessasi Balille, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Balin ilmasto

Balilla on trooppinen ilmasto. Balin sadekausi kestää yleensä lokakuusta huhtikuuhun, jolloin sataa usein ja sateet saattavat kestää koko päivän. Sadekautena matkailijoita on vähemmän ja turistikohteiden hinnat ovat edullisempia.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Retket

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Henkilömäärä

Matkustat vähintään 1 ja enintään 6 henkilön kanssa. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Lennot

Huomaathan, että matka sisältää kaksi yötä lentokoneessa meno- ja paluumatkalla. Meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen