Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Matkaopas sisältyy

Ylellinen miniloma Budapestissä

 • Kaupunkilomat
 • Budapest
hinta alkaen € 269,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kohota malja kauniissa Budapestissä! Tarjoukseen sisältyy meno-paluulennot Budapestiin, 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Lion Prémium Hotelissa samppanja-aamiaisilla, kolmen ruokalajin illallinen, tervetuliaisjuoma sekä käsimatkatavara.

Budapest tunnetaan hyvinvoinnin ja itsensä hemmottelun kaupunkina. Sen lukuisiin historiallisiin kylpylöihin voit paeta arjen stressiä, sillä kun pulahdat kuumaan lähteeseen, poistuvat huolet kuin itsestään. Kylpyläkäynnin jälkeen on tietenkin aika nauttia herkullinen ateria ja Budapestissä riittää ruoankin suhteen valinnanvaraa. Paprika on unkarilaisen keittiön tähti, joka antaa lähes jokaiselle annokselle herkullisen, täyteläisen ja hieman savuisen aromin. Maistele paikallista gulassi-keittoa tai pörkölt-lihapataa, meheviä kaaliruokia ja paikallisia leivoksia. Kaupunki on myös täynnä toinen toistaan upeampia arkkitehtuurin helmiä ja kaupungin halki virtaava Tonava ohjaa sinua tutustuessasi kaupungin molempiien puoliin, Budaan ja Pestiin. Lähde Budapestiin ja tutustu todelliseen Itä-Euroopan helmeen!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Budapestiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Lion Prémium Hotelissa
 • Päivittäiset samppanja-aamiaiset
 • Kolmen ruokalajin illallinen
 • Tervetuliaisjuoma
 • Käsimatkatavara
Budapest

Budapestin viehätys piilee siinä, että kauniissa kaupungissa riittää nähtävää joka puolella, mutta sitä ei Pariisin ja Rooman kaltaisten kohteiden tavoin ole täytetty yksittäisillä nähtävyyksillä, vaan kaupunki koetaan yksinkertaisesti kaupungissa kiertelemällä. Tämä tekee kaupungista myös täydellisen kohteen vaikkapa pitkäksi viikonlopuksi, sillä sen ehdottomat nähtävyydet ehtii kiertää jo muutamassa päivässä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Budapestillä riittäisi tarjottavaa: kaupunki tunnetaan paitsi kylpylöistään, myös erinomaisesta kulttuuritarjonnastaan. Kun olet kierrellyt Budan ja Pestin katuja kylliksesi ja tutustunut Budan linnavuoreen, parlamenttitaloon, lukuisiin siltoihin ja muihin tärkeimpiin nähtävyyksiin, varaa liput vaikkapa yhteen Budapestin oopperan tai Müpa-taidekeskuksen moninaisista esityksistä ja nauti maailmanluokan kulttuurista – varsin kohtuulliseen hintaan.

Lion Prémium Hotel

 • Hotelli
 • Budapest, Unkari
Hotel1

Ylellinen Lion Prémium Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla, Váci-kävelykadun varrella. Hotellin yhteydessä toimii suosittu Fatál-ravintola, joka tarjoilee herkullista unkarilaista ruokaa. Hotellin vieraiden käytössä on maksuton Wi-Fi. Henkilökunta auttaa mielellään esimerkiksi erilaisten varausten tekemisessä ja lippujen hankinnassa.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Uusissa, tilavissa kahden hengen huoneissa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, kovapuulattiat sekä kahvin- ja teenkeittovälineet. Huoneet ovat ilmastoituja ja niihin kuuluu yksityinen kylpyhuone, josta löytyy kylpyamme tai suihku, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee
 • Unkarin lähihistoria: Natsi-Saksan ja kommunistisen Neuvostoliiton vaikutukset ovat molemmat jättäneet jälkensä Unkarin historiaan. Natsien ja Neuvostoliiton miehittämänä olleen maan lähihistoriassa onkin synkkiä aikakausia, joiden historiasta kertoo Terror Háza Múzeum, Terrorin talo -museo. Museo on myös muistomerkki niille unkarilaisille, jotka joutuivat vangituiksi, kidutuksen uhreiksi tai menettivät henkensä näiden kauhun hallintojen aikana. Museovierailulla opit lisää Unkarin historiasta ja siitä, miten fasismi ja kommunismi vaikuttivat tavallisten unkarilaisten elämään sekä näet Unkarin tiedustelupoliisin vankien kurjat olosuhteet, jotka monille olivat heidän elämänsä viimeinen näky.
 • Széchenyin kylpylä: Budapest tunnetaan kylpylöistään, joista suurin ja tunnetuin on Széchenyin kylpylä. Se sijaitsee Pestin puolella, upeassa vuodelta 1913 peräisin olevassa kylpylärakennuksessa ja sen ympäristössä. Kompleksissa on yhteensä 18 allasta, joista 3 on ulkoaltaita, sekä 10 erilaista saunaa. Toisin kuin monissa muissa kaupungin kylpylöissä, naiset ja miehet kylpevät samana päivänä. Kylpylässä on tarjolla myös runsas valikoima hierontoja ja hoitoja, jotka täydentävät rentouttavan kokemuksen. Széchenyi on kuitenkin myös Budapestin suosituin kylpylä, joten jos matkustat sesongin huipulla, kannattaa vierailu pyrkiä sijoittamaan arkipäivälle.
 • Budapestin luolat: Budan alapuolella sijaitsee yli 200 tunnettua luolaa, jotka on muovannut samat kuumavesimassat, joista myös kaupungin kylpylöiden kuumien lähteiden vesi pulppuaa. Luoliin järjestetään ohjattuja tutustumisretkiä, joissa pääset ihailemaan näitä uskomattomien luonnonvoimien aikaansaannoksia ja opit enemmän luolien synnystä ja niiden merkityksestä kaupungille. Tavallisten kierrosten lisäksi seikkailunhaluisille järjestetään myös kierroksia, joissa luolaston läpi kuljetaan kiipeilemällä luolien tasojen välillä ja ryömimällä ahtaissa luolakäytävissä. Luolaretket kannattaa varata etukäteen paikan varmistamiseksi.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 4 % majoituksen hinnasta (maksetaan paikan päällä)
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–6-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
7–12-vuotiaat maksavat majoituksesta ja lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänky on lainattavissa hotellilta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Halutessasi voit ottaa mukaan oman pinnasängyn. Ilmoitathan asiasta kuitenkin asiakaspalveluumme etukäteen.

Yksin matkustavat

Tämä matka on valitettavasti tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle.

Esteettömyys

Tämä hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Hissi

Hotellissa ei valitettavasti ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ravintola

Hotellin tiloissa toimii suosittu Fatál-ravintola. Matkasi hintaan kuuluu kolmen ruokalajin illallinen ravintolassa.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Päiväsaikaan lentokentältä kulkee säännöllinen linja-autoyhteys Budapestin keskustaan. Matkusta linja-autolla noin 36 minuuttia Kálvin tér M -pysäkille, josta on noin 10 minuutin kävelymatka hotellille. Halutessasi voit myös valita toisen linja-autoyhteyden ja vaihtaa lähempänä metrolinjaan, joka tuo sinut noin 350 metrin etäisyydelle hotellistasi.

Tietoa kohteesta

Budapestin väkiluku on noin 1 757 600.

Unkarissa puhutaan unkaria, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 350 m
Budapestin lentokenttä 20 km
Parlamenttitalo 2,3 km
Linnavuori 2,1 km
Széchenyin kylpylä 4,5 km

Liikkuminen kohteessa

Budapestissä on kätevää liikkua julkisen liikenteen avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä laaja raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Budapestin metro on Euroopan toiseksi vanhin. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 350 HUF (noin 1,20 €) ja lippuja voi ostaa sekä asemalta että kulkuneuvosta. Metrolippu on hankittava ennen metroon astumista. Yli 65-vuotiaat EU:n kansalaiset voivat kulkea maksutta julkisen liikenteen kulkuneuvoilla, mutta heillä on oltava mukanaan voimassaoleva henkilökortti.

Rahayksikkö

Vaikka Unkari kuuluu Euroopan unioniin, käyttää se silti euron sijaan valuuttanaan Unkarin forinttia (HUF), jonka arvo on noin 0,003 €. 1,00 € vastaa noin 314 forinttia. TravelBird suosittelee matkailijoita maksamaan isommissa liikkeissä pankkikortilla, sillä automaatista käteistä nostaessa pankit ottavat välistä pienen valuutanvaihtopalkkion. Lentokentällä ja juna-asemilla vaihtopalkkio on suurin. Pienemmissä liikkeissä ja turistikaupoissa hyväksytään kuitenkin vain käteinen, joten forintteja kannattaa olla vaihdettuna jonkin verran pieniä ostoksia varten.

Hintataso

Unkarin hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Tässä joitakin esimerkkejä hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,20–6,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,60–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,70–1,45 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–0,40 €
Linja-autolippu noin 0,90–1,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,80–0,90 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,00–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +6 °C
Huhtikuu +11 °C
Toukokuu +16°C
Kesäkuu +19 °C
Heinäkuu +21 °C
Elokuu +21 °C
Syyskuu +17 °C
Lokakuu +12 °C
Marraskuu +5 °C
Joulukuu +1 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Lion Prémium Hotel sijaitsee Budapestin keskustassa, Váci-kävelykadun varrella. Budapestin lentokentältä matkaa hotellille on noin 20 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen