• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Pohjois-Italian herkut autoillen

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 699,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde herkuttelemaan ruokamatkalle Italian sydämeen! Tarjoukseen sisältyy meno-paluulennot Milanoon, vuokra-auto käyttöösi koko matkasi ajaksi, 7 yön majoitus Soragnassa, Montecchio Emiliassa ja Solferinossa, aamiaiset, illallisia, viininmaisteluita ja muuta ruoka-aiheista ohjelmaa sekä käsimatkatavara.

Ruokamatka Italian sydämeen on jokaisen ruoan ystävän unelma! Tällä Pohjois-Italian kiertomatkalla pääset nautiskelemaan italialaisen keittiön parhaista paloista ja hemmottelet itseäsi herkullisella ruoalla Italian kauniissa maisemissa. Majoitut lomasi aikana kolmessa eri hotellissa Pohjois-Italian maaseudulla ja siirryt kylästä toiseen pakettiin kuuluvalla vuokra-autolla nautiskellen pitkin Italian maaseutua risteilevistä romanttisista maalaisteistä. Sinua hemmotellaan huolella valmistetuin aamiaisin, illallisin ja viininmaisteluin. Pääset myös maistelemaan paikallisia balsamiviinietikoita, jotka ovat italiassa viinin kaltainen kulinaristisen taiteen laji, sekä opit itse loihtimaan italialaisen keittiön herkkuja italialaisen ruoan kurssilla. Anna itsellesi lupa nauttia ja lähde tälle herkuttelumatkalle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Milanoon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Vuokra-auto käyttöösi koko matkan ajaksi ja maksuton pysäköinti kaikissa hotelleissa
 • 2 yön majoitus hotelli Locanda del Lupossa aamiaisilla (Soragna)
 • 2 yön majoitus hotelli Conte Verdessä aamiaisilla (Montecchio Emilia)
 • 3 yön majoitus hotelli La Spia d'Italiassa aamiaisilla (Solferino)
 • 3 kolmen ruokalajin illallista
 • 2 viininmaistelua
 • 1 balsamiviinietikan maistelu
 • 1 italialaisen ruoanlaiton kurssi (noin tunnin mittainen)
 • Tervetuliaislahja ja -juoma hotelli La Spia d'Italiassa
Pohjois-Italian herkut

Pohjois-Italia on herkkusuun paratiisi! Tällä matkalla pääset tutustumaan Emilia-Romagnan ja Lombardian alueellisten keittiöiden erikoisuuksiin. Bolognan, Modenan ja Parman maailmankuulut ruokakaupungit sijaitsevat alueella, joten parmesaanijuusto, parmankinkku ja Modenan balsamiviinietikka ovat kaikki alueen ruokakulttuurin kirkkaimpia tähtiä. Bolognasta lähtöisin oleva ragù alla bolognese, bolognese-kastike, on paikan päällä aivan eri maailmasta kuin herkkullisinkaan vastineensa Italian ulkopuolella. Kastike tarjoillaan käsintehdyn, leveän tagliatellen kera ja se on juuri sopivan tomaattista ja niin rikasta ja täyteläistä, että vaativinkin pastan ystävä hiljentyy annoksensa äärelle. Lomasi aikana sinulla on aikaa vierailla vaikkapa näissä kaupungeissa ja tutustua niiden ravintolatarjontaan ja muihin nähtävyyksiin. Buon appetito!

Reitti
 1. Päivä 1 & 2: Soragna

  Tervetuloa Italiaan, viinin ja ruoan valittuun maahan! Italialainen keittiö on kenties yksi Euroopan rakastetuimmista ja maan monipuolinen ruokakulttuuri tarjoaakin herkkuja jokaiseen makuun. Italiassa on monta alueellista ruokakulttuuria, joista jokaisella on omat tyypilliset piirteensä, annoks… Lue lisää

  Locanda del Lupo

 2. Päivä 3 & 4: Montecchio Emilia

  Kolmantena päivänäsi suuntaat kohti seuraavaa majapaikkaasi, hotelli Conte Verdeä. Hotelli sijaitsee Montecchio Emilian kylässä, noin 50 kilometrin etäisyydellä Soragnasta. Näet Italian kaunista maaseutua, mutta reittisi kulkee myös Parman ohitse, joten jos et aiemmin ehtinyt, kenties päätät pys… Lue lisää

  Conte Verde

 3. Päivä 5 - 8: Solferino

  Ruokamatkasi viidentenä päivänä jätät hyvästit Emilia-Romagnalle ja suuntaat pohjoiseen, kohti Gardajärveä. Kolmas hotellisi sijaitsee Lombardian hallintoalueella, Solferinon kylässä. Siirtyessäsi alueelta toiselle huomaat myös hienovaraiset erot paikallisessa ruokakulttuurissa. Täällä riisiruoa… Lue lisää

  La Spia d'Italia

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdollinen turistivero
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen ja vuokra-auton hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön.

Internet

Kaikissa matkan hotelleissa on maksuton Wi-Fi.

Lemmikkieläimet

Pienet ja keskikokoiset lemmikit ovat lisämaksusta sallittuja hotelleissasi.

Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Lisätietoa aktiviteeteista

Tarkemmat tiedot paketin hintaan kuuluvista aktiviteeteista saat hotelleistasi. Vierailut tehdään omatoimisesti.


Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien aktiviteettien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Pysäköinti

Kaikissa matkan hotelleissa on tarjolla maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan.

Keskilämpötilat

Tammikuu +3 °C
Helmikuu +6 °C
Maaliskuu +10 °C
Huhtikuu +13 °C
Toukokuu +17°C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +25 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +21 °C
Lokakuu +15 °C
Marraskuu +8 °C
Joulukuu +4 °C

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Italian hintataso vastaa Suomen hintatasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–18,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,50–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–10,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi ja vuokra-autoa koskevat yksityiskohdat muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen