• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Pohjois-Italian herkut autoillen

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 709,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 6 kertaa

Ruokamatka Italian sydämessä! Maista parhaimpia paikallisia herkkuja ja viinejä sekä kierrä autolla 7 yön ajan syventyen italialaiseen kulttuuriin.

Ruokamatka Italian sydämeen on jokaisen ruoan ystävän unelma! Tällä Pohjois-Italian kiertomatkalla pääset nautiskelemaan italialaisen keittiön parhaista paloista ja hemmottelet itseäsi herkullisella ruoalla Italian kauniissa maisemissa. Majoitut lomasi aikana kolmessa eri hotellissa Pohjois-Italian maaseudulla ja siirryt kylästä toiseen pakettiin kuuluvalla vuokra-autolla nautiskellen pitkin Italian maaseutua risteilevistä romanttisista maalaisteistä. Sinua hemmotellaan huolella valmistetuin aamiaisin, illallisin ja viininmaisteluin. Pääset myös maistelemaan paikallisia balsamiviinietikoita, jotka ovat italiassa viinin kaltainen kulinaristisen taiteen laji, sekä opit itse loihtimaan italialaisen keittiön herkkuja italialaisen ruoan kurssilla. Anna itsellesi lupa nauttia ja lähde tälle herkuttelumatkalle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Milanoon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Vuokra-auto käyttöösi koko matkan ajaksi ja maksuton pysäköinti kaikissa hotelleissa
 • 2 yön majoitus hotelli Locanda del Lupossa aamiaisilla (Soragna) (Huom. elokuussa 2018 majoitus Hotel Villa Ducalessa)
 • 2 yön majoitus hotelli Conte Verdessä aamiaisilla (Montecchio Emilia)
 • 3 yön majoitus hotelli La Spia d'Italiassa aamiaisilla (Solferino)
 • 3 kolmen ruokalajin illallista
 • 2 viininmaistelua
 • 1 balsamiviinietikan maistelu
 • 1 italialaisen ruoanlaiton kurssi (noin tunnin mittainen)
 • Tervetuliaislahja ja -juoma hotelli La Spia d'Italiassa
Pohjois-Italian herkut

Pohjois-Italia on herkkusuun paratiisi! Tällä matkalla pääset tutustumaan Emilia-Romagnan ja Lombardian alueellisten keittiöiden erikoisuuksiin. Bolognan, Modenan ja Parman maailmankuulut ruokakaupungit sijaitsevat alueella, joten parmesaanijuusto, parmankinkku ja Modenan balsamiviinietikka ovat kaikki alueen ruokakulttuurin kirkkaimpia tähtiä. Bolognasta lähtöisin oleva ragù alla bolognese, bolognese-kastike, on paikan päällä aivan eri maailmasta kuin herkkullisinkaan vastineensa Italian ulkopuolella. Kastike tarjoillaan käsintehdyn, leveän tagliatellen kera ja se on juuri sopivan tomaattista ja niin rikasta ja täyteläistä, että vaativinkin pastan ystävä hiljentyy annoksensa äärelle. Lomasi aikana sinulla on aikaa vierailla vaikkapa näissä kaupungeissa ja tutustua niiden ravintolatarjontaan ja muihin nähtävyyksiin. Buon appetito!

Reitti

Päivä 1 & 2: Soragna

Tervetuloa Italiaan, viinin ja ruoan valittuun maahan! Italialainen keittiö on kenties yksi Euroopan rakastetuimmista ja maan monipuolinen ruokakulttuuri tarjoaakin herkkuja jokaiseen makuun. Italiassa on monta alueellista ruokakulttuuria, joista jokaisella on omat tyypilliset piirteensä, annoks… Lue lisää

Locanda del Lupo  tai vastaava

Päivä 3 & 4: Montecchio Emilia

Kolmantena päivänäsi suuntaat kohti seuraavaa majapaikkaasi, hotelli Conte Verdeä. Hotelli sijaitsee Montecchio Emilian kylässä, noin 50 kilometrin etäisyydellä Soragnasta. Näet Italian kaunista maaseutua, mutta reittisi kulkee myös Parman ohitse, joten jos et aiemmin ehtinyt, kenties päätät pys… Lue lisää

Albergo Conte Verde  tai vastaava

Päivä 5 - 8: Solferino

Ruokamatkasi viidentenä päivänä jätät hyvästit Emilia-Romagnalle ja suuntaat pohjoiseen, kohti Gardajärveä. Kolmas hotellisi sijaitsee Lombardian hallintoalueella, Solferinon kylässä. Siirtyessäsi alueelta toiselle huomaat myös hienovaraiset erot paikallisessa ruokakulttuurissa. Täällä riisiruoa… Lue lisää

Albergo La Spia d'Italia  tai vastaava

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi VW Polo tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Lisätietoa aktiviteeteista

Tarkemmat tiedot paketin hintaan kuuluvista aktiviteeteista saat hotelleistasi. Vierailut tehdään omatoimisesti.

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien aktiviteettien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä

Pysäköinti

Kaikissa matkan hotelleissa on tarjolla maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen