Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Perheen kanssa mökkeilyä Saarijärvellä

 • Viikonloppumatkat
hinta alkaen € 89,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä porukalla hauska mökkiloma Saarijärvellä! Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen jopa 5 hengelle Ahvenlampi Campingin Superior-mökissä, pyyhkeet, liinavaatteet ja leirintäalueen palveluiden käytön.

Keski-Suomen sydämessä sijaitseva idyllinen Saarijärvi on mitä mainioin kohde koko perheen lomareissulle. Saarijärvi on näpsäkän ajomatkan päässä joka puolelta Suomea, ja perillä lomalaisia odottaa paljon hauskaa tekemistä. Yöt vietetään supisuomalaiseen tapaan leirintämökissä, ja päivällä voi suunnata vaikkapa ihastelemaan vekkuleita eläimiä Ähtäri Zoohon, grillailemaan makkaraa mökin pihalle tai tutustumaan lähialueen luontoon. Tule nauttimaan Järvi-Suomen ainutlaatuisesta kauneudesta!

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yön majoituksen Ahvenlampi Campingin Superior-mökissä
 • Pyyhkeet ja liinavaatteet
 • Leirintäalueen palveluiden käyttö
Aktiviteetteja Saarijärven ympäristössä

Saarijärvi ja sen ympäristö tarjoaa luontoelämyksiä, hauskoja aktiviteetteja ja ihanaa yhdessäoloa. Alueelta löydät niin patikointireittejä, koko perheen aktiviteetteja kuin rentoutumismahdollisuuksiakin. Noin 30 kilometrin päässä Ahvenlammesta sijaitsevassa Pyhä-Häkin kansallispuistossa 400 vuotta vanhojen ikihonkien ja ikiaikaisen aarniometsinen keskellä samoillessa rauhoittuu koko keho ja mieli. Summassaaressa sen sijaan on tehty kivikautisia arkeologisia löytöjä, joihin voit käydä tutustumassa Kivikauden kylässä, joka on Suomen vanhin ja laajin esihistoriakohde. Kivikauden kylän ympäristöstä löydät myös viihtyisiä luontopolkuja.

Vuonna 1976 avattu Ähtäri Zoo on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Eläinpuiston ensimmäinen eläin oli aikanaan Köpi-hirvi, mutta nykyään puistossa on yli 50 eri eläinlajia, joista tunnettuja ovat erityisesti karhut. Perustamisesta lähtien Ähtärin eläinpuiston tavoitteena on ollut rakentaa eläimille tilavat ja luonnolliset elinolosuhteet, minkä vuoksi puistossa on ensisijaisesti vain pohjoisen pallonpuoliskon havumetsävyöhykkeen lajeja.

Ahvenlampi Camping

 • Hotelli
 • Saarijärvi-Viitasaari, Suomi
Camping

Ahvenlampi Camping on luonnonkaunis ja rauhallinen leirintäalue Ahvenlammen rannalla Saarijärvellä. Alue tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen mukavaan puuhaan: pulahda Ahvenlammen veteen miellyttävältä uimarannalta, nappaa järven suurin vonkale kalareissulla, anna mielesi levätä patikkaretkellä ympäri Ahvenlammen alueen, nauti järviseudusta veneillen tai meloen taikka tutustu lähialueisiin polkupyörän selässä. Iltasella rantasauna kutsuu lomalaisia, ja saunomisen jälkeen makuhermoja voi hemmotella perisuomalaiseen tapaan grilliherkuilla upeassa järvimaisemassa. Leirintäalueella on lisäksi muun muassa elintarvikemyyntiä, anniskeluoikeudet ja pyykinpesumahdollisuus.

Lue lisää
Superior Cottage

Superior-mökki

5 aikuista majoitustyypissä huone

Ahvenlampi Campingissa majoitut mukavissa noin 36 m² kokoisissa hirsimökeissä, joihin mahtuu jopa viisi yöpyjää. Mökeissä on hyvin varusteltu keittiö, oma sauna sekä suihku ja wc. Makuutilat ovat mukavasti parvella, ja liinavaatteet sisältyvät tarjoukseen. Nautiskele aamukahvit mökin terassilla, pulahda aamu-uinnille Ahvenlampeen ja lähde tutkimaan alueen kiinnostavaa tarjontaa. Uimarantaan on mökiltä vain 20 metrin matka, ja lähistöltä löydät myös grillipaikan.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Loppusiivous
 • Kuljetukset paikan päälle
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Yhteistyökumppanin ehdot

TravelBird toimii matkatoimistona yhteistyökumppanille Ahvenlampi Camping Oy. Olet suorassa sopimuksessa yhteistyökumppanin Ahvenlampi Camping Oy kanssa. TravelBirdin varausehtoja (B) ja matkustusehtoja sovelletaan tähän tarjoukseen. Kokonaissumma palautetaan, jos varaus on peruutettu ennen 2 päivää ennen matkustuspäivää. Summaa ei palauteta jos peruutus on tehty tämän ajan jälkeen.

Hinta

Per mökki

Huonekapasiteetti

Enintään viisi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman mökin.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % ilmoitetusta hinnasta. Hinta perustuu kahteen matkustavaan henkilöön.

Lapsialennukset

Hotellissa ei ole lapsialennuksia, sillä matkan hinta on mökkikohtainen. Tämä tarkoittaa sitä, että mökin hinta on sama majoittujien lukumäärästä huolimatta.

Esteettömyys

Ahvenlampi Campingin ympäristö ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Ruoka ja juoma

Leirintäalueella on hyvät keitto- ja grillausmahdollisuudet sekä keskiolutoikeudet

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Lisätietoa varauksesta

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki matkaasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Ahvenlampi Camping on luonnonkaunis ja rauhallinen leirintäalue Ahvenlammen rannalla Saarijärvellä. Helsinkiin on matkaa 340 kilometriä, Tampereelle 202 kilometriä, Vaasaan 212 kilometriä ja Jyväskylään 73 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen