Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Seitsemän kukkulan Lissabon

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Lissabon
Uusi
hinta alkaen € 299,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu hurmaavaan mukulakivikatujen ja katedraalien täyttämään Lissaboniin hotellin, aamiaisten, lentojen ja opastetun kävelykierroksen kera.

Jos kaipaat lyhyttä lomaa arjesta, suuntaa Lissabonin lempeään syleilyyn. Rooman tavoin myös Lissabon on perustettu seitsemän kukkulan alueelle ja kauniisti kumpuileva maisema antaakin kaupungille sen ainutlaatuisen ilmeen, puhumattakaan Lissabonin upeasta arkkitehtuurista ja kaupunkia reunustavasta Tajo-joen rannasta. Portugalin miellyttävä merellinen ilmasto tekee Lissabonista loistavan ympärivuotisen vierailukohteen, sillä keskilämpötilat pysyttelevät talvellakin yli kymmenessä asteessa. Kaupungin tunnelman kruunaa paikallisten rento ja välitön elämänasenne – täällä viihdyt kuin kotonasi!

Tarjous sisältää
 • Aamiaiset
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Hotel Travel Parkissa
 • Meno-paluulennot Helsinki–Lissabon
Kutsuva Lissabon

Pieni Lissabon on täynnä nähtävää, museoita, viehättäviä pikkukatuja ja historian palasia. Kaupunki tuhoutui lähes kokonaan maanjäristyksessä ja järistystä seuranneissa tsunamissa ja tulipaloissa vuonna 1775. Järistys tunnettiin Suomessa asti ja Atlantin toisella puolella, Brasiliassa, pian järistyksen jälkeen tuhoa tehneiden hyökyaaltojen arvellaan olleen saman maanjäristyksen aikaansaannosta. Valtavan maanjäristyksen vaikutukset jättivät jälkensä historialliseen kaupunkiin ja suuri osa Lissabonista onkin jälleenrakennettu järistyksen jälkeen. Muutamia järistyksestä selvinneitäkin maamerkkejä kaupungissa on yhä, kuten aina 1000-luvulle historiallaan ylettyvä Pyhän Yrjänän linnoitus, Castelo de São Jorge. Myös Mosteiro dos Jerónimos -luostarin rakennustyöt alkoivat jo 1500-luvulla ja luostari ympäröivine museoineen on ehdoton vierailukohde. Kannattaa myös tehdä retki noin kymmenen kilometrin päässä Lissabonin keskustasta sijaitsevaan Belémin kaupunginosaan ja vierailla Belémin kuuluisassa tornissa, joka satojen vuosien ajan valvoi Lissaboniin meriteitse saapuvaa liikennettä tärkeänä osana kaupungin puolustusta. Vastaa siis Lissabonin kutsuun ja lähde tutustumaan tähän Euroopan pieneen jättiläiseen!

Hotel Travel Park Lisbon

 • Hotelli
 • Lissabon, Portugali
lobby

Hotel Travel Park on pieni, viihtyisä hotelli aivan Lissabonin keskustan tuntumassa. Hotellissa on 24-tuntinen vastaanotto, terassi ja maksuton Wi-Fi. Baarista voit ostaa juomia, pientä naposteltavaa ja välipaloja. Aamusi alkavat runsaalla aamiaisbuffetilla.

 • +4
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

Mukavat huoneet on sisustettu ajattomaan tyyliin. Varusteluun sisältyy istuma-alue, televisio ja ilmastointi. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

room

Yhden hengen huone

Mukavat huoneet on sisustettu ajattomaan tyyliin. Varusteluun sisältyy istuma-alue, televisio ja ilmastointi. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Opastettu kävelykierros Lissabonissa

Toisen matkapäiväsi aamuna lähdet tutustumaan Lissabonin nähtävyyksiin, historiaan ja kulttuuriin ammattitaitoisen paikallisoppaan kanssa. Kierros alkaa Rossio-aukiolta, joka on ollut keskeinen kokoontumispaikka kaupungissa aina keskiajalta lähtien. Kauniiden rakennusten ympäröimältä aukiolta siirrytään läheiselle Restauradores-aukiolle, jonka keskellä seisoo valtava obeliski muistomerkkinä Portugalin itsenäistymiselle Espanjasta vuonna 1640. Aukion laidalla hehkuu upean vaaleanpunaisena kaunis Fozin palatsi sekä portugalilaisen art decon helmi, Edenin teatteri. Aukiolta lähtee myös Lissabonin pääkatu, Avenida da Liberdade.

Carmo-aukiolla kuulet enemmän Portugalin neilikkavallankumouksesta, jonka seurauksena Portugalin diktatuurihallinto kaatui vuonna 1974 juuri tällä paikalla. Aukiolla sijaitsee myös Carmon entinen luostari ja luostarin tuhoutuneen kirkon rauniot. Carmo-aukiolta kävelykierros kulkee sitä ympäröivän Chiadon kaupunginosan halki. Tämän aristokraattisen alueen vanhat kahvilat, putiikit, teatterit ja kirjakaupat hurmaavat sinut tutustuessasi alueeseen, kunnes hyppäät kyytiin yhteen Lissabonin kuuluisista vintage-raitiovaunuista.

Raitiovaunu kuljettaa sinut Alfamaan, yhteen Lissabonin vanhimmista kaupunginosista. Kuljeskelet sen pienten aukioiden, kääntyilevien katujen ja kujien halki, sekä tutustut fadoon, täällä syntyneeseen portugalilaiseen musiikkityyliin. Opit fadon historiasta ja näet joitakin alueen kätketyistä fado-ravintoloista, joissa voit nauttia herkullisesta portugalilaisesta ruoasta ja haikeista fadon sävelistä. Lopuksi pääset vielä ihailemaan Lissabonin kaunista katedraalia ja päätät kierroksesi Praça do Comércio -aukiolle, jota ympäröivissä hallintorakennuksissa säänneltiin pitkään kaupungin tulli- ja satama-aktiviteetteja. Tämä kierros on täydellinen tapa tutustua kaikkiin Lissabonin keskeisimpiin nähtävyyksiin ja niiden historiaan. Kierrokselta löydät taatusti myös ne kaupungin mielenkiintoisimmat paikat, joissa haluat seuraavien lomapäiviesi aikana vierailla.

Kierros alkaa toisen lomapäiväsi aamuna klo 10.00 Lissabonin keskustasta. Opastus on englanniksi ja kierros kestää noin 3,5 tuntia.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 1,00 € per henkilö ja yö
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–12 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pinnasänky

Pinnasänky on lainattavissa hotellilta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Esteettömyys

Hotellissa on saatavilla myös esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikit

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Opastetun kierroksen ehdot

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvän kävelykierroksen ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Travel Park sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Lissabonin lentokentästä. Kaupungin keskustan nähtävyydet ovat pääosin noin 1–2 kilometrin etäisyydellä hotellista. Lähimmät linja-auto- ja metropysäkit ovat muutaman sadan metrin etäisyydellä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen