Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Seitsemän kukkulan Lissabon

 • Kaupunkilomat
 • Lissabon
hinta alkaen € 459,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kaipasitpa sitten tuoretta kohdetta kesän jatkeeksi tai talven pimeyteen, Lissabon on varma valinta! Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Travel Parkissa aamiaisilla, meno-paluulennot Lissaboniin, opastettu kävelykierros Lissabonissa ja käsimatkatavara.

Jos kaipaat lyhyttä lomaa arjesta, suuntaa Lissabonin lempeään syleilyyn. Rooman tavoin myös Lissabon on perustettu seitsemän kukkulan alueelle ja kauniisti kumpuileva maisema antaakin kaupungille sen ainutlaatuisen ilmeen, puhumattakaan Lissabonin upeasta arkkitehtuurista ja kaupunkia reunustavasta Tajo-joen rannasta. Portugalin miellyttävä merellinen ilmasto tekee Lissabonista loistavan ympärivuotisen vierailukohteen, sillä keskilämpötilat pysyttelevät talvellakin yli kymmenessä asteessa. Kaupungin tunnelman kruunaa paikallisten rento ja välitön elämänasenne – täällä viihdyt kuin kotonasi!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lissaboniin (kaikki mahdolliset lentokentät löydät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Travel Parkissa
 • Opastettu kävelykierros Lissabonissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Kutsuva Lissabon

Pieni Lissabon on täynnä nähtävää, museoita, viehättäviä pikkukatuja ja historian palasia. Kaupunki tuhoutui lähes kokonaan maanjäristyksessä ja järistystä seuranneissa tsunamissa ja tulipaloissa vuonna 1775. Järistys tunnettiin Suomessa asti ja Atlantin toisella puolella, Brasiliassa, pian järistyksen jälkeen tuhoa tehneiden hyökyaaltojen arvellaan olleen saman maanjäristyksen aikaansaannosta. Valtavan maanjäristyksen vaikutukset jättivät jälkensä historialliseen kaupunkiin ja suuri osa Lissabonista onkin jälleenrakennettu järistyksen jälkeen. Muutamia järistyksestä selvinneitäkin maamerkkejä kaupungissa on yhä, kuten aina 1000-luvulle historiallaan ylettyvä Pyhän Yrjänän linnoitus, Castelo de São Jorge. Myös Mosteiro dos Jerónimos -luostarin rakennustyöt alkoivat jo 1500-luvulla ja luostari ympäröivine museoineen on ehdoton vierailukohde. Kannattaa myös tehdä retki noin kymmenen kilometrin päässä Lissabonin keskustasta sijaitsevaan Belémin kaupunginosaan ja vierailla Belémin kuuluisassa tornissa, joka satojen vuosien ajan valvoi Lissaboniin meriteitse saapuvaa liikennettä tärkeänä osana kaupungin puolustusta. Vastaa siis Lissabonin kutsuun ja lähde tutustumaan tähän Euroopan pieneen jättiläiseen!

Hotel Travel Park Lisbon

 • Hotelli
 • Lissabon, Portugali
lobby

Hotel Travel Park on pieni, viihtyisä hotelli aivan Lissabonin keskustan tuntumassa. Hotellissa on 24-tuntinen vastaanotto, terassi ja maksuton Wi-Fi. Baarista voit ostaa juomia, pientä naposteltavaa ja välipaloja. Aamusi alkavat runsaalla aamiaisbuffetilla.

 • +4
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat huoneet on sisustettu ajattomaan tyyliin. Varustukseen kuuluu istuma-alue, televisio ja ilmastointi. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

room

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Mukavat huoneet on sisustettu ajattomaan tyyliin. Varustukseen kuuluu istuma-alue, televisio ja ilmastointi. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Opastettu kävelykierros Lissabonissa

Toisen matkapäiväsi aamuna lähdet tutustumaan Lissabonin nähtävyyksiin, historiaan ja kulttuuriin ammattitaitoisen paikallisoppaan kanssa. Kierros alkaa Rossio-aukiolta, joka on ollut keskeinen kokoontumispaikka kaupungissa aina keskiajalta lähtien. Kauniiden rakennusten ympäröimältä aukiolta siirrytään läheiselle Restauradores-aukiolle, jonka keskellä seisoo valtava obeliski muistomerkkinä Portugalin itsenäistymiselle Espanjasta vuonna 1640. Aukion laidalla hehkuu upean vaaleanpunaisena kaunis Fozin palatsi sekä portugalilaisen Art Decon helmi, Edenin teatteri. Aukiolta lähtee myös Lissabonin pääkatu, Avenida da Liberdade.

Carmo-aukiolla kuulet enemmän Portugalin neilikkavallankumouksesta, jonka seurauksena Portugalin diktatuurihallinto kaatui vuonna 1974 juuri tällä paikalla. Aukiolla sijaitsee myös Carmon entinen luostari ja luostarin tuhoutuneen kirkon rauniot. Carmo-aukiolta kävelykierros kulkee sitä ympäröivän Chiadon kaupunginosan halki. Tämän aristokraattisen alueen vanhat kahvilat, putiikit, teatterit ja kirjakaupat hurmaavat sinut tutustuessasi alueeseen, kunnes hyppäät kyytiin yhteen Lissabonin kuuluisista vintage-raitiovaunuista.

Raitiovaunu kuljettaa sinut Alfamaan, yhteen Lissabonin vanhimmista kaupunginosista. Kuljeskelet sen pienten aukioiden, kääntyilevien katujen ja kujien halki, sekä tutustut fadoon, täällä syntyneeseen portugalilaiseen musiikkityyliin. Opit fadon historiasta ja näet joitakin alueen kätketyistä fado-ravintoloista, joissa voit nauttia herkullisesta portugalilaisesta ruoasta ja haikeista fadon sävelistä. Lopuksi pääset vielä ihailemaan Lissabonin kaunista katedraalia ja päätät kierroksesi Praça do Comércio -aukiolle, jota ympäröivissä hallintorakennuksissa säänneltiin pitkään kaupungin tulli- ja satama-aktiviteetteja. Tämä kierros on täydellinen tapa tutustua kaikkiin Lissabonin keskeisimpiin nähtävyyksiin ja niiden historiaan. Kierrokselta löydät taatusti myös ne kaupungin mielenkiintoisimmat paikat, joissa haluat seuraavien lomapäiviesi aikana vierailla.

Kierros alkaa toisen lomapäiväsi aamuna kello 10.00 Lissabonin keskustasta. Opastus on englannin kielellä ja kierros kestää noin 3,5 tuntia.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
1 arvostelu
TravelBirdin matkailijoiden kirjoittama
Lue arvioita
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 1,00 € per henkilö ja yö
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 1,00 per henkilö per yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Opastetun kierroksen ehdot

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvän kävelykierroksen ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Lissabonin lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometrin etäisyydellä Hotel Travel Parkista. Hotellille pääset helpoiten linja-autolla, jotka lähtevät hieman lentokentän ulkopuolelta. Matka hotellin lähimmälle Av. Alm. Reis/marques da Silva -pysäkille kestää noin 15 minuuttia. Pysäkiltä on n. 200 metrin kävelymatka Hotel Travel Parkiin. Taksi lentokentältä hotellille maksaa noin 15,00 €. Varmista kuitenkin, että taksamittari on käytössä eikä siinä ole saldoa ennen kyytiin nousemista.

Huonekapasiteetti

Yhden hengen huoneessa enintään 1 aikuinen.
Kahden hengen huoneessa enintään 3 henkilöä.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
Yli 13-vuotias majoittuu kolmantena henkenä alennettuun hintaan ja maksaa lennoista täyden hinnan.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Pinnasänky on lainattavissa hotellilta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Halutessasi voit myös ottaa mukaan oman pinnasängyn. Ilmoitathan kuitenkin asiasta asiakaspalveluumme etukäteen.

Yksin matkustavat

Hotellissa on saatavilla myös yhden hengen huoneita.

Esteettömyys

Hotellissa on saatavilla myös esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hissi

Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ravintola

Hotellissa on baari sekä aamiaistarjoilu.

Internet

Hotellin alueella on maksuton Wi-Fi.

Tietoa kohteesta

Lissabon on Portugalin pääkaupunki ja siellä asuu noin 507 000 henkeä.

Portugalissa puhutaan portugalia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Lissabonin lentokenttä 6 km
Castelo de São Jorge 2 km
Mosteiro dos Jerónimos 8 km
Alfaman kaupunginosa 2,2 km

Liikkuminen kohteessa

Lissabonin raitiovaunu- ja linja-autoliikenne palvelevat päiväaikaan matkailijan tarpeita melko hyvin. Lissabonin julkisen liikenteen käyttämiseen suositellaan hankkimaan paikallinen 7 colinas -matkakortti, joka maksaa 0,50 € ja jolla voit matkustaa julksessa liikenteessä alennettuun hintaan. Kortin voit ostaa kaikilta metroasemilta, lehtikioskeista ja julkisen liikenteen (Carris) myyntipisteistä. Päivälippu, joka on voimassa kaikissa kaupungin julkisen liikenteen kulkuneuvoissa, maksaa 6,00 € vuorokaudessa, kun taas yksittäiset liput maksavat noin 1,40 €. Ilman matkakorttia voit ostaa yksittäisen lipun kuljettajalta, jolloin linja-autoliput ovat muutamia kymmeniä senttejä kalliimpia. Raitiovaunulipun hinta ilman matkakorttia on 2,85 €. Huomioithan, että linja-auto- ja raitiovaunulippu eivät kata vaihtoja, vaan jokaisen vaihdon yhteydessä on ostettava uusi lippu. Matkakortti on siis leimattava jokaisen kulkuneuvoon nousun yhteydessä.

Keskilämpötilat

Tammikuu +11 °C
Helmikuu +12 °C
Maaliskuu +14 °C
Huhtikuu +15 °C
Toukokuu +18°C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +23 °C
Syyskuu +23 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +12 °C

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugalin hintataso on yleisesti ottaen hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä Lissabonin hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 30,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,15 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 3,25 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Hotel Travel Park sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Lissabonin lentokentästä. Kaupungin keskustan nähtävyydet ovat pääosin noin 1–2 kilometrin etäisyydellä hotellista. Lähimmät linja-auto- ja metropysäkit ovat muutaman sadan metrin etäisyydellä.

1 arvostelu
TravelBirdin matkailijoiden kirjoittama
 • avatar
  Oikein hyvä
  • Matkustusajankohta maaliskuu 2018
  • 5 yötä
  • Ystävät

  Hyvä tosi siisti hotelli. Hyvä palvelu. Mahtavat nähtävyydet. Se päivä lippu joka maksoi n. 6.5 e on tosi hyvä, sillä voi todella matkustaa koko päivän raitiovaunulla, bussilla ja metrolla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen