Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Rento Bin El Ouidane ja vilkas Marrakech

 • Kiertomatkat
 • 5 tai 7 yötä
 • Marokko
hinta alkaen € 639,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde upealle kiertomatkalle nauttimaan Bin El Ouidanen leppoisasta tunnelmasta sekä maagisen Marrakechin ihmisvilinästä. Tarjoukseen sisältyy 3 yötä Bin El Ouidanessa sekä 2 tai 4 yötä Marrakechissa, aamiaiset, meno-paluulennot Marrakechiin, kaikki kuljetukset, kaksi retkeä sekä käsimatkatavara.

Eksoottinen Marokko kutsuu! Aloita kiertomatka suuntaamalla Bin El Ouidanen rauhalliseen syleilyyn. Rentoudu viihtyisän hotellin uima-altaalla, nauti herkullista marokkolaista ruokaa ja anna arkihuoltesi pyyhkiytyä pois. Pääset loman aikana myös kokeilemaan kajakkiretkeilyä Bin El Ouidanen kauniilla järvellä sekä patikoimaan kauniiseen luontoon. Rentouttavien lomapäivien jälkeen on aika suunnata kohti hurmaavaa Marrakechia, jossa sinua odottavat vilkkaat markkinat ja vanhankaupungin lumoava tunnelma. Osta rakkaimmillesi markkinoiden loputtomasta tarjonnasta upeat tuliaiset ja kotiinviemiset. Istahda alas nauttimaan kupillinen minttuteetä ja anna Marrakechin ainutlaatuisen tunnelman tehdä sinuun lähtemätön vaikutus.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Marrakechiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Bin El Ouidanessa (Widiane Resort & Spa)
 • 2 tai 4 yön majoitus Marrakechissa (Riad Shaloma tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma molemmilla hotelleilla
 • 2 tunnin patikointiretki Bin El Ouidanessa
 • 2 tunnin kajakkiretki Bin El Ouidanessa
 • Vapaa pääsy kylpyläosastolle ja kuntosalille Widiane Resort & Spa -hotellilla
 • 20 % alennus juomista Widiane Resort & Spa -hotellin baarissa
 • Romanttinen illallinen kahdelle
 • Pullollinen vettä
 • Marrakechin kartta
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 3: Bin El Ouidane

Kiehtova Marokon kiertomatka voi alkaa! Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka pitelee nimelläsi varustettua TravelBird-kylttiä. Pääset kuljetuksella suoraan Atlasvuoriston tuntumassa sijaitsevaan Bin El Ouidaneen, jossa sinua odottaa mukava hotellisi. Luvassa on lepoa ja rentoutumista, mu… Lue lisää

Widiane Resort

Päivä 4 & 5: Maaginen Marrakech (7 yön kiertomatkalla päivät 4–7)

Bin El Ouidanessa vietettyjen rentojen päivien jälkeen on aika suunnata kohti mausteisten tuoksujen ympäröimään Marrakechiin. Kaupungissa pääset tutustumaan marokkolaiseen kulttuuriin ja tapoihin kiertelemällä vilkkailla markkinoilla. Maistele makeaa teetä ja mausteisia ruokia sekä anna markkino… Lue lisää

Riad Shaloma  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Voit osallistua lisävalintaisille retkille haluamanasi päivänä, sillä niitä järjestetään joka päivä. Retkiin ei sisälly lounasta.

 • Essaouira: Retki Essaouiran merelliseen rantakaupunkiin alkaa klo 8.00. Pääset päiväretken aikana ihastelemaan kaupungin vanhaa arkkitehtuuria ja ainutlaatuista tunnelmaa. Retki kestää yhteensä 8 tuntia.
 • Ouzoudin vesiputoukset: Vietä päivä Pohjois-Afrikan kauneimmilla vesiputouksilla, jotka sijaitsevat Ouzoudin kaupungissa noin 150 kilometrin päässä Marrakechista. Retki alkaa klo 8.00 ja kestää yhteensä 8 tuntia.
 • Ourika-laakso: Päiväretki 75 kilometrin päässä Marrakechista sijaitsevaan Ourika-laaksoon on kokemisen arvoinen. Matka laaksoon kulkee halki upeiden maisemien ja ohi tunnelmallisten kylien. Retki alkaa klo 9.00 ja kestää noin 8 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 4,00 € per henkilö ja yö Bin El Ouidanessa
 • Turistivero 2,50 € per henkilö ja yö Marrakechissä
 • Juomarahat oppaalle/kuljettajalle
 • Turistivero € 4,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 6-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

Valitettavasti matka on tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–6-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Esteetömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi varausvaiheessa kuljettajan yhteydenottoa varten. Kuljettaja odottaa sinua lentokentällä. Tunnistat hänet TravelBird-kyltistä.

Rokotukset

Matkustaessasi Marokkoon, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Marokkoon.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Aikaero

Kesäisin: -2 tuntia
Talvisin: -1 tunti

Marokon rahayksikkö

Marokossa käytetään valuuttana Marokon dirhamia. 1,00 € on noin 10,60 dirhamia. Maassa yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortti käy maksuvälineenä suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että maassa on tinkimiskulttuuri. Yleensä pyydetystä hinnasta saadaan tingittyä noin 30–40 %.

Marokon hintataso

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,80 €
Paikallinen olut ravintolassa (0,5 litraa) noin 2,30 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Lippu linja-autoon tai metroon noin 0,40 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 0,65 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Marokon ilmasto

Marokon sää on sekoitus Välimeren ilmastoa ja aavikkosäätä. Aurinko lämmittää maata tasaisesti koko vuoden ja auringonpaistettakin riittää Marokossa tasaisesti vuoden ympäri. Marokko on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä.

Hyvä tietää

Marokossa on hyvä kiinnittää huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Passi

Huomioithan, että passisi on oltava voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisestä

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavassa hotellissa, niin majoituksesi on alkuperäisen hotellisi lähialueella joko saman tasoisessa tai hieman paremmassa hotellissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikastasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen