• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Rento Bin El Ouidane ja vilkas Marrakech

Kiertomatkat 5 tai 7 yötä Marokko

per henkilö alkaen € 649,00
perustuen 2 henkilöön

Lähde upealle kiertomatkalle nauttimaan Bin El Ouidanen leppoisasta tunnelmasta sekä maagisen Marrakechin ihmisvilinästä. Tarjoukseen sisältyy 3 yötä Bin El Ouidanessa sekä 2 tai 4 yötä Marrakechissa, aamiaiset, meno-paluulennot Marrakechiin, kaikki kuljetukset, kaksi retkeä sekä käsimatkatavara.

Eksoottinen Marokko kutsuu! Aloita kiertomatka suuntaamalla Bin El Ouidanen rauhalliseen syleilyyn. Rentoudu viihtyisän hotellin uima-altaalla, nauti herkullista marokkolaista ruokaa ja anna arkihuoltesi pyyhkiytyä pois. Pääset loman aikana myös kokeilemaan kajakkiretkeilyä Bin El Ouidanen kauniilla järvellä sekä patikoimaan kauniiseen luontoon. Rentouttavien lomapäivien jälkeen on aika suunnata kohti hurmaavaa Marrakechia, jossa sinua odottavat vilkkaat markkinat ja vanhankaupungin lumoava tunnelma. Osta rakkaimmillesi markkinoiden loputtomasta tarjonnasta upeat tuliaiset ja kotiinviemiset. Istahda alas nauttimaan kupillinen minttuteetä ja anna Marrakechin ainutlaatuisen tunnelman tehdä sinuun lähtemätön vaikutus.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Marrakechiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Bin El Ouidanessa (Widiane Resort & Spa)
 • 2 tai 4 yön majoitus Marrakechissa (Riad Shaloma tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma molemmilla hotelleilla
 • 2 tunnin patikointiretki Bin El Ouidanessa
 • 2 tunnin kajakkiretki Bin El Ouidanessa
 • Vapaa pääsy kylpyläosastolle ja kuntosalille Widiane Resort & Spa -hotellilla
 • 20 % alennus juomista Widiane Resort & Spa -hotellin baarissa
 • Romanttinen illallinen kahdelle
 • Pullollinen vettä
 • Marrakechin kartta
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 - 3: Bin El Ouidane

  Kiehtova Marokon kiertomatka voi alkaa! Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka pitelee nimelläsi varustettua TravelBird-kylttiä. Pääset kuljetuksella suoraan Atlasvuoriston tuntumassa sijaitsevaan Bin El Ouidaneen, jossa sinua odottaa mukava hotellisi. Luvassa on lepoa ja rentoutumista, mutta myös patikointia ja kajakkiretki. Tarjoukseen sisältyvällä patikointiretkellä pääset kahdeksi tunniksi oppaan kanssa kiertämään hotellin lähialueita. Voit valita patikointiretken vaativuustason vapaasti, joten voit nauttia rennosta kävelystä tai hieman vaativammasta maastosta sekä sopia retken ajankohdan paikan päällä.

  Tarjoukseen sisältyy myös kahden tunnin kajakkiretki järvellä. Voit valita retken ajankohdan vapaasti klo 8.00 ja 18.00 välisenä aikana. Pääset nauttimaan retken aikana Bin El Ouidanen kauniista järvimaisemista lipuessasi kajakilla eteenpäin.

  Aktiviteetit lisäävät lomaan mukavasti maustetta, mutta muista myös nauttia rennoista hetkistä uima-altaalle ja kylpyläosastolla sekä kuntosalilla, joihin sinulla on vapaa pääsy. Vietä kolmas iltasi Bin El Ouidanessa lepäillen ja voimia keräten, sillä seuraavana aamuna matka jatkuu kohti Marrakechia.

  Marrakesh Menara Airport -> Widiane Resort 198.8 km

  Pool

  Widiane Resort and Spa

  Hotelli Azilal Province, Marokko

  Viihtyisä hotelli sijaitsee Atlasvuoriston tuntumassa ja hemmottelee vierailijoitaan upealla luonnolla ja rauhallisella tunnelmalla. Hotellin uima-altaalta on upeat näkymät järvelle ja vuoristoon. Hotellin kylpyläosasto ja kuntosali ovat käytettävissäsi vapaasti. Voit rentoutua myös kylmän juoman äärellä hotellin baarissa.

  Lue lisää
 2. Päivä 4 & 5: Maaginen Marrakech (7 yön kiertomatkalla päivät 4–7)

  Bin El Ouidanessa vietettyjen rentojen päivien jälkeen on aika suunnata kohti mausteisten tuoksujen ympäröimään Marrakechiin. Kaupungissa pääset tutustumaan marokkolaiseen kulttuuriin ja tapoihin kiertelemällä vilkkailla markkinoilla. Maistele makeaa teetä ja mausteisia ruokia sekä anna markkinoiden hulinan viedä mennessään. Ota markkinahumusta kaikki irti, mutta suuntaa myös esimerkiksi Majorelle-puutarhan kasvien keskelle nauttimaan Marrakechin rauhallisemmasta puolesta.

  Mikäli kaipaat lomapäiviisi hieman ohjelmaa, niin voit varata jonkin lisävalintaisista retkistämme. Lähde esimerkiksi mukavalle päiväretkelle Ouzoudin vesiputouksille tai tutustumaan Essaouiran kauniiseen satamakaupunkiin. Voit myös viettää päivän retkeilemällä Ourikan laaksoon tai suuntaamalla Ouarzazaten kaupunkiin tutustumaan Gladiator-elokuvan kuvauspaikkoihin.

  Marrakechissa riittäisi nähtävää vaikka viikoksi, mutta tällä kertaa on aika heittää kaupungille haikeat hyvästit matkan viidentenä iltana, sillä seuraavana päivänä on aika suunnata kohti kotia. Mikäli olet 7 yön kiertomatkalla, niin pääset nauttimaan Marokon tunnelmasta vielä kahden päivän ajan.

  Riad Shaloma -> Marrakesh Menara Airport 8.2 km

  Hotel

  Riad Shalomatai vastaava

  Hotelli Marrakesh, Marokko

  Mukava hotelli sijaitsee vanhankaupungin muurien sisäpuolella aivan Marrakechin keskustassa. Bahian palatsi sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellita ja Djemaa el-Fnan markkinoille on 10 minuutin kävelymatka. Hotellilla on ravintola, 24-tuntinen vastaanotto ja maksuton Wi-Fi. Viihtyisissä kahden hengen huoneissa on ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja sekä maksuttomia kylpytuotteita.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

Voit osallistua lisävalintaisille retkille haluamanasi päivänä, sillä niitä järjestetään joka päivä. Retkiin ei sisälly lounasta.

 • Essaouira: Retki Essaouiran merelliseen rantakaupunkiin alkaa klo 8.00. Pääset päiväretken aikana ihastelemaan kaupungin vanhaa arkkitehtuuria ja ainutlaatuista tunnelmaa. Retki kestää yhteensä 8 tuntia.
 • Ouzoudin vesiputoukset: Vietä päivä Pohjois-Afrikan kauneimmilla vesiputouksilla, jotka sijaitsevat Ouzoudin kaupungissa noin 150 kilometrin päässä Marrakechista. Retki alkaa klo 8.00 ja kestää yhteensä 8 tuntia.
 • Ourika-laakso: Päiväretki 75 kilometrin päässä Marrakechista sijaitsevaan Ourika-laaksoon on kokemisen arvoinen. Matka laaksoon kulkee halki upeiden maisemien ja ohi tunnelmallisten kylien. Retki alkaa klo 9.00 ja kestää noin 8 tuntia.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 4,00 € per henkilö ja yö Bin El Ouidanessa
 • Turistivero 2,50 € per henkilö ja yö Marrakechissä
 • Juomarahat oppaalle/kuljettajalle
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 6-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

Valitettavasti matka on tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–6-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Esteetömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi varausvaiheessa kuljettajan yhteydenottoa varten. Kuljettaja odottaa sinua lentokentällä. Tunnistat hänet TravelBird-kyltistä.

Rokotukset

Matkustaessasi Marokkoon, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Marokkoon.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Aikaero

Kesäisin: -2 tuntia
Talvisin: -1 tunti

Marokon rahayksikkö

Marokossa käytetään valuuttana Marokon dirhamia. 1,00 € on noin 10,60 dirhamia. Maassa yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortti käy maksuvälineenä suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että maassa on tinkimiskulttuuri. Yleensä pyydetystä hinnasta saadaan tingittyä noin 30–40 %.

Marokon hintataso

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,80 €
Paikallinen olut ravintolassa (0,5 litraa) noin 2,30 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Lippu linja-autoon tai metroon noin 0,40 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 0,65 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Marokon ilmasto

Marokon sää on sekoitus Välimeren ilmastoa ja aavikkosäätä. Aurinko lämmittää maata tasaisesti koko vuoden ja auringonpaistettakin riittää Marokossa tasaisesti vuoden ympäri. Marokko on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä.

Hyvä tietää

Marokossa on hyvä kiinnittää huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Passi

Huomioithan, että passisi on oltava voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisestä

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä