Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Mahtava lasketteluloma Itävallassa

 • Talviurheilu
 • Fieberbrunn
hinta alkaen € 939,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Itävallan upeat alppimaisemat ja vauhdikkaat aktiviteetit lumen keskellä odottavat! Tarjoukseen sisältyy meno-paluulennot Müncheniin, 4 tai 7 yön majoitus Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunnissa****, puolihoito, vapaa pääsy hotellin kylpyläosastolle, hissilippu sekä käsimatkatavara.

Majesteettiset vuoristot, jalkojen alla narskuva lumi sekä raikas ilma takaavat rentouttavan loman. Tarjoukseen sisältyvän hissilipun ansiosta voit suunnata suoraan kohti rinteitä. Pääset nauttimaan vauhdin hurmasta viilettäessäsi alas rinteitä ja unohtamaan samalla kaikki arkihuolesi. Iltaisin sinua odottaa mukavalla hotellillasi vapaa pääsy kylpyläosastolle sekä maukas illallinen. Voiko olla mitään parempaa? On aika pakata talvivarusteet ja suunnata Alpeille!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 tai 7 yön majoitus Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunnissa****
 • Puolihoito (aamiaisbuffet, salaattibaari ja neljän ruokalajin illallinen, ei juomia)
 • Vapaa pääsy hotellin kylpyläosastolle
 • Hissilippu Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunnin hiihtokeskukseen
 • Sovittaessa maksuton kuljetus Fieberbrunnin juna-asemalta hotellille (otathan yhteyttä asiakaspalveluumme)
 • Käsimatkatavara
Loma Alpeilla

Itävallan Alpit tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia ja mahdollisuuden unohtumattomiin kokemuksiin. Alpit ovat erinomainen kohde aktiviteettilomalle, sillä täällä voit lasketella, lumilautailla, hiihtää ja kokeilla vaikka lumikengillä kävelemistä. Lumivuoriset huiput ja kauniit laaksot luovat olosuhteet, jotka sulattavat sydämet. Vuoristomaisemat tarjoavatkin oivat puiteet romanttiselle hiihtoreissulle sekä mukavalle koko perheenn laskettelulomalle. Joko lähdetään?

Austria Trend Alpine Resort

 • Hotelli
 • Fieberbrunn, Itävalta
Snow hotel

Alppien ja Pillerseen laakson ympäröimä hotelli tarjoaa mukavat puitteet talvilomailulle ja erinomaisen tukikohdan kesän aktiivilomalle. Hotellilta on suora pääsy Saalbach-Hinterglemm-Leopang-Fieberbrunnin hiihtokeskuksen rinteille. Hotellilla on noin 800 m² kylpyläosasto, jonka erilaiset saunat ja uima-allas kutsuvat rentoutumaan. Hotellilla on lisäksi ravintola, maksuton pysäköinti, 24-tuntinen vastaanotto sekä maksuton Wi-Fi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +12
Lue lisää
Classic room

Perhehuone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Perhehuoneeseen mahtuu kaksi aikuista ja kaksi 0–14-vuotiasta lasta. Mukavissa huoneissa on kylpyhuone, parveke, taulutelevisio, tallelokero, hiustenkuivaaja, maksuttomia kylpytuotteita, minibaari sekä maksuton Wi-Fi.

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Yhden hengen huoneessa majoittuu mukavasti yksi henkilö. Mukavissa huoneissa on kylpyhuone, taulutelevisio, hiustenkuivaaja, maksuttomia kylpytuotteita, minibaari sekä maksuton Wi-Fi.

Hiihtokeskus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Itävallassa sinua odottaa kerrassaan upea hiihtokeskus, joka sijaitsee Tirolin ja Salzburger Landin alueella silmiähivelevän kauniissa maisemissa. Hiihtokeskuksen rinteet tuntuvat jatkuvan loputtomiin ja takaavat mahtavat laskettelu- tai lumilautailuelämykset. Löydät hiihtokeskuksesta myös itsellesi sopivan rinteen, sillä tarjolla on niin helppoja, keskivaikeita kuin haastaviakin rinteitä. Tarjoukseen sisältyvän hissilipun ansiosta voit suunnata suoraan valitsemaasi rinteeseen. 4 yön matkalla saat 3 päivän hissilipun ja 7 yön matkalla saat 6 päivän hissilipun.

 • Rinteitä yhteensä: 270 km
 • Helppo rinne: 140 km
 • Keskivaikea rinne: 112 km
 • Vaativa rinne: 18 km
 • Hissejä: 71 kpl
 • Korkeus: 830–2096 metriä
Siirtyminen lentokentältä kohteeseen

Lentosi saapuvat Müncheniin, josta on hotellillesi noin 175 kilometriä. Voit vuokrata Münchenistä auton, jolla matka hotellille kestää noin 2 tuntia ja 20 minuuttia. Pääset hotellille Münchenistä myös junalla, jolloin matka kestää noin 4 tuntia. Huomioithan, että junayhteys ei välttämättä ole suora ja voit joutua vaihtamaan junaa useamman kerran. Jos saavut junalla, hotellisi järjestää sinulle maksuttoman kuljetuksen Fieberbrunnin juna-asemalta hotellille. Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme kuljetuksen järjestämiseksi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat
 • Turistivero 2,50 € per henkilö per yö
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista ja kaksi 0–14-vuotiasta lasta perhehuoneessa.
Enintään yksi henkilö yhden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa sylivauvan hinnan lennoista
2–5-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
6–14-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.
15–17-vuotias majoittuu 30 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.

Lapsialennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yhden hengen huoneita saatavilla

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.
Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Koirat ovat sallittuja 25,00 € lisämaksua vastaan per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Huomioithan myös, että mikäli koirasta ei ole ilmoitettu hotellille etukäteen, niin lisämaksu on 35,00 € per yö.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Kylpyläosasto

Voit käyttää vapaasti hotellin kylpyläosaston erilaisia saunoja ja päivittäin klo 7.30–21.00 avoinna olevaa uima-allasta. Saunojen tarkat aukioloajat saat tietää paikan päällä.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Puolihoito

Puolihoitoon sisältyy aamiaisbuffet, salaattibaari sekä neljän ruokalajin illallinen.

Hissilippu

4 yön matkalla saat 3 päivän hissilipun.
7 yön matkalla saat 6 päivän hissilipun.
Saat kupongin, jonka voit vaihtaa paikan päällä hissilipuksi. Tulosta kuponki ja ota se mukaasi matkalle.

Keskilämpötilat

Joulukuu -0,3 °C
Tammikuu -1,4 °C
Helmikuu +0,0 °C
Maaliskuu +4,1 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotelli sijaitsee kauniiden alppimaisemien ja Pillerseen laakson lomassa. Hotellilta on suora pääsy Saalbach-Hinterglemm-Leopang-Fieberbrunnin hiihtokeskuksen rinteille. Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 175 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen