Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Luonnonihmeitä Madeiralla ja Azoreilla

 • Kiertomatkat
 • Portugali
hinta alkaen € 2.049,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde ainutlaatuiselle kiertomatkalle Madeiralle ja Azoreille. Tarjoukseen sisältyy 7 tai 10 yön majoitus kahdessa eri hotellissa, aamiaiset, meno-paluulennot Funchaliin, kaksi päiväretkeä, maan sisäiset lennot sekä käsimatkatavara.

Portugalin paratiisisaaret odottavat sinua! Kiertomatkasi alkaa Madeiran vehreältä saarelta, joka tunnetaan osuvasti myös nimellä kukkien saari. Madeira on todellakin pullollaan toinen toistaan upeampia kukkia, kävelyreittejä ja näköalapaikkoja. Madeira houkuttelee vierailijoita ympäri vuoden myös ilmastollaan, sillä saaren lämpötilat ovat läpi vuoden mukavan lämpimiä, mutta eivät tukahduttavan kuumia. Vietä lomasi ensimmäiset päivät Funchalissa, joka on saaren viehättävä pääkaupunki. Madeiralla vietettyjen leppoisten päivien jälkeen on aika ottaa suunnaksi Atlantin valtamereltä löytyvä tyrmäävän kaunis Azorien saariryhmä, jonka vetovoima perustuu ehdottomasti sen ainutlaatuiseen luontoon. Löydät Azoreilta esimerkiksi pulppuavia kuumia lähteitä, kiehtovia kraaterijärviä ja silmiähivelevän kauniita vesiputouksia. Pakkaa siis laukkusi ja lähde luonnonihmeiden äärelle Portugalin paratiisisaarille!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Funchaliin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 tai 6 yötä Madeiralla (Hotel Alto Lido**** tai vastaava)
 • 3 tai 4 yötä Azoreilla (VIP Executive Azores Hotel**** tai vastaava)
 • Retki Porto Santon saarelle Madeiralla
 • Retki Lagoa das Sete Cidades ja Lagoa do Fogo -järville Azoreilla
 • Aamiaiset (varattavissa myös puolihoidolla)
 • Meno-paluulennot Madeiralta (Funchal) Azoreille (São Miguel)
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Kiertomatka upeissa maisemissa Madeiralla ja Azoreilla

Pohjois-Atlantilla sijaitseva Madeira hurmaa vierailijansa upealla luonnollaan, kauniilla rannoillaan ja hurmaavilla pikkukaupungeillaan. Nauti Madeiran luonnonkauneudesta ja kukkien loistosta sekä suuntaa Fuchalin tunnelmallisiin tavernoihin maistelemaan Madeira-viiniä. Pääset matkan aikana myös päiväretkelle Porto Santon viehättävälle saarelle, jonka paratiisirannat tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Madeiralla vietettyjen leppoisten päivien jälkeen matka jatkuu Azoreille. São Miguelin saarella sinua odottaa silmiähivelevän kauniit maisemat, upeat rannat ja vesiputoukset sekä miellyttävä ilmasto. Azoreilla pääset myös unohtomattomalle päiväretkelle São Miguelin saaren upeille järville. Kiertomatkasta näillä kuvankauniilla saarilla tulee ikimuistoinen!

Reitti

Päivä 1 - 3: Kukkien saari Madeira (10 yön matkalla päivät 1 - 4)

Tervetuloa kukkien saarelle! Laskeudeuttuasi Funchalin lentokentälle pääset kuljetuksella suoraan hotellillesi. Jätä matkatavarasi huoneeseesi ja lähde heti tutustumaan Madeiran upeaan tunnelmaan. Ihastele kukkien väriloistoa ja istahda tavernaan maistelemaan makeaa Madeira-viiniä. Muista kuiten… Lue lisää

Hotel Alto Lido

Päivä 4 - 6: Luonnonrauhaa Azoreilla (10 yön matkalla päivät 5 - 8)

Saavut Azoreiden pääsaarelle São Miguelille lentäen josta sinut kuljetetaan heti viihtyisälle hotellillesi. Rentoudu hetki hotellilla ja lähde sitten tutkimaan São Miguelin pääkaupunkia Ponte Delgadaa. Käy syömässä hyvin ja pienellä kävelyllä. Hyvin nukutun yön ja maukkaan aamupalan jälkeen on … Lue lisää

VIP Executive Azores Hotel

Päivä 7 & 8: Takaisin Madeiralle (10 yön matkalla päivät 9 - 11)

Ikimuistoinen kiertomatka on saavuttanut viimeisen etappinsa. Saavut Azoreilta takaisin Madeiran hurmaavaan pääkaupunkiin Funchaliin noin kaksi tuntia kestävän lennon jälkeen. Nauti vielä viimeisen kerran Madeiran upeasta saaresta. Rentoudu hotellilla, käy leppoisalla kävelyllä ja nuuhki kukkien… Lue lisää

Hotel Alto Lido
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Check-in

Hotel Alto Lido klo 14.00
VIP Executive Azores Hotel klo 14.00

Check-out

Hotel Alto Lido klo 12.00
VIP Executive Azores Hotel klo 12.00

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen. Saat tietää hotellin viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Hotelli Alto Lido on remontissa vuoden 2017 marraskuusta vuoden 2018 maaliskuuhun asti. Majoitus on tällä aikavälillä vastaavassa hotellissa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista kahden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen

Lapsialennukset

Hotellilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi. Hotel Alto Lidossa maksuton Wi-Fi on käytettävissä yleisissä tiloissa.

Kuljetukset

Saat viimeistään viikkoa ennen matkaa lentokenttäkuljetuksiin liittyvän kupongin, jossa on lisätietoa kuljetuksista. Kupongissa kerrotaan muun muassa missä tapaat kuljettajan. Muistathan ottaa kupongin mukaan matkalle.

Retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 30,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,15 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 3,25 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat Madeiralla

Tammikuu +15,8 °C
Helmikuu +15,7°C
Maaliskuu +16,0°C
Toukokuu +17,8 °C
Kesäkuu +19,5 °C
Heinäkuu +21,2 °C
Elokuu +22,3 °C
Syyskuu +22,1 °C
Lokakuu +20,7 °C
Marraskuu +18,6 °C
Joulukuu +16,7 °C

Keskilämpötilat Azoreilla

Tammikuu +14,4 °C
Helmikuu +13,9 °C
Maaliskuu +14,2 °C
Toukokuu +16,5 °C
Kesäkuu +18,9 °C
Heinäkuu +21,3 °C
Elokuu +22,3 °C
Syyskuu +21,3 °C
Lokakuu +18,9 °C
Marraskuu +16,8 °C
Joulukuu +15,4 °C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen