• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Vietnam ja Kambodža kiertomatkalla

Kiertomatkat 16 yötä Vietnam, Kambodža

per henkilö alkaen € 1.519,00
perustuen 2 henkilöön

Lähde unohtumattomalle kiertomatkalle Vietnamiin ja Kambodžaan. Tarjoukseen sisältyy menolento Ho Chi Minh Cityyn ja paluulento Siem Reapista, 14 yön majoitus, aamiaiset, 4 retkeä, kaikki kuljetukset sekä käsimatkatavara.

Kaipaatko vaihtelua arkeesi? Jos vastaus on kyllä, niin lähde kiehtovalle kiertomatkalle Vietnamiin ja Kambodžaan. Matkan aikana näet toinen toistaan hurmaavampia Mekong-joen varrella sijaitsevia kaupunkeja. Vietnamissa pääset maistelemaan herkullisia ruokia katukojuista Ho Chi Minh Cityn sykkeessä, tutustumaan kelluviin markkinoihin Can Thossa ja maistelemaan eksoottisian hedelmiä Chau Docin kaupungissa. Koe Kambodžan pääkaupungin Phnom Penhin eläväinen tunnelma, majoitu paikallisten luona Koh Trongin saarella, ihaile Mekong-jokea Kratiessa ja lumoudu Siem Reapin lähellä sijaitsevan Angkor Watin temppelialueen kauneudesta. Tarjoukseen sisältyvät neljä erilaista retkeä takaavat myös, että saat lomastasi kaiken mahdollisen irti. Luvassa on ikimuistoinen seikkailu!

Tarjous sisältää
 • Menolento Ho Chi Minh Cityyn (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Paluulento Siem Reapista
 • 3 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Liberty Hotel Saigon Parkview)
 • 2 yön majoitus Can Thossa (Saigon Can Tho Hotel)
 • 1 yön majoitus Chau Docissa (Chau Pho Hotel)
 • 2 yön majoitus Phnom Penhissa (Cardamom Hotel)
 • 1 yön majoitus Koh Trongissa paikallisten majoittamana
 • 1 yön majoitus Kratiessa (Mekong Dolphin Hotel)
 • 4 yön majoitus Siem Reapissa (Claremont Angkor)
 • Aamiaiset
 • Retki Mekong-joen suistoalueelle (päivä 4)
 • Retki Cai Rangin kelluville markkinoille (päivä 5)
 • Pyöräretki Koh Trongin saarella (päivä 9)
 • Opastettu kierros Angkor Watin temppelialueella (päivä 12)
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 - 3: Ho Chi Minh City

  Tervetuloa Ho Chi Minh Cityyn! Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka pitelee TravelBird-kylttiä. Pääset kuljetuksella suoraan ensimmäiselle hotellillesi. Jätä matkatavarasi huoneeseesi ja lähde heti tutustumaan Ho Chi Minh Cityn vilkkaaseen elämänmenoon. Maistele paikallisia herkkuja ruokakojuista ja istahda alas katselemaan ihmisvilinää. Voit myös osallistua matkasi toisena päivänä vapaavalintaiselle retkelle, jolla pääset tutustumaan Cao Dain värikkääseen temppeliin sekä Cu Chin tunneleihin. Kaupunkiin on toki helppoa tutustua myös omatoimisesti. Kaupunki on kiehtova sekoitus pilvenpiirtäjiä ja siirtomaatyylistä arkkitehtuuria. Lähde kävelylle katselemaan katujen ihmisvilinää ja suuntaa esimerkiksi Ben Thanhin markkinoille, jotka ovat kaupungin suurimmat. Neljäntenä lomapäivänäsi on aika jatkaa kiertomatkaa.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Saigon Parkview

  Hotelli Hồ Chí Minh, Vietnam

  Aiemmin Liberty 4 Hotel Saigonin nimellä kulkenut hotelli sijaitsee kaupungissa keskeisellä paikalla, ja voitkin kätevästi käydä tutkimassa kaikkia kaupungin parhaita paloja keskeisestä tukikohdasta käsin. Hotelli sijaitsee kaupungin puistojen läheisyydessä, ja alue on suosittua erityisesti turistien ja reppumatkailijoiden keskuudessa. Pääset majoittumaan ylellisessä Deluxe-huoneessa, joka sisältää parvekkeen, ilmastoinnin, tallelokeron, kaapelitelevision sekä maksuttoman Wi-Fin.

  Lue lisää
 2. Päivä 4 & 5: Can Tho

  Sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00, ja matkaatte kohti Can Thon kaupunkia. Matkalla pääset myös ihastelemaan Mekong-joen suistoa. Matka Can Thon kaupunkiin kestää noin 4 tuntia ja pääset matkan aikana ihastelemaan Vietnamin upeita maisemia. Ohitatte matkalla muun muassa My Thon kaupungin, joten pidä kamera lähettyvilläsi ja valmiina kuvaamaan ohi viliseviä mahtavia maisemia.

  Toinen päiväsi Can Thossa alkaa retkellä Cai Rangin kelluville markkinoille. Sinut noudetaan hotellilta klo 7.00, joten pääset näkemään kuinka kaupunki herää ja markkinavilinä alkaa. Markkinahumu onkin kelluvilla markkinoilla parhaimmillaan heti aamusta. Maistele markkinoilla eksoottisia hedelmiä ja muita paikallisia herkkuja. Nauti markkinoiden tunnelmasta ja suuntaa sen jälkeen tutustumaan Can Thon kaupunkiin. Käy esimerkiksi leppoisalla kävelyllä kaupungissa virtaavan joen varressa ja nappaa ruokakojuista herkullista paikallista ruokaa. Muista kuitenkin myös levätä, sillä uudet seikkailut odottavat heti seuraavana päivänä.

  Liberty Hotel Saigon Parkview -> Saigon Cantho Hotel 165.6 km

  Saigon Cantho Hotel

  Saigon Can Tho Hotel

  Hotelli Can Tho, Vietnam

  Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja on vain 250 metrin pääsä Can Tho -joelta. Hotellilta on helppo suunnata kaupungin markkinoille ja nähtävyyksille. Hotellilla on ravintola, baari ja 24-tuntinen vastaanotto. Mukavissa kahden hengen huoneissa on ilmastointi, taulutelevisio, minibaari, hiustenkuivaaja sekä maksuton Wi-Fi.

  Lue lisää
 3. Päivä 6: Chau Doc

  Matka kohti Chau Docia alkaa klo 11.30, jolloin sinut noudetaan hotellilta. Kannattaa valita ikkunapaikka, sillä luvassa on taas huikeita maisemia. Saavuttuanne Chau Dociin käy viemässä laukkusi huoneeseesi ja lähde seikkailemaan kaupungille. Kambodžan rajalla sijaitseva Chau Doc on viehättävä kaupunki. Suuntaa kaupungin ruokamarkkinoille maistelemaan vielä kerran vietnamilaisia herkkuja ennen rajanylitystä. Käy katselemassa komeita temppeleitä, osta viimeiset tuliaiset Vietnamista ja nauti illasta kaupungin rennossa tunnelmassa. Seuraaavana päivänä onkin aika heittää hyvästit Vietnamille ja suunnata Kambodžaan!

  Saigon Cantho Hotel -> Chau Pho Hotel 117.6 km

  Room3

  Chau Pho Hotel

  Hotelli Thành phố Châu Đốc, Vietnam

  Kotoisa hotelli sijaitsee vain 500 metrin päässä Chau Docin markkinoilta. Hotellin ravintola tajoilee sekä paikallisia että länsimaisia ruokia. Hotellissa on lisäksi 24-tuntinen vastaanotto ja baari. Mukavissa kahden hengen huoneissa on ilmastointi, minibaari sekä teen- ja kahvintekovälineet.

  Lue lisää
 4. Päivä 7 & 8: Phnom Penh

  Matka Kambodžan pääkaupunkiin Phnom Penhiin alkaa klo 7.00, jolloin sinut noudetaan hotellilta. Matkan ensimmäinen etappi tehdään pikaveneellä ja sen jälkeen siirrytään taas tukevasti tavalliselle tielle. Matka Phnom Penhiin kestää yhteensä noin 4 tuntia. Levähdä hetki hotellilla ja lähde sen jälkeen tutustumaan kaupungin tarjontaan. Phnom Penh on moderni ja eläväinen kaupunki, josta löytyy ihmeteltävää kaikille aisteille. Herkullista ruokaa on saatavilla joka kulmalla ja ihmisvilinää katsellessa aika kuluu kuin silmillä. Kaupungin nähtävyyksistä näkemisen arvoinen on erityisesti kuninkaallinen palatsi ja hopeinen padoga, joka on saanut nimensä tuhansien hopealaattojen peittämästä lattiastaan. Myös kullasta ja kristallista tehdyt massiiviset Buddha-patsaat ovat näkemisen arvoiset. Kaupunki sykkii elämää myös iltaisin, joten kannattaa käydä ihastelemassa kaupunkia iltavalaistuksessa.

  Phnom Penhissa järjestetään myös lisävalintainen opastettu kierros, jonka aikana näet kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Kaupunkikierros alkaa klo 8.00 ja kestää noin kahdeksan tuntia.

  Chau Pho Hotel -> Cardamom Hotel And Apartment 109.1 km

  Room

  Cardamom Hotel and Apartment

  Hotelli Phnom Penh, Kambodža

  Keskeisellä paikalla Phnom Penhissä sijaitsevassa viihtyisässä hotellissa on ravintola, baari, 24-tuntinen vastaanotto sekä maksuton Wi-Fi. Kahden hengen huoneet on varusteltu ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, minibaarilla, teen- ja kahvintekovälineillä, tallelokerolla sekä hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 5. Päivä 9: Koh Trong

  Aamupalan jälkeen klo 7.00 on jälleen aika jatkaa kiertomatkaa kohti Kratien kaupunkia, jonne suunnataan paikallisella linja-autolla. Matka jatkuu Kratiesta lautalla Koh trongin saarelle, jossa pääset kokemaan aitoa kambodžalaista arkea, sillä majoitut paikallisen vieraana. Matka saarelle kestää noin 6 tuntia. Saaren rauhallinen tunnelma tarjoaa mukavaa vaihtelua kaupunkien vilskeelle, joten täällä pääset rentoon tunnelmaan helposti. Päivän kruunaa klo 17.00 alkava leppoisa pyöräretki ympäri vehreää saarta. Mukavan päivän jälkeen on helppoa mennä hyvillä mielin yöpuulle ja odottaa seuraavan päivän seikkailuja.

  Cardamom Hotel And Apartment -> Koh Trong Community Home Stay II

  Room

  Koh Trong Community Home Stay II

  Hotelli Krong Kracheh, Kambodža

  Koh Trongin saarella majoitut paikallisen luona, jolloin sinulla on harvinainen mahdollisuus nähdä ja kokea kambodžalainen arki sekä paikallinen tunnelma aidoimmillaan. Majoitukseen sisältyy aamiainen. Huomioithan, että paikallisen majoitus ei oletetusti vastaa hotellin tasoa.

  Lue lisää
 6. Päivä 10: Kratie

  Nautittuasi aamupalan on aika taas jatkaa matkaa. Kello 8.00 suuntaat jälleen lautalle, joka vie sinut Kratien kaupunkiin. Pikkukaupunki hurmaa vierailijansa upeilla jokimaisemillaan ja rennolla tunnelmallaan. Vietä kaupungissa rento päivä ihastellen Mekong-joen ylväyttä ja mikäli onni on myötä, voit jopa nähdä joessa vilaukselta myös harvinaisia makeassa vedessä viihtyviä Irrawaddy-delfiinejä. Suuntaa illalla kaupungille nautisekelemaan paikallisia herkkuja ja kylmää juotavaa.

  Mikäli haluat kattavan kuvan Kratien kaupungista, niin osallistu lisävalintaiselle kaupunkikierrokselle. Tämä heti aamulla klo 8.00 alkava kaupunkikierros vie sinua ympäri tätä hurmaavaa pikkukaupunkia kahdeksan tunnin ajan.

  Koh Trong Community Home Stay II -> Mekong Dolphin Hotel

  Mekong Dolphin Hotel

  Mekong Dolphin Hotel

  Hotelli Krong Kracheh, Kambodža

  Kratien kaupungissa sijaitsevalta modernilta hotellilta avautuvat upeat näkymät joelle. Hotellissa on huonepalvelu, kuntosali ja sauna. Kotoisissa kahden hengen huoneissa on taulutelevisio, ilmastointi, teen- ja kahvintekovälineet, minibaari, puhelin, hiustenkuivaaja sekä maksuton Wi-Fi.

  Lue lisää
 7. Päivä 11 - 15: Siem Reap

  Kratiesta matka jatkuu aamulla klo 7.00 kohti Siem Reapia. Suuntaat kaupunkiin paikallisella minibussilla. Matka kestää noin yhdeksän tuntia, mutta matkan aikana pääset jälleen ihastelemaan upeita maisemia. Hotellille saavuttuasi lepää hetki ja suuntaa sitten tutustumaan Siem Reapin kaupunkiin, joka sykkii elämää aamusta iltaan. Kaupunki on myös portti maailmankuululle Angkor Watin temppelialueelle, jonne suuntaat retkelle Siem Reapin vierailusi toisena matkapäivänäsi. Sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00 ja pääset tutustumaan Agkor Watin temppeliin, joka rakennettiin aikanaan Khemerien valtakunnan pääkaupungiksi. Laajalle alueelle levittäytyvät temppelirakennelmat kertovat tarinoita tuhannen vuoden takaa. Viidakon keskellä kohoavissa kauniissa temppelirakennuksistsa riittää katseltavaa vaikka päiväkausiksi.

  Voit tutustua Siem Reapin viehättävään kaupunkiin omatoimisesti tai osallistua klo 8.00 aamulla kolmantenatoista matkapäivänäsi lisävalintaiselle kaupunkikierrokselle, jonka aikana pääset tutustumaan Siem Reapin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Mikäli kaipaat vaihtelua kaupungin vilskeelle, niin osallistu noin neljä tuntia kestävälle retkelle Tonle Sap -järvelle. Rento retki järjestetään matkasi viimeisenä päivänä.

  Nauti viimeisenä iltana herkullinen kambodžalainen illallinen ja nauti kaupungin tunnelmasta vielä kerran, sillä seuraavana aamuna on aika aloittaa kotimatka mieli ja kamera täynnä kauniita muistoja.

  Rooftop terrace

  Claremont Angkor Hotel

  Hotelli Siĕm Réab, Kambodža

  Hiljaisella kadulla Siem Reapissa sijaitsevassa hotellissa on puutarha, ulkouima-allas, baari, allasbaari, ravintola, 24-tuntinen vastaanotto sekä maksuton Wi-Fi. Mukavat kahden hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, tallelokerolla, teen- ja kahvintekovälineillä, minibaarilla sekä hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

Kaikki lisävalintaiset retket alkavat klo 8.00 ja kestävät noin 8 tuntia lukuun ottamatta retkeä Tonle Sap -järvelle, joka kestää noin 4 tuntia. Retkiin sisältyy kuljetukset, mutta ei lounaita.

 • Cao Dain temppeli ja Cu Chin tunnelit (päivä 2)
 • Kaupunkikierros Kratiessa (päivä 10)
 • Kaupunkikierros Ho Chi Minh Cityssä (päivä 3)
 • Kaupunkikierros Phnom Penhissa (päivä 8)
 • Opastettu kierros Siem Reapissa (päivä 13)
 • Retki Tonle Sap -järvelle (päivä 14)
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Vapaavalintaiset retket
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, yksi 0–2-vuotias ja yksi 3–11-vuotias kahden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–12-vuotiaat majoittuvat 75 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteetömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleilla on joko maksuton tai maksullinen Wi-Fi

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan yli 15 päiväksi Vietnamiin ja Kambodžaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Varauksen yhteydessä järjestelmäämme täytyy syöttää kaikkien matkustajien oikeat passin tiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja viimeinen voimassaolopäivä). Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Vietnamiin ja Kambodžaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Vietnamin ja Kambodžan ilmastot

Molempien maiden lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Suurimmassa osassa Vietnamia ja Kambodžaa on trooppinen ilmasto ja sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Vietnamin rahayksikkö

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Vietnamin hintataso

Vietnam on suomalaisen kukkarolle erittäin edullinen matkakohde. 1,00 euro vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Vesipullo noin 0,30 €
Annos katuruokaa noin 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa noin 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta noin 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kambodžan rahayksikkö

Kambodžan rahayksikkö on riel (KHR). 1,00 euro vastaa noin 4837 rieliä. Kambodžassa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä.

Kambodžan hintataso

Kambodža on suomalaiselle edullinen matkakohde.

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,40 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 0,85 €
Vesipullo (1,5 litraa) kaupasta noin 0,60 €
Taksikyydin aloitusmaksu 0,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Vietnamin ja Kambodžan aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat lähetämme muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä