• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Vietnam ja Kambodža kiertomatkalla

 • Kiertomatkat
 • 16 yötä
 • Vietnam, Kambodža
hinta alkaen € 1.489,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde unohtumattomalle kiertomatkalle Vietnamiin ja Kambodžaan. Tarjoukseen sisältyy menolento Ho Chi Minh Cityyn ja paluulento Siem Reapista, 14 yön majoitus, aamiaiset, 4 retkeä, kaikki kuljetukset sekä käsimatkatavara.

Kaipaatko vaihtelua arkeesi? Jos vastaus on kyllä, niin lähde kiehtovalle kiertomatkalle Vietnamiin ja Kambodžaan. Matkan aikana näet toinen toistaan hurmaavampia Mekong-joen varrella sijaitsevia kaupunkeja. Vietnamissa pääset maistelemaan herkullisia ruokia katukojuista Ho Chi Minh Cityn sykkeessä, tutustumaan kelluviin markkinoihin Can Thossa ja maistelemaan eksoottisian hedelmiä Chau Docin kaupungissa. Koe Kambodžan pääkaupungin Phnom Penhin eläväinen tunnelma, majoitu paikallisten luona Koh Trongin saarella, ihaile Mekong-jokea Kratiessa ja lumoudu Siem Reapin lähellä sijaitsevan Angkor Watin temppelialueen kauneudesta. Tarjoukseen sisältyvät neljä erilaista retkeä takaavat myös, että saat lomastasi kaiken mahdollisen irti. Luvassa on ikimuistoinen seikkailu!

Tarjous sisältää
 • Menolento Ho Chi Minh Cityyn (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Paluulento Siem Reapista
 • 3 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Liberty Hotel Saigon Parkview)
 • 2 yön majoitus Can Thossa (Saigon Can Tho Hotel)
 • 1 yön majoitus Chau Docissa (Chau Pho Hotel)
 • 2 yön majoitus Phnom Penhissa (Cardamom Hotel)
 • 1 yön majoitus Koh Trongissa paikallisten majoittamana
 • 1 yön majoitus Kratiessa (Mekong Dolphin Hotel)
 • 4 yön majoitus Siem Reapissa (Claremont Angkor)
 • Aamiaiset
 • Retki Mekong-joen suistoalueelle (päivä 4)
 • Retki Cai Rangin kelluville markkinoille (päivä 5)
 • Pyöräretki Koh Trongin saarella (päivä 9)
 • Opastettu kierros Angkor Watin temppelialueella (päivä 12)
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 3: Ho Chi Minh City

Tervetuloa Ho Chi Minh Cityyn! Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka pitelee TravelBird-kylttiä. Pääset kuljetuksella suoraan ensimmäiselle hotellillesi. Jätä matkatavarasi huoneeseesi ja lähde heti tutustumaan Ho Chi Minh Cityn vilkkaaseen elämänmenoon. Maistele paikallisia herkkuja ruok… Lue lisää

Liberty Hotel Saigon Parkview

Päivä 4 & 5: Can Tho

Sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00, ja matkaatte kohti Can Thon kaupunkia. Matkalla pääset myös ihastelemaan Mekong-joen suistoa. Matka Can Thon kaupunkiin kestää noin 4 tuntia ja pääset matkan aikana ihastelemaan Vietnamin upeita maisemia. Ohitatte matkalla muun muassa My Thon kaupungin, jot… Lue lisää

Saigon Cantho Hotel

Päivä 6: Chau Doc

Matka kohti Chau Docia alkaa klo 11.30, jolloin sinut noudetaan hotellilta. Kannattaa valita ikkunapaikka, sillä luvassa on taas huikeita maisemia. Saavuttuanne Chau Dociin käy viemässä laukkusi huoneeseesi ja lähde seikkailemaan kaupungille. Kambodžan rajalla sijaitseva Chau Doc on viehättävä k… Lue lisää

Chau Pho Hotel

Päivä 7 & 8: Phnom Penh

Matka Kambodžan pääkaupunkiin Phnom Penhiin alkaa klo 7.00, jolloin sinut noudetaan hotellilta. Matkan ensimmäinen etappi tehdään pikaveneellä ja sen jälkeen siirrytään taas tukevasti tavalliselle tielle. Matka Phnom Penhiin kestää yhteensä noin 4 tuntia. Levähdä hetki hotellilla ja lähde sen jä… Lue lisää

Cardamom Hotel And Apartment

Päivä 9: Koh Trong

Aamupalan jälkeen klo 7.00 on jälleen aika jatkaa kiertomatkaa kohti Kratien kaupunkia, jonne suunnataan paikallisella linja-autolla. Matka jatkuu Kratiesta lautalla Koh trongin saarelle, jossa pääset kokemaan aitoa kambodžalaista arkea, sillä majoitut paikallisen vieraana. Matka saarelle kestää… Lue lisää

Koh Trong Community Home Stay II

Päivä 10: Kratie

Nautittuasi aamupalan on aika taas jatkaa matkaa. Kello 8.00 suuntaat jälleen lautalle, joka vie sinut Kratien kaupunkiin. Pikkukaupunki hurmaa vierailijansa upeilla jokimaisemillaan ja rennolla tunnelmallaan. Vietä kaupungissa rento päivä ihastellen Mekong-joen ylväyttä ja mikäli onni on myötä,… Lue lisää

Mekong Dolphin Hotel

Päivä 11 - 15: Siem Reap

Kratiesta matka jatkuu aamulla klo 7.00 kohti Siem Reapia. Suuntaat kaupunkiin paikallisella minibussilla. Matka kestää noin yhdeksän tuntia, mutta matkan aikana pääset jälleen ihastelemaan upeita maisemia. Hotellille saavuttuasi lepää hetki ja suuntaa sitten tutustumaan Siem Reapin kaupunkiin, … Lue lisää

Claremont Angkor Hotel
Lisävalintaiset retket

Kaikki lisävalintaiset retket alkavat klo 8.00 ja kestävät noin 8 tuntia lukuun ottamatta retkeä Tonle Sap -järvelle, joka kestää noin 4 tuntia. Retkiin sisältyy kuljetukset, mutta ei lounaita.

 • Cao Dain temppeli ja Cu Chin tunnelit (päivä 2)
 • Kaupunkikierros Kratiessa (päivä 10)
 • Kaupunkikierros Ho Chi Minh Cityssä (päivä 3)
 • Kaupunkikierros Phnom Penhissa (päivä 8)
 • Opastettu kierros Siem Reapissa (päivä 13)
 • Retki Tonle Sap -järvelle (päivä 14)
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Vapaavalintaiset retket
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista, yksi 0–2-vuotias ja yksi 3–11-vuotias kahden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
3–12-vuotiaat majoittuvat 75 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteetömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotelleilla on joko maksuton tai maksullinen Wi-Fi

Viisumi

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan yli 15 päiväksi Vietnamiin ja Kambodžaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Varauksen yhteydessä järjestelmäämme täytyy syöttää kaikkien matkustajien oikeat passin tiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja viimeinen voimassaolopäivä). Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Vietnamiin ja Kambodžaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kuljetukset

Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten

Vietnamin ja Kambodžan ilmastot

Molempien maiden lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Suurimmassa osassa Vietnamia ja Kambodžaa on trooppinen ilmasto ja sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Vietnamin rahayksikkö

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Kuitenkin Dongin käyttäminen on edullisempaa kuin dollareiden.

Vietnamin hintataso

Vietnam on suomalaisen kukkarolle erittäin edullinen matkakohde. 1,00 euro vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Vesipullo noin 0,30 €
Annos katuruokaa noin 0,80–1,50 €
Ruoka-annos ravintolassa noin 3,00–5,00 €
Pieni tuopillinen olutta noin 0,15 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kambodžan rahayksikkö

Kambodžan rahayksikkö on riel (KHR). 1,00 euro vastaa noin 4837 rieliä. Kambodžassa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä.

Kambodžan hintataso

Kambodža on suomalaiselle edullinen matkakohde.

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,40 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 0,85 €
Vesipullo (1,5 litraa) kaupasta noin 0,60 €
Taksikyydin aloitusmaksu 0,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Vietnamin ja Kambodžan aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia

Kiertomatkan opastus

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat lähetämme muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen