Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Sveitsiläistä elämänmenoa Zürichissä

 • Kaupunkilomat
 • Zürich
hinta alkaen € 819,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Sveitsin suurin kaupunki Zürich tarjoaa matkailijalle kulttuuria ja historiaa mutkattomaan sveitsiläishenkeen. Tarjoukseen sisältyy meno-paluulennot Zürichiin, 2, 3 tai 4 yön majoitus Sorell Hotel Seefeldissä aamiaisilla sekä käsimatkatavara.

Sveitsi tunnetaan varakkuudestaan, suklaastaan ja luksuskelloistaan. Matkailijalle se kuitenkin tarjoaa paljon muutakin koettavaa. Sveitsin suurin kaupunki, Zürich, ei ole Rooman ja Pariisin kaltaisessa matkailusuosiossa, mutta sen hienovarainen charmi vakuuttaa vierailijan kaupungin arvokkuudesta nopeasti. Matkailijalle on tarjolla erinomainen kulttuurivalikoima tutustuttavaksi, historiallisia katuja kuljettavaksi ja paikallisia ravintoloita testattavaksi. Zürich sijaitsee Zürichinjärven äärellä ja Lemmat-joki virtaa kaupungin halki, joten kauniit rantamaisemat hemmottelevat esteetikon silmää ympäri kaupunkia. Jykevänä kaupungin ylle kohoavat kirkot ja sveitsiläinen rakennustyyli hurmaavat matkailijan ja päivä kuluu kuin siivillä Zürichin katuja kuljeskellessa. Aktiivimatkaaja ehtii hyvin tehdä myös retken Alpeille, jotka häämöttävät vain kolmisenkymmentä kilometriä kaupungin ulkopuolella.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Zürichiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varuskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Sorell Hotel Seefeldissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Zürich yllättää monipuolisuudellaan

Zürich on Sveitsin suurin kaupunki hieman yli 400 000 asukkaallaan ja se onkin Sveitsin talouselämän keskus. Kaupunki on kuitenkin paljon muutakin kuin moderni metropoli, sillä sen keskiaikainen vanhakaupunki ja Grossmünsterin 1200-luvulta peräisin olevan kirkon kaksi tornia ovatkin Zürichin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Alueella kohoaa myös kolme muuta kirkkoa: Fraumünster, Pietarinkirkko ja Predigerkirche-kirkko. Sveitsin varakkuudesta muistuttaa ostoskatu Bahnhofstrasse luksusliikkeineen ja pankkeineen. Juuri tämä uuden ja vanhan sekoittuminen antaa Zürichille sen ominaistunnun.

Sveitsissä vieraillessaan kannattaa tietenkin tutustua myös sveitsiläisiin herkkuihin. Maitosuklaan kotimaa on herkuttelijan paratiisi ja huhun mukaan Zürichissä voit tuulisena päivänä haistaa ilmassa läheisistä suklaatehtaista kantautuvan huumaavan suklaan tuoksun. Zürichistä löytyy monia suklaaseen erikoistuneita liikkeitä, joista kannattaa ehdottomasti poimia mukaan kotiinviemisiä. Tutustu myös muuhun sveitsiläiseen ruokakulttuuriin! Sveitsiläinen keittiö on varsin konstailematon, mutta maukas. Varaudu herkuttelemaan ainakin röstiperunoilla, lihapadalla, paikallisilla makkaroilla ja porsaanleikkeillä – juustoja tietenkään unohtamatta!

Sorell Hotel Seefeld

 • Hotelli
 • Zürich, Sveitsi
front

Viihtyisä Sorell Hotel Seefeld sijaitsee viiden minuutin kävelymatka etäisyydellä Zûrichinjärven rannasta ja noin 2 kilometrin päässä Zürichin ydinkeskustasta, suositulla Seefeldin alueella. Hotelli on sisustettu modernin tyylikkästi ja asiakkaiden käytössä on hotellin kuntosali, ravintola ja baari.

Lue lisää
room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Modernisti sisustetussa kahden hengen huoneessa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, televisio sekä kylpyhyuone ammeella ja suihkulla. Parkettilattiat lisäävät huoneen ylellisyyden tuntua.

TravelBird suosittelee
 • Zürichin museot: Zürich tunnetaan erinomaisesta museotarjonnastaan ja kaupungissa onkin yli 50 museota ja tuplasti enemmän taidegallerioita. Kaupunkiin tutustuessasi kannattaa vierailla ainakin taidemuseo Kunsthausissa, jonka vaikuttavaan kokoelmaan kuuluu monien suurten mestareiden töitä, sveitsiläisen taiteen helmiä ja jatkuvasti vaihtuvia näyttelyitä. Kauniissa puistomiljöössä sijaitsevassa Rietberg-museossa taas voit ihailla Euroopan ulkopuolista taidetta muun muassa Aasiasta, Amerikasta ja Afrikasta. Sveitsin historiaan voit tutustua myös Zürichissä sijaitsevassa Sveitsin kansallismuseossa. Erikoismuseoista esimerkiksi FIFAn jalkapallomuseo ja eläintieteellinen museo saattavat myös vetää puoleensa montaa matkustajaa.
 • Sveitsin luonto: Zürich on ihastuttava kaupunkikohde, mutta sveitsiläiset rakastavat luontoaan, eivätkä suotta! Jotta voisit kokea Sveitsin molemmat puolet, kannattaa suunnistaa edes nopeasti myös kaupungin ulkopuolelle. Uetliberg-vuoren huippu lähes 900 metrin korkeudessa on helposti tavoitettavissa Zürichistä noin tunnin patikkamatkalla tai junalla, jolloin kävelymatkaa kertyy vain viitisentoista minuuttia. Luontokohteista myös Alpit ja Euroopan suurimmat vesiputoukset, Reinin putoukset, ovat helposti tavoitettavissasi. Jos et halua poistua kaupungista, voit nauttia luonnosta myös vierailulla Zürichin eläintarhaan, joka on yksi Euroopan parhaista.
 • Lähde vesille: Risteily Zürichinjärvellä tai Lemmat-joella on oiva tapa tutustua Zürichiin ja sen ympäristöön! Risteilyjen järjestäjiä on useita ja risteilyjen kestot vaihtelevat vajaasta tunnista koko päivään, joten jokaisen ohjelmaan sopiva vaihtoehto löytyy varmasti! Jokiristeilyillä näet pääasiallisesti Zürichin kaupunkia, kun taas risteilyllä Zürichinjärvellä pääset nauttimaan avarammista järvimaisemista.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero CHF 2,50 (noin 2,20 €) per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään 2 henkilöä.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

Hotelli ei valitettavasti tarjoa lapsialennusta.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellissa on myös esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Hissi

Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja. Lisämaksu CHF 10,00 (noin 8,90 €) per yö.

Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Ravintola

Hotellissa on ravintola ja baari.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Zürichin lentokenttä sijaitsee noin 13 kilometrin etäisyydellä hotellistasi. Lentokentältä kulkee säännöllisesti junia Zürichin päärautaasemalle ja matka kestää noin 10–15 minuuttia. Junalipun hinta on CHF 6,80 (noin 6,00 €). Juna-asemalta hotellille pääset helpoiten raitiovaunulla. Matkusta päärautatieasemalta noin 10 minuuttia Feldeggstrasse-pysäkille, josta on noin 150 metrin kävelymatka hotellille.

Tietoa kohteesta

Zûrichin väkiluku on noin 400 000.

Zürichin virallinen kieli on saksa ja kaupungissa puhutaan pääosin paikallista saksan murretta. Sveitsi on kuitenkin monikielinen maa, joten saksa ei välttämättä ole edes kaikkien paikallisten äidinkieli. Englannilla Zürichissä pärjää hyvin.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Lähin linja-auto- ja raitiovaunupysäkki 150 m
Zürichin lentokenttä 13 km
Zürichin päärautatieasema 2 km
Zürichinjärvi 400 m
Grossmünsterin kirkko 1,2 km
Kunsthaus-taidemuseo 1,2 km
Uetliberg-vuori 7 km
Reinin putoukset 50 km

Liikkuminen kohteessa

Zürichin keskustan nähtävyydet sijaitsevat melko pienellä alueella, joten jalan liikkuminen kaupungissa on kätevää.

Kaupungissa on kuitenkin myös hyvä raitiovaunu-, juna- ja linja-autoreittien verkosto ja esimerkiksi matka hotellisi lähimmältä raitiovaunupysäkiltä Zürichin vanhaankaupunkiin kestää noin 5 minuuttia ja päärautatieasemalle noin 10 minuuttia. Zürichin julkiseen liikenteeseen voit ostaa joko kertalippuja tai päivälipun. Lippujen hinnat vaihtelevat etäisyysvyöhykkeittäin. Kaupungin sisäinen kertalippu maksaa CHF 2,70 (noin 2,40 €) ja päivälippu CHF 5,40 (noin 4,80 €). Lippuja voit ostaa pysäkeillä sijaitsevista lippuautomaateista.

Voit ostaa myös 1 tai 3 vuorokauden ZürichCARDin, jolla matkustat rajoituksetta kaupungin julkisella liikenteellä ja pääset maksutta tai alennettuun hintaan lähes kaikkiin kaupungin museoihin sekä osallistut kaupungin matkailutoimiston järjestämille kierroksille alennettuun hintaan. ZürichCARDin hinta on CHF 24,00–48,00 (noin 21,00–42,00 €) kestosta riippuen.

Keskilämpötilat

Tammikuu 0 °C
Helmikuu +2 °C
Maaliskuu +6 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +14°C
Kesäkuu +16 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +18 °C
Syyskuu +15 °C
Lokakuu +11 °C
Marraskuu +5 °C
Joulukuu +2 °C

Rahayksikkö

Sveitsin rahayksikkö on Sveitsin frangi (CHF), joka jakautuu 100 rappeniin. Sveitsin frangi on arvoltaan noin 0,88 €. Voit nostaa paikallista valuuttaa pankkiautomaatista paikan päällä, mutta halutessasi voit myös vaihtaa käteistä ennen matkaasi tai kohteessa.

Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Sveitsin hintataso on hieman Suomea korkeampi. Tässä joitakin esimerkkejä maan hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 15,00–25,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00–7,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,90–4,60 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,80–1,50 €
Linja-autolippu noin 2,30-4,00 €
Taksimatkan hinta per kilometrin noin 2,90–4,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Sorell Hotel Seefeld sijaitsee suositussa Seefeldin kaupunginosassa, noin 2 kilometrin etäisyydellä Zürichin ydinkeskustasta ja 13 kilometrin etäisyydellä Zürichin lentokentästä. Aivan hotellin edustalta kulkee raitiovaunulinja.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen