• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Keisarillinen Marokko kutsuu

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Marokko
hinta alkaen € 629,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Koe Marokon keisarilliset kaupungit 7 yön kiertomatkan aikana! Tarjoukseen sisältyy majoitukset Marrakechissa, Casablancassa sekä Fèsissä, aamiaiset, meno-paluulennot Marrakechiin, kaupunkikierrokset Marrakechissa, Casablancassa sekä Fèsissä sekä kaikki kuljetukset opastuksineen.

Anna Marokon tuhannen ja yhden yön tarinoiden viedä sinut idän eksotiikan ja aromisten tuoksujen mystisiin saloihin. Ainutlaatuisen kiertomatkan aikana pääset tutustumaan Marokon keisarillisiin timantteihin – Marrakechiin, Fèsiin, Meknesiin, Volubilisiin, Rabatiin ja moderniin Casablancaan. Häkellyttävät kaupungit takaavat, että matkassa on mukana ripaus taikaa. Ihanat hetket keskellä upeita maisemia, jännittäviä perinteitä, värikkäitä markkinoita ja aisteja hiveleviä aromeja odottavat, oletko valmis seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Marrakechiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Marrakechissa (Palais Blanc Riad tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Casablancassa (Atlas Almohades Casablanca City Center tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Fèsissä (Riad Lalla Zoubida tai vastaava)
 • 3 yön majoitus Marrakechissa (Riad Aliya tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset
 • Kaupunkikierros Marrakechissa, Casablancassa ja Fèsissä
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Kuumailmapallo-retki ja kameliratsastus
 • Viiden ruokalajin illallinen Riad Kniza -ravintolassa kuljetuksineen
 • Yksityinen opastettu vierailu kasvitieteellisessä puutarhassa
 • Retki Ouzoud-vesiputouksille
 • Kameliratsastus
Reitti

Päivä 1: Marrakech

Tervetuloa Marokkoon! Taianomainen kiertomatka alkaa Marrakechista, joka majesteettisuudellaan ja värikkäillä markkinoillaan hurmaa vierailijansa. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka pitelee TravelBird-kylttiä. Pääset yksityiskuljetuksella hotellillesi lepäämään. Saat oppaaltasi kaikki … Lue lisää

Palais Blanc Riad  tai vastaava

Päivä 2: Casablanca

Heti aamiaisen jälkeen klo 8.00 on aika suunnata kuvankauniiseen Casablancaan, joka yhdistää kiehtovalla tavalla perinteiset elämäntavat ja modernit vaikutteet. Matka tähän maan merkittävinpääm talouselämän keskukseen kestää noin 2 tuntia ja 40 minuuttia. Casablanca on yksi Marokon värikkäimmist… Lue lisää

Atlas Almohades Casablanca  tai vastaava

Päivä 3 & 4: Rabat, Meknes, Volubilis ja Fès

Seuraavana päivänä on aika tutustua Marokon keisarillisiin helmiin, Rabatiin, Meknesiin, Volubilisiin ja Fèsiin. Matka alkaa aamupalan jälkeen klo 8.30 ja ensimmäinen pysähdys on Rabatissa, joka on Marokon pääkaupunki. Kaupunkikierroksen avulla pääset tutustumaan kaupungin yksityiskohtiin. Viera… Lue lisää

Riad Lalla Zoubida  tai vastaava

Päivä 5 - 7: Marrakech

Marrakechiin suunnataan heti herkullisen aamupalan jälkeen klo 8.00. Matkalla Marrakechiin pääset ihailemaan näyttäviä Atlasvuoria, jotka upeasti värittävät Marokon horisonttia. Ennen Marrakechia ohitatte Beni Mellalin kaupungin. Matka takaisin Marrakechiin kestää noin seitsemän tuntia, mutta ma… Lue lisää

Riad Aliya  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Voit osallistua lisävalintaisille retkille haluamanasi päivänä, sillä niitä järjestetään joka päivä. Retkiin ei sisälly lounasta.

 • Kuumailmapallo-retki ja kameliratsastus kestää noin puoli päivää. Saat tietää retken aloitusajan paikan päällä.
 • Retki Ouzouadin vesiputouksille kestää koko päivän. Retkelle lähdetään klo 8.00.
 • Kameliratsastus kestää noin 2 tuntia. Voit osallistua ratsastukselle joko klo 10.00 tai klo 17.00.
 • Yksityinen opastettu vierailu kasvitieteellisessä puutarhassa kestää noin 2,5 tuntia ja sisältää sisäänpääsymaksun. Voit osallistua vierailulle joko klo 10.00 tai klo 14.00.
 • Viiden ruokalajin illallinen Riad Kniza -ravintolassa kestää noin 2,5 tuntia ja sisältää kuljetuksen ravintolalle, joka lähtee klo 19.30.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 2,50 € per henkilö per yö
 • Mahdolliset sisäänpääsymaksut retkillä ja kaupunkikierroksilla
 • Juomarahat oppaalle/kuljettajalle
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä kahden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Pinnasänkyjä on saatavilla pyynnöstä.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–3-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
4–12-vuotiaat majoittuvat 50 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

Matka on valitettavasti tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi varausvaiheessa kuljettajan yhteydenottoa varten.

Retket

Tarjoukseen sisältyy retkiä, joissa on mukana englanninkielinen opas. Retken aikana voit tutustua alueeseen omatoimisesti tai kulkea oppaan mukana. Huomioithan, että retkien kuljettaja on samalla matkan opas, ja heidän tietämys riippuu tilanteesta ja kohteesta.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi varausvaiheessa kuljettajan yhteydenottoa varten. Kuljetukset jaetaan muiden TravelBirdin matkustajien kanssa.

Retket

Tarjoukseen sisältyy retkiä, joissa on mukana englanninkielinen opas. Retken aikana voit tutustua alueeseen omatoimisesti tai kulkea oppaan mukana. Huomioithan, että retkien kuljettaja on samalla matkan opas, ja heidän tietämys riippuu tilanteesta ja kohteesta.

Vapaavalintaiset retket

Voit tilausvaiheessa lisätä varaukseesi erilaisia retkiä, jotka voidaan järjestää jokaisena lomasi päivänä. Muistathan tulostaa retken varausvahvistuksen ja ottaa sen matkalle mukaan.

Rokotukset

Matkustaessasi Marokkoon, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Marokkoon.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Aikaero

Kesäisin: -2 tuntia
Talvisin: -1 tunti

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Marokon rahayksikkö

Marokossa käytetään valuuttana Marokon dirhamia. 1,00 € on noin 10,60 dirhamia. Maassa yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortti käy maksuvälineenä suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että maassa on tinkimiskulttuuri. Yleensä pyydetystä hinnasta saadaan tingittyä noin 30–40 %.

Marokon hintataso

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,80 €
Paikallinen olut ravintolassa (0,5 litraa) noin 2,30 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Lippu linja-autoon tai metroon noin 0,40 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 0,65 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Marokon ilmasto

Marokon sää on sekoitus Välimeren ilmastoa ja aavikkosäätä. Aurinko lämmittää maata tasaisesti koko vuoden ja auringonpaistettakin riittää Marokossa tasaisesti vuoden ympäri. Marokko on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä.

Hyvä tietää

Marokossa on hyvä kiinnittää huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Passi

Huomioithan, että passisi on oltava voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisestä

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen