Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
 • Sisältää aktiviteetin

Makujen matkassa Gambiassa

 • Aurinkomatkat
 • Serrekunda
hinta alkaen € 1.209,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde ainutlaatuiselle seikkailulle Gambiaan! Tarjoukseen sisältyy 7, 10 tai 14 yön majoitus Senegambia Beach Hotelissa, lennot Banjuliin, aamiaiset, kokkauskurssi, lentokenttäkuljetukset ja käsimatkatavara.

Uppoudu gambialaisen kulttuurin saloihin ikimuistoisen matkan aikana. Koe mitä upeimpia hetkiä rannan ja palmupuiden ympäröimänä, näe kaikki sateenkaaren värit trooppisissa metsissä, maista mitä ihanimpia herkkuja rantaravintoloissa ja tunne, kuinka gambialaisten vieraanvaraisuus sulattaa sydämesi. Lähde seikkailulle sisämaan viidakoihin, vietä rauhallista lomaa kultaisilla hiekkarannoilla, syö vatsasi täyteen maukkaita mereneläviä ja osallistu jännittävälle jeeppisafarille – Gambia on mahdollisuuksia täynnä. Mitä vielä odotat?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Banjuliin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 10 tai 14 yön majoitus Senegambia Beach Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Gambialaisen perheen kotona järjestettävä kokkauskurssi ja lounas
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Jeeppisafari
Ihania hetkiä Gambiassa

Lomasi aikana tulet erityisesti huomaamaan, kuinka ystävällisiä ja vieraanvaraisia gambialaiset ovat. Gambiassa tulet ehdottomasti tuntemaan itsesi kunniavieraaksi. Ainutlaatuisen luonnon ja hiekkarantojensa ansiosta Gambia soveltuu hyvin rentoa lomaa etsiville matkailijoille. Seikkailullisempia hetkiä voit kokea Gambia-joen vartta reunustavassa trooppisessa sademetsässä, joka toimii kotina muun muassa apinoille, virtahevoille, papukaijoille ja krokotiileille. Paikallista menoa kannattaa lähteä etsimään Banjulin Albert Marketilta, josta kannattaa ostaa kotiinviemisiksi esimerkiksi puusta valmistettuja koriste-esineitä, koruja ja värikkäitä kankaita. Lisäksi Gambian suurimman kaupungin, Serrekundan, valikoimasta pystyy jokainen lomalainen löytämään itselleen sopivaa tekemistä ja nähtävää. Matka Gambiaan ei ole täydellinen ilman perinteisen tanssiesityksen näkemistä, joten pidäthän huolen, että pääset nauttimaan tästä eloisasta perinteestä!

Kuten monissa muissakin Afrikan maissa, toimii riisi gambialaisessakin ruoanlaitossa peruselintarvikkeena. Gambiassa syödään paljon Senegalista alunperin lähtöistä yassa-kanaa, maapähkinäistä domoda-pataa sekä riisistä, tomaatista ja sipulista valmistettua benachinia. Meren läheisyyden ansiosta herkullisia mereneläviä on tarjolla paljon, ja ruokalistalta kannattaakin valita esimerkiksi barrakudaa ja meriahventa. Riistanystäville maistuu varmasti pensassika, joka on villisian afrikkalainen sukulainen. Lomallasi tulet herkuttelemaan myös useilla eksoottisilla hedelmillä. Muun muassa mangot ovat Gambiassa edullisia ja erittäin maukkaita. Suosittelemme myös maistamaan papaijaa, vesimelonia sekä vihreinä syötäviä appelsiineja. Juomista tulet lomallasi maistamaan tuoretta kookosvettä sekä paikallisten suosimaa malta-juomaa, joka on ohrasta ja humalasta valmistettu alkoholiton juoma. Maista myös ainoaa Gambiassa pantua olutta, Julbrew’ta.

Tiesitkö tätä Gambiasta?

Gambian ainoa rajanaapuri on Senegal, jonka kanssa Gambialla on melkein 750 kilometrin verran yhteistä rajaa. Rantaviivaa Gambialla on noin 80 kilometriä.
Gambia on Manner-Afrikan pienin valtio.
Gambiassa vallitsee trooppinen ilmasto, joka muistuttaa Senegalin, Malin ja pohjoisen Beninin ilmastoa. Lämpimintä on kesä-marraskuussa ja viileämpää joulu-toukokuussa.
Gambiassa asuu useita eri etnisiä ryhmiä, jotka elävät rauhallisesti rinnakkain. Kaikilla etnisillä ryhmillä on oma kielensä, musiikkityylinsä ja kulttuuriperinteensä. Gambian etnisistä ryhmistä suurin on mandinka.

Senegambia Beach Hotel

 • Hotelli
 • Serrekunda, Gambia
Pool 2

Viihtyisä Senegambia Beach Hotel sijaitsee lähellä rantaa ja Kololin ravintoloita sekä baareja. Noin 100 metrin päässä hotelliltasi löydät useita herkullisia aterioita tarjoilevia ravintoloita. Kololi on tunnettu erityisesti lomalaisten suosikkipaikkana, ja tämän vuoksi palveluita löytyykin runsaasti kaikille lomailijoille. Hotellia ympäröi trooppiset puutarhat värikkäine lintuineen. Hotellilla tunnet ehdottomasti olevasi aivan eri maailmassa! Hemmottele itseäsi uima-altaan äärellä, tilaa raikas cocktail ja ihaile kaunista merimaisemaa. Hotellin lähistöllä voit nähdä puissa roikkuvia apinoita nauttimassa aurinkoisista päivistä tai hyppimässä yläilmoissa. Aivan Senegambia Beach Hotelin vieressä sijaitsee Bijilo Forest Park, missä voit läheltä käydä paremmin tutustumassa apinoihin.

 • +-2
Lue lisää
Standard Room

Standard-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin Standard-huoneet on varustettu ilmastoinnilla, puhelimella, televisiolla, jääkaapilla, yksityisellä kylpyhuoneella ja parvekkeella tai terassilla. Tallelokero on vuokrattavissa paikan päällä lisähintaan.

Superior Room

Superior-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin Superior-huoneet on varustettu ilmastoinnilla, puhelimella, televisiolla, jääkaapilla, yksityisellä kylpyhuoneella ja parvekkeella tai terassilla. Tallelokero on vuokrattavissa paikan päällä lisähintaan.

Kokkausta paikallisen perheen luona

Lomasi aikana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus maistella paikallisia makuja gambialaisen perheen luona. Sinut haetaan hotelliltasi aamupäivällä ja kuljetetaan Brusubin kaupunkiin. Matka kestää noin 20 minuuttia. Brusubissa pääset pukemaan päällesi perinteisen gambialaisen asun, jonka jälkeen suuntaat paikalliselle torille valitsemaan raaka-aineet myöhemmin valmistettavaa ateriaa varten. Paikallisen perheen kotona järjestettävän kokkauskurssin aikana näet gambialaista ruoanlaittoa parhaimmillaan ja pääset auttamaan herkullisen aterian valmistuksessa. Ruoan valmistuttua voit istahtaa pöydän ääreen ja nauttia aterian perheen kanssa. Sinut kuljetetaan takaisin hotellillesi lounaan jälkeen.

Kokkauskurssi järjestetään matkan toisena päivänä tai paikan päällä sovittuna ajankohtana. Englanniksi järjestettävään kokkauskurssiin sisältyy kuljetukset, ja se kestää noin 5 tuntia. Huomioithan, että kokkauskurssi järjestetään ryhmissä.

Lisävalintainen jeeppisafari

Haluatko kokea seikkailua lomasi aikana? Varaa lisävalintainen jeeppisafari Sukutan kaupunkiin, jossa koet paikallisten markkinoiden vilinää sekä ihastelet paikallisen moskeijan vaikuttavuutta. Pysähdyt matkan varrella Yunan kylässä tutustumassa palmuviinin keräilijöihin, ja pääset myös maistamaan tunnettua palmuviiniä. Vierailet lisäksi paikallisessa koulussa, jonka jälkeen matka jatkuu Tanjen kylään. Tanjessa astut sisään Tanjen kylämuseoon, joka on täynnä tietoa Gambian luonnonhistoriasta ja perinteisestä kulttuurista. Matka jatkuu Sanyang-kylää kohti, jossa nautit rannalla paikallisen lounaan esityksen parissa. Rannalla voit rentoutua ja käydä uimassa raikkaassa merivedessä!

Retken jälkeen sinut kuljetetaan hotellillesi rantatietä pitkin. Ohitat useita kalastajakyliä, joissa voit nähdä paikallisia miehiä kalastamassa ja naisia perkaamassa saaliita.

Jeeppisafari järjestetään yleensä torstaisin, mutta päivä saattaa muuttua. Jeeppisafari alkaa noin klo 9.00, ja kestää noin 7–8 tuntia.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Hotellilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia.
0–1-vuotias maksaa lennoista kuitenkin vain sylivauvan hinnan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotellilla on esteettömiä huoneita. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi. Hotellissa ei valitettavasti ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi hotellin julkisissa tiloissa

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Kuljetukset

Kuljettaja odottaa sinua Banjulin lentokentän saapumisaulassa. Huomioithan, että kuljetukset saatetaan järjestää ryhmäkuljetuksina. Kyydissä on tuolloin kuitenkin enintään 8 henkilöä.

Matkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Tietoa kohteesta

Gambian väkiluku on noin 2,05 miljoonaa, kun taas Banjulin suurkaupunkialueella asuu 380 000 henkilöä.

Gambian virallinen kieli on englanti, mutta esimerkiksi mandinkan kieltä puhuu noin 38 % Gambian väestöstä äidinkielenään.

Etäisyyksiä lähialueiden kohteisiin:

Lähin ranta 500 m
Banjul 18 km
Serrekunda 4,5 km
Banjulin lentokenttä 24 km

Hyvä tietää

Gambian väestöstä noin 95 % on muslimeja, minkä vuoksi on hyvä kiinnittää huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin. Julkisilla paikoilla on suositeltavaa peittää polvet ja kyynärpäät.

Banjulin keskilämpötilat

Tammikuu +24 °C
Helmikuu +26 °C
Maaliskuu +26 °C
Huhtikuu +25 °C
Toukokuu +26°C
Kesäkuu +27 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +26 °C
Syyskuu +26 °C
Lokakuu +27 °C
Marraskuu +27 °C
Joulukuu +25 °C

Rahayksikkö

Gambian rahayksikkö on Gambian dalasi (GMD), joka on arvoltaan noin 0,018 €. Gambiassa suositaan käteistä, jota voi nostaa esimerkiksi suurimpien turistikeskittymien käteisautomaateista. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehdyistä käteisnostoista. Suuremmat liikkeet, ravintolat ja ruokakaupat hyväksyvät myös pankkikortin, mutta varauduthan kantamaan aina käteistä mukana.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,60–6,90 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,65–2,10 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,55–0,65 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,20 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Viisumi ja passi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Gambiaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen.

Rokotukset

Matkustaessasi Gambiaan, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet lavantautia, meningokokkitautia, keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Malariariski on olemassa. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Senegambia Beach Hotel sijaitsee aivan rannan ja palveluiden lähettyvillä. Banjulin lentokenttä on noin 24 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen