• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Unohtumaton kiertomatka Marokossa

Kiertomatkat 7 yötä Marokko

per henkilö alkaen € 729,00
perustuen 2 henkilöön

Lähde taianomaiselle kiertomatkalle kiehtovaan Marokkoon. Tarjoukseen sisältyy 4 yötä Marrakechissa, 1 yö Fèsissä, 2 yötä Chefchaouenissa, aamiaiset, meno-paluulennot Marrakechiin, kaikki kuljetukset, kaupunkikierrokset Marrakechissa ja Chefchaouenissa sekä käsimatkatavara.

Ikimuistoinen kiertomatka Marokossa odottaa. Luvassa on ihmisvilinää markkinoilla, tyrmäävän kauniita vuoristomaisemia ja tunnelmallisia kaupunkeja. Mausteiset tuoksut ja loputtomat ostosmahdollisuudet hurmaavat Marrakechissa, Fèsin vanhankaupungin tunnelmalliset kapeat kujat odottavat ja Chefchaouenin sininen kaupunki tekee lähtemättömän vaikutuksen. Tästä matkasta tulee unohtumaton!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Marrakechiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yö Marrakechissa (Palais Blanc Riad tai vastaava)
 • 1 yö Fèsissä (Riad Lalla Zoubida tai vastaava)
 • 2 yötä Chefchaouenissa (Hotel Casa Miguel tai vastaava)
 • 3 yötä Marrakechissa (Riad Aliya tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Kaupunkikierros Chefchaouenissa
 • Kaupunkikierros Marrakechissa
 • Uima-altaiden käyttö
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Kuumailmapallo-retki ja kameliratsatstus
 • Viiden ruokalajin illallinen Riad Kniza -ravintolassa kuljetuksineen
 • Yksityinen opastettu vierailu kasvitieteellisessä puutarhassa
 • Retki Ouzoud-vesiputouksille
 • Kameliratsastus
 1. Päivä 1: Upea Marrakech

  Kiehtova kiertomatkasi alkaa Marrakechin kaupungista. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka pitelee TravelBird-kylttiä. Pääset yksityiskuljetuksella suoraan hotellillesi. Jätä matkatavarasi huoneeseesi ja lähde heti tutustumaan Marrakechin hurmaavaan kaupunkiin. Maistele ruokakojujen herkkuja ja tutki markkinoiden loputonta tarjontaa. Kaupungissa riittää toki muutakin nähtävää kuin markkinoiden hulina. Suuntaa esimerkiksi tarunhohtoiseen vanhaankaupunkiin ja sen kapeille kujille. Käy ihastelemassa myös Bahian ja Dar Si Saidin palatseja sekä Majorelle-puutarhaa.

  Käy tutustumassa myös Guelizin moderniin kaupunginosaan, josta löydät hyvät ostosmahdollisuudet ja viihtyisiä ravintoloita. Täältä kannattaa etsiä tuliaisia kotona odottaville rakkaimmille ja istahtaa alas katselemaan kaupungin vilkasta elämänmenoa. Muista kuitenkin levätä ja kerätä voimia seuraavan päivän seikkailuihin, sillä kiertomatka jatkuu kohti Fèsin kaupunkia.

  Marrakesh Menara Airport -> Palais Blanc Riad 7.4 km

  hotel

  Palais Blanc Riad

  Hotelli Marrakesh, Marokko

  Viihtyisä hotelli sijaitsee Marrakechin vanhassakaupungissa ja tarjoaa lomailulle erittäin mukavat puitteet. Hotellissa on ulkouima-allas, ulkoterassi, ravintola, 24-tuntinen vastaanotto sekä maksuton Wi-Fi. Hotellin elegantintisti sisustetuissa huoneissa on ilmastointi, taulutelevisio, puhelin, hiustenkuivaaja sekä maksuttomia kylpytuotteita.

  Lue lisää
 2. Päivä 2: Hurmaava Fès

  Hyvin nukutun yön ja herkullisen aamiaisen jälkeen on aika jatkaa kiertomatkaa. Kuljettajasi hakee sinut ja matkaseurueesi noin klo 8.00, ja lähdette ajamaan kohti Marokon kolmanneksi suurinta kaupunkia Fèsiä. Matkan aikana ajatte halki upeiden maisemien, joita pääset ihastelemaan ja valokuvaamaan matkan aikana pidettävillä tauoilla. Matka Fèsiin kestää noin 6 tuntia, mutta pysähdytte aina tarvittaessa ja saat myös mahdollisuuden ostaa herkullista lounasta pysähdyksien aikana.

  Fès tunnetaan Marokon kultturikaupunkina. Täältä löydät muun muassa UNESCOn maailmanperintölistalla olevan vanhankaupungin sekä tietysti vilkkaat markkinat, jotka ovat kuuluisat harvinaisen kapeista kujistaan. Näiden markkinoiden tiiviin tunnelman jälkeen on mukavaa hengähtää vanhankaupungin kaduilla ja aukoilla, jotka hurmaavat kauneudellaan. Maistele illalla paikallisia herkkuja ja nauti kaupungin ainutlaatuisesta tunnelmasta.

  Palais Blanc Riad -> Riad Lalla Zoubida 535.6 km

  Room

  Riad Lalla Zoubida

  Hotelli Fès, Marokko

  Fèsin vanhassakaupungissa sijaitsevassa viihtyisässä hotellissa on ravintola, joka tarjoilee herkullisia marokkolaisia ruokia. Hotellissa on lisäksi ulkoterassi, 24-tuntinen vastaanotto ja maksuton Wi-Fi. Mukavat kahden hengen huoneet on varustettu ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, hiustenkuivaajalla sekä maksuttomilla kylpytuotteilla.

  Lue lisää
 3. Päivä 3 - 5: Sadunomainen Chefchaouen

  Aamiaisen jälkeen sinulla on vielä muutama tunti tutustua Fèsiin ja tehdä vaikkapa viimeiset ostokset markkinoilta. Kuljettaja noutaa sinut ja lomaseurueesi noin klo 15.00, ja lähdette ajamaan Fèsistä kohti Chefchaouenia. Matka kestää noin 3,5 tuntia ja ajoreitti kulkee upeiden maisemien läpi. Pääset esimerkiksi matkan aikana ihailemaan komeaa Rif-vuoristoa.

  Chefchaouen tunnetaan sinisenä kaupunkina. Tämän upean vuoristokaupingin vanhakaupunki on tyrmäävän kaunis ja siellä vallitsee satumainen tunnelma. Vanhankaupungin talot ja portaikot on maalattu sinisen eri sävyillä, jotka luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Muista ottaa kamerasi mukaan ja ikuistaa tämä kaunis kaupunki kuvakokoelmiisi.

  Chefchaouen-vierailusi toisena päivänä pääset myös opastetulle kaupunkikierrokselle tähän siniseen kaupunkiin. Sinut noudetaan hotelliltasi klo 10.00, josta suuntaatte Kasbah-linnakkeelle ja sen museoon. Pääset tutustumaan Kasbahiin englanninkielisen oppaan johdatuksella ja voit vierailla muun muassa museon katolla, jolta avautuu upeat maisemat kaupungin ylitse. Kaupunkikierros vie sinut myös Uta el-Hammamin keskusaukiolle, jolla pääset ihailemaan kaupungin vilinää. Tämän aukion laidalla on myös useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia vaikkapa kupillisen teetä ja lepuuttaa jalkojasi kolme tuntia kestävän kaupunkikierroksen päätteeksi.

  Riad Lalla Zoubida -> Riad Aliya 540.6 km

  hotel

  Hotel casa Miguel Chefchaouen

  Hotelli Chefchaouen, Marokko

  Kotoisa hotelli sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Ras El Ma -vesiputouksilta ja hotellin terassilta on upeat näkymät Rif-vuoristolle. Hotellissa on lisäksi marokkolaista ruokaa tarjoileva ravintola, ulkoterassi, 24-tuntinen vastaanotto sekä maksuton Wi-Fi. Viihtyisät kahden hengen huoneet on varustettu mukavalla vuoteella, taulutelevisiolla, ilmastoinnilla, hiustenkuivaajalla sekä maksuttomilla kylpytuotteilla.

  Lue lisää
 4. Päivä 6 - 8: Marrakechin lumoa

  Maukkaan aamiaisen jälkeen on taas aika jatkaa matkaa. Kuljettajasi noutaa sinut ja lomaseurueesi klo 8.00, ja lähdette matkalle takaisin Marrakechiin. Matka kestää noin 7 tuntia, mutta pysähtelette matkan aikana. Kannattaa valita ikkunapaikka, sillä reitti kulkee jälleen upeiden maisemien läpi. Marrakechissa sinua odottaa mukava hotelli, jossa vietät seuraavat kolme yötä.

  Marrakechin-vierailusi toisena päivänä sinut noudetaan hotelliltasi klo 10.00 kaupunkierrokselle. Englanninkielinen opas näyttää sinulle Marrakechin parhaita paloja. Kaupunkikierros kestää noin 3 tuntia. Mahdolliset sisäänpääsymaksut eivät sisälly kierrokseen, mutta eivät myöskään ole pakollisia. Voit valita vapaasti vierailetko kierroksen sisäänpääsymaksullisissa kohteissa.

  Kaupunkikierroksen jälkeen voit lähteä vielä ostamaan viimeiset tuliaiset tai halutessasi voit vain ottaa rennosti hotellilla. Nauti illallisella mausteisia marokkolaisia herkkuja ja siemaile kupillinen minttuteetä kaupungin valojen syttyessä.

  Viimeisenä päivänäsi Marrakechissa voit halutessasi osallistua lisävalintaisille retkille. Lähde esimerkiksi mahtavalle kuumailmapallo-retkelle ja kameliratsastukselle. Kannattaa harkita myös osallistumista yksityiselle opastetulle kierrokselle kasvitieteellisessä puutarhassa, jonka upeat kasvit ovat todellakin näkemisen arvoisia.

  Swimming pool

  Riad Aliya****

  Hotelli Marrakesh, Marokko

  Neljän tähden Riad Aliya tarjoaa upeat puitteet Marokon lomallesi. Keskeisellä sijainnilla Marrakechin nähtävyyksien lähettyvillä sijaitseva Riad Aliya ihastuttaa kauniilla ja värikkäällä sisustuksellaan sekä moderneilla mukavuuksillaan. Hotelliltasi kävelet vaivattomasti Djemaa el Fnan aukiolle sekä Marrakechin kuninkaalliselle palatsille. Voit viettää lomapäiviäsi hotellin ihanalla uima-altaalla loikoillen tai kauniista maisemista hotellin kattoterassilla nauttien. Viihtyisät huoneet on varustettu kylpyhuoneella ja ilmastoinnilla. Huoneesta löydät myös kylpytuotteita, hiustenkuvaajan ja maksuttoman Wi-Fin.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

Voit osallistua lisävalintaisille retkille haluamanasi päivänä, sillä niitä järjestetään joka päivä. Retkiin ei sisälly lounasta.

 • Kuumailmapallo-retki ja kameliratsastus kestää noin puoli päivää. Saat tietää retken aloitusajan paikan päällä.
 • Retki Ouzouadin vesiputouksille kestää koko päivän. Retkelle lähdetään klo 8.00.
 • Kameliratsastus kestää noin 2 tuntia. Voit osallistua ratsastukselle joko klo 10.00 tai klo 17.00.
 • Yksityinen opastettu vierailu kasvitieteellisessä puutarhassa kestää noin 2,5 tuntia ja sisältää sisäänpääsymaksun. Voit osallistua vierailulle joko klo 10.00 tai klo 14.00.
 • Viiden ruokalajin illallinen Riad Kniza -ravintolassa kestää noin 2,5 tuntia ja sisältää kuljetuksen ravintolalle, joka lähtee klo 19.30.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 2,50 € per henkilö ja yö
 • Juomarahat oppaalle/kuljettajalle
 • Mahdolliset sisäänpääsymaksut kaupunkikierroksilla
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä ja 0–3-vuotias lapsi kahden hengen huoneessa.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen

Yksin matkustavan lisämaksu

Valitettavasti matka on tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–3-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
4–12-vuotiaat majoittuvat 50 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Kuljetukset

Lisääthän puhelinnumerosi varausvaiheessa kuljettajan yhteydenottoa varten. Kuljettaja odottaa sinua lentokentällä. Tunnistat hänet TravelBird-kyltistä.

Vapaavalintaiset retket

Voit tilausvaiheessa lisätä varaukseesi erilaisia retkiä, jotka voidaan järjestää jokaisena lomasi päivänä. Muistathan tulostaa retken varausvahvistuksen ja ottaa sen matkalle mukaan.

Rokotukset

Matkustaessasi Marokkoon, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Marokkoon.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen. Saat tietää hotellin viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Retket

Tarjoukseen sisältyy retkiä, joissa on mukana englanninkielinen opas. Retken aikana voit tutustua alueeseen omatoimisesti tai kulkea oppaan mukana. Huomioithan, että retkien kuljettaja on samalla matkan opas, ja heidän tietämys riippuu tilanteesta ja kohteesta.

Aikaero

Kesäisin: -2 tuntia
Talvisin: -1 tunti

Marokon rahayksikkö

Marokossa käytetään valuuttana Marokon dirhamia. 1,00 € on noin 10,60 dirhamia. Maassa yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortti käy maksuvälineenä suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että maassa on tinkimiskulttuuri. Yleensä pyydetystä hinnasta saadaan tingittyä noin 30–40 %.

Marokon hintataso

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,80 €
Paikallinen olut ravintolassa (0,5 litraa) noin 2,30 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Lippu linja-autoon tai metroon noin 0,40 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 0,65 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Marokon ilmasto

Marokon sää on sekoitus Välimeren ilmastoa ja aavikkosäätä. Aurinko lämmittää maata tasaisesti koko vuoden ja auringonpaistettakin riittää Marokossa tasaisesti vuoden ympäri. Marokko on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä.

Hyvä tietää

Marokossa on hyvä kiinnittää huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Passi

Huomioithan, että passisi on oltava voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisestä

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä