Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Lähde Oktoberfesteille Müncheniin

 • Kaupunkilomat
 • München
hinta alkaen € 569,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe tänä syksynä se oikea Oktoberfest Münchenissä. Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Flexotel- tai Comfotel-mökissä Wies’n Camp -leirintäalueella aamiaisilla, meno-paluulennot Müncheniin sekä käsimatkatavaran.

Münchenin alkuperäinen Oktoberfest on tapahtuma, joka jokaisen oluen ystävän on koettava ainakin kerran, ja mieluiten säännöllisesti vaikka vuosittain. Monituhatpäinen juhlakansa nahkahousuineen ja dirndl-asuineen kohottamassa valtavia olutkolpakkoja on melkoinen näky. Juhla-alueella on 14 isoa oluttelttaa, joista suurimmissa on tilaa noin 10 000:lle oluen ystävälle, ja 20 pienempää telttaa. Kaikilla teltoilla on oma tunnelmansa, sillä ne tarjoilevat erilaista ruokaa, soittavat erilaista musiikkia ja yksinkertaisesti vain tuntuvat erilaisilta. Valmistaudu siis voitelemaan makuhermojasi raikkaalla oluella, mehevillä saksalaisilla makkaroilla, sianpotkalla, kermaisella perunasalaatilla ja muilla herkuilla – nälkä tai jano ei tällä matkalla pääse yllättämään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Flexotel- tai Comfotel-mökissä
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Münchenin Oktoberfest

Münchenin Oktoberfest järjestetään tänä vuonna jo 184:ttä kertaa ja tapahtuma on laajentunut alkuperäisestä kyläjuhlasta yhdeksi maailman suurimmaksi festivaaliksi, joka kerää vuosittain miljoonia osallistujia maailman joka kolkasta. Münchenin pormestari korkkaa juhlien ensimmäisen tynnyrin tänä vuonna syyskuun 16. päivä kello 12.00, mutta jos haluat päästä todistamaan avajaisseremonian lähietäisyydeltä, kannattaa paikalla olla jo heti aamutuimaan. Seuraavien kahden viikon aikana olutta virtaa miljoonia litroja, kunnes viimeiset tuopit tarjoillaan lokakuun 3. päivänä. Oluttelttojen lisäksi ympäröivä huvialue on keskeinen osa juhlaa ja ruoka- ja markkinakojut sekä erilaiset huvipuistolaitteet tarjoavat palveluitaan juhlakansalle.

Flexotels

 • Leirintämajoitus
 • München, Saksa
Containerloft 2 outside

Flexotelsin siirrettävä mökkikylä on erikoisuus, joka vastaa suurista yleisötapahtumista johtuvaan räjähdysmäiseen majoitustarpeen kasvuun. Mökkikylä on sijoitettu Wies’n Camp -leirintäalueelle noin 10 kilometrin päähän itse Oktoberfest-alueesta ja kaikki leirintäalueen palvelut ovat käytössäsi vierailusi ajan. Majoitukseen sisältyy myös aamiaiset.

Lue lisää
room flexotels

Kahden hengen Flexotel-mökki

2 aikuista majoitustyypissä bungalow

Kahden hengen Flexotel-mökissä on kaksi mukavaa joustinsänkyä sekä pöytä ja kaksi tuolia. Leirintäalueen saniteettitilat ovat käytössäsi vierailusi ajan.

Comfotel

Kahden hengen Comfotel-mökki

2 aikuista majoitustyypissä bungalow

Kahden hengen Comfotel-mökissä on kaksi mukavaa joustinsänkyä sekä pöytä ja kaksi tuolia. Comfotel-mökit ovat hiemat Flexotel-mökkejä tilavampia ja ne on varustettu omalla kylpyhuoneella.

TravelBirdin vinkit
 • Juhli tyylillä: Nahkahousut ja Dirndl-asut ovat olennainen osa Oktoberfestien ominaisluonnetta. Osallistu siis perinteen ylläpitämiseen ja hanki oma juhlapukusi jo hyvissä ajoin. Useimmat kotimaiset naamiaisasukaupat tarjoavat valikoiman bavarialaishenkisiä asuja, jollaisen avulla pääset hyvin oikeaan tunnelmaan, mutta jos haluat seurata aitoa paikallista kulttuuria, kannattaa panostaa hieman enemmän asun kokoamiseen. Myös aitoja perinneasuja on saatavilla verkkokaupoista sekä tietenkin Münchenin perinneasuihin erikoistuneista liikkeistä, jolloin saat myös asiantuntijan neuvomaan sinua asusteesi hankinnassa. Pukukoodiin liittyy myös omat salansa: esimerkiksi naisilla vasemmalle sidottu esiliina merkitsee puvun kantajan olevan vapailla markkinoilla, kun taas oikealle esiliinansa sitova on jo löytänyt parinsa. Jos teemapukeutuminen ei kuitenkaan sovi sinun tyyliisi, kukaan ei paheksu tavallisessa vaatetuksessa juhlivaa.
 • Aikainen lintu madon nappaa: Oktoberfest on luonteeltaan pikemminkin päiväsajan pöytäjuhla kuin illanvietto, sillä olutteltat avaavat ovensa viikolla kello 10.00 ja viikonloppuisin vielä tuntia aiemmin, ja sulkevat jo kello 22.30. Alueen kojut ja hupilaitteet ovat avoinna vielä hieman pidempään, mutta puolilta öin koko festivaalialue hiljenee. Huomioithan myös, että tapahtuman valtavan suosion vuoksi teltat täyttyvät nopeasti ja saattavat sulkea ovensa uusilta sisääntulijoita jo aikaisin aamupäivällä. Paikalle kannattaakin siis saapua viimeistään heti avaamisaikaan paikan varmistamiseksi. Erityisesti yli kahden hengen seurueiden kannattaa koittaa varata istumapaikat haluamastaan teltasta etukäteen.
 • Vaihtelua oluesta: Tämän matkan tarkoitus on tietenkin kokea Oktoberfest kaikessa loistossaan, mutta jos kaipaat myös hieman aikaa oluttelttojen ulkopuolella, Münchenin keskusta sijaitsee noin kahdeksan kilometrin etäisyydellä Wies’n Camp -leirintäalueesta ja julkisen liikenteen yhteydet välillä ovat hyvät, joskin Oktoberfestien aikana ne saattavat ruuhkautua. Kaupunkiin tutustuminen on hyvä aloittaa Marienplatz-aukiolta, jonka ympäristöä tutkiessa päivä kuluu helposti. Kaupungin kauniit kirkot ja muut vanhat merkkirakennukset ovat näkemisen arvoisia.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset majoituksen ja Oktoberfest-alueen välillä
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Matka lentokentältä hotelliin

Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Münchenin keskustasta ja Wies’n Camp -leirintäalueesta. Suuntaa ensin S-junalla kohti Münchenin keskustaa ja vaihda sitten lähempänä linja-autoon ja nouse kyydistä Trabrennbahnin pysäkillä. Pysäkiltä on noin 950 metrin kävelymatka leirintäalueelle. Matka kestää yhteensä tunnin verran ja sen hinta on noin 11,20 €.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman mökin.

Lapset

Lasten majoittuminen ei valitettavasti ole mahdollista tässä majoituskohteessa eikä tätä matkaa suositella lapsille.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Tämä majoituskohde ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ravintola

Leirintäalueella on tarjolla rajoitetusti ravitsemuspalveluja.

Internet

Rajoitetulla alueella leirintäalueella on saatavissa Wi-Fi hintaan 2,00 € kahdelta tunnilta.

Tietoa kohteesta

Münchenissä on noin 1,5 miljoonaa asukasta, mutta Oktoberfestien aikana festivaaleilla vierailee noin 6 miljoonaa kävijää, joten kaupunki on tavallista ruuhkaisempi.

Saksassa puhutaan saksaa, mutta turistialueilla pärjää melko hyvin myös englannilla.

Etäisyyksiä majoituksesta lähialueen kohteisiin:

Lähin linja-autopysäkki 950 m
Oktoberfest-festivaalialue 10 km
Münchenin keskusta 7,5 km
Münchenin lentokenttä 40 km

Liikkuminen kohteessa

Münchenissä on hyvin toimiva julkisen liikenteen verkosto, jota erityisesti Oktoberfestien aikaan kannattaa hyödyntää, sillä festivaalialueen ympäristössä saattaa olla hyvin ruuhkaista ja omalla autolla liikkuminen lähes mahdotonta. Normaaleissa olosuhteissa matka leirintäalueelta festivaalialueelle kestää noin 45 minuuttia, mutta ruuhkautumisen vuoksi kulkuneuvosta riippumatta kannattaa varata ylimääräistä matka-aikaa. Kertalippu tälle välille maksaa 2,80 € ja päivälippu 6,60 €. Huomaathan, että Münchenin joukkoliikenne on jaettu etäisyysvyöhykkeisiin, joten muualle kulkiessasi saatat tarvita kalliimman lipun.

Keskilämpötilat

Syyskuu +14 °C
Lokakuu +10 °C

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Oktoberfest-alueelle kannattaa varata mukaan käteistä, sillä alueella eivät pääsääntöisesti käy kortit. Muualla kaupungissa pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Oktoberfestien hintataso on huomattavasti Saksan tavallista hintatasoa korkeampi. Tässä muutama esimerkki hinnoista

Litran tuopillinen olutta noin 11,00 €
Ateria olutteltassa noin 15,00–20,00 €
Pretzel olutteltassa noin 5,00-8,00 €
Litran virvoitusjuoma noin 10,00 €
Litran vesi noin 9,00 €

Oluttelttoja ympäröivissä kojuissa ruokailu on jonkin verran edullisempaa. Münchenin keskustan hinnat ovat edullisempia, mutta saattavat olla festivaalin aikana myös hieman tavallista korkeampia.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Flexotels-mökkikylä sijaitsee Wies'n Campin leirintäalueella, joka sijaitsee noin 40 kilometrin etäisyydellä Münchenin lentokentästä ja 7,5 kilometrin etäisyydellä Münchenin keskustasta sen itäpuolella. Oktoberfest-alueelle majoituksesta on noin kymmenen kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen