Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Risteillen Singaporesta Pekingiin

 • Risteilyt
hinta alkaen € 2.399,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä 13 unohtumatonta päivää risteillen Singaporesta Pekingiin. Tarjoukseen sisältyy lennot Helsingistä Singaporeen, 12 yön risteily Royal Caribbeanin Ovation of the Seas -risteilyaluksella, täysihoito ja pöytäjuomat risteilyn aikana, 2 yön 4* majoitus Singaporessa aamiaisilla, 2 yön 4* majoitus Pekingissä aamiaisilla, ohjelmaa ja aktiviteetteja risteilyaluksella sekä matkatavarat.

Astu hulppean Royal Caribbeanin risteilyaluksen kyytiin, joka hehkuu tyylikkyyttä, menoa ja meininkiä, herkullisia makuelämyksiä sekä mitä upeimpia maisemia Aasian vesillä. Ovation of the Seas -luksusristeilijällä pääset näkemään Singaporen, Vietnamin, Kiinan ja Etelä-Korean parhaimmat palat, ja hemmottelemaan itseäsi ylellisen risteilyaluksen monipuolisilla palveluilla ja aktiviteeteilla. Koet ikimuistoisia hetkiä maissa päivien aikana, jonka jälkeen palaat nautiskelemaan herkullisista ruokaelämyksistä sekä laadukkaista hemmotteluhetkistä risteilyaluksen viihtyisään ympäristöön. Parvekkeellisesta hytistäsi voit seurata vaihtuvaa maisemaa halutessasi vaikka koko päivän – onko olemassakaan parempaa tapaa viettää lomaa?

Tarjous sisältää
 • Menolento Helsingistä Singaporeen ja paluulento Pekingistä Helsinkiin
 • 2 yön majoitus 4* hotellissa aamiaisilla Singaporessa
 • 12 yön majoitus parvekehytissä Royal Caribbeanin Ovation of the Seas -risteilyaluksella
 • 2 yön majoitus 4* hotellissa aamiaisilla Pekingissä
 • Täysihoito risteilyaluksellaa (sis. aamiaiset, lounaat, illalliset sekä pöytäjuomat)
 • Osallistuminen risteilyaluksen ohjelmaan
 • Risteilyaluksen yleisten tilojen käyttö
 • Kaikki satamamaksut
 • Käsimatkatavara
 • Ruumamatkatavara
Matka Singaporesta Pekingiin

Miltä kuulostaisi kokea Aasia tyylikkäämmin kuin koskaan? Ensikosketuksesi Aasiasta saat Singaporessa, jossa vietät lomasi ensimmäiset kaksi yötä. Ihastu Gardens by the Bayn superpuihin, kaupunkivaltion siirtomaa-aikaisiin taloihin, jotka vaikuttavasti yhdistyvät moderneihin rakennuksiin, sekä Singaporen siisteyteen ja rauhallisuuteen. Matkan kolmantena päivänä astut Ovation of the Seas -risteilyaluksen kyytiin, ja ikimuistoinen seikkailu merellä voi alkaa! 13 päivän aikana ohitat mitä kauneimpia maisemia, vierailet kiehtovissa kohteissa sekä koet uusia seikkailuja risteilyaluksen aktiviteettien äärellä. Lomasi saa vaikuttavan päätöksen, sillä risteilyn loputtua vietät vielä kaksi yötä temppeleiden, perinteiden ja tunnettujen nähtävyyksien keskellä Pekingissä. Jos sinulla on aikaa, suosittelemme vierailemaan myös Kiinan muurilla!

Ovation of the Seas -risteilyalus

 • Risteilyalus
 • Singapore, Singapore
Cruise ship

Tuulet suuntaavat kohti itää! Ovation of the Seas -luksusristeilijän kannella pääset ihastelemaan mitä upeimpia maisemia, hemmottelemaan itseäsi ylellisen risteilyaluksen palveluilla sekä kokeilemaan uusia aktiviteetteja monipuolisen valikoiman kirjosta. Nauti sydämesi kyllyydestä Royal Caribbeanin Quantum-luokan uusimman risteilyaluksen ainutlaatuisista ruokaelämyksistä, hyppää Northstar-lasikapselin kyytiin kokemaan ikimuistoisia hetkiä ilmassa sekä kokeile muun muassa kiipeilyä, surffausta tai tanssia. Julkkiskokki Jamie Oliverin Jamie’s Italian -ravintola löytyy myös risteilyalukselta. Ovation of the Seas -risteilyalukselta löydät loistavat mahdollisuudet shoppailuun, pelien pelaamiseen, auringonottoon, rentoutumiseen sekä vaikuttavien esitysten katseluun. Alukselta löydät myös ulkoilmateatterin, useita uima-altaita, solariumin ja urheilukenttiä. Luvassa on upeita maisemia ja kohteita sekä yllätyksiä kannella!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Lue lisää
Balkonghytt

Parvekehytti

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Hemmottele itseäsi majoittumalla hytissä, jossa on merinäkymällinen yksityinen parveke. Parvekkeella voit ihailla ohimenevää rantaviivaa ja nauttia lomasta omassa rauhassa. Parvekehytti on varustettu ylellisellä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, sohvalla ja meikkauspöydällä. Lisäksi hytissä on televisio, tallelokero, minibaari sekä tilava kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaimella.

Risteilyn reitti

Alta löydät reittiohjelman sekä lähtöpäivän. Huomioithan, että varauskalenterissa lähtöpäivä on 3 päivää ennen risteilyä aikaeron ja hotelliöiden vuoksi. Vietät ensimmäiset kaksi yötä 4* hotellissa Singaporessa ja matkan kaksi viimeistä yötä 4* hotellissa Pekingissä.

Risteily Singaporesta Pekingiin | Risteilyn lähtöpäivä 14.4.2018

Päivät 1–2: Saapuminen Singaporeen, kaksi yötä Singaporessa.
Päivä 3: Saapuminen omatoimisesti satamaan, risteilyn lähtö noin klo 18.00.
Päivä 4: Seilaamista merellä.
Päivä 5: Saapuminen Ho Chi Minh Cityyn, Vietnamiin, noin klo 7.00. Lähtö noin klo 21.00.
Päivä 6: Seilaamista merellä.
Päivä 7: Saapuminen Chan Mayhin, Vietnamiin, noin klo 7.00. Lähtö noin klo 18.00.
Päivä 8: Seilaamista merellä.
Päivä 9: Saapuminen Hongkongiin, noin klo 7.00.
Päivä 10: Lähtö Hongkongista noin klo 14.00.
Päivä 11: Seilaamista merellä.
Päivä 12: Seilaamista merellä.
Päivä 13: Saapuminen Incheoniin, Etelä-Koreaan, noin klo 9.00. Lähtö noin klo 21.00.
Päivä 14: Seilaamista merellä.
Päivä 15: Saapuminen Tianjiniin, Kiinaan, noin klo 7.00. Meno omatoimisesti hotellille.
Päivät 16–18: Kaksi yötä Pekingissä.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomarahat noin 8,00 € per päivä ja henkilö
 • Mahdolliset turistiverot hotelleissa
 • Maissa järjestettävät retket
 • Kuljetukset
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään ja vähintään kaksi henkilöä

Lapsialennus

Tarjoukseen ei valitettavasti päde lapsialennukset

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Risteilyaluksella on hissi.

Internet

Risteilyaluksella on Wi-Fi. Huomioithan, että Internetin käytöstä saattaa koitua lisämaksuja.

Juomarahat

Matkalla on oltava mukana luottokortti, josta 8,00 € suuruinen summa veloitetaan per päivä ja matkustaja.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Yksin matkustavan lisämaksu

Risteily on valitettavasti tarkoitettu vain kahdelle henkilölle

Matka-asiakirjat

Huomioithan, että yhteistyökumppanimme varaa lentosi ja lähettää matka-asiakirjat noin viikkoa ennen matkaa. Näin ollen lentotietoja ei ole saatavilla ennen kuin matka-asiakirjat on lähetetty yhteistyökumppanimme puolesta.

Reitti

Huomioithan, että matkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Majoitus

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tietyssä hotellissa ennen ja jälkeen risteilyn. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Risteilyaluksen palvelut

Huomioithan, että kaikki Ovation of the Seas -risteilyaluksen palveluista ei ole maksuttomia. Lisää tietoa maksuttomista ja maksullisista palveluista löydät Royal Caribbeanin kotisivuilta.

Ruoka ja juoma

Risteilyyn kuuluu täysihoito, joka kattaa aamiaiset, lounaat, illalliset sekä pöytäjuomat aterioiden aikana. Täysihoitoon sisältyy vesi, jäätee, osa virvoitusjuomista, kahvi ja tee. Alkoholillisia juomia sekä muita virvoitusjuomia on saatavilla maksua vastaan.

Neljän tähden hotellimajoitukseesi sisältyy aamiainen.

Täysihoitoon sisältyvät ateriat nautit joko risteilyaluksen pääravintolassa tai Windjammer-ravintolassa. Alukselta löytyy myös ravintoloita, joissa voit nauttia aterioita lisämaksusta. Näihin ravintoloihin voit tehdä pöytävarauksia matkan varaamisen jälkeen lähetettävien tunnusten avulla Royal Caribbeanin kotisivuilla. Kaikki tiedot täysihoitoon kuuluvista ravintoloista saat tietää paikan päällä tai voit lukea niistä Royal Caribbeanin kotisivuilla.

Royal Caribbeanin tunnukset

Matkan varaamisen jälkeen sinulle lähetetään tunnukset Royal Caribbeanin kotisivuille, jossa voit tutustua risteilyaluksen tarjontaan, varata maissa järjestettäviä retkiä ja tehdä pöytävarauksia ravintoloihin, jotka eivät sisälly täysihoitoon.

Luottokortti

Huomioithan, että risteilylle tarvitaan luottokortti

Aikaero

Singaporen ja Pekingin aikaero on Suomen aikaan +6 tuntia.

Viisumi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 vuorokauden matkalla Hongkongissa, Kiinassa tai Singaporessa, eikä alle 15 vuorokauden matkalla Vietnamissa. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotukset

Matkustaessasi Hongkongiin, Vietnamiin, Etelä-Koreaan ja Singaporeen, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää, japanin aivotulehdusta, lavantautia sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passi

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen

Rahayksikkö

Hongkongin rahayksikkö on Hongkongin dollari (HKD), joka on arvoltaan noin 0,12 €.

Vietnamin rahayksikkö on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €.

Kiinan rahayksikkö on juan (CNY), joka on arvoltaan noin 0,14 €.

Singaporen rahayksikkö on Singaporen dollari (SGD), joka on arvoltaan noin 0,65 €.

Etelä-Korean rahayksikkö on Etelä-Korean won (KRW), joka on arvoltaan noin 0,00074 €.

Matkatavarat

Saat ottaa matkalle mukaan käsi- ja ruumamatkatavaran. Huomioithan kuitenkin, että matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Saat tarkemmat tiedot lentoyhtiöstä ja lentojesi aikatauluista matka-asiakirjojesi mukana noin viikkoa ennen lähtöä. Tarkistathan lentoyhtiösi rajoitukset tämän jälkeen.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Yhteistyökumppanimme varaa lennot, ja ne saattavat sisältää välilaskun. Menolento on Helsingistä Singaporeen ja paluulento on Pekingistä Helsinkiin.

Lennoilla on enintään yksi välilasku.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat noin viikkoa ennen matkaasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteistyökumppanimme pyrkii aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös muuttua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen