• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Unelmien kaupunkiloma Krakovassa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Krakova
hinta alkaen € 269,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Krakovassa on kaikkea, mitä voit kaupunkilomaltasi toivoa! Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Aparthotel Zulianissa aamiaisilla, meno-paluulennot Krakovaan ja käsimatkatavara.

Krakova on täydellinen kohde kaupunkilomalle. Kaupungissa riittää historiallisia nähtävyyksiä, kaunista arkkitehtuuria ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita, ja kaupungin edullisen hintatason vuoksi voit nauttia lomastasi täysin rinnoin. Krakova on yksi Puolan vanhimpia kaupunkeja sekä entinen pääkaupunki, ja Krakovan keskeinen asema menneisyydessä onkin muovannut siitä varteenotettavan kilpailijan Rooman ja Prahan kaltaisille historiallisille matkakohteille. Myös aina Krakovan perustamisesta asti kaupungissa läsnäolleen juutalaisyhteisön vaikutus Krakovan muodostumisessa on ollut suuri ja sen historia onkin yksi keskeisistä osista kaupungin mielenkiintoista menneisyyttä. Maailmansotien vaikutus ja kommunistiajan perintö ovat nekin edelleen vahvasti läsnä kaupungin tunnelmassa ja kaikki nämä historian kerrokset tekevät Krakovasta ainutlaatuisen vierailukohteen. Irrottaudu siis arjesta ja matkaa tutustumaan tähän Puolan aarteeseen!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Krakovaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Aparthotel Zulianissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Yllättävä Krakova

Krakova yllättää kokeneemmankin matkailijan monipuolisella tarjonnallaan. Kaunis historiallinen kaupunki on hyvin tunnelmallinen, eikä se matkailijoiden suosiosta huolimatta ole menettänyt autenttisuuttaan. Krakovan valtavan keskusaukion Rynek Glównyn ympäristön tutkailuun kannattaa varata aikaa ja nälän yllättäessä aukion ympäristöstä löytyy laaja valikoima toinen toistaan viehättävämpiä ravintoloita. Kazimierzin juutalaisalueella kannattaa ehdottomasti vierailla myös; hyvä tapa tutustua alueeseen on liittyä mukaan yhdelle monista alueella järjestettävistä opastetuista kävelykierroksista.

Krakovan varhaisempaan historiaan kannattaa lähteä tutustumaan Wawelin linnan alueelle. 800-luvulla Wawelista alkoi muodostua alueen poliittisen vallan keskus ja 1100-luvulta alkaen toisiaan seuraavat hallitsijat laajensivat ja vahvistivat linnoitusta läpi vuosisatojen. Nowa Hutan kommunistinen mallikaupunki taas on kiinnostava ote Krakovan lähihistoriasta. Tämä aikansa oodi kommunismille rakennettiin palvelemaan alueella sijainneen terästehtaan työläisiä ja se on valtavine rakennuskomplekseineen mielenkiintoinen vilkaisu leninistisiin ihanteisiin. Kommunismin ajan jäänteitä ovat myös kaupungin maitobaarit, bar mlecznyt, työläisten kanttiinit, joita kaupungissa on edelleen useita. Maitobaarit tarjoilevat hyvin yksinkertaista, perinteistä puolalaisruokaa edulliseen hintaan – pistäydy sisään, täytä vatsasi ja koe samalla pala historiaa!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Zuliani Hotel

357 arvostelua
 • Hotelli
 • Krakova, Puola
Room

Viihtyisä hotelli sijaitsee rauhallisella Kleparzin alueella Krakovan keskustan pohjoisosassa. Galeria Krakowska -ostoskeskus ja kaunis Juliusz Słowacki -teatteri sijaitsevat hotellin lähettyvillä, samoin kuin Krakovan vanhakaupunki ja Wawelin linna. Hotellin boutique-sisustuksessa on käytetty vaaleaa ja lämpimänsävyistä puuta sekä retrohuonekaluja. Hotellilla on yksityinen pysäköinti.

 • +3
Lue lisää
room (brown)

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Huoneesi on loistava rentoutumispaikka vilkkaan kaupunkiloman aikana. Tilava huone on varustettu mukavalla vuoteella, tyylikkäällä istuma-alueella, televisiolla, puhelimella, teen- ja kahvinkeittovälineillä, työpöydällä ja vaatekaapilla. Huoneessa on myös maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivain ja kylpytuotteita. Suurimmasta osasta huoneita on näkymä puutarhaan.

Valittavissa olevat lisäpalvelut

Halutessasi voit jo matkavaraustasi tehdessäsi valita maksullisina lisäpalveluna edestakaiset lentokenttäkuljetukset sekä kaksi päiväretkeä lähialueen kohteisiin. Huomioithan, että päiväretket järjestetään tavallisesti aina lomasi toisena päivänä. Jos haluat osallistua retkelle muuna päivänä tai osallistua molemmille retkille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme järjestää retket haluamillesi päiville. Huomioithan, että kahden yön matkalla on mahdollista osallistua vain yhdelle päiväretkelle. Pidemmällä matkalla voit halutessasi osallistua molemmille retkille.

 • Päiväretki Auschwitzin keskitysleirille: Auschwitzin keskitysleirin olemassaolo on yksi aikamme suurimmista tragedioista. Sen viiden toimintavuoden aikana leirillä menetti henkensä 1,5 miljoonaa juutalaista ja muiden vähemmistöjen edustajaa. Nyt keskitysleirin alueella toimivan museon tarkoitus on toimia muistutuksena lähihistoriamme kenties synkimmästä ajanjaksosta, jotta pystyisimme välttymään samankaltaisilta kauheuksilta tulevaisuudessa. Leiristä on pyritty säilyttämään alkuperäisessä tilassaan mahdollisimman suuri osa ja tunnetkin historian painon, kun tutustut natsi-Saksan äärimmäisen tehokkaaksi hiottuun tuhoamiskoneistoon ja sen keskitysleirien käsittämättömään inhimilliseen kärsimykseen. Retken kesto on 7–8 tuntia ja siihen sisältyy kuljetukset hotelliltasi ja englanninkielinen opastettu kierros, jonka aikana vieraillaan keskitysleirin molemmissa osissa.
 • Päiväretki Wieliczkan suolakaivoksille: Wieliczkan suolakaivokset ovat ainutlaatuinen vierailukohde, jota Krakovassa vierailevan ei kannata jättää kokematta. Alueen suolakerääntymät muodostuivat yli 13 miljoonaa vuotta sitten ja sitä alettiin louhia jo 1200-luvulla. Vuosisatojen saatossa kaivokset laajenivat laajenemistaan ja nyt kaivoskäytäviä on yli 200 kilometriä yhdeksässä tasossa, joista alimmat ulottuvat yli 300 metrin syvyyteen. Kaivoksista löytyy muun muassa sadan metrin syvyydessä sijaitseva maanalainen suolakirkko, joka on upea taidonnäyte suolan louhinnasta ja muotoilusta. Retken kesto on 7–8 tuntia ja siihen sisältyy kuljetukset hotelliltasi ja englanninkielinen opastettu kierros suolakaivoksissa.
 • Lentokenttäkuljetukset: Jos haluat aloittaa lomasi murehtimatta käytännön seikoista, kuten lentokentältä kaupunkiin siirtymisestä, voit matkasi ostamisen yhteydessä lisätä pakettiin edestakaiset lentokenttäkuljetukset. Sinut noudetaan lentoaikataulusi mukaisesti lentokentältä ja kuljetetaan suoraan hotellillesi. Paluukuljetusten ajankohdasta voit sopia hotellisi vastaanotossa.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset (saatavilla lisämaksusta)
 • Turistivero PLN 1,60 (noin 0,40 €) per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Hinta

Per henkilö

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Krakovan lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin etäisyydellä Aparthotel Zulianista. Matkavarauksesi yhteydessä voit halutessasi ostaa lentokenttäkuljetukset, mutta lentokentältä hotellille voit siirtyä helposti myös taksilla tai julkisella liikenteeltä. Lentokentältä lähtee junia Krakovan keskustaan puolen tunnin välein. Matka Krakovan päärautatieasema, Kraków Głównyyn, kestää 17 minuuttia. Kävelymatka rautatieasemalta hotellille on noin kilometrin mittainen. Lentokentältä hotellille pääsee myös linja-autolla.

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään 2 aikuista ja yksi 0–2-vuotias lapsi.

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennus

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
Yli 2-vuotiaat maksavat majoituksesta ja lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnsänky

Pinnasänky on lainattavissa hotellilta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Halutessasi voit ottaa mukaan oman pinnasängyn. Ilmoitathan asiasta kuitenkin asiakaspalveluumme.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoitusten hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Hissi

Hotellissa on hissi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ravintola

Hotellissa on saatavilla vain aamiaistarjoilu. Henkilökunta kuitenkin suosittelee mielellään ravintoloita ja tekee tarvittaessa varauksen puolestasi.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Lisävalintaisten retkien ehdot

Huomioithan, että lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Tietoa kohteesta

Krakovan väkiluku on noin 759 150.

Maan virallinen kieli on puola. Turistialueilla kuitenkin pärjää englannilla.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Kraków Głównyn rautatieasema 1 km
Wawelin linna ja kukkula 2 km
Kazimierzin juutalaiskaupunginosa 2,6 km
Nowa Hutan kaupunginosa 16 km
Krakovan lentokenttä noin 15 km
Auschwitz-Birkenau 68 km
Wieliczkan suolakaivokset 15 km

Liikkuminen kohteessa

Vaivattomin tapa liikkua Krakovan ydinkeskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Krakovassa on myös toimivat joukkoliikenteen palvelut. Kaupungissa pääsee nopeasti liikkumaan asuinalueesta toiseen käyttäen linja-autoa tai raitiovaunua. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 3,80 PLN (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemilta sekä kulkuneuvoista. Suosittelemme kuitenkin ostamaan lomasi pituudesta riippuen joko yhden, kahden tai kolmen päivän lipun, jolla voi matkustaa rajattomasti sen voimassaoloaikana. Päivälippu maksaa sen voimassaoloajasta riippuen 3,50–11,50 €. Lippu on leimattava aina kulkuneuvoon noustessa.

Keskilämpötilat

Tammikuu -4 °C
Helmikuu -2 °C
Maaliskuu +3 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +14
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +19 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +3 °C
Joulukuu -2 °C

Rahayksikkö

Puolan rahayksikkö on złoty (PLN), joka on arvoltaan noin 0,23 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Puolan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi.

Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,60–6,90 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,15–2,30 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,60 €
Linja-autolippu noin 0,80–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,60–1,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Kleparzin alueella Krakovan keskustan pohjoisosassa. Kaikki kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan tai lyhyen raitiovaunumatkan päässä. Krakovan lentokenttä on noin 15 kilometrin etäisyydellä hotellista.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen