Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Matkaopas sisältyy

Unelmien kaupunkiloma Krakovassa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Krakova
hinta alkaen € 169,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Krakovassa on kaikkea, mitä voit kaupunkilomaltasi toivoa! Majoitu Aparthotel Zulianissa ja lähde selvittämään Puolan aarteen kiehtovat salaisuudet.

Krakova on täydellinen kohde kaupunkilomalle. Kaupungissa riittää historiallisia nähtävyyksiä, kaunista arkkitehtuuria ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita, ja Puolan edullisen hintatason vuoksi voit nauttia lomastasi täysin rinnoin. Krakova on yksi Puolan vanhimpia kaupunkeja sekä entinen pääkaupunki, ja sen keskeinen asema menneisyydessä onkin muovannut siitä varteenotettavan kilpailijan Rooman ja Prahan kaltaisille historiallisille matkakohteille. Irrottaudu siis arjesta ja matkaa tutustumaan Puolan loistavaan aarteeseen!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Krakovaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Aparthotel Zulianissa
 • Aamiaiset
 • Maksuton Wi-Fi
Lisävaihtoehdot
 • Retki Auschwitziin
 • Retki Wieliczkan suolakaivokselle
 • Lentokenttäkuljetukset
Yllättävä Krakova

Krakova yllättää kokeneemmankin matkailijan monipuolisella tarjonnallaan. Kaunis historiallinen kaupunki on hyvin tunnelmallinen, eikä se matkailijoiden suosiosta huolimatta ole menettänyt autenttisuuttaan. Krakovan valtavan keskusaukion Rynek Glównyn ympäristön tutkailuun kannattaa varata aikaa ja nälän yllättäessä aukion ympäristöstä löytyy laaja valikoima toinen toistaan viehättävämpiä ravintoloita.

Krakovan varhaisempaan historiaan kannattaa lähteä tutustumaan Wawelin linnan alueelle. 800-luvulla Wawelista alkoi muodostua alueen poliittisen vallan keskus ja 1100-luvulta alkaen toisiaan seuraavat hallitsijat laajensivat ja vahvistivat linnoitusta läpi vuosisatojen. Nowa Hutan kommunistinen mallikaupunki taas on kiinnostava ote Krakovan lähihistoriasta. Tämä aikansa oodi kommunismille rakennettiin palvelemaan alueella sijainneen terästehtaan työläisiä ja se on valtavine rakennuskomplekseineen mielenkiintoinen vilkaisu leninistisiin ihanteisiin. Kommunismin ajan jäänteitä ovat myös kaupungin maitobaarit, bar mlecznyt, työläisten kanttiinit, joita kaupungissa on edelleen useita. Maitobaarit tarjoilevat hyvin yksinkertaista, perinteistä puolalaisruokaa edulliseen hintaan – pistäydy sisään, täytä vatsasi ja koe samalla pala historiaa!

Aparthotel Zuliani

 • Hotelli
 • Krakova, Puola
Room

Viihtyisä hotelli sijaitsee rauhallisella Kleparzin alueella Krakovan keskustan pohjoisosassa. Galeria Krakowska -ostoskeskus ja kaunis Juliusz Słowacki -teatteri sijaitsevat hotellin lähettyvillä, ja Krakovan vanhaankaupunkiin on matkaa vain 600 metriä ja Wawelin linnalle noin 2,1 kilometriä. Hotellin boutique-sisustuksessa on käytetty vaaleaa ja lämpimänsävyistä puuta sekä retrohuonekaluja. Hotellilla on yksityinen pysäköinti.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää
room (brown)

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Huoneesi on loistava rentoutumispaikka vilkkaan kaupunkiloman aikana. Tilava huone on varustettu vuoteella, tyylikkäällä istuma-alueella, televisiolla, puhelimella, teen- ja kahvinkeittovälineillä, työpöydällä sekä vaatekaapilla. Huoneessa on myös maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

Valittavissa olevat lisäpalvelut

Halutessasi voit jo matkavaraustasi tehdessäsi valita maksullisina lisäpalveluna edestakaiset lentokenttäkuljetukset sekä kaksi päiväretkeä lähialueen kohteisiin. Huomioithan, että päiväretket järjestetään tavallisesti aina lomasi toisena päivänä. Jos haluat osallistua retkelle muuna päivänä tai osallistua molemmille retkille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme järjestää retket haluamillesi päiville. Huomioithan, että kahden yön matkalla on mahdollista osallistua vain yhdelle päiväretkelle. Pidemmällä matkalla voit halutessasi osallistua molemmille retkille.

 • Päiväretki Auschwitzin keskitysleirille: Auschwitzin keskitysleirin olemassaolo on yksi aikamme suurimmista tragedioista. Sen viiden toimintavuoden aikana leirillä menetti henkensä 1,5 miljoonaa juutalaista ja muiden vähemmistöjen edustajaa. Nyt keskitysleirin alueella toimivan museon tarkoitus on toimia muistutuksena lähihistoriamme kenties synkimmästä ajanjaksosta, jotta pystyisimme välttymään samankaltaisilta kauheuksilta tulevaisuudessa. Leiristä on pyritty säilyttämään alkuperäisessä tilassaan mahdollisimman suuri osa ja tunnetkin historian painon, kun tutustut natsi-Saksan äärimmäisen tehokkaaksi hiottuun tuhoamiskoneistoon ja sen keskitysleirien käsittämättömään inhimilliseen kärsimykseen. Retken kesto on 7–8 tuntia ja siihen sisältyy kuljetukset hotelliltasi ja englanninkielinen opastettu kierros, jonka aikana vieraillaan keskitysleirin molemmissa osissa.
 • Päiväretki Wieliczkan suolakaivoksille: Wieliczkan suolakaivokset ovat ainutlaatuinen vierailukohde, jota Krakovassa vierailevan ei kannata jättää kokematta. Alueen suolakerääntymät muodostuivat yli 13 miljoonaa vuotta sitten ja sitä alettiin louhia jo 1200-luvulla. Vuosisatojen saatossa kaivokset laajenivat laajenemistaan ja nyt kaivoskäytäviä on yli 200 kilometriä yhdeksässä tasossa, joista alimmat ulottuvat yli 300 metrin syvyyteen. Kaivoksista löytyy muun muassa sadan metrin syvyydessä sijaitseva maanalainen suolakirkko, joka on upea taidonnäyte suolan louhinnasta ja muotoilusta. Retken kesto on 7–8 tuntia ja siihen sisältyy kuljetukset hotelliltasi ja englanninkielinen opastettu kierros suolakaivoksissa.
 • Lentokenttäkuljetukset: Jos haluat aloittaa lomasi murehtimatta käytännön seikoista, kuten lentokentältä kaupunkiin siirtymisestä, voit matkasi ostamisen yhteydessä lisätä pakettiin edestakaiset lentokenttäkuljetukset. Sinut noudetaan lentoaikataulusi mukaisesti lentokentältä ja kuljetetaan suoraan hotellillesi. Paluukuljetusten ajankohdasta voit sopia hotellisi vastaanotossa.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset (saatavilla lisämaksusta)
 • Turistivero PLN 1,60 (noin 0,40 €) per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Neljän hengen huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Kleparzin alueella Krakovan keskustan pohjoisosassa. Kaikki kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan tai lyhyen raitiovaunumatkan päässä. Krakovan lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen