Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Joulutunnelmaa Kööpenhaminan sydämessä

 • Kaupunkilomat
 • Kööpenhamina
hinta alkaen € 239,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde tunnelmoimaan jouluiseen Kööpenhaminaan! Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Østerportissa, aamiaiset, meno-paluulennot Kööpenhaminaan sekä käsimatkatavaran.

Haluatko tänä vuonna joulumarkkinoille? Jos vastaus on kyllä, niin lähde jouluiseen Kööpenhaminaan. Tanskalaiset osaavat tehdä joulusta todella tunnelmallisen. Tanskassa lanseerattu hygge-termi tarkoittaa tietoista hyvän olon vaalimista läheisten ihmisten, kotoisuuden ja rentouden kautta. Sana pitää sisällään myös takkatulen, herkuttelun, pehmoiset neuleet ja kynttilät, joten on sanomattakin selvää, että tanskalaiset osaavat ottaa joulun tunnelmasta ja hehkusta kaiken irti. Lähde siis Kööpenhaminaan ostamaan joululahjoja, ihastelemaan kaupungin upeita jouluvaloja ja koristeita sekä kotoisaa joulunalustunnelmaa.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kööpenhaminaan (löydät kaikki mahdolliset lähtölentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Østerportissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Joulunaika Kööpenhaminassa

Joulukoristeet, satumaiset markkinat, tuikkivat valot ja hehkuviinin tuoksu – näistä on Kööpenhaminan joulutunnelma tehty. Kävele pitkin jouluvaloin koristeltua Strøget-kävelykatua, nauti rennosta kööpenhaminalaisesta tunnelmasta, pysähdy kahvilaan kuuman kupposen ja piparkakkujen äärelle ja suuntaa putiikkeihin ostamaan ainutlaatuisia joululahjoja. Vieraile myös lukuisilla joulumarkkinoilla, joita järjestetään joka vuosi marraskuun puolivälistä joulukuun loppuun asti. Nautiskele markkinoiden joulutunnelmasta valojen tuikkeessa ja tutki kojujen tarjontaa.

Hotel Østerport

 • Hotelli
 • Kööpenhamina, Tanska
hotel

Viehättävä Hotel Østerport sijaitsee nimensä mukaisesti Østerportin aseman naapurustossa. Kävelymatkan etäisyydeltä löydät muun muassa Pieni merenneito -patsaan, Strøgetin, Tivolin ja monta muuta nähtävyyttä. Hotel Østerport tarjoaa mukavan majoituksen sekä loistavan sijainnin. Hotelli on sisustettu pohjoismaiseen tyyliin. Herkullinen aamiaisbuffet tarjoillaan joka aamu, ja viikonloppuisin tarjoiltava brunssi antaa energiaa koko päivään!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Lue lisää
Dubbelrum på Hotel Østerport

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät kahden hengen huoneet on sisustettu pohjoismaiseen tyyliin. Huoneesta löydät parivuoteen, kylpyhuoneen ja television. Huoneessa on myös maksuton Wi-Fi.

Joulun taikaa Kööpenhaminassa

 • Joulumarkkinat: Kööpenhaminan joulumarkkinoita vietetään joka vuosi marraskuun puolivälistä aina joulukuun loppuun asti Kööpenhaminan sydämessä Nyhavnissa. Markkinoiden koristeellisissa kojuissa myydään kaikenlaista käsitöistä kynttilöihin ja mausteista makkaraan. Ei pidä tietenkään unohtaa myöskään joulukoristeita ja jouluherkkuja. Suuntaa myös Amagertorville, jonka hieman pienemmät joulumarkkinat ovat myös vierailun arvoiset.
 • Tivoli: Euroopan vanhin huvipuisto koristautuu lukuisin joulukuusin ja tuhansin valoin joka joulu. Peikkokaupunki ja huvipuistolaitteet ovat käytössä upeiden jouluvalojen loisteessa. Lähde ihmettelemään tätä joulumaata ja vieraile samalla Tivolissa järjestettävillä joulumarkkinoilla. Herttaisissa kojuissa myytävien käsitöiden ja joulutavaroiden lisäksi ruoka ja juoma ovat tärkeä osa markkinoita. Muki kuumaa kaakaota ja omenanyytti lämmittävät mukavasti käsiä kierrellessäsi Tivolin ihmemaassa.
 • Jouluherkut: Jouluun kuuluu olennaisena osana herkuttelu. Jouluherkut kruunaavat yhdessäolon hetket, joten kannattaa hankkia erilaisia jouluisia leivoksia ja kakkuja kaupungin joulumarkkinoilta tuliaisiksi kotona odottaville rakkaimmille. Käy Kööpenhaminan ravintoloissa nauttimassa joulupöytien antimista ja kokeile ainakin riisipuuroa kirsikkakastikkeen kera. Istahda myös kahviloihin nauttimaan mausteisista piparkakuista ja kuumista juomista.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee erinomaisesti kaupungin keskustassa. Vaivattomin tapa siirtyä lentokentältä hotellille on junalla. Lentokentältä pääset junan kyydissä Østerport-asemalle, josta on kävelymatkaa hotellillesi noin 135 metriä. Matka kestää yhteensä noin 27 minuuttia ja maksaa noin 5,00 €.

Hinta

Per henkilö

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksinmatkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Hotellilla ei valitettavasti ole lapsialennuksia

Esteettömyys

Hotelli ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille. Hotellissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Hotellilla on maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Tanskassa ei käytetä euroa, vaan Tanskan kruunua (DKK), joka on arvoltaan noin 0,13 €.
Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Kööpenhaminan hintataso

Polkupyörän vuokraus noin 10,00 € per päivä
Olut ravintolassa noin 6,00 €
Hampurilaisateria juomalla noin 16,00 €
Smørrebrød katukojusta noin 2,00 €
Kahvi kahvilassa noin 3,00 €
Sisäänpääsy Tivoliin noin 15,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Kööpenhaminan väkiluku on noin 549 050. Tanskassa puhutaan tanskaa, mutta maassa pärjää hyvin myös englannilla.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Pieni merenneito -patsas 1 km
Tivoli 2,8 km
Strøget-kävelykatu 2 km
Nyhavn 1,8 km
Kongens Have -puisto 1,1 km
Päärautatieasema 2,9 km
Kööpenhaminan lentokenttä 8,9 km

Liikkuminen kohteessa

Kööpenhaminassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kaupungin kompaktin koon ansiosta voit liikkua paikasta toiseen kätevästi myös jalan tai pyörällä. Kööpenhaminassa on metro, linja-autoja ja raitiovaunuja. Kertalippu, jolla voit matkustaa kahdella vyöhykkeellä, maksaa noin 24 DKK (noin 3,20 €) ja 7 vuorokauden lippu noin 250–675 DKK (noin 33,60–90,70 €). Julkisen liikenteen lippuja voit ostaa useista eri kioskeista sekä asemilla sijaitsevilta lippuautomaateista. Alle 16-vuotiaat matkustavat Kööpenhaminassa puoleen hintaan.

Keskilämpötilat

Toukokuu +11 °C
Kesäkuu +15 °C
Heinäkuu +17 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +13 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +4°C
Joulukuu +1°C

Lennot

Huomioithan, että meno- ja paluulentojen tarkat kellonajat riippuvat valitsemistasi matkustuspäivistä ja lentoyhtiön päiväkohtaisista aikatauluista. Alustavasti ilmoitetut lentoaikataulut saattavat muuttua.

Löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista.

Lisätietoa varauksesta ja lennoista

Kun maksusuorituksesi on hyväksytty, täytäthän henkilötiedot varaukseen 48 tunnin kuluessa. Jos henkilötietoja (kuten passissa) ei ole täytetty 2 vuorokauden aikana, varaus peruutetaan TravelBirdin yleisten ehtojen mukaisesti. Maksun suoritettuasi lähetämme kaikki lentojasi koskevat yksityiskohdat mahdollisimman nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme aina löytämään parhaat lentoaikataulut, mutta on mahdollista, että tietyt lentoajat ovat täyteen varattuja. Jos näin käy, tarjoamme vaihtoehtoisen lennon, joka saattaa vaikuttaa lomasi aikatauluun (esimerkiksi myöhäinen saapuminen kohteeseen ja aikainen paluu Suomeen). Huomioithan, että lentoyhtiö saattaa myös vaihtua.

Henkilötiedoista

Tarkistathan, että kaikkien matkustajien henkilötiedot vastaavat passeista löytyviä tietoja. Jos tiedot eivät täsmää, lentokenttäviranomaisilla on oikeus käännyttää matkustajat lennoilta.

Matkavakuutus

Muistathan hankkia matkavakuutuksen ajoissa ennen lähtöä

Sijainti

Hotel Østerport sijaitsee Østerportin aseman lähettyvillä, Kööpenhaminan sydämessä. Lähettyviltä löytyy useita nähtävyyksiä. Päärautatieasemalle on matkaa noin 10 minuuuttia paikallisjunalla. Tivoli sijaitse noin 30 minuutin kävelmatkan päässä hotellilta. Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee noin 8,9 kilometrin päässä hotelliltasi.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen